Przejdź do wyników wyszukiwania
Sortuj:
Zainstaluj wyszukiwarkę
  • [WNT]

    Kategoria: Szkoły policealne. Szkoły wyższeWysyłka: od ręki

    obszernego wstępu teoretycznego i części eksperymentalnej.Podręcznik jest przeznaczony dla studentów kierunku technologia żywności i żywienia człowieka akademii rolniczych, chemii spożywczej... Pełen opis produktu 'Podstawy technologii gastronomicznej' »

    Jest to podręcznik praktycznego wykorzystania wiedzy o żywności w celu świadomego kształtowania jakości i wartości odżywczej potraw. W poszczególnych rozdziałach poświęconych różnego rodzaju surowcom przedstawiono konkretne przykłady zarówno korzyści płynących z poprawnie prowadzonych procesów technologicznych, jak i konsekwencji wynikających z popełnionych błędów. Omówienie każdego zagadnienia składa się z obszernego wstępu teoretycznego i części eksperymentalnej.Podręcznik jest przeznaczony dla studentów kierunku technologia żywności i żywienia człowieka akademii rolniczych, chemii spożywczej politechnik, jak również uczniów techników gastronomicznych i szkół pomaturalnych.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Podstawy technologii gastronomicznej

  • []

    Kategoria: Kultura i rozrywka > Książki i Komiksy > Podręczniki do szkół podst. i średnich > Szkoła średnia > Przedmioty zawodoweWysyłka: od ręki

    przetwory mleczne, zasady obsługi konsumenta.Podstawy technologii gastronomicznej OPIS AUTOR: Stanisław Zalewski Książka w bardzo dobrym stanie, Okładka miękka Wydanie 3 zmienione... Pełen opis produktu 'Podstawy technologii gastronomicznej Zalewski' »

    Zastosowanie analizy sensorycznej w technologii gastronomicznej, korzystanie ze sprzętu w technologii gastronomicznej, podstawowe procesy cieplne, przyprawy i ich rola, zmiany barwy produktów żywnościowych podczas przygotowywania potraw wpływ różnych metod obróbki wstępnej mięsa n ajakość i wydajność potraw, wodochłonność oraz zdolność zatrzymywania wody przez mięso w czasie obróbki cieplnej wpływ temperatury i sposobu obróbki cieplnej na jakość i wydajność potraw z mięsa, ryby i bezkręgowce morskie w technologii gastronomicznej, sporządzanie i przechowywanie surówek, tłuszcze, technologia ciast, mleko i przetwory mleczne, zasady obsługi konsumenta.Podstawy technologii gastronomicznejOPISAUTOR:Stanisław ZalewskiKsiążka w bardzo dobrym stanie,Okładka miękkaWydanie 3 zmienioneLiczba stron: 536
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Podstawy technologii gastronomicznej Zalewski

  • [WNT]

    Kategoria: Książki/Nauka/EdukacjaWysyłka: do 3 dni
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Podstawy technologii gastronomicznej


Selkar.pl

Literatura popluarnonaukowa oraz książki wielogatunkowe.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 06.03.2007
pwn wydawnictwo naukowe, egmont, helion, Świat książki, wolters kluwer polska, albatros, c.h. beck, bellona, w.a.b., olesiejuk sp. z o.o.
Produkty w ofercie: 74490
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 72862
Opinie pozytywne: 5
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 1

Booknet.net.pl

Książki oraz podręczniki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 09.03.2011
pwn wydawnictwo naukowe, wydawnictwo olesiejuk, egmont, helion, c.h. beck, cambridge university press, wsip wydawnictwo szkolne i pedagogiczne, zielona sowa, bellona, wolters kluwer
Produkty w ofercie: 329777
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 329777
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Być może odnajdziesz szukany produkt wśród: