Powiększ zdjęcie
28,30 zł
gastronomicznej z towaroznawstwem ukaże się w 3 częściach Nazwa - Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Żywienie i usługi gastronomiczne cz.2... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Żywienie i usługi gastronomiczne cz.2 Kwalifikacja T.6 Sporządzanie potraw i napojów - Górecka Danuta, Limanówka Halina, Superczyńska Ewa, Żylińska' »
27,50 zł
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku szk... Pełen opis produktu 'Żywienie i usługi gastronomiczne Część 2 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik' »
44,80 zł
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).Obejmuje tematy dotyczące... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Tom 2 Część 2' »
26,84 zł
36,84 zł
gastronomiczna Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych, Kucharz cz.2 Autor - Anna Kmiołek Oprawa... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych, Kucharz cz.2 - Anna Kmiołek' »
35,27 zł
.
36,70 zł
Bogato ilustrowany, ciekawy, napisany prostym językiem podręcznik do nauki technologii gastronomicznej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna. Część 2. Kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego' »
14,37 zł
organizacji usług gastronomicznych). towaroznawstwo mała gastronomia egzamin zawodowy Nazwa - Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i odpowiedziach Zeszyt... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i odpowiedziach Zeszyt ćwiczeń Część 2 - Ewa Superczyńska' »
28,77 zł
32,31 zł
Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego. W podręczniku omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj,... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik część 2' »
10,70 zł
Proponujemy Państwu zestaw trzech zeszytów, w których ujęte są zagadnienia dotyczące materiału objętego całym cyklem nauczania. Dla nauczyciela jest to instrument badania stopnia opanowania wiedzy przez... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna 2 Zeszyt ćwiczeń' »
33,48 zł37,20 zł
W książce omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.Książka... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2' »
25,80 zł
znajdziesz tu takie zagadnienia jak: owoce-podziało owoców, charakterystyka wartości odżywczej, receptury, mleko i produkty mleczne-zastosowanie gastronomiczne, zakup i przechowywnanie,jaja Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna 2' »
33,90 zł
W książce omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.Książka... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2. Technikum' »
38,30 zł
Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej.Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. Część II obejmuje... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2.Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii' »
31,20 zł
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. Część II obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie oraz... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2' »
44,28 zł49,20 zł
Podręcznik do zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom II. Część 1Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 1 Tom 2' »
32,80 zł
Podręcznik do nauki: sporządzania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych, przygotowywania posiłków codziennych i okolic... Pełen opis produktu 'Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Część 2. Technologia gastronomiczna' »
13,40 zł
Zeszyt ćwiczeń zawiera zestawy zadań teoretycznych i ćwiczeń praktycznych z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem z zakresu zastosowania mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznastwem w pytaniach i zadaniach. Zeszyt ćwiczeń. Część 2' »
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. Część 2 obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Szkoła zawodowa. Część 2. Podręcznik' »