Powiększ zdjęcie
44,80 zł
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).Obejmuje tematy dotyczące... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Tom 2 Część 2' »
26,84 zł
35,27 zł
.
36,70 zł
Bogato ilustrowany, ciekawy, napisany prostym językiem podręcznik do nauki technologii gastronomicznej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna. Część 2. Kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego' »
32,31 zł
Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego. W podręczniku omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj,... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik część 2' »
33,48 zł37,20 zł
W książce omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.Książka... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2' »
33,90 zł
W książce omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.Książka... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2. Technikum' »
44,28 zł49,20 zł
Podręcznik do zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom II. Część 1Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 1 Tom 2' »
32,80 zł
Podręcznik do nauki: sporządzania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych, przygotowywania posiłków codziennych i okolic... Pełen opis produktu 'Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Część 2. Technologia gastronomiczna' »
Podręcznik do zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom II. Część 1Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem tom 2 cz 1 Podręcznik' »
33,80 zł
W książce omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny. Książka... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2' »
74,03 zł
terminologię techniczną stosowaną w branży gastronomicznej, w przypadku terminów obcojęzycznych wskazano ich poprawną wymowę. Obowiązkowa pozycja w przygotowaniach do egzaminu zawodowego! Wiadomości... Pełen opis produktu 'TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAR CZ.2 HGT.02 PODRĘCZNIK WSIP' »
12,12 zł
...
31,74 zł
"W książce omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny. Książka... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2' »
15,15 zł
AUTOR: ANTONINA KOPTA, BARBARA ŁUSZCZKI.ILUSTRACJE: TAK.JĘZYK: POLSKI.WYDANIE: DRUGIE.ROK WYDANIA: 1994.ILOŚĆ STRON: 276.OPRAWA: MIĘKKA LAKIEROWANA, ZAGNIECENIA.GRZBIET: CAŁY.BLOK KARTEK: PARĘ KRESEK PO... Pełen opis produktu 'TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM CZ. 2' »
42,99 zł
0x0009ade400000000
18,70 zł
Książka jest przeznaczona dla uczniów technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharz. W podręczniku omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej... Pełen opis produktu 'TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNASTWEM CZĘŚĆ 2 ZSZ/KOPTA/' »
30,99 zł
0x0035a91000000000
41,78 zł
PodrÄcznik przeznaczony do nauki zawodĂłw kucharz oraz technik Ĺźywienia i usĹug gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.6 (SporzÄ dzanie potraw i napojĂłw). Obejmuje tematy... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Gastronomia Tom 2 PodrÄcznik CzÄĹÄ 2' »
33,01 zł
Autor: ANNA KMIOŁEK Wydawnictwo: WSIP Pełen opis produktu 'TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA PODRĘCZNIK CZ.2 WSIP' »