Przejdź do wyników wyszukiwania
Sortuj:
Zainstaluj wyszukiwarkę
Włączyłeś filtrowanie wyników wyszukiwania. Aby znaleźć więcej produktów wyłącz część lub wszystkie filtry.
  • [Mistrz Takeshi Saji]

    Kategoria: Kuchnia > Noże kuchenne > Noże szefa kuchniWysyłka: od ręki

    Takeshi Saji jest jednym z najbardziej znanych japońskich mistrzów wytwarzających noże. W swojej pracy stosuje tradycyjne ręczne metody obróbki stali, co czyni je unikatowymi. Każdy nóż różni... Pełen opis produktu 'Nóż Szefa 18 cm TAKESHI SAJI IW VG-10' »

    Takeshi Saji jest jednym z najbardziej znanych japońskich mistrzów wytwarzających noże. W swojej pracy stosuje tradycyjne ręczne metody obróbki stali, co czyni je unikatowymi. Każdy nóż różni się wzorem i szczegółami jak płatki śniegu. Do wykonywania wysokiej klasy kling swoich noży używa jednej z najtwardszych dostępnych stali, sproszkowanej stali hutniczej R2 / SG2, co stanowi o wyjątkowej żywotności ostrza. Najbardziej wszechstronny i najczęściej używany nóż kuchenny. Zaprojektowany tak żeby wykonywać większość kuchennych zadań, od krojenia filetów, siekania ziół czy szatkowania warzyw po dzielenie dużych porcji mięsa i porcjowania pieczeni. Profesjonalny japoński nóż szefa kuchni Takeshi Saji 18 cm. Ostrze: stal 61 warstwowa rdzeń VG-10  Twardość: 61 HRC Długość całkowita: 30,5 cm Długość ostrza: 18 cm Szerokość klingi: 4,2 mm Grubość klingi: 2,1 mm Waga: ok. 220 g Rękojeść: twarde drewno tzw. żelazne Nie wolno myć w zmywarce. Nóż najlepiej czyścić ręcznie, używając do tego celu łagodnego płynu do mycia naczyń i wody. Umyty nóż należy dokładnie wypłukać i wysuszyć, wycierając go czystym ręcznikiem lub ściereczką.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Nóż Szefa 18 cm TAKESHI SAJI IW VG-10

  • [Mistrz Takeshi Saji]

    Kategoria: Kuchnia > Noże kuchenne > Noże szefa kuchniWysyłka: od ręki

    Takeshi Saji jest jednym z najbardziej znanych japońskich mistrzów wytwarzających noże. W swojej pracy stosuje tradycyjne ręczne metody obróbki stali, co czyni je unikatowymi. Każdy nóż różni... Pełen opis produktu 'Nóż Szefa 24 cm TAKESHI SAJI IW VG-10' »

    Takeshi Saji jest jednym z najbardziej znanych japońskich mistrzów wytwarzających noże. W swojej pracy stosuje tradycyjne ręczne metody obróbki stali, co czyni je unikatowymi. Każdy nóż różni się wzorem i szczegółami jak płatki śniegu. Do wykonywania wysokiej klasy kling swoich noży używa jednej z najtwardszych dostępnych stali, sproszkowanej stali hutniczej R2 / SG2, co stanowi o wyjątkowej żywotności ostrza. Najbardziej wszechstronny i najczęściej używany nóż kuchenny. Zaprojektowany tak żeby wykonywać większość kuchennych zadań, od krojenia filetów, siekania ziół czy szatkowania warzyw po dzielenie dużych porcji mięsa i porcjowania pieczeni. Profesjonalny japoński nóż szefa kuchni Takeshi Saji 24 cm. Ostrze: stal 61 warstwowa rdzeń VG-10  Twardość: 61 HRC Długość całkowita: 37,8 cm Długość ostrza: 24 cm Szerokość klingi: 5,0 cm Grubość klingi: 2,1 mm Waga: ok. 281 g Rękojeść: twarde drewno tzw. żelazne Nie wolno myć w zmywarce. Nóż najlepiej czyścić ręcznie, używając do tego celu łagodnego płynu do mycia naczyń i wody. Umyty nóż należy dokładnie wypłukać i wysuszyć, wycierając go czystym ręcznikiem lub ściereczką.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Nóż Szefa 24 cm TAKESHI SAJI IW VG-10

  • [Mistrz Takeshi Saji]

    Kategoria: Kuchnia > Noże kuchenne > Noże uniwersalneWysyłka: od ręki

    Takeshi Saji jest jednym z najbardziej znanych japońskich mistrzów wytwarzających noże. W swojej pracy stosuje tradycyjne ręczne metody obróbki stali, co czyni je unikatowymi. Każdy nóż różni... Pełen opis produktu 'Nóż uniwersalny 13 cm TAKESHI SAJI IW VG-10' »

    Takeshi Saji jest jednym z najbardziej znanych japońskich mistrzów wytwarzających noże. W swojej pracy stosuje tradycyjne ręczne metody obróbki stali, co czyni je unikatowymi. Każdy nóż różni się wzorem i szczegółami jak płatki śniegu. Do wykonywania wysokiej klasy kling swoich noży używa jednej z najtwardszych dostępnych stali, sproszkowanej stali hutniczej R2 / SG2, co stanowi o wyjątkowej żywotności ostrza. Nóż z ostrzem o średniej długości, może zastępować zarówno nóż do obierania jak i nóż szefa kuchni. Jego rola zależy od wyobraźni kucharza, doskonały do krojenia owoców, siekania warzyw i ziół. Idealny również do wykrawania gniazd nasion i dekorowania. Profesjonalny japoński nóż uniwersalny Takeshi Saji 13 cm. Ostrze: stal 61 warstwowa rdzeń VG-10  Twardość: 61 HRC Długość całkowita: 25,0 cm Długość ostrza: 13 cm Szerokość klingi: 2,9 cm Grubość klingi: 2,0 mm Waga: ok. 133 Rękojeść: twarde drewno tzw. żelazne Nie wolno myć w zmywarce. Nóż najlepiej czyścić ręcznie, używając do tego celu łagodnego płynu do mycia naczyń i wody. Umyty nóż należy dokładnie wypłukać i wysuszyć, wycierając go czystym ręcznikiem lub ściereczką.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Nóż uniwersalny 13 cm TAKESHI SAJI IW VG-10

  • [Mistrz Takeshi Saji]

    Kategoria: Kuchnia > Noże kuchenne > Noże uniwersalneWysyłka: od ręki

    Takeshi Saji jest jednym z najbardziej znanych japońskich mistrzów wytwarzających noże. W swojej pracy stosuje tradycyjne ręczne metody obróbki stali, co czyni je niepowtarzalnymi i unikatowy... Pełen opis produktu 'Nóż Bunka 17 cm TAKESHI SAJI VG-10' »

    Takeshi Saji jest jednym z najbardziej znanych japońskich mistrzów wytwarzających noże. W swojej pracy stosuje tradycyjne ręczne metody obróbki stali, co czyni je niepowtarzalnymi i unikatowymi. Do wykonywania wysokiej klasy kling swoich noży używa jednej z najtwardszych dostępnych stali, sproszkowanej stali hutniczej R2 / SG2, co stanowi o wyjątkowej żywotności ostrza. Uniwersalny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia mięsa, ryb, warzyw i owoców. Trójkątne zakończenie ostrza ułatwia szybkie i precyzyjne krojenie. Profesjonalny japoński nóż Bunka Takeshi Saji 17 cm. Ostrze: stal 61 warstwowa rdzeń VG-10  Twardość: 61 HRC Długość całkowita: 29,5 cm Długość ostrza: 17 cm Szerokość klingi: 4,8 cm Grubość klingi: 2,1 mm Waga: ok. 214 g Rękojeść: twarde drewno tzw. żelazne Nie wolno myć w zmywarce. Nóż najlepiej czyścić ręcznie, używając do tego celu łagodnego płynu do mycia naczyń i wody. Umyty nóż należy dokładnie wypłukać i wysuszyć, wycierając go czystym ręcznikiem lub ściereczką.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Nóż Bunka 17 cm TAKESHI SAJI VG-10

  • [Mistrz Takeshi Saji]

    Kategoria: Kuchnia > Noże kuchenne > Noże do warzyw i owocówWysyłka: od ręki

    Takeshi Saji jest jednym z najbardziej znanych japońskich mistrzów wytwarzających noże. W swojej pracy stosuje tradycyjne ręczne metody obróbki stali, co czyni je unikatowymi. Każdy nóż różni... Pełen opis produktu 'Nóż do obierania 9 cm TAKESHI SAJI WBB R-2' »

    Takeshi Saji jest jednym z najbardziej znanych japońskich mistrzów wytwarzających noże. W swojej pracy stosuje tradycyjne ręczne metody obróbki stali, co czyni je unikatowymi. Każdy nóż różni się wzorem i szczegółami jak płatki śniegu. Do wykonywania wysokiej klasy kling swoich noży używa jednej z najtwardszych dostępnych stali, sproszkowanej stali hutniczej R2 / SG2, co stanowi o wyjątkowej żywotności ostrza. Niewielki nóż zakończony ostrym czubkiem. Służy do obierania i krojenia owoców lub warzyw, usuwania z nich pestek lub gniazd, a także dekorowania. Stanowi praktyczne dopełnienie noża szefa kuchni, ponieważ znacznie łatwiej się go kontroluje, a mniejsza klinga pozwala bezpiecznie wykonywać najbardziej precyzyjne zadania. Profesjonalny japoński nóż do obierania Takeshi Saji 9 cm. Ostrze: stal 61 warstwowa rdzeń R2 Twardość: 63 HRC Długość całkowita: 20,0 cm Długość ostrza: 9 cm Szerokość klingi: 2,6 cm Grubość klingi: 2,0 cm Waga: ok. 97 g Nie wolno myć w zmywarce. Nóż najlepiej czyścić ręcznie, używając do tego celu łagodnego płynu do mycia naczyń i wody. Umyty nóż należy dokładnie wypłukać i wysuszyć, wycierając go czystym ręcznikiem lub ściereczką.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Nóż do obierania 9 cm TAKESHI SAJI WBB R-2

  • [Mistrz Takeshi Saji]

    Kategoria: Kuchnia > Noże kuchenne > Noże do warzyw i owocówWysyłka: od ręki

    Takeshi Saji jest jednym z najbardziej znanych japońskich mistrzów wytwarzających noże. W swojej pracy stosuje tradycyjne ręczne metody obróbki stali, co czyni je unikatowymi. Każdy nóż różni... Pełen opis produktu 'Nóż do obierania ręcznie kuty YBB Takeshi Saji VG-10' »

    Takeshi Saji jest jednym z najbardziej znanych japońskich mistrzów wytwarzających noże. W swojej pracy stosuje tradycyjne ręczne metody obróbki stali, co czyni je unikatowymi. Każdy nóż różni się wzorem i szczegółami jak płatki śniegu. Do wykonywania wysokiej klasy kling swoich noży używa jednej z najtwardszych dostępnych stali, sproszkowanej stali hutniczej R2 / SG2, co stanowi o wyjątkowej żywotności ostrza. Niewielki nóż zakończony ostrym czubkiem. Służy do obierania i krojenia owoców lub warzyw, usuwania z nich pestek lub gniazd, a także dekorowania. Stanowi praktyczne dopełnienie noża szefa kuchni, ponieważ znacznie łatwiej się go kontroluje, a mniejsza klinga pozwala bezpiecznie wykonywać najbardziej precyzyjne zadania. Profesjonalny japoński nóż do obierania Takeshi Saji 9 cm. Rączka: bycza kość Ostrze: stal 61 warstwowa rdzeń VG-10  Twardość: 61 HRC Długość ostrza: 9 cm Rękojeść: okładziny z żółtej byczej kości Nie wolno myć w zmywarce. Nóż najlepiej czyścić ręcznie, używając do tego celu łagodnego płynu do mycia naczyń i wody. Umyty nóż należy dokładnie wypłukać i wysuszyć, wycierając go czystym ręcznikiem lub ściereczką.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Nóż do obierania ręcznie kuty YBB Takeshi Saji VG-10

  • [Mistrz Takeshi Saji]

    Kategoria: Kuchnia > Noże kuchenne > Noże uniwersalneWysyłka: od ręki

    Takeshi Saji jest jednym z najbardziej znanych japońskich mistrzów wytwarzających noże. W swojej pracy stosuje tradycyjne ręczne metody obróbki stali, co czyni je unikatowymi. Każdy nóż różni... Pełen opis produktu 'Nóż uniwersalny 13 cm ręcznie kuty TAKESHI SAJI YBB VG-10' »

    Takeshi Saji jest jednym z najbardziej znanych japońskich mistrzów wytwarzających noże. W swojej pracy stosuje tradycyjne ręczne metody obróbki stali, co czyni je unikatowymi. Każdy nóż różni się wzorem i szczegółami jak płatki śniegu. Do wykonywania wysokiej klasy kling swoich noży używa jednej z najtwardszych dostępnych stali, sproszkowanej stali hutniczej R2 / SG2, co stanowi o wyjątkowej żywotności ostrza. Nóż z ostrzem o średniej długości, może zastępować zarówno nóż do obierania jak i nóż szefa kuchni. Profesjonalny japoński nóż uniwersalny Takeshi Saji 13 cm. Rączka: bycza kość Ostrze: stal 61 warstwowa rdzeń VG-10  Twardość: 61 HRC Długość całkowita: 25 cm Długość ostrza: 13 cm Szerokość klingi: 2,9 cm Grubość klingi: 2,0 mm Waga: ok. 133 g Rękojeść: okładziny z żółtej byczej kości Nie wolno myć w zmywarce. Nóż najlepiej czyścić ręcznie, używając do tego celu łagodnego płynu do mycia naczyń i wody. Umyty nóż należy dokładnie wypłukać i wysuszyć, wycierając go czystym ręcznikiem lub ściereczką.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Nóż uniwersalny 13 cm ręcznie kuty TAKESHI SAJI YBB VG-10

  • [Mistrz Takeshi Saji]

    Kategoria: Kuchnia > Noże kuchenne > Noże szefa kuchniWysyłka: od ręki

    Takeshi Saji jest jednym z najbardziej znanych japońskich mistrzów wytwarzających noże. W swojej pracy stosuje tradycyjne ręczne metody obróbki stali, co czyni je unikatowymi. Każdy nóż różni... Pełen opis produktu 'Nóż szefa 24 cm ręcznie kuty YBB TAKESHI SAJI VG-10' »

    Takeshi Saji jest jednym z najbardziej znanych japońskich mistrzów wytwarzających noże. W swojej pracy stosuje tradycyjne ręczne metody obróbki stali, co czyni je unikatowymi. Każdy nóż różni się wzorem i szczegółami jak płatki śniegu. Do wykonywania wysokiej klasy kling swoich noży używa jednej z najtwardszych dostępnych stali, sproszkowanej stali hutniczej R2 / SG2, co stanowi o wyjątkowej żywotności ostrza. Najbardziej wszechstronny i najczęściej używany nóż kuchenny. Zaprojektowany tak żeby wykonywać większość kuchennych zadań, od krojenia filetów, siekania ziół czy szatkowania warzyw po dzielenie dużych porcji mięsa i porcjowania pieczeni. Rączka: bycza kość Profesjonalny japoński nóż szefa kuchni Takeshi Saji 24 cm. Ostrze: stal 61 warstwowa rdzeń VG-10  Twardość: 61 HRC Długość całkowita: 37,8 cm Długość ostrza: 24 cm Szerokość klingi: 5,0 cm Grubość klingi: 2,1 mm Waga: ok. 281 g Rękojeść: okładziny z żółtej byczej kości Nie wolno myć w zmywarce. Nóż najlepiej czyścić ręcznie, używając do tego celu łagodnego płynu do mycia naczyń i wody. Umyty nóż należy dokładnie wypłukać i wysuszyć, wycierając go czystym ręcznikiem lub ściereczką.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Nóż szefa 24 cm ręcznie kuty YBB TAKESHI SAJI VG-10

  • [Mistrz Takeshi Saji]

    Kategoria: Kuchnia > Noże kuchenne > Noże santokuWysyłka: od ręki

    Takeshi Saji jest jednym z najbardziej znanych japońskich mistrzów wytwarzających noże. W swojej pracy stosuje tradycyjne ręczne metody obróbki stali, co czyni je niepowtarzalnymi i unikatowy... Pełen opis produktu 'Nóż Bunka 17 cm TAKESHI SAJI YBB VG-10' »

    Takeshi Saji jest jednym z najbardziej znanych japońskich mistrzów wytwarzających noże. W swojej pracy stosuje tradycyjne ręczne metody obróbki stali, co czyni je niepowtarzalnymi i unikatowymi. Do wykonywania wysokiej klasy kling swoich noży używa jednej z najtwardszych dostępnych stali, sproszkowanej stali hutniczej R2 / SG2, co stanowi o wyjątkowej żywotności ostrza. Uniwersalny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia mięsa, ryb, warzyw i owoców. Trójkątne zakończenie ostrza ułatwia szybkie i precyzyjne krojenie. Profesjonalny japoński nóż Bunka Takeshi Saji 17 cm. Ostrze: stal 61 warstwowa rdzeń VG-10  Twardość: 61 HRC Długość całkowita: 29,5 cm Długość ostrza: 17 cm Szerokość klingi: 4,8 cm Grubość klingi: 2,1 mm Waga: ok. 214 g Rękojeść: okładziny z żółtej byczej kości Nie wolno myć w zmywarce. Nóż najlepiej czyścić ręcznie, używając do tego celu łagodnego płynu do mycia naczyń i wody. Umyty nóż należy dokładnie wypłukać i wysuszyć, wycierając go czystym ręcznikiem lub ściereczką.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Nóż Bunka 17 cm TAKESHI SAJI YBB VG-10

  • [Mistrz Takeshi Saji]

    Kategoria: Kuchnia > Noże kuchenne > Noże uniwersalneWysyłka: od ręki

    Takeshi Saji jest jednym z najbardziej znanych japońskich mistrzów wytwarzających noże. W swojej pracy stosuje tradycyjne ręczne metody obróbki stali, co czyni je unikatowymi. Każdy nóż różni... Pełen opis produktu 'Nóż uniwersalny 15 cm TAKESHI SAJI IW VG-10' »

    Takeshi Saji jest jednym z najbardziej znanych japońskich mistrzów wytwarzających noże. W swojej pracy stosuje tradycyjne ręczne metody obróbki stali, co czyni je unikatowymi. Każdy nóż różni się wzorem i szczegółami jak płatki śniegu. Do wykonywania wysokiej klasy kling swoich noży używa jednej z najtwardszych dostępnych stali, sproszkowanej stali hutniczej R2 / SG2, co stanowi o wyjątkowej żywotności ostrza. Nóż z ostrzem o średniej długości, może zastępować zarówno nóż do obierania jak i nóż szefa kuchni. Jego rola zależy od wyobraźni kucharza, doskonały do krojenia owoców, siekania warzyw i ziół. Idealny również do wykrawania gniazd nasion i dekorowania. Profesjonalny japoński nóż uniwersalny Takeshi Saji 15 cm. Ostrze: stal 61 warstwowa rdzeń VG-10  Twardość: 61 HRC Długość całkowita: 27 cm Długość ostrza: 15 cm Szerokość klingi: 3,5 cm Grubość klingi: ok. 2 mm Waga: ok. 125 g Rękojeść: twarde drewno tzw. żelazne Nie wolno myć w zmywarce. Nóż najlepiej czyścić ręcznie, używając do tego celu łagodnego płynu do mycia naczyń i wody. Umyty nóż należy dokładnie wypłukać i wysuszyć, wycierając go czystym ręcznikiem lub ściereczką.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Nóż uniwersalny 15 cm TAKESHI SAJI IW VG-10

  • [Mistrz Takeshi Saji]

    Kategoria: Kuchnia > Noże kuchenne > Noże szefa kuchniWysyłka: od ręki

    Takeshi Saji jest jednym z najbardziej znanych japońskich mistrzów wytwarzających noże. W swojej pracy stosuje tradycyjne ręczne metody obróbki stali, co czyni je unikatowymi. Każdy nóż różni... Pełen opis produktu 'Nóż Szefa 21 cm TAKESHI SAJI IW VG-10' »

    Takeshi Saji jest jednym z najbardziej znanych japońskich mistrzów wytwarzających noże. W swojej pracy stosuje tradycyjne ręczne metody obróbki stali, co czyni je unikatowymi. Każdy nóż różni się wzorem i szczegółami jak płatki śniegu. Do wykonywania wysokiej klasy kling swoich noży używa jednej z najtwardszych dostępnych stali, sproszkowanej stali hutniczej R2 / SG2, co stanowi o wyjątkowej żywotności ostrza. Najbardziej wszechstronny i najczęściej używany nóż kuchenny. Zaprojektowany tak żeby wykonywać większość kuchennych zadań, od krojenia filetów, siekania ziół czy szatkowania warzyw po dzielenie dużych porcji mięsa i porcjowania pieczeni. Profesjonalny japoński nóż szefa kuchni Takeshi Saji 21 cm. Ostrze: stal 61 warstwowa rdzeń VG-10  Twardość: 61 HRC Długość całkowita: 33,2 cm Długość ostrza: 21 cm Szerokość klingi: 4,5 cm Grubość klingi: ok. 2,4 mm Waga: ok. 190 g Rękojeść: twarde drewno tzw. żelazne Nie wolno myć w zmywarce. Nóż najlepiej czyścić ręcznie, używając do tego celu łagodnego płynu do mycia naczyń i wody. Umyty nóż należy dokładnie wypłukać i wysuszyć, wycierając go czystym ręcznikiem lub ściereczką.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Nóż Szefa 21 cm TAKESHI SAJI IW VG-10

  • [Mistrz Takeshi Saji]

    Kategoria: Kuchnia > Noże kuchenne > Noże szefa kuchniWysyłka: od ręki

    Profesjonalny japoński nóż szefa kuchni Takeshi Saji 21 cm Ostrze: rdzewna stal 3 warstwowa Super Aogami Twardość: 65 +/-1 HRC Długość całkowita: 33,5 cm Długość ostrza: 21 cm Szerokość kling... Pełen opis produktu 'Ręcznie kuty nóż Szefa kuchni 21 cm Takeshi Saji Super Aogami' »

    Profesjonalny japoński nóż szefa kuchni Takeshi Saji 21 cm Ostrze: rdzewna stal 3 warstwowa Super Aogami Twardość: 65 +/-1 HRC Długość całkowita: 33,5 cm Długość ostrza: 21 cm Szerokość klingi: 4,7 cm Grubość klingi: ok. 2,1 mm Waga: ok. 210 g
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Ręcznie kuty nóż Szefa kuchni 21 cm Takeshi Saji Super Aogami

  • [Mistrz Takeshi Saji]

    Kategoria: Kuchnia > Noże kuchenne > Noże szefa kuchniWysyłka: od ręki

    Takeshi SRS13 Róg Jeleni Nóż Szefa 21 cm Najbardziej  wszechstronny nóż kuchenny,  przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach  nóż szefa kuchni... Pełen opis produktu 'Nóż szefa kuchni 21 cm róg jeleni Takeshi Saji' »

    Takeshi SRS13 Róg Jeleni Nóż Szefa 21 cm Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach nóż szefa kuchni poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Średniej długości ostrze pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem. Dane techniczne: Ostrze - szybkotnąca stal proszkowa SRS-13 Rękojeść - róg jeleni Twardość - 64 HRC +/- 1
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Nóż szefa kuchni 21 cm róg jeleni Takeshi Saji

  • [Mistrz Takeshi Saji]

    Kategoria: Kuchnia > Noże kuchenne > Noże szefa kuchniWysyłka: od ręki

    Takeshi Saji jest jednym z najbardziej znanych japońskich mistrzów wytwarzających noże. W swojej pracy stosuje tradycyjne ręczne metody obróbki stali, co czyni je unikatowymi. Każdy nóż różni... Pełen opis produktu 'Nóż Szefa 18 cm TAKESHI SAJI WBB R-2' »

    Takeshi Saji jest jednym z najbardziej znanych japońskich mistrzów wytwarzających noże. W swojej pracy stosuje tradycyjne ręczne metody obróbki stali, co czyni je unikatowymi. Każdy nóż różni się wzorem i szczegółami jak płatki śniegu. Do wykonywania wysokiej klasy kling swoich noży używa jednej z najtwardszych dostępnych stali, sproszkowanej stali hutniczej R2 / SG2, co stanowi o wyjątkowej żywotności ostrza. Najbardziej wszechstronny i najczęściej używany nóż kuchenny. Zaprojektowany tak żeby wykonywać większość kuchennych zadań, od krojenia filetów, siekania ziół czy szatkowania warzyw po dzielenie dużych porcji mięsa i porcjowania pieczeni. Rączka: bycza kość Profesjonalny japoński nóż szefa kuchni Takeshi Saji 18 cm. Ostrze: stal 61 warstwowa rdzeń R2 Twardość: 63 HRC Długość całkowita: 30,5 cm Długość ostrza: 18 cm Szerokość klingi: 4,2 cm Grubość klingi: 2,1 mm Waga: ok. 220 g Rękojeść: okładziny z białej byczej kości Nie wolno myć w zmywarce. Nóż najlepiej czyścić ręcznie, używając do tego celu łagodnego płynu do mycia naczyń i wody. Umyty nóż należy dokładnie wypłukać i wysuszyć, wycierając go czystym ręcznikiem lub ściereczką.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Nóż Szefa 18 cm TAKESHI SAJI WBB R-2

  • [Mistrz Takeshi Saji]

    Kategoria: Kuchnia > Noże kuchenne > Noże uniwersalneWysyłka: od ręki

    Takeshi Saji jest jednym z najbardziej znanych japońskich mistrzów wytwarzających noże. W swojej pracy stosuje tradycyjne ręczne metody obróbki stali, co czyni je unikatowymi. Każdy nóż różni... Pełen opis produktu 'Nóż uniwersalny 15 cm TAKESHI SAJI WBB R-2' »

    Takeshi Saji jest jednym z najbardziej znanych japońskich mistrzów wytwarzających noże. W swojej pracy stosuje tradycyjne ręczne metody obróbki stali, co czyni je unikatowymi. Każdy nóż różni się wzorem i szczegółami jak płatki śniegu. Do wykonywania wysokiej klasy kling swoich noży używa jednej z najtwardszych dostępnych stali, sproszkowanej stali hutniczej R2 / SG2, co stanowi o wyjątkowej żywotności ostrza. Nóż z ostrzem o średniej długości, może zastępować zarówno nóż do obierania jak i nóż szefa kuchni. Jego rola zależy od wyobraźni kucharza, doskonały do krojenia owoców, siekania warzyw i ziół. Profesjonalny japoński nóż uniwersalny Takeshi Saji 15 cm. Ostrze: stal 61 warstwowa rdzeń R2 Twardość: 63 HRC Długość całkowita: 26,5 cm Długość ostrza: 15 cm Szerokość klingi: 3,2 cm Grubość klingi: ok. 1,6 mm Waga: ok. 115 g Rękojeść: okładziny z żółtej byczej kości Nie wolno myć w zmywarce. Nóż najlepiej czyścić ręcznie, używając do tego celu łagodnego płynu do mycia naczyń i wody. Umyty nóż należy dokładnie wypłukać i wysuszyć, wycierając go czystym ręcznikiem lub ściereczką.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Nóż uniwersalny 15 cm TAKESHI SAJI WBB R-2

  • [Mistrz Takeshi Saji]

    Kategoria: Kuchnia > Noże kuchenne > Noże santokuWysyłka: od ręki

    Takeshi Saji jest jednym z najbardziej znanych japońskich mistrzów wytwarzających noże. W swojej pracy stosuje tradycyjne ręczne metody obróbki stali, co czyni je niepowtarzalnymi i unikatowy... Pełen opis produktu 'Nóż Santoku 18 cm TAKESHI SAJI IW VG-10' »

    Takeshi Saji jest jednym z najbardziej znanych japońskich mistrzów wytwarzających noże. W swojej pracy stosuje tradycyjne ręczne metody obróbki stali, co czyni je niepowtarzalnymi i unikatowymi. Do wykonywania wysokiej klasy kling swoich noży używa jednej z najtwardszych dostępnych stali, sproszkowanej stali hutniczej R2 / SG2, co stanowi o wyjątkowej żywotności ostrza. Japoński odpowiednik europejskiego noża szef kuchni, przeznaczony do krojenia mięsa, warzyw i ryb. Posiada ostrze o długości kilkunastu centymetrów i szeroką klingę z obniżonym czubkiem, która doskonale przydaje się np. do zgniatania czosnku. Profesjonalny japoński nóż santoku Takeshi Saji 18 cm. Ręcznie kute dzieło mistrza Takeshi Saji, 61 wyjątkowych warstw stali wykutych w technologii "Black finish" długość ostrza: 18 cm stal: VG-10 twardość: +/- 61HRC Rękojeść: twarde drewno tzw. żelazne Nie wolno myć w zmywarce. Nóż najlepiej czyścić ręcznie, używając do tego celu łagodnego płynu do mycia naczyń i wody. Umyty nóż należy dokładnie wypłukać i wysuszyć, wycierając go czystym ręcznikiem lub ściereczką.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Nóż Santoku 18 cm TAKESHI SAJI IW VG-10

  • [Mistrz Takeshi Saji]

    Kategoria: Kuchnia > Noże kuchenne > Noże szefa kuchniWysyłka: od ręki

    Takeshi Saji jest jednym z najbardziej znanych japońskich mistrzów wytwarzających noże. W swojej pracy stosuje tradycyjne ręczne metody obróbki stali, co czyni je unikatowymi. Każdy nóż różni... Pełen opis produktu 'Nóż szefa 18 cm ręcznie kuty YBB TAKESHI SAJI VG-10' »

    Takeshi Saji jest jednym z najbardziej znanych japońskich mistrzów wytwarzających noże. W swojej pracy stosuje tradycyjne ręczne metody obróbki stali, co czyni je unikatowymi. Każdy nóż różni się wzorem i szczegółami jak płatki śniegu. Do wykonywania wysokiej klasy kling swoich noży używa jednej z najtwardszych dostępnych stali, sproszkowanej stali hutniczej R2 / SG2, co stanowi o wyjątkowej żywotności ostrza. Najbardziej wszechstronny i najczęściej używany nóż kuchenny. Zaprojektowany tak żeby wykonywać większość kuchennych zadań, od krojenia filetów, siekania ziół czy szatkowania warzyw po dzielenie dużych porcji mięsa i porcjowania pieczeni. Profesjonalny japoński nóż szefa kuchni Takeshi Saji 18 cm. Rączka: bycza kość Ostrze: stal 61 warstwowa rdzeń VG-10  Twardość: 61 HRC Długość ostrza: 18 cm Rękojeść: okładziny z żółtej byczej kości Nie wolno myć w zmywarce. Nóż najlepiej czyścić ręcznie, używając do tego celu łagodnego płynu do mycia naczyń i wody. Umyty nóż należy dokładnie wypłukać i wysuszyć, wycierając go czystym ręcznikiem lub ściereczką.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Nóż szefa 18 cm ręcznie kuty YBB TAKESHI SAJI VG-10

  • [Mistrz Takeshi Saji]

    Kategoria: Kuchnia > Noże kuchenne > Noże santokuWysyłka: od ręki

    Takeshi Saji jest jednym z najbardziej znanych japońskich mistrzów wytwarzających noże. W swojej pracy stosuje tradycyjne ręczne metody obróbki stali, co czyni je niepowtarzalnymi i unikatowy... Pełen opis produktu 'Nóż Santoku 18cm TAKESHI SAJI YBB VG-10' »

    Takeshi Saji jest jednym z najbardziej znanych japońskich mistrzów wytwarzających noże. W swojej pracy stosuje tradycyjne ręczne metody obróbki stali, co czyni je niepowtarzalnymi i unikatowymi. Do wykonywania wysokiej klasy kling swoich noży używa jednej z najtwardszych dostępnych stali, sproszkowanej stali hutniczej R2 / SG2, co stanowi o wyjątkowej żywotności ostrza. Japoński odpowiednik europejskiego noża szef kuchni, przeznaczony do krojenia mięsa, warzyw i ryb. Posiada ostrze o długości kilkunastu centymetrów i szeroką klingę z obniżonym czubkiem, która doskonale przydaje się np. do zgniatania czosnku. Profesjonalny japoński nóż Takeshi Saji, Sanotku 18 cm. Ostrze: stal 61 warstwowa rdzeń VG-10  Twardość: 61 HRC Długość całkowita: 30,5 cm Długość ostrza: 18 cm Szerokość klingi: 4,2 cm Grubość klingi: ok. 2.1 mm Waga: ok. 220 g Rękojeść: okładziny z żółtej byczej kości Nie wolno myć w zmywarce. Nóż najlepiej czyścić ręcznie, używając do tego celu łagodnego płynu do mycia naczyń i wody. Umyty nóż należy dokładnie wypłukać i wysuszyć, wycierając go czystym ręcznikiem lub ściereczką.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Nóż Santoku 18cm TAKESHI SAJI YBB VG-10

  • [Mistrz Takeshi Saji]

    Kategoria: Kuchnia > Noże kuchenne > Noże uniwersalneWysyłka: od ręki

    Profesjonalny japoński nóż uniwersalny Takeshi Saji 15 cm   Ostrze: rdzewna stal 3 warstwowa Super Aogami Twardość: 65 +/-1 HRC Długość całkowita: 27,0 cm Długość ostrza: 15 cm Szerokość klin... Pełen opis produktu 'Ręcznie kuty nóż uniwersalny 15 cm Takeshi Saji Super Aogami' »

    Profesjonalny japoński nóż uniwersalny Takeshi Saji 15 cm   Ostrze: rdzewna stal 3 warstwowa Super Aogami Twardość: 65 +/-1 HRC Długość całkowita: 27,0 cm Długość ostrza: 15 cm Szerokość klingi: 3,4 cm Grubość klingi: ok. 2,5 mm Waga: ok. 173 g
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Ręcznie kuty nóż uniwersalny 15 cm Takeshi Saji Super Aogami

  • [Mistrz Takeshi Saji]

    Kategoria: Kuchnia > Noże kuchenne > Noże santokuWysyłka: od ręki

    Takeshi Saji jest jednym z najbardziej znanych japońskich mistrzów wytwarzających noże. W swojej pracy stosuje tradycyjne ręczne metody obróbki stali, co czyni je niepowtarzalnymi i unikatowy... Pełen opis produktu 'Nóż Santoku 18 cm TAKESHI SAJI WBB R-2' »

    Takeshi Saji jest jednym z najbardziej znanych japońskich mistrzów wytwarzających noże. W swojej pracy stosuje tradycyjne ręczne metody obróbki stali, co czyni je niepowtarzalnymi i unikatowymi. Do wykonywania wysokiej klasy kling swoich noży używa jednej z najtwardszych dostępnych stali, sproszkowanej stali hutniczej R2 / SG2, co stanowi o wyjątkowej żywotności ostrza. Japoński odpowiednik europejskiego noża szef kuchni, przeznaczony do krojenia mięsa, warzyw i ryb. Posiada ostrze o długości kilkunastu centymetrów i szeroką klingę z obniżonym czubkiem, która doskonale przydaje się np. do zgniatania czosnku. Profesjonalny japoński nóż Takeshi Saji, Santoku 18 cm. Ostrze: stal 61 warstwowa rdzeń R2 Twardość: 63 HRC Długość całkowita: 30,1 cm Długość ostrza: 18 cm Szerokość klingi: 5 cm Grubość klingi: ok. 2,2 mm Waga: ok. 205 g Rękojeść: okładziny z białej byczej kości Nie wolno myć w zmywarce. Nóż najlepiej czyścić ręcznie, używając do tego celu łagodnego płynu do mycia naczyń i wody. Umyty nóż należy dokładnie wypłukać i wysuszyć, wycierając go czystym ręcznikiem lub ściereczką.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Nóż Santoku 18 cm TAKESHI SAJI WBB R-2


NoweAntyle.pl

Artykuły wyposażenia i dekoracji wnętrz, artykuły prezentowe
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 15.10.2016
gefu, nextime, revol, peugeot, wesco, eternum, joseph joseph, wmf, umbra, global
Produkty w ofercie: 4468
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 4467
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0