Powiększ zdjęcie
44,80 zł
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).Obejmuje tematy dotyczące... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Tom 2 Część 2' »
36,70 zł
Bogato ilustrowany, ciekawy, napisany prostym językiem podręcznik do nauki technologii gastronomicznej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna. Część 2. Kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego' »
33,90 zł
W książce omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.Książka... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2. Technikum' »
32,80 zł
Podręcznik do nauki: sporządzania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych, przygotowywania posiłków codziennych i okolic... Pełen opis produktu 'Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Część 2. Technologia gastronomiczna' »
Podręcznik do zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom II. Część 1Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem tom 2 cz 1 Podręcznik' »
15,15 zł
AUTOR: ANTONINA KOPTA, BARBARA ŁUSZCZKI.ILUSTRACJE: TAK.JĘZYK: POLSKI.WYDANIE: DRUGIE.ROK WYDANIA: 1994.ILOŚĆ STRON: 276.OPRAWA: MIĘKKA LAKIEROWANA, ZAGNIECENIA.GRZBIET: CAŁY.BLOK KARTEK: PARĘ KRESEK PO... Pełen opis produktu 'TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM CZ. 2' »
80,69 zł
terminologię techniczną stosowaną w branży gastronomicznej, w przypadku terminów obcojęzycznych wskazano ich poprawną wymowę.Obowiązkowa pozycja w przygotowaniach do egzaminu zawodowego! Wiadomości... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem HGT.02 Szkoła ponadpodstawowa. Podręcznik część 2' »