Przejdź do wyników wyszukiwania
Sortuj:
Zainstaluj wyszukiwarkę
Włączyłeś filtrowanie wyników wyszukiwania. Aby znaleźć więcej produktów wyłącz część lub wszystkie filtry.
  • [Format-AB]

    Kategoria: Technik hotelarstwaWysyłka: od ręki

    "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracow... Pełen opis produktu 'Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2 Format-AB' »

    "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 15 lutego 2019 r. w sprawie ogólnych celów i zadań kształcenia w zawodach szkolnictwa branżowego oraz klasyfikacji zawodów szkolnictwa branżowego. Niniejszy podręcznik uwzględnia efekty kształcenia i kryteria ich weryfikacji dla kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie: - HGT.03.1. Bezpieczeństwo i higiena pracy - HGT.03.2. Podstawy hotelarstwa - HGT.03.3. Utrzymywanie czystości i porządku w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie - HGT.03.4. Przygotowywanie i podawanie śniadań - HGT.03.5. Organizowanie usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie - HGT.03.7. Kompetencje personalne i społeczne Podręcznik ma na celu przekazanie wiedzy i zdobycie przez ucznia umiejętności niezbędnych do obsługi gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Treść merytoryczną podręcznika wzbogacają zdjęcia, rysunki i tabele, co pozwala na szybkie i efektywne przyswajanie materiału. Wiedza teoretyczna została wsparta licznymi przykładami wskazując na różnorodne sposoby jej praktycznego zastosowania. Rekomendujemy tę publikację nie tylko uczniom szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej, ale również osobom pracującym w przedsiębiorstwach hotelarskich.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2 Format-AB

  • [Format-AB]

    Kategoria: Technik hotelarstwaWysyłka: od ręki

    Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie... Pełen opis produktu 'Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hot. FORMAT-AB Format-AB' »

    Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach (DzU z 17.02.2012 r. poz. 184) oraz ze stanem prawnym obowiązującym w kwietniu 2015 roku.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hot. FORMAT-AB Format-AB

  • [Format-AB]

    Kategoria: Branża turystyczno-hotelarskaWysyłka: od ręki

    Najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.07. Przygotowanie imprez i usług turystycznych. Podręcznik został wydany w dwó... Pełen opis produktu 'Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1 Format-AB' »

    Najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.07. Przygotowanie imprez i usług turystycznych. Podręcznik został wydany w dwóch częściach i przygotowany zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 15 lutego 2019 r. w sprawie ogólnych celów i zadań kształcenia w zawodach szkolnictwa branżowego oraz klasyfikacji zawodów szkolnictwa branżowego. Treść merytoryczną podręcznika wzbogacają zdjęcia, rysunki i tabele, co pozwala na szybkie i efektywne przyswajanie materiału. Wiedza teoretyczna została wsparta licznymi przykładami wskazując na różnorodne sposoby jej praktycznego zastosowania.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1 Format-AB

  • [Format-AB]

    Kategoria: Technik żywienia i usług gastronWysyłka: od ręki

    Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i Pełen opis produktu 'Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie Format-AB' »

    Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą programową kształcenia w tym zawodzie oraz uwzględnia stan prawny na 16.10.2016 r.  
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie Format-AB

  • [Format-AB]

    Kategoria: Technik żywienia i usług gastronWysyłka: od ręki

    Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VII Organizacja produkcji gastronomicznej jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług... Pełen opis produktu 'Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB Format-AB' »

    Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VII Organizacja produkcji gastronomicznej jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: Kwalifikacja TG.16. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 2. Organizowanie produkcji gastronomicznej Uczeń: 1) przestrzega zasad planowania produkcji potraw i napojów; 2) planuje produkcję potraw i napojów; 3) kontroluje procesy produkcji potraw i napojów; 4) ocenia jakość sporządzonych potraw i napojów; 5) rozróżnia rodzaje kart menu; 6) opracowuje karty menu zawierające informacje dotyczące wartości odżywczej potraw; 7) oblicza zapotrzebowanie na surowce i półprodukty; 8) sporządza kalkulację cen potraw i napojów; 9) opracowuje receptury gastronomiczne; 10) korzysta ze specjalistycznych programów komputerowych do planowania i rozliczania produkcji gastronomicznej.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB Format-AB

  • [Format-AB]

    Kategoria: Branża gastronomicznaWysyłka: od ręki

    Podręcznik Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej ma pomóc zarówno uczniom, jak i słuchaczom kursów kwalifikacyjnych w przygotowaniu się do egz... Pełen opis produktu 'Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X Format-AB' »

    Podręcznik Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej ma pomóc zarówno uczniom, jak i słuchaczom kursów kwalifikacyjnych w przygotowaniu się do egzaminu zawodowego z kwalifikacji TG.16 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Ma on również poszerzyć kompetencje zawodowe osób odpowiedzialnych za planowanie i organizację żywienia w zakładach żywienia zbiorowego typu zamkniętego. Pozycja bogata jest w treści dotyczące aktualnej wiedzy o składzie i wartości odżywczej żywności oraz racjonalnym odżywianiu. Charakteryzuje również zagrożenia zdrowotne, jakie niesie ze sobą niezbilansowana dieta współczesnego człowieka. Pogłębia edukację żywieniową, zachęca do zdrowego stylu życia. Przyszłych żywieniowców zaś uwrażliwia na odpowiedzialność za zdrowie konsumentów. W podręczniku zaprezentowano, jak planować jadłospisy zgodnie z zasadami zdrowego żywienia oraz zaleceniami aktualnych norm żywieniowych. Uczy organizacji żywienia, jej planowania, rozliczania i oceny.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X Format-AB

  • [Format-AB]

    Kategoria: Technik żywienia i usług gastronWysyłka: od ręki

    Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zak... Pełen opis produktu 'Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady Format-AB' »

    Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady Format-AB

  • [Format-AB]

    Kategoria: Technik żywienia i usług gastronWysyłka: od ręki

    Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Dopuszczony do ... Pełen opis produktu 'Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II Format-AB' »

    Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Dopuszczony do użytku szkolnego. OD AUTOREK: Szanowni Państwo, decyzja o zakupie tego właśnie podręcznika, skierowanego do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów, niech będzie podyktowana świadomością jego wysokiej jakości, nowoczesności, merytorycznej zawartości, przystępności dla uczniów, metodycznego podejścia do tematów i ciekawych rozwiązań graficznych. Na walory skłaniające do wyboru tej właśnie publikacji, składają się także: Aktualne treści wynikające zarówno ze zmian podstaw programowych jak i aktualizacji wiedzy merytorycznej. Połączenie części towaroznawczej z technologiczną co znakomicie ułatwia realizację treści programowych bez konieczności poszukiwania oddzielnego podręcznika. Wyróżnienie części towaroznawczej nie tylko strukturalne, ale także kolorystyczne pozwalające na korzystanie z podręcznika także w szkołach, gdzie Towaroznawstwo jest realizowane jako samodzielny przedmiot. Wprowadzenie na końcu każdej części zarówno towaroznawczej jak i technologicznej zestawu ćwiczeń i ich spisu na końcu podręcznika odpowiednio do rozdziałów, których dotyczą co ułatwia ich odszukanie, a przede wszystkim wybór ćwiczeń do konkretnych zajęć. Nowatorskie podejście do tytułów podrozdziałów, zapisanych w postaci pytań, zachęcając do poszukiwania odpowiedzi, inspiruje i ułatwia rozwiązywanie konkretnych problemów. Tak kompleksowego podręcznika w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych nie było dotąd na półkach księgarskich. Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek Podręcznik do Technologii gastronomicznej z towaroznawstwem ukaże się w 3 częściach. Planowany termin wydania cz. III: kwiecień 2016 r.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II Format-AB

  • [Format-AB]

    Kategoria: Branża turystyczno-hotelarskaWysyłka: od ręki

    Najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.07. Przygotowanie imprez i usług turystycznych. Podręcznik został wydany w dwó... Pełen opis produktu 'Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2' »

    Najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.07. Przygotowanie imprez i usług turystycznych. Podręcznik został wydany w dwóch częściach i przygotowany zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 15 lutego 2019 r. w sprawie ogólnych celów i zadań kształcenia w zawodach szkolnictwa branżowego oraz klasyfikacji zawodów szkolnictwa branżowego. Treść merytoryczną podręcznika wzbogacają zdjęcia, rysunki i tabele, co pozwala na szybkie i efektywne przyswajanie materiału. Wiedza teoretyczna została wsparta licznymi przykładami wskazując na różnorodne sposoby jej praktycznego zastosowania.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2

  • [Format-AB]

    Kategoria: Książki / Podręczniki. Ćwiczenia i zadania

    .

    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Żywienie i usługi gastronomiczne Część IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii.

  • [Format-AB]

    Kategoria: Książki / Podręczniki. Ćwiczenia i zadania

    .

    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Żywienie i usługi gastronomiczne Część V Działalność gospodarcza w gastronomii.

  • [Format-AB]

    Kategoria: Książki / Inne

    .

    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Żywienie i usługi gastronomiczne Część VI Zasady żywienia.

  • [Format-AB]

    Kategoria: Książki / Podręczniki. Ćwiczenia i zadania

    .

    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Żywienie i usługi gastronomiczne Część III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem.

  • [Format-AB]

    Kategoria: Szkoły zawodoweWysyłka: od ręki

    Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zak... Pełen opis produktu 'Żywienie i usługi gastronomiczne Część VI Zasady żywienia' »

    Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Żywienie i usługi gastronomiczne Część VI Zasady żywienia

  • [FORMAT AB]

    Kategoria: Liceum, technikumWysyłka: od ręki

    Opis:Zbiór zawiera 5 zestawów zadań, które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego (technik organizacji usług gastronomicznych). Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodo... Pełen opis produktu 'Technik organizacji usług gastronomicznych. Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego' »

    Opis:Zbiór zawiera 5 zestawów zadań, które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego (technik organizacji usług gastronomicznych). Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). Na końcu książki zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zadań.Spis treści:WstępStandard wymagań egzaminacyjnych dla zawodu Egzamin zawodowy (wyciąg z rozporządzenia MEN) Suplement do dyplomu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe Zestawy pytań testowych i zadań praktycznychOdpowiedzi do pytań testowych Odpowiedzi do zadań praktycznych Wymagania, które trzeba spełnić,aby przystąpić do egzaminu zawodowego LiteraturaPrzydatne linki.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technik organizacji usług gastronomicznych. Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego

  • [Format-AB]

    Kategoria: Szkoły zawodoweWysyłka: od ręki

    Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.12. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Dopuszczony Pełen opis produktu 'Hotelarstwo Część 4 Usługi żywieniowe Podręcznik' »

    Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.12. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Dopuszczony do użytku szkolnego.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Hotelarstwo Część 4 Usługi żywieniowe Podręcznik

  • [Format-AB]

    Kategoria: Szkoły zawodoweWysyłka: od ręki

    Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie... Pełen opis produktu 'Hotelarstwo Część 6 Marketing usług hotelarskich' »

    Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach (DzU z 17.02.2012 r. poz. 184) oraz ze stanem prawnym obowiązującym w kwietniu 2015 roku.Podręcznik został dopuszczony do użytku szkolnego.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Hotelarstwo Część 6 Marketing usług hotelarskich

  • [Format-AB]

    Kategoria: Szkoły zawodoweWysyłka: od ręki

    Zbiór autorstwa Krzysztofa Jonaszka przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 4 zadania (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do... Pełen opis produktu 'Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.11 Planowanie i realizacja usług w recepcji' »

    Zbiór autorstwa Krzysztofa Jonaszka przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 4 zadania (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zadań.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.11 Planowanie i realizacja usług w recepcji

  • [Format-AB]

    Kategoria: Szkoły zawodoweWysyłka: od ręki

    Zbiór autorstwa Elżbiety Żochowskiej przeznaczony dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają po... Pełen opis produktu 'Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych Część 1' »

    Zbiór autorstwa Elżbiety Żochowskiej przeznaczony dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zadań.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych Część 1

  • [Format-AB]

    Kategoria: Szkoły zawodoweWysyłka: od ręki

    Część druga zbioru autorstwa Elżbiety Żochowskiej przeznaczonego dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna),... Pełen opis produktu 'Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych Część 2' »

    Część druga zbioru autorstwa Elżbiety Żochowskiej przeznaczonego dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zadań.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych Część 2


Libristo.pl

Książki
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 25.06.2015
createspace independent publishing platform, independently published, cambridge university press, oxford university press, penguin books, taylor & francis ltd, little, brown book group, legare street pr, john wiley & sons inc
Produkty w ofercie: 600000
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Kumiko.pl

Książki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 12.10.2009
wydawnictwo naukowe pwn, cambridge university press, olesiejuk, zielona sowa, helion, egmont, pzwl, clementoni, wydawnictwo uniwersytetu warszawskiego, trefl
Produkty w ofercie: 78500
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Booksnet.pl

Książki, podręczniki oraz literatura piękna i popularnonaukowa.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 28.03.2010
olesiejuk sp. z o.o., egmont, muza, zielona sowa, edycja Świętego pawła, trefl, wilga, skrzat, wsip, mega creative
Produkty w ofercie: 97358
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 1

Kirja.pl

Podręczniki, albumy oraz mapy i przewodniki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 25.01.2012
greg krakow, skrzat, aksjomat krakow, edycja swietego pawla, olesiejuk, colgraf, debit, biblioteka wysylkowa, wsip, liwona
Produkty w ofercie: 3985
Promocje: 39
Wysyłka do 3 dni: 3194
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Gramar

Podręczniki szkolne.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 10.02.2013
wsip, nowa era, operon, pwn, gwo, oxford, longman, mac, macmillan, Ĺťak
Produkty w ofercie: 2009
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 143
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Gigant.pl

Książki, muzyka oraz filmy.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 18.06.2008
cd baby, universal music, warner music, naxos classical, imports, sony music entertainment, sony music, bis records, chandos, essential media afw
Produkty w ofercie: 2183576
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 163230
Opinie pozytywne: 22
Opinie neutralne: 1
Opinie negatywne: 5

ksiegarnia-marki.pl

Książki, artykuły szkolne, gry i zabawki
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 19.02.2018
egmont, olesiejuk sp. z o.o., novae res, znak, revell, adam marszałek, helion, leantoys, prószyński i s-ka, wsip
Produkty w ofercie: 70000
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 70000
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Podrecznikowo.pl

Podręczniki, książki oraz kalendarze i albumy.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 03.11.2010
brak, wydawnictwo edukacyjne, zielona sowa, rea, muza, pazdro, skrzat, kram, gwo, sbm
Produkty w ofercie: 2860
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 2860
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Booknet.net.pl

Książki oraz podręczniki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 09.03.2011
pwn wydawnictwo naukowe, wydawnictwo olesiejuk, egmont, helion, c.h. beck, cambridge university press, wsip wydawnictwo szkolne i pedagogiczne, zielona sowa, bellona, wolters kluwer
Produkty w ofercie: 329777
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 329777
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0