[Rea]
Kategoria: Książki kucharskieWysyłka: od ręki
. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić,
peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki,
boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych
smakołyków.Ponad 100 zdjęć...
Pełen opis produktu 'Wędzenie oraz peklowanie mięsa' »
Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso.
Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób ? właściwe
przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W
książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć,
wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę,
łopatkę i wiele innych smakołyków.Ponad 100 zdjęć oraz: informacje
na temat urządzeń i dodatków, dokładne wskazówki i rady
profesjonalisty, wypróbowane przepisy oparte na naturalnych
składnikach, porady pozwalające unikać błędów.