[ŹRÓDŁA ŻYCIA]
Kategoria: Zdrowie. UrodaWysyłka: od ręki
Jeśli szukasz sposobu na to, by jeść zdrowiej, nie rezygnując przy
tym z przyjemności, książka "Wegańskie inspiracje ze
smakiem" będzie z pewnością pomocna! Zawiera ponad sto
pięknie ilustr...
Pełen opis produktu 'WEGAŃSKIE INSPIRACJE ZE SMAKIEM OP. ŹRÓDŁO ŻYCIA 9788362103607' »
Jeśli szukasz sposobu na to, by jeść zdrowiej, nie rezygnując
przy tym z przyjemności, książka "Wegańskie inspiracje ze smakiem"
będzie z pewnością pomocna! Zawiera ponad sto pięknie ilustrowanych
przepisów na potrawy roślinne, które nie tylko są pyszne, ale też i
łatwe w przygotowaniu. Lecz, aby nie opierać się tylko na naszej
opinii…
"Czy kiedykolwiek szukaliście sposobu na to, by poprawić swój stan
zdrowia? Gorąco zachęcam, aby wypróbować przywracające zdrowie
przepisy zawarte w tej książce. Karen Houghton pokazuje, jak
przyrządzić jedne z najsmaczniejszych zdrowych dań, jakie
jadłem!"
Wes Youngberg, lekarz, specjalista zdrowia publicznego
specjalista do spraw żywienia
"Dobre zdrowie nie jest kwestią przypadku, lecz w dużej mierze
zależy od naszej diety. Karen Houghton w swojej nowej książce
"Wegańskie inspiracje ze smakiem" przedstawiła przepisy na bardzo
smaczne i zdrowe dania. Jeśli poszukujecie zdrowego podejścia do
żywienia, a przy tym wymagacie wybornego smaku i pięknie
przedstawionych potraw, pokochacie tę książkę!"
Neil Nedley, lekarz medycyny, rektor Instytutu Weimar
"Uwielbiam jeść, a moja miłość do jedzenia zrodziła się dzięki
doskonałej kuchni mojej matki. Tak bardzo nie mogłem się doczekać
jej potraw, że gdy okrywała mnie kołdrą przed snem, pytałem: „Mamo,
co będzie na śniadanie?”. Budziłem się, wyczekując tego, co
przygotowała! Wy również, gdy zaczniecie przyrządzać dania z tych
przepisów, nie będziecie mogli doczekać się tego, co zjecie
następnego dnia!"
Jamey Houghton
"Dziś wiemy z całą pewnością, że diety oparte na
niskoprzetworzonych produktach roślinnych są dla nas najzdrowsze.
Zmniejszają ryzyko wielu przewlekłych schorzeń oraz zwiększają
szansę na dłuższe życie w zdrowiu. Jednakże zdrowe jedzenie,
szczególnie wegetariańskie, nie zawsze kojarzy się z przyjemnością,
co często obserwuję w mojej pracy z pacjentami. Książka Karen
Houghton wyprowadza z tego błędu. Jasno pokazuje, że to, co służy
ciału, może jednocześnie być bardzo smaczne. Co więcej, nie jest to
tylko książka kucharska. Czytelnik może znaleźć w niej wiele
informacji na temat odżywczych właściwości produktów i potraw,
które pomagają w świadomym podejściu do odżywiania osób zdrowych
czy doborze odpowiednich potraw przez pacjentów."
Małgorzata Desmond, specjalista medycyny żywienia, dietetyk,
współzałożycielka Fundacji "Wiemy co jemy"