Przejdź do wyników wyszukiwania
Sortuj:
Zainstaluj wyszukiwarkę
  • [FORMAT AB]

    Kategoria: Liceum i technikumWysyłka: od ręki

    na kierunki produkcji B. Produkcja alternatywna IX. Pozyskiwanie surowców żywnościowych A. Surowce roślinne B. Surowce zwierzęce C. Proces... Pełen opis produktu 'Produkcja i pozyskiwanie surowców żywnościowych' »

    Spis treści: I. Produkcja rolnicza jako rodzaj działalności gospodarczej A. Znaczenie rolnictwa w gospodarce narodowej B. Podstawowe pojęcia i definicje C. Cechy produkcji rolniczej II. Czynniki siedliska A. Klimatyczne B. Glebowe III. Zabiegi agrotechniczne A. Wybrane zagadnienia z uprawy roli B. Melioracje C. Wybrane zagadnienia z nawożenia roślin D. Wybrane zagadnienia z ochrony roślin IV. Podstawy zmianowania A. Pojęcia (terminologia) związane ze zmianowaniem roślin B. Czynniki zmianowania roślin C. Przyrodniczo-techniczne podstawy grupowania roślin uprawnych D. Wartość stanowisk po grupach roślin i ich przydatność pod określone warunki uprawne E. Typy płodozmianów F. Układanie płodozmianów V. Wybrane technologie produkcji roślinnej A. Rośliny zbożowe B. Rośliny okopowe C. Rośliny motylkowe D. Rośliny pastewne niemotylkowe E. Rośliny oleiste F. Użytki zielone G. Ogrodnictwo VI. Podstawy żywienia zwierząt A. Składniki pokarmowe i ich znaczenie dla organizmu zwierząt B. Charakterystyka pasz stosowanych w żywieniu zwierząt C. Żywienie zwierząt VII. Produkcja zwierzęca A. Chów bydła B. Chów trzody chlewnej C. Chów owiec D. Chów drobiu VIII. Inne kierunki produkcji w rolnictwie A. Czynniki wpływające na kierunki produkcji B. Produkcja alternatywna IX. Pozyskiwanie surowców żywnościowych A. Surowce roślinne B. Surowce zwierzęce C. Proces pozyskiwania, skupu i obrotu surowcami
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Produkcja i pozyskiwanie surowców żywnościowych

  • [FORMAT AB]

    Kategoria: Podręczniki Szkolne > Szkoły ponadgimnazjalne > przedmioty specjalistyczneWysyłka: do 3 dni

    Podręcznik przeznaczony do nauczania zawodu technik agrobiznesu na poziomie technikum i szkoły policealnej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Numer w zestawie (dopuszczenia) 78/98. Pełen opis produktu 'Produkcja i pozyskiwanie surowców żywnościowych-tytuł wycofany ze sprzedaży' »

    Podręcznik przeznaczony do nauczania zawodu technik agrobiznesu na poziomie technikum i szkoły policealnej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Numer w zestawie (dopuszczenia) 78/98.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Produkcja i pozyskiwanie surowców żywnościowych-tytuł wycofany ze sprzedaży

  • [Format AB]

    Kategoria: Książki > Podręczniki szkolne i książki edukacyjne > Liceum, technikumWysyłka: od ręki

    na kierunki produkcji B. Produkcja alternatywna IX. Pozyskiwanie surowców żywnościowych A. Surowce roślinne B. Surowce zwierzęce C. Proces... Pełen opis produktu 'Produkcja i pozyskiwanie surowców żywnościowych' »

    Spis treści: I. Produkcja rolnicza jako rodzaj działalności gospodarczej A. Znaczenie rolnictwa w gospodarce narodowej B. Podstawowe pojęcia i definicje C. Cechy produkcji rolniczej II. Czynniki siedliska A. Klimatyczne B. Glebowe III. Zabiegi agrotechniczne A. Wybrane zagadnienia z uprawy roli B. Melioracje C. Wybrane zagadnienia z nawożenia roślin D. Wybrane zagadnienia z ochrony roślin IV. Podstawy zmianowania A. Pojęcia (terminologia) związane ze zmianowaniem roślin B. Czynniki zmianowania roślin C. Przyrodniczo-techniczne podstawy grupowania roślin uprawnych D. Wartość stanowisk po grupach roślin i ich przydatność pod określone warunki uprawne E. Typy płodozmianów F. Układanie płodozmianów V. Wybrane technologie produkcji roślinnej A. Rośliny zbożowe B. Rośliny okopowe C. Rośliny motylkowe D. Rośliny pastewne niemotylkowe E. Rośliny oleiste F. Użytki zielone G. Ogrodnictwo VI. Podstawy żywienia zwierząt A. Składniki pokarmowe i ich znaczenie dla organizmu zwierząt B. Charakterystyka pasz stosowanych w żywieniu zwierząt C. Żywienie zwierząt VII. Produkcja zwierzęca A. Chów bydła B. Chów trzody chlewnej C. Chów owiec D. Chów drobiu VIII. Inne kierunki produkcji w rolnictwie A. Czynniki wpływające na kierunki produkcji B. Produkcja alternatywna IX. Pozyskiwanie surowców żywnościowych A. Surowce roślinne B. Surowce zwierzęce C. Proces pozyskiwania, skupu i obrotu surowcami
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Produkcja i pozyskiwanie surowców żywnościowych


Kirja.pl

Podręczniki, albumy oraz mapy i przewodniki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 25.01.2012
greg krakow, skrzat, aksjomat krakow, edycja swietego pawla, olesiejuk, colgraf, debit, biblioteka wysylkowa, wsip, liwona
Produkty w ofercie: 3985
Promocje: 39
Wysyłka do 3 dni: 3194
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Booknet.net.pl

Książki oraz podręczniki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 09.03.2011
pwn wydawnictwo naukowe, wydawnictwo olesiejuk, egmont, helion, c.h. beck, cambridge university press, wsip wydawnictwo szkolne i pedagogiczne, zielona sowa, bellona, wolters kluwer
Produkty w ofercie: 329777
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 329777
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Rema.com.pl

Książki i albumy oraz kalendarze i gry oraz zabawki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 04.03.2009
bellona, skrzat, zysk i s-ka, greg, wilga, amber, aksjomat - kraków, zielona sowa, prószyński i s-ka, kos
Produkty w ofercie: 31632
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 31632
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Być może odnajdziesz szukany produkt wśród: