Powiększ zdjęcie
44,80 zł
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).Obejmuje tematy dotyczące... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Tom 2 Część 2' »
36,70 zł
Bogato ilustrowany, ciekawy, napisany prostym językiem podręcznik do nauki technologii gastronomicznej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna. Część 2. Kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego' »
33,90 zł
W książce omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.Książka... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2. Technikum' »
32,80 zł
Podręcznik do nauki: sporządzania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych, przygotowywania posiłków codziennych i okolic... Pełen opis produktu 'Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Część 2. Technologia gastronomiczna' »
Podręcznik do zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom II. Część 1Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem tom 2 cz 1 Podręcznik' »
32,76 zł
Tytuł TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA DLA ZSZ CZ.2 Autor A. Kopta B. Łuszczki Język polski Oprawa miękka Format 21.0x14.8 cm Liczba stron 492 Ciężar 0.45 Pełen opis produktu 'TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA DLA ZSZ CZ.2' »
15,15 zł
AUTOR: ANTONINA KOPTA, BARBARA ŁUSZCZKI.ILUSTRACJE: TAK.JĘZYK: POLSKI.WYDANIE: DRUGIE.ROK WYDANIA: 1994.ILOŚĆ STRON: 276.OPRAWA: MIĘKKA LAKIEROWANA, ZAGNIECENIA.GRZBIET: CAŁY.BLOK KARTEK: PARĘ KRESEK PO... Pełen opis produktu 'TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM CZ. 2' »
80,69 zł
terminologię techniczną stosowaną w branży gastronomicznej, w przypadku terminów obcojęzycznych wskazano ich poprawną wymowę.Obowiązkowa pozycja w przygotowaniach do egzaminu zawodowego! Wiadomości... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem HGT.02 Szkoła ponadpodstawowa. Podręcznik część 2' »