Powiększ zdjęcie
26,64 zł29,60 zł
Podręcznik dopuszczony do uzytku szkolnegoi wpisany do wykazu podręczników przeznaczonych do ksztalcenia w zawodach do nauczania w zawodzie technik agrobiznesu, na poziomie techinkum i szkoły policealnej.Numer... Pełen opis produktu 'Agrobiznes Podstawy przetwórstwa spożywczego' »
28,06 zł
.
10,45 zł
26,89 zł
Podręcznik dopuszczony do uzytku szkolnegoi wpisany do wykazu podręczników przeznaczonych do ksztalcenia w zawodach do nauczania w zawodzie technik agrobiznesu, na poziomie techinkum i szkoły policealnej.... Pełen opis produktu 'Agrobiznes Podstawy przetwórstwa spożywczego' »
25,25 zł
"Podręcznik dopuszczony do uzytku szkolnegoi wpisany do wykazu podręczników przeznaczonych do ksztalcenia w zawodach do nauczania w zawodzie technik agrobiznesu, na poziomie techinkum i szkoły policealnej.... Pełen opis produktu 'Agrobiznes Podstawy przetwórstwa spożywczego' »
17,80 zł
Podręcznik dla szkół kształcących w zawodzie technik agrobiznesu. Dopuszczony do użytku szkolnego, nr w zestawie (dopuszczenia). Pełen opis produktu 'Podstawy przetwórstwa spożywczego' »
26,90 zł
Podręcznik dopuszczony do uzytku szkolnegoi wpisany do wykazu podręczników przeznaczonych do ksztalcenia w zawodach do nauczania w zawodzie technik agrobiznesu, na poziomie techinkum i szkoły policealnej.Numer... Pełen opis produktu 'Agrobiznes. Podstawy przetwórstwa spożywczego' »
24,00 zł
17,10 zł
Podręcznik dla szkół kształcących w zawodzie technik agrobiznesu. Dopuszczony do użytku szkolnego, nr w zestawie (dopuszczenia) 73/98.
21,90 zł
Podręcznik dopuszczony do uzytku szkolnegoi wpisany do wykazu podręczników przeznaczonych do ksztalcenia w zawodach do nauczania w zawodzie technik agrobiznesu, na poziomie techinkum i szkoły policealnej.... Pełen opis produktu 'Agrobiznes Podstawy przetwórstwa spożywczego Podręcznik' »
24,40 zł
Agrobiznes. Podstawy przetwórstwa spożywczego Podręcznik stanowi kompendium wiedzy na temat przetwórstwa spożywczego. Materiał nauczania został podzielony... Pełen opis produktu 'Agrobiznes. Podstawy przetwórstwa spożywczego. Podręcznik WSiP' »