Powiększ zdjęcie
44,80 zł
Podręcznik do zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom II. Część 1Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawoda... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem tom 2 cz 1 Podręcznik' »
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).Obejmuje... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Tom 2 Część 2' »
30,71 zł
W książce omówiono potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu, dzikiego ptactwa, ryb, używek oraz napojów alkoholowych i bezalkoholowych.... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 3' »
33,80 zł
W książce omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny. Książka... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2' »
31,74 zł
"W książce omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny. Książka... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2' »
76,36 zł
Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. omawia dokładnie procesy przyrządzania ciast, zup, sosów oraz zakąsek zimnych i gorących. Opisuje także rodzaje... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem HGT.02 Szkoła ponadpodstawowa. Podręcznik część 2' »
Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. omawia starannie surowce stosowane w gastronomii, kładzie przy tym duży nacisk na uwypuklone w nowej podstawie... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem HGT.02 Szkoła ponadpodstawowa. Podręcznik część 1' »
36,84 zł
, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka oraz przetworów mlecznych w technologii gastronomicznej. Nazwa - Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem.... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik cz.1 - Aleksandra Procner' »
34,66 zł
gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny. Nazwa - Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem.... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik cz.2 - Flis Krystyna, Procner Aleksandra' »
41,99 zł
0x0088a35300000000
42,99 zł
0x0009ade400000000
54,99 zł
0x0088a36f00000000
32,99 zł
0x0033f53a00000000
28,99 zł
0x00351a0c00000000
30,99 zł
0x0035a91000000000
33,00 zł
, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka oraz przetworów mlecznych w technologii gastronomicznej.... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 1' »
34,29 zł
, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka oraz przetworów mlecznych w technologii gastronomicznej. Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik część 1' »
29,34 zł
Książka jest przeznaczona dla uczniów technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharza. Omówiono w niej potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii<... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik część 3' »
28,57 zł
29,52 zł