Powiększ zdjęcie
32,38 zł
26,67 zł
29,25 zł31,51 zł
W książce omówiono potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu, dzikiego ptactwa, ryb, używek oraz napojów alkoholowych i bezalkoholowych.... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 3 podręcznik' »
32,20 zł34,68 zł
W książce omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.Książka... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2 podręcznik' »
34,19 zł36,82 zł
, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka oraz przetworów mlecznych w technologii gastronomicznej.... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 1' »
41,21 zł44,38 zł
Podręcznik składa się z trzech części. Opracowano go zgodnie z podstawą programową i programem nauczania dla zawodu „kucharz” na poziomie technikum.Zawiera wiadomości o środkach... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 1 Podręcznik' »
38,10 zł
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową i programem nauczania dla zawodu kucharz na poziomie technikum. Część pierwsza podręcznika zawiera wiadomości dotyczące... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1. Podręcznik do nauki zawodu kucharz' »
26,87 zł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik, część 3 Książka jest przeznaczona dla uczniów technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego,... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik, część 3 WSiP' »
29,51 zł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik, część 2 Książka jest przeznaczona dla uczniów technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego,... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik, część 2 WSiP' »
36,93 zł
Podręcznik składa się z trzech części, jest przeznaczony dla techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie „kucharz”. Jest poświęcony potrawom półmięsnym, jarskim, zakąskom zimnym... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik, część 3 REA-WSiP' »
31,41 zł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik, część 1Książka jest przeznaczona dla uczniów, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharz.Autorka... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik, część 1 WSiP' »
22,87 zł
, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka oraz przetworów mlecznych w technologii gastronomicznej. Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa. Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np.... Pełen opis produktu 'TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM. PODRĘCZNIK CZ.1 Aleksandra Procner' »