Przejdź do wyników wyszukiwania
Sortuj:
Zainstaluj wyszukiwarkę
  • [Wydawnictwo Szkolne i Pedagogiczne]

    Kategoria: Technikum, Szkoła zawodowa > Przetwórstwo rolno-spożywcze, gastronomia

    Omówiono w nim składniki odżywcze i ich rolę w organizmie człowieka, gospodarkę wodną i energetyczną organizmu oraz przemiany składników pokarmowych w organizmie. Zaprezentowano normy  żywienia i wyżywienia,... Pełen opis produktu 'Kucharz małej gastronomii. Podstawy żywienia człowieka' »

    Omówiono w nim składniki odżywcze i ich rolę w organizmie człowieka, gospodarkę wodną i energetyczną organizmu oraz przemiany składników pokarmowych w organizmie. Zaprezentowano normy  żywienia i wyżywienia, omówiono ich realizację w praktyce. Wyjaśniono zasady poprawnego planowania wyżywienia różnych grup ludności, zasady żywnienia dietetycznego oraz zwyczaje żywieniowe i najnowsze osiągnięcia w dziedzinie żywności i żywienia.    Spis treści:    1. ZNACZENIE I ZAKRES NAUKI O ŻYWIENIU    2. SKŁADNIKI ODŻYWCZE I ICH ROLA W ORGANIZMIE CZŁOWIEKA  2.1. Podział składników pokarmowych  2.2. Pojęcie głodu  2.3. Białka  2.4. Tłuszcze  2.5. Węglowodany  2.6. Składniki mineralne  2.7. Witaminy  2.8. Wpływ procesów technologicznych na składniki odżywcze zawarte w żywności    3. GOSPODARKA WODNA ORGANIZMU  3.1. Występowanie wody w organizmie  3.2. Funkcje wody w organizmie  3.3. Zapotrzebowanie na wodę. Skutki niedoboru i nadmiaru wody  3.4. Bilans wody w organizmie  3.5. Wymagania jakościowe dla wody pitnej    4. PRZEMIANY ENERGETYCZNE W ORGANIZMIE  4.1. Pojęcie przemiany materii  4.2. Podstawowa i całkowita przemiana materii  4.3. Bilans energetyczny w organizmie  4.4. Wartość energetyczna pożywienia    5. PRZEMIANY SKŁADNIKÓW ODŻYWCZYCH W ORGANIZMIE  5.1. Budowa przewodu pokarmowego  5.2. Procesy zachodzące w poszczególnych odcinkach przewodu pokarmowego  5.3. Trawienie, wchłanianie oraz przemiany białek, tłuszczów i węglowodanów    6. WARTOŚĆ ODŻYWCZA ŻYWNOŚCI  6.1. Definicja wartości odżywczej  6.2. Podział produktów spożywczych na grupy  6.3. Charakterystyka wartości odżywczej grup produktów spożywczych  6.4. Tabele składu produktów spożywczych i potraw jako źródło informacji o ich wartości odżywczej    7. NORMY  7.1. Pojęcie norm  7.2. Zalecane racje pokarmowe (normy wyżywienia)  7.3. Zastosowanie norm    8. PLANOWANIE WYŻYWIENIA LUDNOŚCI  8.1. Cele planowania jadłospisów  8.2. Szczegółowe wytyczne do układania racjonalnych jadłospisów  8.3. Uwagi do organizacji żywienia zbiorowego  8.4. Potrzeby żywieniowe wybranych grup ludności  8.5. Zastosowanie piramidy żywieniowej w żywieniu indywidualnym  8.6. Metody oceny jadłospisów    9. DIETETYKA  9.1. Definicja i cele dietetyki  9.2. Podział i charakterystyka diet  9.3. Zastosowanie poszczególnych diet  9.4. Zalecenia dietetyczne w leczeniu niektórych chorób    10. ZWYCZAJE I NAWYKI ŻYWIENIOWE  10.1. Dobre i złe nawyki żywieniowe  10.2. Tradycja przyjęć  10.3. Wegetarianizm jako sposób żywienia    11. NAJNOWSZE OSIAGNIFCIA W DZIEDZINIE ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA  11.1. Nowe źródła białka  11.2. Wzbogacanie produktów spożywczych w składniki odżywcze  11.3. Substancje obce w żywności    ZAŁĄNCZNIKI    LITERATURA
    Ranking sklepy24.pl : 3

    Więcej o Kucharz małej gastronomii. Podstawy żywienia człowieka

  • [WSiP Wydawnictwo Szkolne i Pedagogiczne]

    Kategoria: Kucharstwo. Żywność. GastronomiaWysyłka: od ręki

    Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII do nauki przedmiotu - podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły... Pełen opis produktu 'Kucharz małej gastronomii Podstawy rachunkowości' »

    Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII do nauki przedmiotu - podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej. Autorka zapoznaje uczniów z podstawowymi pojęciami ekonomicznymi dotyczącymi przedsiębiorstwa gastronomicznego, uczy wypełniania dokumentacji rachunkowej w małych zakładach gastronomicznych. Omawia pojęcia odpowiedzialności majątkowej pracowników oraz efektywności planowanych inwestycji, a także sposoby posługiwania się kodeksem pracy. Przedstawia zasady organizacji pracy, rolę marketingu, rodzaje cen i marż, kalkulację cen sprzedaży.Numer dopuszczenia: 09/2005.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Kucharz małej gastronomii Podstawy rachunkowości

  • [PWE]

    Kategoria: Literatura > Kuchnia

    Książka stanowi kompendium wiedzy dotyczącej gastronomii. Zawiera on: historię gastronomii w Polsce i na świecie, podstawowe pojęcia stosowane w gastronomii, opis produktu g... Pełen opis produktu 'Podstawy gastronomii' »

    Książka stanowi kompendium wiedzy dotyczącej gastronomii. Zawiera on: historię gastronomii w Polsce i na świecie, podstawowe pojęcia stosowane w gastronomii, opis produktu gastronomicznego, prezentację produktu gastronomicznego od strony jego atrakcyjności w turystyce, wybrane organizacje i stowarzyszenia gastronomiczne, rolę informacji i promocji w gastronomii oraz trendy w rozwoju współczesnej gastronomii. Podręcznik jest przeznaczony dla studentów uczelni tyrystycznych, hotelarskich, technicznych (np. kierunku technologia żywności), rolniczych, szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim oraz osób zarządzających obiektami gastronomicznymi.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Podstawy gastronomii

  • [WSIP]

    Kategoria: Podręczniki Szkolne > Szkoła zawodowa > Klasa 1 > przedmioty zawodoweWysyłka: do 3 dni

    Podręcznik z nowej serii wydawniczej Kucharz małej gastronomii jest przeznaczony do nauki przedmiotu - podstawy żywienia człowieka, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na... Pełen opis produktu 'Kucharz małej gastronomii. Podstawy żywienia człowieka' »

    Podręcznik z nowej serii wydawniczej Kucharz małej gastronomii jest przeznaczony do nauki przedmiotu - podstawy żywienia człowieka, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej. Omówiono w nim składniki odżywcze i ich rolę w organizmie człowieka, gospodarkę wodną i energetyczną organizmu oraz przemiany składników pokarmowych w organizmie. Zaprezentowano normy żywienia i wyżywienia, omówiono ich realizację w praktyce. Wyjaśniono zasady poprawnego planowania wyżywienia różnych grup ludności, zasady żywienia dietetycznego oraz zwyczaje żywieniowe i najnowsze osiągnięcia w dziedzinie żywności i żywienia.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Kucharz małej gastronomii. Podstawy żywienia człowieka

  • [PWE]

    Kategoria: Kucharstwo. Żywność. GastronomiaWysyłka: od ręki

    Książka stanowi kompendium wiedzy dotyczącej gastronomii. Zawiera on: historię gastronomii w Polsce i na świecie, podstawowe pojęcia stosowane w gastronomii, opis produktu g... Pełen opis produktu 'Podstawy gastronomii' »

    Książka stanowi kompendium wiedzy dotyczącej gastronomii. Zawiera on: historię gastronomii w Polsce i na świecie, podstawowe pojęcia stosowane w gastronomii, opis produktu gastronomicznego, prezentację produktu gastronomicznego od strony jego atrakcyjności w turystyce, wybrane organizacje i stowarzyszenia gastronomiczne, rolę informacji i promocji w gastronomii oraz trendy w rozwoju współczesnej gastronomii.Podręcznik jest przeznaczony dla studentów uczelni tyrystycznych, hotelarskich, technicznych (np. kierunku technologia żywności), rolniczych, szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim oraz osób zarządzających obiektami gastronomicznymi.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Podstawy gastronomii

  • [WSiP]

    Kategoria: Podręczniki i lekturyWysyłka: do 3 dni

    Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII do nauki przedmiotu - podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły... Pełen opis produktu 'Podstawy rachunkowości Kucharz małej gastronomii' »

    Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII do nauki przedmiotu - podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej. Autorka zapoznaje uczniów z podstawowymi pojęciami ekonomicznymi dotyczącymi przedsiębiorstwa gastronomicznego, uczy wypełniania dokumentacji rachunkowej w małych zakładach gastronomicznych. Omawia pojęcia odpowiedzialności majątkowej pracowników oraz efektywności planowanych inwestycji, a także sposoby posługiwania się kodeksem pracy. Przedstawia zasady organizacji pracy, rolę marketingu, rodzaje cen i marż, kalkulację cen sprzedaży.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Podstawy rachunkowości Kucharz małej gastronomii

  • [PWE]

    Kategoria: /Książki/Nauka/Ekonomia, zarządzanie i finanse/
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Podstawy gastronomii

  • []

    Kategoria: /
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Podstawy gastronomii

  • [WSIP, WSiP, wsip]

    Kategoria: Szkoły zawodoweWysyłka: od ręki

    Podręcznik z nowej serii wydawniczej "Kucharz małej gastronomii" do nauki przedmiotu – podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej... Pełen opis produktu 'Kucharz małej gastronomii. Podstawy rachunkowości. Podręcznik dla zasadniczej szkoły zawodowej' »

    Podręcznik z nowej serii wydawniczej "Kucharz małej gastronomii" do nauki przedmiotu – podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej. Autorka zapoznaje uczniów z podstawowymi pojęciami ekonomicznymi dotyczącymi przedsiębiorstwa gastronomicznego, uczy wypełniania dokumentacji rachunkowej w małych zakładach gastronomicznych. Omawia pojęcia odpowiedzialności majątkowej pracowników oraz efektywności planowanych inwestycji, a także sposoby posługiwania się kodeksem pracy. Przedstawia zasady organizacji pracy, rolę marketingu, rodzaje cen i marż, kalkulację cen sprzedaży.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Kucharz małej gastronomii. Podstawy rachunkowości. Podręcznik dla zasadniczej szkoły zawodowej

  • [Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne]

    Kategoria: PoradnikiWysyłka: do 3 dni

    Książka stanowi kompendium wiedzy dotyczącej gastronomii. Zawiera on: historię gastronomii w Polsce i na świecie, podstawowe pojęcia stosowane w gastronomii, opis produktu g... Pełen opis produktu 'Podstawy gastronomii' »

    Książka stanowi kompendium wiedzy dotyczącej gastronomii. Zawiera on: historię gastronomii w Polsce i na świecie, podstawowe pojęcia stosowane w gastronomii, opis produktu gastronomicznego, prezentację produktu gastronomicznego od strony jego atrakcyjności w turystyce, wybrane organizacje i stowarzyszenia gastronomiczne, rolę informacji i promocji w gastronomii oraz trendy w rozwoju współczesnej gastronomii. Podręcznik jest przeznaczony dla studentów uczelni tyrystycznych, hotelarskich, technicznych (np. kierunku technologia żywności), rolniczych, szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim oraz osób zarządzających obiektami gastronomicznymi.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Podstawy gastronomii

  • [WSIP]

    Kategoria: Podręczniki szkolne / 4. Szkoła ponadgimnazjalna / Przedmioty zawodowe

    Kucharz małej gastronomii. Podstawy żywienia człowieka. Podręcznik Podręcznik z nowej serii wydawniczej Kucharz małej gastronomii jest przeznaczony do nauki przedmiotu - podstawy... Pełen opis produktu 'Kucharz małej gastronomii. Podstawy żywienia człowieka. Podręcznik WSiP' »

    Kucharz małej gastronomii. Podstawy żywienia człowieka. Podręcznik Podręcznik z nowej serii wydawniczej Kucharz małej gastronomii jest przeznaczony do nauki przedmiotu - podstawy żywienia człowieka, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.Omówiono w nim składniki odżywcze i ich rolę w organizmie człowieka, gospodarkę wodną i energetyczną organizmu oraz przemiany składników pokarmowych w organizmie. Zaprezentowano normy żywienia i wyżywienia, omówiono ich realizację w praktyce. Wyjaśniono zasady poprawnego planowania wyżywienia różnych grup ludności, zasady żywienia dietetycznego oraz zwyczaje żywieniowe i najnowsze osiągnięcia w dziedzinie żywności i żywienia. Numer aprobaty MEN: 15/2005Autor: Dorota Czerwińska, Edyta Gulińska
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Kucharz małej gastronomii. Podstawy żywienia człowieka. Podręcznik WSiP

  • Kucharz małej gastronomii Podstawy rachunkowości w sklepie internetowym Madbooks.pl

    Powiększ zdjęcie

    26,23 zł
    28,25 zł

    [wsip]

    Kategoria: Hobby, odpoczynek, uroda i zdrowie>Książki kucharskie, przepisy>Zagadnienia gastronomiczneWysyłka: od ręki

    Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII do nauki przedmiotu - podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły... Pełen opis produktu 'Kucharz małej gastronomii Podstawy rachunkowości' »

    Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII do nauki przedmiotu - podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej. Autorka zapoznaje uczniów z podstawowymi pojęciami ekonomicznymi dotyczącymi przedsiębiorstwa gastronomicznego, uczy wypełniania dokumentacji rachunkowej w małych zakładach gastronomicznych. Omawia pojęcia odpowiedzialności majątkowej pracowników oraz efektywności planowanych inwestycji, a także sposoby posługiwania się kodeksem pracy. Przedstawia zasady organizacji pracy, rolę marketingu, rodzaje cen i marż, kalkulację cen sprzedaży.Numer dopuszczenia: 09/2005....
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Kucharz małej gastronomii Podstawy rachunkowości

  • Podstawy gastronomii w sklepie internetowym Madbooks.pl

    Powiększ zdjęcie

    49,72 zł
    53,55 zł

    [pwe]

    Kategoria: Podręczniki szkolneWysyłka: od ręki

    Książka stanowi kompendium wiedzy dotyczącej gastronomii. Zawiera on: historię gastronomii w Polsce i na świecie, podstawowe pojęcia stosowane w gastronomii, opis produktu g... Pełen opis produktu 'Podstawy gastronomii' »

    Książka stanowi kompendium wiedzy dotyczącej gastronomii. Zawiera on: historię gastronomii w Polsce i na świecie, podstawowe pojęcia stosowane w gastronomii, opis produktu gastronomicznego, prezentację produktu gastronomicznego od strony jego atrakcyjności w turystyce, wybrane organizacje i stowarzyszenia gastronomiczne, rolę informacji i promocji w gastronomii oraz trendy w rozwoju współczesnej gastronomii.Podręcznik jest przeznaczony dla studentów uczelni tyrystycznych, hotelarskich, technicznych (np. kierunku technologia żywności), rolniczych, szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim oraz osób zarządzających obiektami gastronomicznymi....
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Podstawy gastronomii

  • [wsip]

    Kategoria: Podręczniki. Ćwiczenia i zadania>Podręczniki dla szkół zawodowychWysyłka: od ręki

    Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII do nauki przedmiotu - podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły... Pełen opis produktu 'Kucharz małej gastronomii Podstawy rachunkowości' »

    Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII do nauki przedmiotu - podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej. Autorka zapoznaje uczniów z podstawowymi pojęciami ekonomicznymi dotyczącymi przedsiębiorstwa gastronomicznego, uczy wypełniania dokumentacji rachunkowej w małych zakładach gastronomicznych. Omawia pojęcia odpowiedzialności majątkowej pracowników oraz efektywności planowanych inwestycji, a także sposoby posługiwania się kodeksem pracy. Przedstawia zasady organizacji pracy, rolę marketingu, rodzaje cen i marż, kalkulację cen sprzedaży.Numer dopuszczenia: 09/2005....
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Kucharz małej gastronomii Podstawy rachunkowości

  • [WSIP]

    Kategoria: Główna > Główna/Podręczniki

    Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII do nauki przedmiotu - podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły... Pełen opis produktu 'KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII PODSTAWY RACHUNKOWOŚCI' »

    Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII do nauki przedmiotu - podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej. Autorka zapoznaje uczniów z podstawowymi pojęciami ekonomicznymi dotyczącymi przedsiębiorstwa gastronomicznego, uczy wypełniania dokumentacji rachunkowej w małych zakładach gastronomicznych. Omawia pojęcia odpowiedzialności majątkowej pracowników oraz efektywności planowanych inwestycji, a także sposoby posługiwania się kodeksem pracy. Przedstawia zasady organizacji pracy, rolę marketingu, rodzaje cen i marż, kalkulację cen sprzedaży.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII PODSTAWY RACHUNKOWOŚCI

  • [WSIP]

    Kategoria: Główna > Główna/Podręczniki

    Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII jest przeznaczony do nauki przedmiotu - podstawy żywienia człowieka, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na... Pełen opis produktu 'KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII PODSTAWY ŻYWIENIA CZŁOWIEKA' »

    Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII jest przeznaczony do nauki przedmiotu - podstawy żywienia człowieka, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej. Omówiono w nim składniki odżywcze i ich rolę w organizmie człowieka, gospodarkę wodną i energetyczną organizmu oraz przemiany składników pokarmowych w organizmie. Zaprezentowano normy żywienia i wyżywienia, omówiono ich realizację w praktyce. Wyjaśniono zasady poprawnego planowania wyżywienia różnych grup ludności, zasady żywnienia dietetycznego oraz zwyczaje żywieniowe i najnowsze osiągnięcia w dziedzinie żywności i żywienia.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII PODSTAWY ŻYWIENIA CZŁOWIEKA

  • [pwe]

    Kategoria: Nauki przyrodnicze. Matematyka. Geografia>Geografia>Turystyka. HotelarstwoWysyłka: od ręki

    Książka stanowi kompendium wiedzy dotyczącej gastronomii. Zawiera on: historię gastronomii w Polsce i na świecie, podstawowe pojęcia stosowane w gastronomii, opis produktu g... Pełen opis produktu 'Podstawy gastronomii' »

    Książka stanowi kompendium wiedzy dotyczącej gastronomii. Zawiera on: historię gastronomii w Polsce i na świecie, podstawowe pojęcia stosowane w gastronomii, opis produktu gastronomicznego, prezentację produktu gastronomicznego od strony jego atrakcyjności w turystyce, wybrane organizacje i stowarzyszenia gastronomiczne, rolę informacji i promocji w gastronomii oraz trendy w rozwoju współczesnej gastronomii.Podręcznik jest przeznaczony dla studentów uczelni tyrystycznych, hotelarskich, technicznych (np. kierunku technologia żywności), rolniczych, szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim oraz osób zarządzających obiektami gastronomicznymi....
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Podstawy gastronomii

  • [PWE]

    Kategoria: Książki/Nauka/Ekonomia, biznesWysyłka: do 3 dni
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Podstawy gastronomii

  • [Ekonomik - Jacek Musiałkiewicz]

    Kategoria: Lideria.pl &qt; Książki &qt; Podręczniki &qt; Zawody i branże &qt; GastronomiaWysyłka: do 3 dni

    Książka jest przeznaczona dla nauczycieli przedmiotu "Podstawy rachunkowości gastronomicznej" występującego w ramach zawodu kucharz małej gastronomii. Zawiera: informacje na temat ... Pełen opis produktu 'Podstawy rachunkowości. Zawód: kucharz małej gastronomii. Materiały dla nauczyciela (Jacek Musiałkiewicz)' »

    Książka jest przeznaczona dla nauczycieli przedmiotu "Podstawy rachunkowości gastronomicznej" występującego w ramach zawodu kucharz małej gastronomii.Zawiera:informacje na temat oceniania osiągnięą uczniówpropozycję planu wynikowegopropozycję planu nauczania w części doty
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Podstawy rachunkowości. Zawód: kucharz małej gastronomii. Materiały dla nauczyciela (Jacek Musiałkiewicz)

  • [WSiP-n]

    Kategoria: Lideria.pl &qt; Książki &qt; Podręczniki &qt; Zawody i branże &qt; GastronomiaWysyłka: od ręki

    Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII jest przeznaczony do nauki przedmiotu - podstawy żywienia człowieka, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na... Pełen opis produktu 'Kucharz małej gastronomii. Podstawy żywienia człowieka. Podręcznik dla zasadniczej szkoły zawodowej (Dorota Czerwińska)' »

    Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII jest przeznaczony do nauki przedmiotu - podstawy żywienia człowieka, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.Omówiono w nim składniki odżywcze i ich rolę w organizmie człowieka, gospo
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Kucharz małej gastronomii. Podstawy żywienia człowieka. Podręcznik dla zasadniczej szkoły zawodowej (Dorota Czerwińska)


Godi.pl

Książki dla dzieci oraz naukowe i kulinarne.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 14.05.2005
wydawnictwo naukowe pwn, lexisnexis, umcs, harmonia, wydawnictwo szkolne pwn, w.a.b., adam marszałek wydawnictwo, egmont, skrzat, muza
Produkty w ofercie: 50822
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 125
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 2

Albertus.pl

Poradniki oraz encyklopedie i słowniki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 28.09.2005
wydawnictwo naukowe pwn, zysk i s-ka, adam marszałek, lonely planet publications, pwn, rebis, wnt, muza, penguin, wydawnictwo literackie
Produkty w ofercie: 30292
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 30292
Opinie pozytywne: 1
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 2

ksiegarnia.edu.pl

Książki naukowo-techniczne oraz podręczniki akademickie.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 20.11.2006
politechnika warszawska, uniwersytet adama mickiewicza w poznaniu, uniwersytet warmińsko-mazurski w olsztynie, politechnika białostocka, politechnika Śląska, wydawnictwa komunikacji i Łączności, politechnika gdańska, uniwersytet zielonogórski
Produkty w ofercie: 2666
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 12
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Selkar.pl

Literatura popluarnonaukowa oraz książki wielogatunkowe.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 06.03.2007
pwn wydawnictwo naukowe, egmont, helion, Świat książki, wolters kluwer polska, albatros, c.h. beck, bellona, w.a.b., olesiejuk sp. z o.o.
Produkty w ofercie: 74490
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 72862
Opinie pozytywne: 5
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 1

Madbooks.pl

Książki i komiksy oraz podręczniki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 15.04.2009
wydawnictwo naukowe pwn, helion, wolters kluwer, olesiejuk, c.h. beck, zielona sowa, prószyński media, egmont, wam, difin
Produkty w ofercie: 83659
Promocje: 48532
Wysyłka do 3 dni: 83659
Opinie pozytywne: 4
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Booksnet.pl

Książki, podręczniki oraz literatura piękna i popularnonaukowa.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 28.03.2010
olesiejuk sp. z o.o., egmont, trefl, zielona sowa, edycja Świętego pawła, wsip, wilga, wam, prószyński i s-ka, skrzat
Produkty w ofercie: 82510
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 1

Lideria.pl

Książki, filmy, muzyka, multimedia oraz zabawki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 27.04.2010
naukowe pwn, wolters kluwer, firma księgarska jacek olesiejuk, egmont, c.h.beck, wam, bellona, helion, rebis, zielona sowa
Produkty w ofercie: 93816
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 93816
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Ksiazki-medyczne.eu

Książki oraz podręczniki medyczne.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 26.02.2012
wydawnictwo naukowe pwn, wolters kluwer, wydawnictwo lekarskie pzwl, helion, elsevier urban & partner, c.h. beck, pascal, difin, impuls, wnt
Produkty w ofercie: 16783
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Booknet.net.pl

Książki oraz podręczniki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 09.03.2011
pwn wydawnictwo naukowe, wydawnictwo olesiejuk, egmont, helion, c.h. beck, cambridge university press, wsip wydawnictwo szkolne i pedagogiczne, bellona, zielona sowa, amber
Produkty w ofercie: 299910
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 299910
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

kup-ksiazke.pl

Podręczniki oraz beletrystyka.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 23.05.2011
longman, wsip, nowa era, greg, operon, pwn szkolny, macmillan, zielona sowa, oxford university press, olesiejuk
Produkty w ofercie: 7389
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 2
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

NaszaSzkolna.pl

Książki, podręczniki oraz książki językowe.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 10.08.2011
wydawnictwo naukowe pwn, -, zielona sowa, bellona, egmont, olesiejuk, wolters kluwer, zysk i s-ka, helion, skrzat
Produkty w ofercie: 107942
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 107942
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Kirja.pl

Podręczniki, albumy oraz mapy i przewodniki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 25.01.2012
greg krakow, skrzat, aksjomat krakow, edycja swietego pawla, olesiejuk, colgraf, debit, biblioteka wysylkowa, wsip, liwona
Produkty w ofercie: 3985
Promocje: 40
Wysyłka do 3 dni: 3194
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Bonusmedia

Książki, audiobooki, filmy oraz nagrania muzyczne.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 17.01.2013
wydawnictwo naukowe pwn, wolters kluwer, helion, c.h. beck, bellona, zysk i s-ka, egmont, lexisnexis, literackie, rebis
Produkty w ofercie: 51304
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 51299
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

E-Fun24.pl

Artykuły wielobranżowe.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 17.11.2013
wydawnictwo naukowe pwn, wolters kluwer, helion, olesiejuk, egmont, c.h. beck, difin, umcs, bellona, rebis
Produkty w ofercie: 85364
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 81807
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0