Przejdź do wyników wyszukiwania
Sortuj:
Zainstaluj wyszukiwarkę
  • []

    Kategoria: Książki & Multimedia > KsiążkiWysyłka: do 3 dni

    Technik technologii żywności cukiernik Kwalifikacja T.4 Wyroby cukiernicze tom 2 podręcznik cz.2 Autor - Magdalena Kaźmierczak Oprawa - Miękka ... Pełen opis produktu 'Technologie produkcji cukierniczej Technik technologii żywności cukiernik Kwalifikacja T.4 Wyroby cukiernicze tom 2 podręcznik cz.2 - Magdalena Kaźmierczak' »

    Opis - Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego, a także wyczerpująco omawia typowe wyroby ciastkarskie. Każdy rodzaj produktu uczeń ma szansę wykonać samodzielnie, korzystając z gotowego przepisu i procedur, które często uwzględniają różnice w wyposażeniu szkolnych pracowni.Kontrolę umiejętności praktycznych wspomagają tabele z zestawieniem wad, które powstały w wyrobach na skutek błędów najczęściej popełnianych w procesie produkcji. Pytania na zakończenie rozdziałów sprawdzają nie tylko wiedzę, ale także zachęcają do doskonalenia umiejętności Nazwa - Technologie produkcji cukierniczej Technik technologii żywności cukiernik Kwalifikacja T.4 Wyroby cukiernicze tom 2 podręcznik cz.2 Autor - Magdalena Kaźmierczak Oprawa - Miękka Wydawca - WSiP Kod ISBN - 9788302147197 Kod EAN - 9788302147197 Wydanie - 1 Rok wydania - 2014 Język - polski Format - 16.5x24.0cm Ilość stron - 304 Szkoła - Zasadnicza szkoła zawodowa Typ podręcznika - Podręcznik Przedmiot - Przedmioty zawodowe Podatek VAT - 5% Premiera - 2014-05-21
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technologie produkcji cukierniczej Technik technologii żywności cukiernik Kwalifikacja T.4 Wyroby cukiernicze tom 2 podręcznik cz.2 - Magdalena Kaźmierczak

  • []

    Kategoria: Książki & Multimedia > KsiążkiWysyłka: do 3 dni

    cukierniczej Technik technologii żywności cukiernik Kwalifikacja T.4 Wyroby cukiernicze tom 2 podręcznik cz.1 Autor - Magdalena Kaźmierczak Oprawa - Miękka ... Pełen opis produktu 'Technologie produkcji cukierniczej Technik technologii żywności cukiernik Kwalifikacja T.4 Wyroby cukiernicze tom 2 podręcznik cz.1 - Magdalena Kaźmierczak' »

    Opis - Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego, a także wyczerpująco omawia typowe wyroby ciastkarskie. Każdy rodzaj produktu uczeń ma szansę wykonać samodzielnie, korzystając z gotowego przepisu i procedur, które często uwzględniają różnice w wyposażeniu szkolnych pracowni.Kontrolę umiejętności praktycznych wspomagają tabele z zestawieniem wad, które powstały w wyrobach na skutek błędów najczęściej popełnianych w procesie produkcji. Pytania na zakończenie rozdziałów sprawdzają nie tylko wiedzę, ale także zachęcają do doskonalenia umiejętności. Nazwa - Technologie produkcji cukierniczej Technik technologii żywności cukiernik Kwalifikacja T.4 Wyroby cukiernicze tom 2 podręcznik cz.1 Autor - Magdalena Kaźmierczak Oprawa - Miękka Wydawca - WSiP Kod ISBN - 9788302147180 Kod EAN - 9788302147180 Wydanie - 1 Rok wydania - 2014 Język - polski Format - 16.5x24.0cm Ilość stron - 248 Szkoła - Szkoła średnia Typ podręcznika - Podręcznik Przedmiot - Przedmioty zawodowe Podatek VAT - 5% Premiera - 2014-05-21
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technologie produkcji cukierniczej Technik technologii żywności cukiernik Kwalifikacja T.4 Wyroby cukiernicze tom 2 podręcznik cz.1 - Magdalena Kaźmierczak

  • [WSiP Wydawnictwo Szkolne i Pedagogiczne]

    Kategoria: Szkoły zawodoweWysyłka: od ręki

    Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).Obejmuje te... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Tom 2 Część 2' »

    Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).Obejmuje tematy dotyczące ciast, zup i sosów gorących, mięsa i produktów ze zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb i owoców morza, potraw mięsnych i wegetariańskich, zakąsek zimnych i gorących, deserów, napojów gorących i zimnych, potraw dietetycznych, kuchni narodowych i regionalnych oraz posiłków codziennych i regionalnych.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Tom 2 Część 2

  • [WSiP]

    Kategoria: /Podręczniki szkolne - ćwiczenia i zadania/
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2 podręcznik

  • []

    Kategoria: Książki & Multimedia > KsiążkiWysyłka: do 3 dni

    Opis - Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych, Kucharz cz.2 - Anna Kmiołek' »

    Opis - Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do przygotowywania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych oraz posiłków codziennych i okolicznościowych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania. Nazwa - Technologia gastronomiczna Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych, Kucharz cz.2 Autor - Anna Kmiołek Oprawa - Miękka Wydawca - WSiP Numer dopuszczenia - 65/2013 Kod ISBN - 9788302135897 Kod EAN - 9788302135897 Wydanie - 1 Rok wydania - 2013 Język - polski Format - 17.0x24.0cm Ilość stron - 183 Szkoła - Zasadnicza szkoła zawodowa Typ podręcznika - Podręcznik Przedmiot - Przedmioty zawodowe Podatek VAT - 5% Premiera - 2013-09-25
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technologia gastronomiczna Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych, Kucharz cz.2 - Anna Kmiołek

  • [WSiP]

    Kategoria: Książki / Podręczniki. Ćwiczenia i zadania

    .

    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2.

  • [Rea]

    Kategoria: Szkoły zawodoweWysyłka: od ręki

    Treści zawarte w podręczniku pozwalają uczniom i przyszłym pracownikom zakładów cukierniczych zdobyć aktualną wiedzę w zakresie:- tworzyw dekoracyjnych i zasad dekorowania wyrobów gotowych Pełen opis produktu 'Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 2' »

    Treści zawarte w podręczniku pozwalają uczniom i przyszłym pracownikom zakładów cukierniczych zdobyć aktualną wiedzę w zakresie:- tworzyw dekoracyjnych i zasad dekorowania wyrobów gotowych- charakterystyki i technologi wytworzenia wyrobów cukierniczych, lodów i wyrobów ciastkarskich- kierunków rozwoju branży cukierniczej.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 2

  • []

    Kategoria: Książki & Multimedia > KsiążkiWysyłka: do 3 dni

    zagadnienia dotyczące obróbki plastycznej, odlewnictwa, obróbki wykańczającej i elektroerozyjnej, spajania metali, montażu maszyn i urządzeń. Nazwa - Technologia mechaniczna Podręcznik... Pełen opis produktu 'Technologia mechaniczna Podręcznik do nauki zawodu technik mechanik cz.2 / REA - Dillinger Josef, Heinzler Max, Dobler Hans-Dieter' »

    Opis - Podręcznik umożliwia przygotowanie przyszłego technika mechanika do wykonywania wybranych zadań zawodowych określonych w standardzie kwalifikacji zawodowych. Część druga obejmuje zagadnienia dotyczące obróbki plastycznej, odlewnictwa, obróbki wykańczającej i elektroerozyjnej, spajania metali, montażu maszyn i urządzeń. Nazwa - Technologia mechaniczna Podręcznik do nauki zawodu technik mechanik cz.2 / REA Oryginalny tytuł - Fachkunde Metall Autor - Dillinger Josef, Heinzler Max, Dobler Hans-Dieter Oprawa - Miękka Wydawca - REA Kod ISBN - 9788375445862 Kod EAN - 9788375445862 Rok wydania - 2013 Język - polski Tłumacz - Dudziński Włodzimierz, Dziewanowski Tomasz Format - 17.0x24.0cm Ilość stron - 148 Szkoła - Zasadnicza szkoła zawodowa Typ podręcznika - Podręcznik Przedmiot - Przedmioty zawodowe Podatek VAT - 5% Premiera - 2013-08-22
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technologia mechaniczna Podręcznik do nauki zawodu technik mechanik cz.2 / REA - Dillinger Josef, Heinzler Max, Dobler Hans-Dieter

  • [WSiP Wydawnictwo Szkolne i Pedagogiczne]

    Kategoria: Szkoły zawodoweWysyłka: od ręki

    Podręcznik pomaga nabyć kompetencje wyszczególnione w Podstawie kształcenia w zawodach,czyli w umiejętnościach stanowiących podbudowę do kształcenia w zawodach: piekarz, cukiernik, wędliniarz Pełen opis produktu 'Podstawy gastronomii i technologii żywności Część 2 Podręcznik do nauki zawodu' »

    Podręcznik pomaga nabyć kompetencje wyszczególnione w Podstawie kształcenia w zawodach,czyli w umiejętnościach stanowiących podbudowę do kształcenia w zawodach: piekarz, cukiernik, wędliniarz, technik technologii żywności, technik przetwórstwa mleczarskiego, przetwórca ryb.Znana i ceniona autorka w przystępnej formie przybliża przepisy obowiązujące w przemyśle spożywczym, szczególny nacisk kładąc na właściwe przygotowywanie receptur. Opisuje pożyteczne i szkodliwe działanie mikroorganizmów w przetwórstwie spożywczym, bardzo dokładnie omawia też temat bezpieczeństwa żywności.Uczeń znajdzie tu również opisy maszyn i urządzeń stosowanych w gastronomii oraz kwestie związane z rysunkami technicznymi i schematami.Wiele przykładów dokumentacji sanitarnej zgodnej z systemem HACCP pomaga opanować ten trudny, a zarazem ważny materiał.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Podstawy gastronomii i technologii żywności Część 2 Podręcznik do nauki zawodu

  • [REA]

    Kategoria: Budownictwo

    Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach do nauczania zawodu technik budownictwa na poziomie technikum i szkoły policealnej. Pełen opis produktu 'Technologia budownictwa 2 podręcznik - Francuz Władysława Maria, Kusina Anna, Machnik Marek' »

    Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach do nauczania zawodu technik budownictwa na poziomie technikum i szkoły policealnej.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technologia budownictwa 2 podręcznik - Francuz Władysława Maria, Kusina Anna, Machnik Marek

  • [WSiP]

    Kategoria: Książki / Podręczniki. Ćwiczenia i zadania

    .

    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Podstawy gastronomii i technologii żywności Część 2 Podręcznik do nauki zawodu.

  • [WSIP]

    Kategoria: Podręczniki Szkolne > Szkoła zawodowa > Klasa 1 > przedmioty zawodoweWysyłka: do 3 dni

    Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego. W podręczniku omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj,... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik część 2' »

    Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego. W podręczniku omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik część 2

  • [Rea]

    Kategoria: Szkoły zawodoweWysyłka: od ręki

    Podręcznik szkolny przeznaczony do kształcenia w zawodach do nauczania zawodu stolarz na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej oraz do nauczania zawodu technik technologii drewna na ... Pełen opis produktu 'Technologia drewna 2 Podręcznik do nauki zawodu' »

    Podręcznik szkolny przeznaczony do kształcenia w zawodach do nauczania zawodu stolarz na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej oraz do nauczania zawodu technik technologii drewna na poziomie technikum.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technologia drewna 2 Podręcznik do nauki zawodu

  • Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2 w sklepie internetowym Prolibri.pl

    Powiększ zdjęcie

    33,48 zł
    37,20 zł

    [wsip]

    Kategoria: Kulinaria.Wysyłka: do 3 dni

    W książce omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.Książka przezna... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2' »

    W książce omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego....
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2

  • Budownictwo z technologią 2 Podręcznik w sklepie internetowym Prolibri.pl

    Powiększ zdjęcie

    40,77 zł
    45,30 zł

    [wsip]

    Kategoria: Nauki techniczne, rolnicze, leśne >TechnikaWysyłka: do 3 dni

    Nr aprobaty: 8/98 MENPodręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum oraz słuchaczy szkoły policealnej, zawód: technik budownictwaCzęść druga cyklu Budownictwo z technologią zawiera Pełen opis produktu 'Budownictwo z technologią 2 Podręcznik' »

    Nr aprobaty: 8/98 MENPodręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum oraz słuchaczy szkoły policealnej, zawód: technik budownictwaCzęść druga cyklu Budownictwo z technologią zawiera charakterystykę robót murarskich, omówienie sposobów wykonywania ścian, schodów, stropów, dachów i ich pokryć. Autorzy przedstawili w niej systemy budownictwa uprzemysłowionego, metody montażu i urządzenia stosowane do montażu prefabrykatów oraz stolarkę i ślusarkę budowlaną. Ponadto omówili zagadnienia fizyki budowli, izolacji termicznych, przeciwwilgociowych i przeciwwodnych....
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Budownictwo z technologią 2 Podręcznik

  • [Rea]

    Kategoria: Szkoły zawodoweWysyłka: od ręki

    Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej.Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii.... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2.Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii' »

    Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej.Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. Część II obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie oraz kuchnię staropolską, polską współczesną i kuchnie regionalne. Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2.Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii

  • Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 1 Tom 2 w sklepie internetowym Prolibri.pl

    Powiększ zdjęcie

    44,28 zł
    49,20 zł

    [wsip]

    Kategoria: Kulinaria.Wysyłka: do 3 dni

    Podręcznik do zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom II. Część 1Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawoda... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 1 Tom 2' »

    Podręcznik do zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom II. Część 1Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).Prezentuje wiedzę z zakresu bezpieczeństwa żywności, środków spożywczych, zasad racjonalnego żywienia oraz procesu produkcyjnego w zakładzie gastronomicznym. Omawia również zagadnienia związane ze stosowaniem przypraw, tłuszczów spożywczych, warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka i jego przetworów, jaj oraz przetworów zbożowych.Treści podręcznika wzbogacają liczne kolorowe ilustracje, schematy, tabele oraz pytania i ćwiczenia, które pozwalają uczniom na lepsze zrozumienie i zapamiętanie omawianych zagadnień....
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 1 Tom 2

  • [Format-AB]

    Kategoria: Szkoły zawodoweWysyłka: od ręki

    Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do u... Pełen opis produktu 'Żywienie i usługi gastronomiczne Część 2 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik' »

    Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku szkolnego.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Żywienie i usługi gastronomiczne Część 2 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik

  • [Rea]

    Kategoria: Klasa 2Wysyłka: od ręki

    Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. Część 2 obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Szkoła zawodowa. Część 2. Podręcznik' »

    Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. Część 2 obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie oraz kuchnię staropolską, polską współczesną i kuchnie regionalne. Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Szkoła zawodowa. Część 2. Podręcznik

  • [WSiP Wydawnictwo Szkolne i Pedagogiczne]

    Kategoria: Szkoły zawodoweWysyłka: od ręki

    Podręcznik do zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom II. Część 1Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawoda... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem tom 2 cz 1 Podręcznik' »

    Podręcznik do zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom II. Część 1Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).Prezentuje wiedzę z zakresu bezpieczeństwa żywności, środków spożywczych, zasad racjonalnego żywienia oraz procesu produkcyjnego w zakładzie gastronomicznym. Omawia również zagadnienia związane ze stosowaniem przypraw, tłuszczów spożywczych, warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka i jego przetworów, jaj oraz przetworów zbożowych.Treści podręcznika wzbogacają liczne kolorowe ilustracje, schematy, tabele oraz pytania i ćwiczenia, które pozwalają uczniom na lepsze zrozumienie i zapamiętanie omawianych zagadnień.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem tom 2 cz 1 Podręcznik


Booksnet.pl

Książki, podręczniki oraz literatura piękna i popularnonaukowa.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 28.03.2010
olesiejuk sp. z o.o., egmont, muza, zielona sowa, edycja Świętego pawła, trefl, wilga, skrzat, wsip, mega creative
Produkty w ofercie: 97358
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 1

Kumiko.pl

Książki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 12.10.2009
wydawnictwo naukowe pwn, cambridge university press, olesiejuk, zielona sowa, helion, egmont, pzwl, clementoni, wydawnictwo uniwersytetu warszawskiego, trefl
Produkty w ofercie: 78500
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Godi.pl

Książki dla dzieci oraz naukowe i kulinarne.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 14.05.2005
wydawnictwo naukowe pwn, lexisnexis, umcs, harmonia, wydawnictwo szkolne pwn, w.a.b., adam marszałek wydawnictwo, egmont, skrzat, muza
Produkty w ofercie: 50822
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 125
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 2

Kirja.pl

Podręczniki, albumy oraz mapy i przewodniki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 25.01.2012
greg krakow, skrzat, aksjomat krakow, edycja swietego pawla, olesiejuk, colgraf, debit, biblioteka wysylkowa, wsip, liwona
Produkty w ofercie: 3985
Promocje: 39
Wysyłka do 3 dni: 3194
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Prolibri.pl

Książki i audiobooki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 27.05.2011
wydawnictwo naukowe pwn, wolters kluwer, cambridge university press, olesiejuk, helion, zielona sowa, egmont, umcs, zysk i s-ka, pzwl
Produkty w ofercie: 91751
Promocje: 90639
Wysyłka do 3 dni: 91750
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Księgarnia-Techniczna.com

Książki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 29.10.2009
helion, onepress, wkŁ, wnt, pwn, owpw, btc, kabe, promise, arkady
Produkty w ofercie: 2812
Promocje: 22
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 1

Gigant.pl

Książki, muzyka oraz filmy.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 18.06.2008
cd baby, universal music, warner music, naxos classical, imports, sony music entertainment, sony music, bis records, chandos, essential media afw
Produkty w ofercie: 2183576
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 163230
Opinie pozytywne: 22
Opinie neutralne: 1
Opinie negatywne: 5

Selkar.pl

Literatura popluarnonaukowa oraz książki wielogatunkowe.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 06.03.2007
pwn wydawnictwo naukowe, egmont, helion, Świat książki, wolters kluwer polska, albatros, c.h. beck, bellona, w.a.b., olesiejuk sp. z o.o.
Produkty w ofercie: 74490
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 72862
Opinie pozytywne: 5
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 1

InBook.pl

Książki , płyty CD, DVD, multimedia, zegarki, zabawki
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 19.04.2008
Produkty w ofercie: 163450
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 163450
Opinie pozytywne: 9
Opinie neutralne: 1
Opinie negatywne: 6

Booknet.net.pl

Książki oraz podręczniki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 09.03.2011
pwn wydawnictwo naukowe, wydawnictwo olesiejuk, egmont, helion, c.h. beck, cambridge university press, wsip wydawnictwo szkolne i pedagogiczne, zielona sowa, bellona, wolters kluwer
Produkty w ofercie: 329777
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 329777
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Madbooks.pl

Książki i komiksy oraz podręczniki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 15.04.2009
wydawnictwo naukowe pwn, helion, wolters kluwer, olesiejuk, c.h. beck, zielona sowa, prószyński media, egmont, wam, difin
Produkty w ofercie: 83659
Promocje: 48532
Wysyłka do 3 dni: 83659
Opinie pozytywne: 4
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Rema.com.pl

Książki i albumy oraz kalendarze i gry oraz zabawki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 04.03.2009
bellona, skrzat, zysk i s-ka, greg, wilga, amber, aksjomat - kraków, zielona sowa, prószyński i s-ka, kos
Produkty w ofercie: 31632
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 31632
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0