Powiększ zdjęcie
28,77 zł
10,70 zł
Proponujemy Państwu zestaw trzech zeszytów, w których ujęte są zagadnienia dotyczące materiału objętego całym cyklem nauczania. Dla nauczyciela jest to instrument badania stopnia opanowania wiedzy przez... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna 2 Zeszyt ćwiczeń' »
25,80 zł
znajdziesz tu takie zagadnienia jak: owoce-podziało owoców, charakterystyka wartości odżywczej, receptury, mleko i produkty mleczne-zastosowanie gastronomiczne, zakup i przechowywnanie,jaja Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna 2' »
38,30 zł
Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej.Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. Część II obejmuje... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2.Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii' »
31,20 zł
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. Część II obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie oraz... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2' »
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. Część 2 obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Szkoła zawodowa. Część 2. Podręcznik' »
5,10 zł
Proponujemy Państwu zestaw trzech zeszytów, w których ujęte są zagadnienia dotyczące materiału objętego całym cyklem nauczania. Dla nauczyciela jest to instrument badania stopnia opanowania wiedzy przez... Pełen opis produktu 'TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA 2 ĆWICZENIE' »
24,65 zł
Podręcznik jest przeznaczony dla wszystkich adeptów sztuki kulinarnej. Oparty na najnowszych doświadczeniach specjalistów europejskich i polskich. Trzyczęściowa TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA... Pełen opis produktu 'TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA 2' »
30,80 zł
Podręcznik. Autor: M. Konarzewska, B. Zielonka, M. Konarzewska-Sokołowska Wydawnictwo: REA Pełen opis produktu 'TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM 2 REA' »