Powiększ zdjęcie
79,80 zł
. Nazwa - Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Gastronomia Autor - Barbara Jackiewicz Oprawa - Miękka Wydawca... Pełen opis produktu 'Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Gastronomia - Barbara Jackiewicz' »
62,49 zł
72,90 zł
Od dnia 1 maja 2004 r. kierujący sklepem spożywczym ma obowiązek wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP. Warunkiem wstępnym do opracowania i wdrażania zasad... Pełen opis produktu 'Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Sklep spożywczy' »
we wszystkich krajach Unii Europejskiej oraz z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, kierujący zakładem ma obowiązek wdrożyć i stosować zasady systemu... Pełen opis produktu 'Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Gastronomia' »
74,00 zł
74,37 zł