Przejdź do wyników wyszukiwania
Sortuj:
Zainstaluj wyszukiwarkę
Włączyłeś filtrowanie wyników wyszukiwania. Aby znaleźć więcej produktów wyłącz część lub wszystkie filtry.
  • [WSiP Wydawnictwo Szkolne i Pedagogiczne]

    Kategoria: Szkoły zawodoweWysyłka: od ręki

    Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).Obejmuje tematy dotyczące... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Tom 2 Część 2' »

    Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).Obejmuje tematy dotyczące ciast, zup i sosów gorących, mięsa i produktów ze zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb i owoców morza, potraw mięsnych i wegetariańskich, zakąsek zimnych i gorących, deserów, napojów gorących i zimnych, potraw dietetycznych, kuchni narodowych i regionalnych oraz posiłków codziennych i regionalnych.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Tom 2 Część 2

  • [WSiP Wydawnictwo Szkolne i Pedagogiczne]

    Kategoria: InneWysyłka: od ręki

    Bogato ilustrowany, ciekawy, napisany prostym językiem podręcznik do nauki technologii gastronomicznej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna. Część 2. Kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego' »

    Bogato ilustrowany, ciekawy, napisany prostym językiem podręcznik do nauki technologii gastronomicznej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej. Zawiera materiał nauczania w zakresie technologii i towaroznawstwa pieczywa cukierniczego, mięsa zwierząt rzeźnych, dziczyzny, drobiu, a także ptactwa dzikiego, ryb i owoców morza. Opisano w nim także charakterystykę i technologie produkcji zakąsek zimnych i gorących oraz potraw półmięsnych i wegetariańskich.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technologia gastronomiczna. Część 2. Kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego

  • [WSiP Wydawnictwo Szkolne i Pedagogiczne]

    Kategoria: Klasa 2Wysyłka: od ręki

    W książce omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.Książka... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2. Technikum' »

    W książce omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2. Technikum

  • [WSiP Wydawnictwo Szkolne i Pedagogiczne]

    Kategoria: Szkoły zawodoweWysyłka: od ręki

    Podręcznik do nauki: sporządzania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych, przygotowywania posiłków codziennych i okolic... Pełen opis produktu 'Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Część 2. Technologia gastronomiczna' »

    Podręcznik do nauki: sporządzania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych, przygotowywania posiłków codziennych i okolicznościowych.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Część 2. Technologia gastronomiczna

  • [WSiP Wydawnictwo Szkolne i Pedagogiczne]

    Kategoria: Szkoły zawodoweWysyłka: od ręki

    Podręcznik do zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom II. Część 1Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem tom 2 cz 1 Podręcznik' »

    Podręcznik do zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom II. Część 1Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).Prezentuje wiedzę z zakresu bezpieczeństwa żywności, środków spożywczych, zasad racjonalnego żywienia oraz procesu produkcyjnego w zakładzie gastronomicznym. Omawia również zagadnienia związane ze stosowaniem przypraw, tłuszczów spożywczych, warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka i jego przetworów, jaj oraz przetworów zbożowych.Treści podręcznika wzbogacają liczne kolorowe ilustracje, schematy, tabele oraz pytania i ćwiczenia, które pozwalają uczniom na lepsze zrozumienie i zapamiętanie omawianych zagadnień.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem tom 2 cz 1 Podręcznik

  • [Szkolne i Pedagogiczne]

    Kategoria: / Pozostałe Książki / Książki nieskategoryzowane

    Tytuł TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA DLA ZSZ CZ.2 Autor A. Kopta B. Łuszczki Język polski Oprawa miękka Format 21.0x14.8 cm Liczba stron 492 Ciężar 0.45 Pełen opis produktu 'TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA DLA ZSZ CZ.2' »

    Tytuł TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA DLA ZSZ CZ.2 Autor A. Kopta B. Łuszczki Język polski Oprawa miękka Format 21.0x14.8 cm Liczba stron 492 Ciężar 0.45
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA DLA ZSZ CZ.2

  • [WSiP - Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne]

    Kategoria: NAUKOWE I POPULARNONAUKOWE>PozostałeWysyłka: od ręki

    AUTOR: ANTONINA KOPTA, BARBARA ŁUSZCZKI.ILUSTRACJE: TAK.JĘZYK: POLSKI.WYDANIE: DRUGIE.ROK WYDANIA: 1994.ILOŚĆ STRON: 276.OPRAWA: MIĘKKA LAKIEROWANA, ZAGNIECENIA.GRZBIET: CAŁY.BLOK KARTEK: PARĘ KRESEK PO... Pełen opis produktu 'TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM CZ. 2' »

    AUTOR: ANTONINA KOPTA, BARBARA ŁUSZCZKI.ILUSTRACJE: TAK.JĘZYK: POLSKI.WYDANIE: DRUGIE.ROK WYDANIA: 1994.ILOŚĆ STRON: 276.OPRAWA: MIĘKKA LAKIEROWANA, ZAGNIECENIA.GRZBIET: CAŁY.BLOK KARTEK: PARĘ KRESEK PO DŁUGOPISIE.KARTKI: DELIKATNE NAGIĘCIE NA ROGACH KILKUNASTU KARTEK.WPISY PODKREŚLENIA: BRAK.STEMPLE, PIECZĄTKI: BRAK.STAN OGÓLNY: DOBRY....
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM CZ. 2

  • [Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne]

    Kategoria: Książki / Literatura obcojęzyczna

    terminologię techniczną stosowaną w branży gastronomicznej, w przypadku terminów obcojęzycznych wskazano ich poprawną wymowę.Obowiązkowa pozycja w przygotowaniach do egzaminu zawodowego! Wiadomości... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem HGT.02 Szkoła ponadpodstawowa. Podręcznik część 2' »

    Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. omawia dokładnie procesy przyrządzania ciast, zup, sosów oraz zakąsek zimnych i gorących. Opisuje także rodzaje mięs i ich wykorzystanie w gastronomii. Przedstawia zasady przygotowywania i podawania napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Pozwala zapoznać się z cechami charakterystycznymi kuchni różnych regionów Polski oraz innych krajów. Liczne rysunki i zdjęcia ułatwiają zrozumienie omawianych treści. Publikacja obfituje w ciekawe przepisy.Podręcznik dostosowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Zawiera kluczową terminologię techniczną stosowaną w branży gastronomicznej, w przypadku terminów obcojęzycznych wskazano ich poprawną wymowę.Obowiązkowa pozycja w przygotowaniach do egzaminu zawodowego! Wiadomości teoretyczne wsparte licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami przybliżającymi praktyczne zastosowanie wiedzy.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem HGT.02 Szkoła ponadpodstawowa. Podręcznik część 2


Libristo.pl

Książki
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 25.06.2015
createspace independent publishing platform, independently published, cambridge university press, oxford university press, penguin books, taylor & francis ltd, little, brown book group, legare street pr, john wiley & sons inc
Produkty w ofercie: 600000
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

staradobraksiazka.pl

Antykwariat.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 18.05.2022
- brak informacji -, harlequin, czytelnik, kaw - krajowa agencja wydawnicza, książka i wiedza, piw - państwowy instytut wydawniczy, nasza księgarnia, mon - ministerstwo obrony narodowej, Świat książki, bauer
Produkty w ofercie: 89374
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 51939
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Booknet.net.pl

Książki oraz podręczniki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 09.03.2011
pwn wydawnictwo naukowe, wydawnictwo olesiejuk, egmont, helion, c.h. beck, cambridge university press, wsip wydawnictwo szkolne i pedagogiczne, zielona sowa, bellona, wolters kluwer
Produkty w ofercie: 329777
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 329777
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Wieszcz.pl

Książki nowe oraz używane.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 04.05.2011
warszawa, czytelnik warszawa, wolters kluwer polska sa, storybox, harlequin, piw warszawa, wydawnictwo naukowe pwn, wydawnictwo e-bookowo, armoryka, novae res
Produkty w ofercie: 137488
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 8
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Być może odnajdziesz szukany produkt wśród: