Powiększ zdjęcie
40,00 zł
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracow... Pełen opis produktu 'Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2 Format-AB' »
29,01 zł
Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie... Pełen opis produktu 'Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hot. FORMAT-AB Format-AB' »
38,99 zł
Najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.07. Przygotowanie imprez i usług turystycznych. Podręcznik został wydany w dwó... Pełen opis produktu 'Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1 Format-AB' »
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i Pełen opis produktu 'Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie Format-AB' »
34,99 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VII Organizacja produkcji gastronomicznej jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług... Pełen opis produktu 'Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB Format-AB' »
38,00 zł
Podręcznik Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej ma pomóc zarówno uczniom, jak i słuchaczom kursów kwalifikacyjnych w przygotowaniu się do egz... Pełen opis produktu 'Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X Format-AB' »
49,01 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zak... Pełen opis produktu 'Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady Format-AB' »
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Dopuszczony do ... Pełen opis produktu 'Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II Format-AB' »
36,00 zł
Najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.07. Przygotowanie imprez i usług turystycznych. Podręcznik został wydany w dwó... Pełen opis produktu 'Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2' »
30,72 zł
.
32,45 zł
37,43 zł
27,46 zł
35,10 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zak... Pełen opis produktu 'Żywienie i usługi gastronomiczne Część VI Zasady żywienia' »
21,40 zł
Opis:Zbiór zawiera 5 zestawów zadań, które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego (technik organizacji usług gastronomicznych). Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodo... Pełen opis produktu 'Technik organizacji usług gastronomicznych. Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego' »
33,30 zł
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.12. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Dopuszczony Pełen opis produktu 'Hotelarstwo Część 4 Usługi żywieniowe Podręcznik' »
26,10 zł
Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie... Pełen opis produktu 'Hotelarstwo Część 6 Marketing usług hotelarskich' »
21,60 zł
Zbiór autorstwa Krzysztofa Jonaszka przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 4 zadania (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do... Pełen opis produktu 'Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.11 Planowanie i realizacja usług w recepcji' »
Zbiór autorstwa Elżbiety Żochowskiej przeznaczony dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają po... Pełen opis produktu 'Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych Część 1' »
Część druga zbioru autorstwa Elżbiety Żochowskiej przeznaczonego dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna),... Pełen opis produktu 'Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych Część 2' »