Przejdź do wyników wyszukiwania
Sortuj:
Zainstaluj wyszukiwarkę
  • Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2 w sklepie internetowym Prolibri.pl

    Powiększ zdjęcie

    33,48 zł
    37,20 zł

    [wsip]

    Kategoria: Kulinaria.Wysyłka: do 3 dni

    W książce omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.Książka... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2' »

    W książce omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego....
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2

  • [WSIP]

    Kategoria: Podręczniki Szkolne > Szkoła zawodowa > Klasa 1 > przedmioty zawodoweWysyłka: do 3 dni

    , ziemniaków, grzybów, owoców, mleka oraz przetworów mlecznych w technologii gastronomicznej. Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik część 1' »

    Książka jest przeznaczona dla uczniów, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharz. Autorka podaje w niej podstawowe przepisy sanitarno-higieniczne obowiązujące w zakładach żywienia zbiorowego oraz przepisy i normy obowiązujące w gospodarce żywnościowej. Charakteryzuje środki żywnościowe i metody ich utrwalania, omawia znaczenie analizy sensorycznej w ocenie jakości surowców i potraw, warunki i metody przeprowadzania oceny. Przedstawia procesy technologiczne stosowane w produkcji gastronomicznej. Szczegółowo omawia ocenę towaroznawczą i zastosowanie tłuszczów spożywczych, warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka oraz przetworów mlecznych w technologii gastronomicznej.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik część 1

  • [WSIP]

    Kategoria: Szkoły zawodoweWysyłka: od ręki

    Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 3 - podręcznik, składający się z trzech części, przeznaczony dla techników i szkół policealnych... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 3. Podręcznik do nauki zawodu kucharz' »

    Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 3 - podręcznik, składający się z trzech części, przeznaczony dla techników i szkół policealnych w zawodzie kucharz. Część 1: Zawiera wiadomości o środkach spożywczych, sposobach oceny sensorycznej surowców i potraw. Wiele uwagi poświęcono zagadnieniom bezpieczeństwa i higieny pracy w gastronomii, prawu żywnościowemu oraz wdrażaniu systemów GMP, GHP i HACCP. Omówiono w niej również ocenę towaroznawczą tłuszczów, warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka i jego przetworów oraz ich zastosowanie w produkcji potraw. Osobny rozdział poświęcono przyprawom. Część 2: Omawia ocenę towaroznawczą przetworów zbożowych, mięsa i podrobów zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb i owoców morza oraz sposoby ich wykorzystania w produkcji potraw. W tej części omówiono także sposoby przyrządzania ciast, zup i sosów gorących. Część 3: Poświęcona jest potrawom półmięsnym, jarskim, zakąskom zimnym i gorącym, deserom i napojom. Zaprezentowane zostały kuchnie różnych narodów oraz zasady przyrządzania potraw dietetycznych i organizowania przyjęć okolicznościowych. Liczne zdjęcia i schematy, tabele oraz receptury ułatwią przyswojenie wiedzy teoretycznej. Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz, uwzględnia obowiązujące akty prawne, trendy i techniki stosowane w branży gastronomicznej oraz standardy.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 3. Podręcznik do nauki zawodu kucharz

  • [WSiP]

    Kategoria: /Podręczniki szkolne - ćwiczenia i zadania/
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 1

  • [WSiP Wydawnictwo Szkolne i Pedagogiczne]

    Kategoria: Kucharstwo. Żywność. GastronomiaWysyłka: od ręki

    , ziemniaków, grzybów, owoców, mleka oraz przetworów mlecznych w technologii gastronomicznej. Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 1' »

    Książka jest przeznaczona dla uczniów, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharz. Autorka podaje w niej podstawowe przepisy sanitarno-higieniczne obowiązujące w zakładach żywienia zbiorowego oraz przepisy i normy obowiązujące w gospodarce żywnościowej. Charakteryzuje środki żywnościowe i metody ich utrwalania, omawia znaczenie analizy sensorycznej w ocenie jakości surowców i potraw, warunki i metody przeprowadzania oceny. Przedstawia procesy technologiczne stosowane w produkcji gastronomicznej. Szczegółowo omawia ocenę towaroznawczą i zastosowanie tłuszczów spożywczych, warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka oraz przetworów mlecznych w technologii gastronomicznej.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 1

  • [WSiP]

    Kategoria: /Podręczniki szkolne - ćwiczenia i zadania/
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2 podręcznik

  • [WSIP]

    Kategoria: / Podręczniki - aktualna, szeroka oferta edukacyjna / Szkoła Zasadnicza / Zasadnicza szkoła zawodowa 1 / Przedmioty zawodowe

    W książce omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny. Książka... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2' »

    W książce omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2

  • [Rea]

    Kategoria: Kucharstwo. Żywność. GastronomiaWysyłka: od ręki

    Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach do nauczania zawodu kucharz na poziomie technikum i szkoły policealnej Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Szkoła zawodowa. Część 3. Podręcznik' »

    Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach do nauczania zawodu kucharz na poziomie technikum i szkoły policealnej
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Szkoła zawodowa. Część 3. Podręcznik

  • [WSIP]

    Kategoria: Podręczniki Szkolne > Szkoła zawodowa > Klasa 1 > przedmioty zawodoweWysyłka: do 3 dni

    Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego. W podręczniku omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik część 2' »

    Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego. W podręczniku omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik część 2

  • [Rea]

    Kategoria: Kucharstwo. Żywność. GastronomiaWysyłka: od ręki

    Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej.Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2.Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii' »

    Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej.Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. Część II obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie oraz kuchnię staropolską, polską współczesną i kuchnie regionalne. Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2.Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii

  • [Rea]

    Kategoria: /Podręczniki szkolne - ćwiczenia i zadania/
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 3 Podręcznik

  • [Rea]

    Kategoria: Kucharstwo. Żywność. GastronomiaWysyłka: od ręki

    Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. Część I podręcznika zawiera wiadomości dotyczące bezpieczeństwa i... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 1.Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii' »

    Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. Część I podręcznika zawiera wiadomości dotyczące bezpieczeństwa i higieny pracy w gastronomii oraz prawa żywnościowego systemów jakości GMP, GHP, HACCP, objaśnia procesy technologiczne, zioła i przyprawy, tłuszcze, warzywa, ziemniaki, grzyby, mleko i jego przetwory, jaja i sosy zimne, zboża i przetwory zbożowe, sosy gorące, ciasta, owoce i desery. Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 1.Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii

  • [WSiP]

    Kategoria: /Podręczniki szkolne - ćwiczenia i zadania/
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 3 podręcznik

  • Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 3 w sklepie internetowym Prolibri.pl

    Powiększ zdjęcie

    30,42 zł
    33,80 zł

    []

    Kategoria: Kulinaria.Wysyłka: od ręki

    W książce omówiono potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu, dzikiego ptactwa, ryb, używek oraz napojów alkoholowych i bezalkoholowych.... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 3' »

    W książce omówiono potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu, dzikiego ptactwa, ryb, używek oraz napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Podano zasady serowania potraw oraz charakterystykę kuchni polskiej, kuchni regionalnych i innych narodów, a także potraw dietetycznych.Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego....
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 3

  • Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 1 Tom 2 w sklepie internetowym Prolibri.pl

    Powiększ zdjęcie

    44,28 zł
    49,20 zł

    [wsip]

    Kategoria: Kulinaria.Wysyłka: do 3 dni

    Podręcznik do zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom II. Część 1Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawoda... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 1 Tom 2' »

    Podręcznik do zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom II. Część 1Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).Prezentuje wiedzę z zakresu bezpieczeństwa żywności, środków spożywczych, zasad racjonalnego żywienia oraz procesu produkcyjnego w zakładzie gastronomicznym. Omawia również zagadnienia związane ze stosowaniem przypraw, tłuszczów spożywczych, warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka i jego przetworów, jaj oraz przetworów zbożowych.Treści podręcznika wzbogacają liczne kolorowe ilustracje, schematy, tabele oraz pytania i ćwiczenia, które pozwalają uczniom na lepsze zrozumienie i zapamiętanie omawianych zagadnień....
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 1 Tom 2

  • [WSiP]

    Kategoria: Literatura > Kuchnia

    W książce omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny. Książka... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2' »

    W książce omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny. Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2

  • [WSiP]

    Kategoria: Książki / Podręczniki. Ćwiczenia i zadania

    .

    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2.

  • []

    Kategoria: Książki & Multimedia > KsiążkiWysyłka: do 3 dni

    teoretycznej i praktycznej. Uwzględniono również standardy wymagań egzaminacyjnych. Nazwa - Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik do nauki zawodu Kucharz cz.1 / REA - Małgorzata Konarzewska' »

    Opis - Podręcznik składa się z trzech części. Opracowano go zgodnie z podstawą programową i programem nauczania dla zawodu "kucharz" na poziomie technikum.Zawiera wiadomości o środkach spożywczych, sposobach oceny sensorycznej surowców i potraw. Wiele uwagi poświęcono zagadnieniom bezpieczeństwa i higieny pracy w gastronomii, prawu żywnościowemu oraz wdrażaniu systemów GMP, GHP i HACCP. Omówiono również ocenę towaroznawczą tłuszczów, warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka i jego przetworów oraz ich zastosowanie w produkcji potraw. Osobny rozdział poświęcono przyprawom.Podręcznik zapewnia właściwy dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym. Wzbogacono go dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptur, co pozwoli uczniowi na szybkie przyswojenie wiedzy teoretycznej i praktycznej. Uwzględniono również standardy wymagań egzaminacyjnych. Nazwa - Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik do nauki zawodu Kucharz cz.1 / REA Autor - Małgorzata Konarzewska Oprawa - Miękka Wydawca - WSiP Numer dopuszczenia - 26/2007 Kod ISBN - 9788302140785 Kod EAN - 9788302140785 Rok wydania - 2013 Język - polski Format - 16.5x23.5cm Ilość stron - 338 Szkoła - Zasadnicza szkoła zawodowa Typ podręcznika - Podręcznik Przedmiot - Przedmioty zawodowe Podatek VAT - 5% Premiera - 2013-09-18
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik do nauki zawodu Kucharz cz.1 / REA - Małgorzata Konarzewska

  • []

    Kategoria: Książki & Multimedia > KsiążkiWysyłka: do 3 dni

    ilustracje, schematy, tabele oraz pytania i ćwiczenia, które pozwalają uczniom na lepsze zrozumienie i zapamiętanie omawianych zagadnień Nazwa - Technologia gastronomiczna z... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia Tom 2. Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz Kwalifikacja T.6 podręcznik cz.1 / REA - Małgorzata Konarzewska' »

    Opis - Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).Prezentuje wiedzę z zakresu bezpieczeństwa żywności, środków spożywczych, zasad racjonalnego żywienia oraz procesu produkcyjnego w zakładzie gastronomicznym. Omawia również zagadnienia związane ze stosowaniem przypraw, tłuszczów spożywczych, warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka i jego przetworów, jaj oraz przetworów zbożowych.Treści podręcznika wzbogacają liczne kolorowe ilustracje, schematy, tabele oraz pytania i ćwiczenia, które pozwalają uczniom na lepsze zrozumienie i zapamiętanie omawianych zagadnień Nazwa - Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia Tom 2. Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz Kwalifikacja T.6 podręcznik cz.1 / REA Autor - Małgorzata Konarzewska Oprawa - Miękka Wydawca - WSiP Kod ISBN - 9788302147203 Kod EAN - 9788302147203 Rok wydania - 2014 Język - polski Format - 17.0x24.5cm Ilość stron - 400 Szkoła - Zasadnicza szkoła zawodowa Typ podręcznika - Podręcznik Przedmiot - Przedmioty zawodowe Podatek VAT - 5% Premiera - 2014-09-08
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia Tom 2. Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz Kwalifikacja T.6 podręcznik cz.1 / REA - Małgorzata Konarzewska

  • []

    Kategoria: Książki & Multimedia > KsiążkiWysyłka: do 3 dni

    , napojów gorących i zimnych, potraw dietetycznych, kuchni narodowych i regionalnych oraz posiłków codziennych i regionalnych. Nazwa - Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Gastronomia Tom 2 Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz Kwalifikacja T.6 podręcznik cz.2 / REA - Małgorzata Konarzewska' »

    Opis - Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Obejmuje tematy dotyczące ciast, zup i sosów gorących, mięsa i produktów ze zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb i owoców morza, potraw mięsnych i wegetariańskich, zakąsek zimnych i gorących, deserów, napojów gorących i zimnych, potraw dietetycznych, kuchni narodowych i regionalnych oraz posiłków codziennych i regionalnych. Nazwa - Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Gastronomia Tom 2 Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz Kwalifikacja T.6 podręcznik cz.2 / REA Autor - Małgorzata Konarzewska Oprawa - Miękka Wydawca - WSiP Kod ISBN - 9788302147210 Kod EAN - 9788302147210 Rok wydania - 2015 Język - polski Format - 17.0x24.0cm Ilość stron - 496 Szkoła - Zasadnicza szkoła zawodowa Typ podręcznika - Podręcznik Przedmiot - Przedmioty zawodowe Podatek VAT - 5% Premiera - 2015-06-18
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Gastronomia Tom 2 Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz Kwalifikacja T.6 podręcznik cz.2 / REA - Małgorzata Konarzewska


InBook.pl

Książki , płyty CD, DVD, multimedia, zegarki, zabawki
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 19.04.2008
Produkty w ofercie: 167096
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 167096
Opinie pozytywne: 9
Opinie neutralne: 1
Opinie negatywne: 6

iBook.net.pl

Książki popularno-naukowe i podręczniki szkolne oraz albumy i słowniki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 29.03.2007
wydawnictwo naukowe pwn, greg, wolters kluwer, wydawnictwo szkolne pwn, w.a.b., wsip, muza, egmont, zysk i s-ka, pzwl
Produkty w ofercie: 79225
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 3
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Kumiko.pl

Książki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 12.10.2009
wydawnictwo naukowe pwn, cambridge university press, olesiejuk, zielona sowa, helion, egmont, pzwl, clementoni, wydawnictwo uniwersytetu warszawskiego, trefl
Produkty w ofercie: 78500
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Kirja.pl

Podręczniki, albumy oraz mapy i przewodniki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 25.01.2012
greg krakow, skrzat, aksjomat krakow, edycja swietego pawla, olesiejuk, colgraf, debit, biblioteka wysylkowa, wsip, liwona
Produkty w ofercie: 3985
Promocje: 39
Wysyłka do 3 dni: 3194
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Madbooks.pl

Książki i komiksy oraz podręczniki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 15.04.2009
wydawnictwo naukowe pwn, helion, wolters kluwer, olesiejuk, c.h. beck, zielona sowa, prószyński media, egmont, wam, difin
Produkty w ofercie: 83659
Promocje: 48532
Wysyłka do 3 dni: 83659
Opinie pozytywne: 4
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Ksiazki-medyczne.eu

Książki oraz podręczniki medyczne.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 26.02.2012
wydawnictwo naukowe pwn, wydawnictwo lekarskie pzwl, elsevier urban & partner, helion, pascal, wydawnictwo uniwersytetu jagiellońskiego, impuls, galaktyka, illuminatio, wydawnictwo uniwersytetu warszawskiego
Produkty w ofercie: 11145
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Selkar.pl

Literatura popluarnonaukowa oraz książki wielogatunkowe.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 06.03.2007
pwn wydawnictwo naukowe, egmont, helion, Świat książki, wolters kluwer polska, albatros, c.h. beck, bellona, w.a.b., olesiejuk sp. z o.o.
Produkty w ofercie: 74490
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 72862
Opinie pozytywne: 5
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 1

NaszaSzkolna.pl

Książki, podręczniki oraz książki językowe.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 10.08.2011
wydawnictwo naukowe pwn, -, cambridge university press, egmont, zielona sowa, olesiejuk, bellona, wolters kluwer, helion, zysk i s-ka
Produkty w ofercie: 115074
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 115074
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Gigant.pl

Książki, muzyka oraz filmy.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 18.06.2008
cd baby, universal music, warner music, naxos classical, imports, sony music entertainment, sony music, bis records, chandos, essential media afw
Produkty w ofercie: 1834488
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 152985
Opinie pozytywne: 22
Opinie neutralne: 1
Opinie negatywne: 4

Prolibri.pl

Książki i audiobooki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 27.05.2011
wydawnictwo naukowe pwn, wolters kluwer, cambridge university press, olesiejuk, helion, zielona sowa, egmont, umcs, zysk i s-ka, pzwl
Produkty w ofercie: 91751
Promocje: 90639
Wysyłka do 3 dni: 91750
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Wieszcz.pl

Książki nowe oraz używane.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 04.05.2011
warszawa, czytelnik warszawa, wydawnictwo naukowe pwn, piw warszawa, cambridge university press, olesiejuk, nasza księgarnia warszawa, wolters kluwer, egmont, kiw warszawa
Produkty w ofercie: 174222
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 2
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Booknet.net.pl

Książki oraz podręczniki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 09.03.2011
pwn wydawnictwo naukowe, wydawnictwo olesiejuk, egmont, helion, c.h. beck, cambridge university press, wsip wydawnictwo szkolne i pedagogiczne, zielona sowa, bellona, amber
Produkty w ofercie: 318664
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 318664
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Godi.pl

Książki dla dzieci oraz naukowe i kulinarne.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 14.05.2005
wydawnictwo naukowe pwn, lexisnexis, umcs, harmonia, wydawnictwo szkolne pwn, w.a.b., adam marszałek wydawnictwo, egmont, skrzat, muza
Produkty w ofercie: 50822
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 125
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 2