Przejdź do wyników wyszukiwania
Sortuj:
Zainstaluj wyszukiwarkę
  • [WSiP]

    Kategoria: Książki>Kulinaria / ŻywnośćWysyłka: do 3 dni

    0x00d4065c00000000

    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Podstawy Gastronomii I Technologii Żywności Podręcznik Do Nauki Zawodu Technik Żywienia I Usług Gastronomicznych Kucharz Część 1

  • []

    Kategoria: Książki & Multimedia > KsiążkiWysyłka: do 3 dni

    Opis - Zbiór ćwiczeń do przedmiotu "Podstawy rachunkowości gastronomicznej" dla uczniów zdobywających zawód kucharz małej gastronomii. Układ zbioru ćwiczeń jest zgodny z podstawą... Pełen opis produktu 'Podstawy rachunkowości Kucharz małej gastronomii ZSZ kl.1-2. ćwiczenia - Jacek Musiałkiewicz' »

    Opis - Zbiór ćwiczeń do przedmiotu "Podstawy rachunkowości gastronomicznej" dla uczniów zdobywających zawód kucharz małej gastronomii. Układ zbioru ćwiczeń jest zgodny z podstawą programową i programem nauczania. Zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 8 czerwca 2009 r. w sprawie dopuszczania do użytku w szkole programów wychowania przedszkolnego i programów nauczania oraz dopuszczania do użytku szkolnego podręczników podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie albo w profilu kształcenia ogólnozawodowego "(...) zawiera usystematyzowaną prezentację wybranych, powiązanych tematycznie treści nauczania (...)". Według tej definicji zbiór ćwiczeń nie jest podręcznikiem i zgodnie z treścią Rozporządzenia nie podlega procedurze zatwierdzania przez Ministra Edukacji Narodowej. Zbiór ćwiczeń nie zawiera rozwiązań. Rozwiązania będą bezpłatnie wysyłane nauczycielom pocztą elektroniczną (po podaniu adresu e-mail) wtedy, gdy zamawiającym jest szkoła, a w pozostałych przypadkach po potwierdzeniu, że osoba, która chce otrzymać odpowiedzi, jest nauczycielem w podanej szkole. Nazwa - Podstawy rachunkowości Kucharz małej gastronomii ZSZ kl.1-2. ćwiczenia Autor - Jacek Musiałkiewicz Oprawa - Miękka Wydawca - Ekonomik Kod ISBN - 9788377350072 Kod EAN - 9788377350072 Rok wydania - 2011 Format - 16,5x24 cm Ilość stron - 73 Typ podręcznika - Podręcznik Podatek VAT - 5% Premiera - 2010-08-18
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Podstawy rachunkowości Kucharz małej gastronomii ZSZ kl.1-2. ćwiczenia - Jacek Musiałkiewicz

  • []

    Kategoria: Książki & Multimedia > KsiążkiWysyłka: do 3 dni

    Opis - Usługi gastronomiczne są ważną częścią sektora usług. Autorzy przedstawili m.in. krótką historię gastronomii, istotę gastronomii i usługi gastronomicznej, pojęcia stosowane... Pełen opis produktu 'Podstawy gastronomii - Milewska Mariola, Prączko Anna, Stasiak Andrzej' »

    Opis - Usługi gastronomiczne są ważną częścią sektora usług. Autorzy przedstawili m.in. krótką historię gastronomii, istotę gastronomii i usługi gastronomicznej, pojęcia stosowane w gastronomii, podstawowe wyposażenie placówki gastronomicznej, produkt gastronomiczny i jego atrakcyjność turystyczną, rolę promocji informacji w gastronomii oraz trendy w rozwoju współczesnej gastronomii. Książka jest przeznaczona głównie dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych (technologia żywności) i rolniczych (technologia żywności, żywienie człowieka, agroturystyka), uczniów szkół policealnych i uczestników szkoleń o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim. Książka z pewnością zainteresuje również właścicieli i zarządzających placówkami gastronomicznymi. Nazwa - Podstawy gastronomii Autor - Milewska Mariola, Prączko Anna, Stasiak Andrzej Oprawa - Miękka Wydawca - PWE Kod ISBN - 9788320822748 Kod EAN - 9788320822748 Rok wydania - 2017 Język - polski Format - 16.0x24.0cm Ilość stron - 404 Typ podręcznika - Podręcznik Podatek VAT - 5% Premiera - 2017-01-30
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Podstawy gastronomii - Milewska Mariola, Prączko Anna, Stasiak Andrzej

  • []

    Kategoria: Książki & Multimedia > KsiążkiWysyłka: do 3 dni

    dokumentację systemu HACCP stosowaną w zakładach gastronomicznych. Nazwa - Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych... Pełen opis produktu 'Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz Część 1 - Anna Kmiołek-Gizara' »

    Opis - Podręcznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli treści i umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodach: kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja krótko podsumowuje również informacje, które zostały opisane w opracowaniach dotyczących kwalifikacji T.6 i T.15, koncentruje się natomiast na kompetencjach ujętych przede wszystkim w efektach PKZ, takich jak racjonalna gospodarka surowcami i odpadami, rozpoznawanie instalacji i urządzeń w zakładach gastronomicznych, postępowanie zgodnie z instrukcjami obsługi. Podręcznik prezentuje przykładową dokumentację systemu HACCP stosowaną w zakładach gastronomicznych. Nazwa - Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz Część 1 Autor - Anna Kmiołek-Gizara Oprawa - Miękka Wydawca - WSiP Kod ISBN - 9788302167812 Kod EAN - 9788302167812 Rok wydania - 2017 Język - polski Format - 17.0x24.0cm Ilość stron - 168 Szkoła - Szkoła średnia Typ podręcznika - Podręcznik Przedmiot - Przedmioty zawodowe Podatek VAT - 5%
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz Część 1 - Anna Kmiołek-Gizara

  • [WSiP]

    Kategoria: Książki>Kulinaria / ŻywnośćWysyłka: do 3 dni

    0x00045b7600000000

    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Podstawy Gastronomii I Technologii Żywności Część 2 Podręcznik Do Nauki Zawodu

  • [Polskie Wydawnictwa Ekonomiczne]

    Kategoria: Książki>Nauki przyrodnicze. Matematyka. Geografia>Geografia>Turystyka. HotelarstwoWysyłka: do 3 dni

    0x00a97b0000000000

    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Podstawy Gastronomii Od Żywności Do Turystyki Kulinarnej

  • []

    Kategoria: Książki & Multimedia > KsiążkiWysyłka: do 3 dni

    opanować ten trudny, a zarazem ważny materiał. Nazwa - Podstawy gastronomii i technologii żywności Część 2 Podręcznik do nauki zawodu Autor - Anna Kmiołek Oprawa... Pełen opis produktu 'Podstawy gastronomii i technologii żywności Część 2 Podręcznik do nauki zawodu - Anna Kmiołek' »

    Opis - Podręcznik pomaga nabyć kompetencje wyszczególnione w Podstawie kształcenia w zawodach,czyli w umiejętnościach stanowiących podbudowę do kształcenia w zawodach: piekarz, cukiernik, wędliniarz, technik technologii żywności, technik przetwórstwa mleczarskiego, przetwórca ryb. Znana i ceniona autorka w przystępnej formie przybliża przepisy obowiązujące w przemyśle spożywczym, szczególny nacisk kładąc na właściwe przygotowywanie receptur. Opisuje pożyteczne i szkodliwe działanie mikroorganizmów w przetwórstwie spożywczym, bardzo dokładnie omawia też temat bezpieczeństwa żywności. Uczeń znajdzie tu również opisy maszyn i urządzeń stosowanych w gastronomii oraz kwestie związane z rysunkami technicznymi i schematami. Wiele przykładów dokumentacji sanitarnej zgodnej z systemem HACCP pomaga opanować ten trudny, a zarazem ważny materiał. Nazwa - Podstawy gastronomii i technologii żywności Część 2 Podręcznik do nauki zawodu Autor - Anna Kmiołek Oprawa - Miękka Wydawca - WSiP Kod ISBN - 9788302167829 Kod EAN - 9788302167829 Rok wydania - 2017 Język - polski Format - 17.0x24.5cm Ilość stron - 192 Podatek VAT - 5%
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Podstawy gastronomii i technologii żywności Część 2 Podręcznik do nauki zawodu - Anna Kmiołek

  • [WSIP]

    Kategoria: Główna > Główna/Podręczniki

    Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII do nauki przedmiotu - podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły... Pełen opis produktu 'KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII PODSTAWY RACHUNKOWOŚCI' »

    Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII do nauki przedmiotu - podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej. Autorka zapoznaje uczniów z podstawowymi pojęciami ekonomicznymi dotyczącymi przedsiębiorstwa gastronomicznego, uczy wypełniania dokumentacji rachunkowej w małych zakładach gastronomicznych. Omawia pojęcia odpowiedzialności majątkowej pracowników oraz efektywności planowanych inwestycji, a także sposoby posługiwania się kodeksem pracy. Przedstawia zasady organizacji pracy, rolę marketingu, rodzaje cen i marż, kalkulację cen sprzedaży.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII PODSTAWY RACHUNKOWOŚCI

  • [WSIP]

    Kategoria: Główna > Główna/Podręczniki

    Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII jest przeznaczony do nauki przedmiotu - podstawy żywienia człowieka, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na... Pełen opis produktu 'KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII PODSTAWY ŻYWIENIA CZŁOWIEKA' »

    Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII jest przeznaczony do nauki przedmiotu - podstawy żywienia człowieka, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej. Omówiono w nim składniki odżywcze i ich rolę w organizmie człowieka, gospodarkę wodną i energetyczną organizmu oraz przemiany składników pokarmowych w organizmie. Zaprezentowano normy żywienia i wyżywienia, omówiono ich realizację w praktyce. Wyjaśniono zasady poprawnego planowania wyżywienia różnych grup ludności, zasady żywnienia dietetycznego oraz zwyczaje żywieniowe i najnowsze osiągnięcia w dziedzinie żywności i żywienia.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII PODSTAWY ŻYWIENIA CZŁOWIEKA

  • [WSIP, WSiP, wsip]

    Kategoria: Szkoły zawodoweWysyłka: od ręki

    Podręcznik z nowej serii wydawniczej "Kucharz małej gastronomii" do nauki przedmiotu – podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej... Pełen opis produktu 'Kucharz małej gastronomii. Podstawy rachunkowości. Podręcznik dla zasadniczej szkoły zawodowej' »

    Podręcznik z nowej serii wydawniczej "Kucharz małej gastronomii" do nauki przedmiotu – podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej. Autorka zapoznaje uczniów z podstawowymi pojęciami ekonomicznymi dotyczącymi przedsiębiorstwa gastronomicznego, uczy wypełniania dokumentacji rachunkowej w małych zakładach gastronomicznych. Omawia pojęcia odpowiedzialności majątkowej pracowników oraz efektywności planowanych inwestycji, a także sposoby posługiwania się kodeksem pracy. Przedstawia zasady organizacji pracy, rolę marketingu, rodzaje cen i marż, kalkulację cen sprzedaży.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Kucharz małej gastronomii. Podstawy rachunkowości. Podręcznik dla zasadniczej szkoły zawodowej

  • [wsip]

    Kategoria: Podręczniki. Ćwiczenia i zadania>Podręczniki dla szkół zawodowychWysyłka: od ręki

    Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII do nauki przedmiotu - podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły... Pełen opis produktu 'Kucharz małej gastronomii Podstawy rachunkowości' »

    Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII do nauki przedmiotu - podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej. Autorka zapoznaje uczniów z podstawowymi pojęciami ekonomicznymi dotyczącymi przedsiębiorstwa gastronomicznego, uczy wypełniania dokumentacji rachunkowej w małych zakładach gastronomicznych. Omawia pojęcia odpowiedzialności majątkowej pracowników oraz efektywności planowanych inwestycji, a także sposoby posługiwania się kodeksem pracy. Przedstawia zasady organizacji pracy, rolę marketingu, rodzaje cen i marż, kalkulację cen sprzedaży.Numer dopuszczenia: 09/2005....
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Kucharz małej gastronomii Podstawy rachunkowości

  • [pwe]

    Kategoria: Nauki przyrodnicze. Matematyka. Geografia>Geografia>Turystyka. HotelarstwoWysyłka: od ręki

    Książka stanowi kompendium wiedzy dotyczącej gastronomii. Zawiera on: historię gastronomii w Polsce i na świecie, podstawowe pojęcia stosowane w gastronomii, opis produktu g... Pełen opis produktu 'Podstawy gastronomii' »

    Książka stanowi kompendium wiedzy dotyczącej gastronomii. Zawiera on: historię gastronomii w Polsce i na świecie, podstawowe pojęcia stosowane w gastronomii, opis produktu gastronomicznego, prezentację produktu gastronomicznego od strony jego atrakcyjności w turystyce, wybrane organizacje i stowarzyszenia gastronomiczne, rolę informacji i promocji w gastronomii oraz trendy w rozwoju współczesnej gastronomii.Podręcznik jest przeznaczony dla studentów uczelni tyrystycznych, hotelarskich, technicznych (np. kierunku technologia żywności), rolniczych, szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim oraz osób zarządzających obiektami gastronomicznymi....
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Podstawy gastronomii

  • [PWE]

    Kategoria: Książki/Nauka/Ekonomia, biznesWysyłka: do 3 dni
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Podstawy gastronomii

  • [PWE]

    Kategoria: /Książki/Nauka/Ekonomia, zarządzanie i finanse/
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Podstawy gastronomii

  • []

    Kategoria: Książki/Podręczniki i lektury/Podręczniki szkolneWysyłka: do 3 dni
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Kucharz małej gastronomii Podstawy rachunkowości

  • Kucharz małej gastronomii Podstawy rachunkowości w sklepie internetowym Madbooks.pl

    Powiększ zdjęcie

    26,23 zł
    28,25 zł

    [wsip]

    Kategoria: Hobby, odpoczynek, uroda i zdrowie>Książki kucharskie, przepisy>Zagadnienia gastronomiczneWysyłka: od ręki

    Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII do nauki przedmiotu - podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły... Pełen opis produktu 'Kucharz małej gastronomii Podstawy rachunkowości' »

    Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII do nauki przedmiotu - podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej. Autorka zapoznaje uczniów z podstawowymi pojęciami ekonomicznymi dotyczącymi przedsiębiorstwa gastronomicznego, uczy wypełniania dokumentacji rachunkowej w małych zakładach gastronomicznych. Omawia pojęcia odpowiedzialności majątkowej pracowników oraz efektywności planowanych inwestycji, a także sposoby posługiwania się kodeksem pracy. Przedstawia zasady organizacji pracy, rolę marketingu, rodzaje cen i marż, kalkulację cen sprzedaży.Numer dopuszczenia: 09/2005....
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Kucharz małej gastronomii Podstawy rachunkowości

  • Podstawy gastronomii w sklepie internetowym Madbooks.pl

    Powiększ zdjęcie

    49,72 zł
    53,55 zł

    [pwe]

    Kategoria: Podręczniki szkolneWysyłka: od ręki

    Książka stanowi kompendium wiedzy dotyczącej gastronomii. Zawiera on: historię gastronomii w Polsce i na świecie, podstawowe pojęcia stosowane w gastronomii, opis produktu g... Pełen opis produktu 'Podstawy gastronomii' »

    Książka stanowi kompendium wiedzy dotyczącej gastronomii. Zawiera on: historię gastronomii w Polsce i na świecie, podstawowe pojęcia stosowane w gastronomii, opis produktu gastronomicznego, prezentację produktu gastronomicznego od strony jego atrakcyjności w turystyce, wybrane organizacje i stowarzyszenia gastronomiczne, rolę informacji i promocji w gastronomii oraz trendy w rozwoju współczesnej gastronomii.Podręcznik jest przeznaczony dla studentów uczelni tyrystycznych, hotelarskich, technicznych (np. kierunku technologia żywności), rolniczych, szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim oraz osób zarządzających obiektami gastronomicznymi....
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Podstawy gastronomii

  • []

    Kategoria: Książki
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Podstawy gastronomii

  • []

    Kategoria: /
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Podstawy gastronomii

  • [PWE]

    Kategoria: Nauka / Ekonomia, biznes

    Usługi gastronomiczne są waĹźną częścią sektora usług. Autorzy przedstawili m.in. krĂłtką historię gastronomii, istotę gastronomii i usługi gastronomicznej, pojęcia stoso... Pełen opis produktu 'Podstawy gastronomii' »

    Usługi gastronomiczne są ważną częścią sektora usług. Autorzy przedstawili m.in. krótką historię gastronomii, istotę gastronomii i usługi gastronomicznej, pojęcia stosowane w gastronomii, podstawowe wyposażenie placówki gastronomicznej, produkt gastronomiczny i jego atrakcyjność turystyczną, rolę promocji informacji w gastronomii oraz trendy w rozwoju współczesnej gastronomii. Książka jest przeznaczona głównie dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych 9technologia żywności) i rolniczych (technologia żywności, żywienie człowieka, agroturystyka), uczniów szkół policealnych i uczestników szkoleń o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim. Książka z pewnością zainteresuje również właścicieli i zarządzających placówkami gastronomicznymi.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Podstawy gastronomii


ksiazkitanie.pl

Czasopisma, książki, filmy dvd
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 20.09.2016
wydawca, wydawnictwo literackie, znak, zysk i s-ka, media rodzina, egmont komiksy, prószyński media, wielka litera, muza, czarne
Produkty w ofercie: 86097
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

KrainaKsiazek.pl

Książki sprowadzane na zamówienie z zagranicy.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 16.05.2006
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 2328
Opinie neutralne: 16
Opinie negatywne: 10

Kumiko.pl

Książki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 12.10.2009
wydawnictwo naukowe pwn, cambridge university press, olesiejuk, zielona sowa, helion, egmont, pzwl, clementoni, wydawnictwo uniwersytetu warszawskiego, trefl
Produkty w ofercie: 78500
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Godi.pl

Książki dla dzieci oraz naukowe i kulinarne.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 14.05.2005
wydawnictwo naukowe pwn, lexisnexis, umcs, harmonia, wydawnictwo szkolne pwn, w.a.b., adam marszałek wydawnictwo, egmont, skrzat, muza
Produkty w ofercie: 50822
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 125
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 2

Gigant.pl

Książki, muzyka oraz filmy.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 18.06.2008
cd baby, universal music, warner music, naxos classical, imports, sony music entertainment, sony music, bis records, chandos, essential media afw
Produkty w ofercie: 2183576
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 163230
Opinie pozytywne: 22
Opinie neutralne: 1
Opinie negatywne: 5

Selkar.pl

Literatura popluarnonaukowa oraz książki wielogatunkowe.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 06.03.2007
pwn wydawnictwo naukowe, egmont, helion, Świat książki, wolters kluwer polska, albatros, c.h. beck, bellona, w.a.b., olesiejuk sp. z o.o.
Produkty w ofercie: 74490
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 72862
Opinie pozytywne: 5
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 1

InBook.pl

Książki , płyty CD, DVD, multimedia, zegarki, zabawki
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 19.04.2008
Produkty w ofercie: 163450
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 163450
Opinie pozytywne: 9
Opinie neutralne: 1
Opinie negatywne: 6

Booknet.net.pl

Książki oraz podręczniki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 09.03.2011
pwn wydawnictwo naukowe, wydawnictwo olesiejuk, egmont, helion, c.h. beck, cambridge university press, wsip wydawnictwo szkolne i pedagogiczne, zielona sowa, bellona, wolters kluwer
Produkty w ofercie: 329777
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 329777
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

kup-ksiazke.pl

Podręczniki oraz beletrystyka.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 23.05.2011
longman, wsip, nowa era, greg, operon, pwn szkolny, macmillan, zielona sowa, oxford university press, olesiejuk
Produkty w ofercie: 7389
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 2
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Madbooks.pl

Książki i komiksy oraz podręczniki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 15.04.2009
wydawnictwo naukowe pwn, helion, wolters kluwer, olesiejuk, c.h. beck, zielona sowa, prószyński media, egmont, wam, difin
Produkty w ofercie: 83659
Promocje: 48532
Wysyłka do 3 dni: 83659
Opinie pozytywne: 4
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Albertus.pl

Poradniki oraz encyklopedie i słowniki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 28.09.2005
wydawnictwo naukowe pwn, zysk i s-ka, adam marszałek, lonely planet publications, pwn, rebis, wnt, muza, penguin, wydawnictwo literackie
Produkty w ofercie: 30292
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 30292
Opinie pozytywne: 1
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 2

NaszaSzkolna.pl

Książki, podręczniki oraz książki językowe.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 10.08.2011
-, greg, nowa era, znak, egmont, wsip, dragon, arti, zielona sowa, olesiejuk
Produkty w ofercie: 8244
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 8244
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Literacka.pl

Książki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 25.05.2009
wydawnictwo naukowe pwn, wydawnictwo olesiejuk, egmont, wolters kluwer polska, helion, cambridge university press, olesiejuk, zielona sowa, muza, c.h. beck
Produkty w ofercie: 171485
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 113
Opinie neutralne: 1
Opinie negatywne: 1

Bonusmedia

Książki, audiobooki, filmy oraz nagrania muzyczne.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 17.01.2013
wydawnictwo naukowe pwn, wolters kluwer, helion, c.h. beck, bellona, zysk i s-ka, egmont, lexisnexis, literackie, rebis
Produkty w ofercie: 51304
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 51299
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0