Przejdź do wyników wyszukiwania
Sortuj:
Zainstaluj wyszukiwarkę
  • [ODDK]

    Kategoria: KsiążkiWysyłka: od ręki

    we wszystkich krajach Unii Europejskiej oraz z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, kierujący zakładem ma obowiązek wdrożyć i stosować zasady systemu... Pełen opis produktu 'Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Gastronomia' »

    Zgodnie z rozporządzeniem (WE) Nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych, które jest aktem nadrzędnym stosowanym bezpośrednio we wszystkich krajach Unii Europejskiej oraz z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, kierujący zakładem ma obowiązek wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP.Autorka ? specjalista Państwowej Inspekcji Sanitarnej do spraw nadzoru nad żywnością w sposób przystępny, na podstawie przykładowej restauracji, wyjaśnia, jak wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP w zakładzie gastronomicznym. Każdy etap wdrażania zasad systemu, szczegółowe opisy produktów, analiza zagrożeń, wyznaczanie krytycznych punktów kontrolnych, zostały zilustrowane odpowiednimi przykładami.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Gastronomia

  • [ODDK]

    Kategoria: Kucharstwo. Żywność. GastronomiaWysyłka: od ręki

    Od dnia 1 maja 2004 r. kierujący sklepem spożywczym ma obowiązek wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP. Warunkiem wstępnym do opracowania i wdrażania zasad... Pełen opis produktu 'Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Sklep spożywczy' »

    Od dnia 1 maja 2004 r. kierujący sklepem spożywczym ma obowiązek wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP. Warunkiem wstępnym do opracowania i wdrażania zasad systemu HACCP są zasady dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej GMP/GHP, które zostały omówione w Poradniku opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej GMP i Dobrej Praktyki Higienicznej GHP z przykładowo wypełnioną dokumentacją. Sklep spożywczy, B. Jackiewicz, wyd. ODDK.Autorka ? specjalista do spraw nadzoru nad żywnością Państwowej Inspekcji Sanitarnej ? w sposób przystępny, w oparciu o przykładowy sklep z Poradnika GMP/GHP, wyjaśnia jak wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP w sklepie spożywczym. Każdy etap wdrażania zasad systemu, opisy produktów, analiza zagrożeń oraz wyznaczanie krytycznych punktów kontrolnych zostały zilustrowane za pomocą przykładów.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Sklep spożywczy

  • []

    Kategoria: Książki & Multimedia > KsiążkiWysyłka: do 3 dni

    . Nazwa - Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Gastronomia Autor - Barbara Jackiewicz Oprawa - Miękka Wydawca... Pełen opis produktu 'Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Gastronomia - Barbara Jackiewicz' »

    Opis - Zgodnie z rozporządzeniem (WE) Nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych, które jest aktem nadrzędnym stosowanym bezpośrednio we wszystkich krajach Unii Europejskiej oraz z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, kierujący zakładem ma obowiązek wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP.Autorka ? specjalista Państwowej Inspekcji Sanitarnej do spraw nadzoru nad żywnością w sposób przystępny, na podstawie przykładowej restauracji, wyjaśnia, jak wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP w zakładzie gastronomicznym. Każdy etap wdrażania zasad systemu, szczegółowe opisy produktów, analiza zagrożeń, wyznaczanie krytycznych punktów kontrolnych, zostały zilustrowane odpowiednimi przykładami. Nazwa - Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Gastronomia Autor - Barbara Jackiewicz Oprawa - Miękka Wydawca - ODDK Kod ISBN - 9788378041191 Kod EAN - 9788378041191 Rok wydania - 2013 Język - polski Format - 21.0x30.0cm Ilość stron - 88 Podatek VAT - 5%
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Gastronomia - Barbara Jackiewicz

  • [oddk]

    Kategoria: Książki naukowe>Prawo i administracjaWysyłka: od ręki

    we wszystkich krajach Unii Europejskiej oraz z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, kierujący zakładem ma obowiązek wdrożyć i stosować zasady systemu... Pełen opis produktu 'Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Gastronomia' »

    Zgodnie z rozporządzeniem (WE) Nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych, które jest aktem nadrzędnym stosowanym bezpośrednio we wszystkich krajach Unii Europejskiej oraz z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, kierujący zakładem ma obowiązek wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP.Autorka – specjalista Państwowej Inspekcji Sanitarnej do spraw nadzoru nad żywnością w sposób przystępny, na podstawie przykładowej restauracji, wyjaśnia, jak wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP w zakładzie gastronomicznym. Każdy etap wdrażania zasad systemu, szczegółowe opisy produktów, analiza zagrożeń, wyznaczanie krytycznych punktów kontrolnych, zostały zilustrowane odpowiednimi przykładami....
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Gastronomia

  • [oddk]

    Kategoria: Książki naukowe>Prawo i administracjaWysyłka: od ręki

    Od dnia 1 maja 2004 r. kierujący sklepem spożywczym ma obowiązek wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP. Warunkiem wstępnym do opracowania i wdrażania zasad... Pełen opis produktu 'Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Sklep spożywczy' »

    Od dnia 1 maja 2004 r. kierujący sklepem spożywczym ma obowiązek wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP. Warunkiem wstępnym do opracowania i wdrażania zasad systemu HACCP są zasady dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej GMP/GHP, które zostały omówione w Poradniku opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej GMP i Dobrej Praktyki Higienicznej GHP z przykładowo wypełnioną dokumentacją. Sklep spożywczy, B. Jackiewicz, wyd. ODDK.Autorka – specjalista do spraw nadzoru nad żywnością Państwowej Inspekcji Sanitarnej – w sposób przystępny, w oparciu o przykładowy sklep z Poradnika GMP/GHP, wyjaśnia jak wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP w sklepie spożywczym. Każdy etap wdrażania zasad systemu, opisy produktów, analiza zagrożeń oraz wyznaczanie krytycznych punktów kontrolnych zostały zilustrowane za pomocą przykładów....
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Sklep spożywczy

  • [Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr]

    Kategoria: Lideria.pl &qt; Książki &qt; Podręczniki &qt; Zawody i branże &qt; GastronomiaWysyłka: od ręki

    Zgodnie z rozporządzeniem (WE) Nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych, które jest aktem nadrzędnym stosowanym bezpośredni... Pełen opis produktu 'Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Gastronomia (Jackiewicz Barbara)' »

    Zgodnie z rozporządzeniem (WE) Nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych, które jest aktem nadrzędnym stosowanym bezpośrednio we wszystkich krajach Unii Europejskiej oraz z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Gastronomia (Jackiewicz Barbara)

  • [Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr]

    Kategoria: Lideria.pl &qt; Książki &qt; Lit. Pop.-nauk. &qt; Prawo &qt; Wzory umów i pismWysyłka: od ręki

    Od dnia 1 maja 2004 r. kierujący sklepem spożywczym ma obowiązek wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP. Warunkiem wstępnym do opracowania i wdrażania zasad... Pełen opis produktu 'Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP - sklep spożywczy (Barbara Jackiewicz)' »

    Od dnia 1 maja 2004 r. kierujący sklepem spożywczym ma obowiązek wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP. Warunkiem wstępnym do opracowania i wdrażania zasad systemu HACCP są zasady dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej GMP/GHP, które zostały omówione w Poradniku opracowania zasad Dobrej Prakt
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP - sklep spożywczy (Barbara Jackiewicz)

  • [Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr ODDK]

    Kategoria: Różne
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o PORADNIK OPRACOWANIA I WDRAŻANIA SYSTEMU HACCP GASTRONOMIA


InBook.pl

Książki , płyty CD, DVD, multimedia, zegarki, zabawki
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 19.04.2008
Produkty w ofercie: 162278
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 162278
Opinie pozytywne: 9
Opinie neutralne: 1
Opinie negatywne: 6

Madbooks.pl

Książki i komiksy oraz podręczniki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 15.04.2009
wydawnictwo naukowe pwn, helion, wolters kluwer, olesiejuk, c.h. beck, zielona sowa, prószyński media, egmont, wam, difin
Produkty w ofercie: 83659
Promocje: 48532
Wysyłka do 3 dni: 83659
Opinie pozytywne: 4
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Lideria.pl

Książki, filmy, muzyka, multimedia oraz zabawki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 27.04.2010
naukowe pwn, wolters kluwer, firma księgarska jacek olesiejuk, egmont, c.h.beck, wam, bellona, helion, rebis, zielona sowa
Produkty w ofercie: 93816
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 93816
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Booknet.net.pl

Książki oraz podręczniki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 09.03.2011
pwn wydawnictwo naukowe, wydawnictwo olesiejuk, egmont, helion, c.h. beck, cambridge university press, wsip wydawnictwo szkolne i pedagogiczne, bellona, amber, zielona sowa
Produkty w ofercie: 296079
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 296079
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Ikep.pl

Książki z dziedziny ekonomiczno-prawniczej.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 29.08.2011
oficyna ekonomiczna wolters kluwer polska, difin, c.h.beck, lexisnexis, ośrodek doradztwa i doskonalenia kadr oddk, polskie wydawnictwo ekonomiczne, oficyna prawa polskiego wydawnictwo wiedza i praktyka, zysk i s-ka wydawnictwo
Produkty w ofercie: 5051
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Być może odnajdziesz szukany produkt wśród: