Powiększ zdjęcie
58,59 zł65,10 zł
do wcześniej wydanego podręcznika pt.: „Technologia przetwórstwa mięsa” dopuszczonego do użytku szkolnego, jest zgodna z aktualnym stanem wiedzy w zakresie technologii... Pełen opis produktu 'Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach' »
60,78 zł
książki nawiązuje do wcześniej wydanego podręcznika pt.: "Technologia przetwórstwa mięsa" dopuszczonego do użytku szkolnego, jest zgodna z aktualnym stanem wiedzy w zakresie... Pełen opis produktu 'Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach - Adam Olszewski' »
54,00 zł60,00 zł
W książce przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in.: - metody uboju zwierząt rzeźnych;- sposoby rozbioru tusz;- produkcję wędlin,... Pełen opis produktu 'Technologia przetwórstwa mięsa' »
57,90 zł
do wcześniej wydanego podręcznika pt.: ?Technologia przetwórstwa mięsa? dopuszczonego do użytku szkolnego, jest zgodna z aktualnym stanem wiedzy w zakresie technologii... Pełen opis produktu 'Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach' »
51,40 zł
Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa.Omówiono w niej m.in. metody uboju zwierząt rzeźnych, sposoby rozbioru tusz, produkcję... Pełen opis produktu 'Technologia przetwórstwa mięsa' »
61,40 zł
57,00 zł
53,40 zł
Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. metody uboju zwierząt rzeźnych, sposoby rozbioru tusz, produkcję... Pełen opis produktu 'Technologia przetwórstwa mięsa' »
55,41 zł
113,00 zł
Tytuł Technologia przetwórstwa mięsa Autor Adam Olszewski Język polski Wydawnictwo Wydawnictwo Naukowe PWN ISBN 978-83-01-19412-3 Rok wydania 2018 Warszawa Wydanie 2 Liczba Pełen opis produktu 'Technologia przetwórstwa mięsa' »
140,26 zł
TECHNOLOGIA PRZETWÓRSTWA MIĘSA ADAM OLSZEWSKI Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w... Pełen opis produktu 'TECHNOLOGIA PRZETWÓRSTWA MIĘSA ADAM OLSZEWSKI' »
49,08 zł
"W książce przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in.: - metody uboju zwierząt rzeźnych, - sposoby rozbioru tusz, - produkcję wędlin,... Pełen opis produktu 'Technologia przetwórstwa mięsa' »
52,91 zł
48,99 zł
0x0063082c00000000
51,99 zł
0x001f8cb500000000
58,00 zł
54,00 zł
56,42 zł
w systemie SEUROP. Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów zdobywających zawód rzeźnika-wędliniarza. Nazwa - Technologia przetwórstwa mięsa Autor - Adam Olszewski ... Pełen opis produktu 'Technologia przetwórstwa mięsa - Adam Olszewski' »
54,54 zł
.
56,19 zł