Powiększ zdjęcie
46,83 zł50,43 zł
do wcześniej wydanego podręcznika pt.: „Technologia przetwórstwa mięsa” dopuszczonego do użytku szkolnego, jest zgodna z aktualnym stanem wiedzy w zakresie technologii... Pełen opis produktu 'Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach' »
43,16 zł46,48 zł
Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. metody uboju zwierząt rzeźnych, sposoby rozbioru tusz, produkcję... Pełen opis produktu 'Technologia przetwórstwa mięsa' »
56,60 zł
nawiązuje do wcześniej wydanego podręcznika pt.: ?Technologia przetwórstwa mięsa? dopuszczonego do użytku szkolnego, jest zgodna z aktualnym stanem wiedzy w zakresie technologii... Pełen opis produktu 'Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach' »
58,79 zł
.