Powiększ zdjęcie
33,80 zł
Znajdziesz tu takie zagadnienia jak: mięso, ryby, zakąski zimne i gorące, desery, napoje alkoholowe i bezalkoholowe, bufet, obsługa gości, przyjęcia okolocznościowe, serwis specjalny, bar,higiena... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z obsługą gości 3' »
25,50 zł
10,70 zł
Proponujemy Państwu zestaw trzech zeszytów, w których ujęte są zagadnienia dotyczące materiału objętego całym cyklem nauczania. Dla nauczyciela jest to instrument badania stopnia opanowania wiedzy przez... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z obsługą gości 3 Zeszyt ćwiczeń' »
23,10 zł
Podręcznik przeznaczony jest do kształcenia w zawodach: technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej.
12,00 zł
Tania książka - Podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego.Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta 1 Autor:... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta 1' »
14,00 zł
, bar, higiena i ochrona środowiska a poza tym słowniczek wyrazów obcych i terminy gastronomiczne. Nr dopuszczenia: 14/99 Technologia gastronomiczna z obsługą... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z obsługą gości 3' »
12,36 zł
- Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta Część 1 (bez prawa zwrotu) Autor - Beata Mikuta Wydawca - FORMAT AB Kod ISBN - 9788389184160 ... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta Część 1 (bez prawa zwrotu) - Beata Mikuta' »
24,44 zł
Opis - Podręcznik przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej. Nazwa - Technologia gastronomiczna... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta. Podręcznik cz.3 - Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska' »
11,60 zł
4 Zasady utrzymania czystości zastawy stołowej 5 Technika noszenia tac i naczyń 6 Zasady nakrywania stołów 7 Zasady obsługi konsumenta 8 Sposoby i technika podawania potraw i napojów 9 Organ... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta. Część 1' »
24,90 zł
Książka przeznaczona dla szkół kształcących w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego.
26,29 zł
Opis - Podręcznik przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej. Nazwa - Technologia gastronomiczna... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta. Podręcznik cz.2 - Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska' »
23,99 zł
0x0020383c00000000
22,99 zł
0x0020382e00000000
11,99 zł
0x002037ed00000000
34,90 zł
4 Zasady utrzymania czystości zastawy stołowej 5 Technika noszenia tac i naczyń 6 Zasady nakrywania stołów 7 Zasady obsługi konsumenta 8 Sposoby i technika podawania potraw i napojów 9 Organ... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta. Część 2' »
12,48 zł
Opis - Podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik żywienia i gospodarwstwa domowego. Nazwa - Technologia gastronomiczna z obsługą 1 FORMAT-AB ... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z obsługą 1 FORMAT-AB - Beata Mikuta' »
23,39 zł
11,70 zł
Podręcznik przeznaczony jest dla uczniów szkół kształcących się w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej.
25,71 zł
25,20 zł
Podręcznik dla uczniów techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego.