Powiększ zdjęcie
12,37 zł
13,33 zł
55,00 zł
zmieniając poglądy na niektóre ważne problemy żywieniowe. Zagadnienia wykraczające poza podstawy nauki o żywieniu przeniesiono i omówiono bardziej szczegółowo w książce Żywienie... Pełen opis produktu 'Żywienie człowieka 1 Podstawy nauki o żywieniu' »
52,38 zł
41,09 zł44,25 zł
53,91 zł
niektóre ważne problemy żywieniowe. Zagadnienia wykraczające poza podstawy nauki o żywieniu przeniesiono i omówiono bardziej szczegółowo w tomie 3 - Żywienie człowieka... Pełen opis produktu 'Żywienie człowieka Podstawy nauki o żywieniu t. 1' »
80,80 zł
...
26,30 zł
Autor: K. Flis, W. Konaszewska Wydawnictwo: WSiP Pełen opis produktu 'PODSTAWY ŻYWIENIA CZŁOWIEKA PODRĘCZNIK WSIP' »
25,40 zł
Autor: Czerwińska Dorota, Gulińska Edyta Wydawca: WSIP Pełen opis produktu 'PODSTAWY ŻYWIENIA CZŁOWIEKA PODRĘCZNIK WSIP' »
40,40 zł
Podręcznik do nauczania przedmiotu Podstawy żywienia człowieka w zawodach: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego i kelner. Zawiera on m. in. podstawowe wiadomości... Pełen opis produktu 'Podstawy żywienia człowieka część 2' »
25,71 zł
26,67 zł
31,51 zł
Książka jest przeznaczona dla uczniów klas I i II szkół zasadniczych, zawód - kucharz, do nauki przedmiotu: podstawy żywienia człowieka.Podano w niej podstawowe wiadomości o... Pełen opis produktu 'Podstawy żywienia człowieka' »
34,90 zł
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kelner. Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą... Pełen opis produktu 'Podstawy żywienia człowieka część 1' »
32,02 zł
Skrypt przeznaczony jest przede wszystkim dla studentów Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW. Może również stanowić pomoc dla studentów i prowadzących zajęcia dydaktyczne... Pełen opis produktu 'Podstawy nauki o żywieniu człowieka' »
16,20 zł
Podręcznik szkolny do nauki zawodów: - technik żywienia i gospodarstwa domowego - technik organizacji usług gastronomicznych - technik hotelarstwa - kelner - kucharz
28,00 zł
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach do nauczania zawodu kucharz małej gastronomii na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej. Numer dopuszczenia: 15/2005
103,50 zł
Autorzy przedstawiają zagadnienia zapotrzebowania człowieka na energię i poszczególne składniki pokarmowe. Omawiają rolę racjonalnego żywienia i aktywności fizycznej w zapobieganiu nadwadze... Pełen opis produktu 'Normy żywienia człowieka Podstawy prewencji otyłości i chorób niezakaźnych' »
15,44 zł
Podręcznik szkolny do nauki zawodów:-technik żywienia i gospodarstwa domowego-technik organizacji usług gastronomicznych-technik hotelarstwa-kelner-kucharz
40,00 zł
Podstawy żywienia człowieka Cz. 1-2 - Dorota Czerwińska oprawa miękka książka używana stan okładki na skanie kolory prezentowane na skanie, mogą odbiegać od kolorów rzeczywistych... Pełen opis produktu 'Podstawy żywienia człowieka Cz. 1-2 - Dorota Czerwińska' »