Powiększ zdjęcie
40,82 zł
Technik technologii żywności cukiernik Kwalifikacja T.4 Wyroby cukiernicze tom 2 podręcznik cz.2 Autor - Magdalena Kaźmierczak Oprawa - Miękka ... Pełen opis produktu 'Technologie produkcji cukierniczej Technik technologii żywności cukiernik Kwalifikacja T.4 Wyroby cukiernicze tom 2 podręcznik cz.2 - Magdalena Kaźmierczak' »
cukierniczej Technik technologii żywności cukiernik Kwalifikacja T.4 Wyroby cukiernicze tom 2 podręcznik cz.1 Autor - Magdalena Kaźmierczak Oprawa - Miękka ... Pełen opis produktu 'Technologie produkcji cukierniczej Technik technologii żywności cukiernik Kwalifikacja T.4 Wyroby cukiernicze tom 2 podręcznik cz.1 - Magdalena Kaźmierczak' »
44,80 zł
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).Obejmuje te... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Tom 2 Część 2' »
26,84 zł
36,84 zł
Opis - Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych, Kucharz cz.2 - Anna Kmiołek' »
35,27 zł
.
33,10 zł
Treści zawarte w podręczniku pozwalają uczniom i przyszłym pracownikom zakładów cukierniczych zdobyć aktualną wiedzę w zakresie:- tworzyw dekoracyjnych i zasad dekorowania wyrobów gotowych Pełen opis produktu 'Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 2' »
31,59 zł
zagadnienia dotyczące obróbki plastycznej, odlewnictwa, obróbki wykańczającej i elektroerozyjnej, spajania metali, montażu maszyn i urządzeń. Nazwa - Technologia mechaniczna Podręcznik... Pełen opis produktu 'Technologia mechaniczna Podręcznik do nauki zawodu technik mechanik cz.2 / REA - Dillinger Josef, Heinzler Max, Dobler Hans-Dieter' »
39,10 zł
Podręcznik pomaga nabyć kompetencje wyszczególnione w Podstawie kształcenia w zawodach,czyli w umiejętnościach stanowiących podbudowę do kształcenia w zawodach: piekarz, cukiernik, wędliniarz Pełen opis produktu 'Podstawy gastronomii i technologii żywności Część 2 Podręcznik do nauki zawodu' »
40,00 zł
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach do nauczania zawodu technik budownictwa na poziomie technikum i szkoły policealnej. Pełen opis produktu 'Technologia budownictwa 2 podręcznik - Francuz Władysława Maria, Kusina Anna, Machnik Marek' »
40,76 zł
32,31 zł
Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego. W podręczniku omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj,... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik część 2' »
22,30 zł
Podręcznik szkolny przeznaczony do kształcenia w zawodach do nauczania zawodu stolarz na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej oraz do nauczania zawodu technik technologii drewna na ... Pełen opis produktu 'Technologia drewna 2 Podręcznik do nauki zawodu' »
33,48 zł37,20 zł
W książce omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.Książka przezna... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2' »
40,77 zł45,30 zł
Nr aprobaty: 8/98 MENPodręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum oraz słuchaczy szkoły policealnej, zawód: technik budownictwaCzęść druga cyklu Budownictwo z technologią zawiera Pełen opis produktu 'Budownictwo z technologią 2 Podręcznik' »
38,30 zł
Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej.Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii.... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2.Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii' »
44,28 zł49,20 zł
Podręcznik do zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom II. Część 1Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawoda... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 1 Tom 2' »
27,50 zł
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do u... Pełen opis produktu 'Żywienie i usługi gastronomiczne Część 2 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik' »
31,20 zł
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. Część 2 obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Szkoła zawodowa. Część 2. Podręcznik' »
Podręcznik do zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom II. Część 1Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawoda... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem tom 2 cz 1 Podręcznik' »