Powiększ zdjęcie
63,51 zł
Podręcznik pomaga nabyć kompetencje wyszczególnione w Podstawie kształcenia w zawodach,czyli w umiejętnościach stanowiących podbudowę do kształcenia w zawodach: piekarz, cukiernik, wędliniarz Pełen opis produktu 'Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP WSiP' »
62,40 zł
Podręcznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli treści i umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodach: kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja krótko podsumowuje... Pełen opis produktu 'Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP WSiP' »
40,76 zł
.
56,00 zł
Książka stanowi kompendium wiedzy dotyczącej gastronomii. Zawiera on: historię gastronomii w Polsce i na świecie, podstawowe pojęcia stosowane w gastronomii, opis produktu g... Pełen opis produktu 'Podstawy gastronomii' »
39,10 zł
Podręcznik pomaga nabyć kompetencje wyszczególnione w Podstawie kształcenia w zawodach,czyli w umiejętnościach stanowiących podbudowę do kształcenia w zawodach: piekarz, cukiernik, wędliniarz Pełen opis produktu 'Podstawy gastronomii i technologii żywności Część 2 Podręcznik do nauki zawodu' »
50,47 zł
30,24 zł
Podręcznik z nowej serii wydawniczej Kucharz małej gastronomii jest przeznaczony do nauki przedmiotu - podstawy żywienia człowieka, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na... Pełen opis produktu 'Kucharz małej gastronomii. Podstawy żywienia człowieka' »
27,60 zł
Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII do nauki przedmiotu - podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły... Pełen opis produktu 'Kucharz małej gastronomii Podstawy rachunkowości' »
57,80 zł
Usługi gastronomiczne są ważną częścią sektora usług. Autorzy przedstawili m.in. krótką historię gastronomii, istotę gastronomii i usługi gastronomicznej, pojęcia stosowane w gastronomii,... Pełen opis produktu 'Podstawy gastronomii' »
Podręcznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli treści i umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodach: kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja krótko podsumowuje... Pełen opis produktu 'Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz Część 1' »
59,00 zł
57,00 zł
Książka stanowi kompendium wiedzy dotyczącej gastronomii. Zawiera on: historię gastronomii w Polsce i na świecie, podstawowe pojęcia stosowane w gastronomii, opis produktu g... Pełen opis produktu 'Podstawy gastronomii.' »
71,00 zł
Tytuł Podstawy gastronomii Autorzy Mariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak Język polski Wydawnictwo PWE ISBN 978-83-208-2573-2 Rok wydania 2012 Warszawa Wydanie 1 Liczba Pełen opis produktu 'Podstawy gastronomii' »
70,19 zł
PODSTAWY GASTRONOMII I TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI 1 Podręcznik pomaga zdobyć wiedzę i opanować umiejętności wyszczególnione w Podstawie kształcenia w zawodzie. Stanowią one podbudowę... Pełen opis produktu 'PODSTAWY GASTRONOMII I TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI 1' »
PODSTAWY GASTRONOMII I TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI 2 KMIOŁEK Podręcznik pomaga nabyć kompetencje wyszczególnione w Podstawie kształcenia w zawodach, czyli w umiejętnościach stanowiących... Pełen opis produktu 'PODSTAWY GASTRONOMII I TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI 2 KMIOŁEK' »
63,69 zł
PODSTAWY GASTRONOMII OD ŻYWNOŚCI DO TURYSTYKI STASIAK Usługi gastronomiczne są ważną częścią sektora usług. Autorzy przedstawili m.in. krótką historię gastronomii, istotę gastronomii... Pełen opis produktu 'PODSTAWY GASTRONOMII OD ŻYWNOŚCI DO TURYSTYKI STASIAK' »
63,55 zł
Podrecznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli tresci i umiejetnosci stanowiace podbudowe do ksztalcenia w zawodach: kucharz, technik zywienia i uslug gastronomicznych. Publikacja krotko podsumowuje... Pełen opis produktu 'Podstawy gastronomii i technologii zywnosci Podrecznik do nauki zawodu Technik zywienia i uslug gastronomicznych Kucharz Czesc 1' »
36,68 zł
"Podręcznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli treści i umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodach: kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja krótko podsumowuje... Pełen opis produktu 'Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz Część 1' »
45,43 zł
"Usługi gastronomiczne są ważną częścią sektora usług. Autorzy przedstawili m.in. krótką historię gastronomii, istotę gastronomii i usługi gastronomicznej, pojęcia stosowane w gastronomii,... Pełen opis produktu 'Podstawy gastronomii' »