Powiększ zdjęcie
32,30 zł
Podręcznik do nauczania przedmiotu Podstawy żywienia człowieka w zawodach: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego i kelner. Zawiera on m. in. podstawowe wiadomości... Pełen opis produktu 'Podstawy żywienia człowieka. Podstawy żywienia i higieny. Część 2' »
25,70 zł
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kelner.Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą... Pełen opis produktu 'Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny' »
30,20 zł
Podręcznik do nauczania przedmiotu Podstawy żywienia człowieka w zawodach: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego i kelner. Zawiera on m. in. podstawowe wiadomości... Pełen opis produktu 'Podstawy żywienia człowieka 2 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny' »
13,40 zł
Poradnik metodyczny dla nauczycieli uczących w zawodzie kucharz i technik żywienia i gospodarstwa domowego.Poradnik ten ściśle skorelowany z podstawą programową oraz programem nauczania... Pełen opis produktu 'Podstawy żywienia człowieka Podstawy żywienia i higieny Poradnik metodyczny' »
32,90 zł
Książka zawiera podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej organizmu, wartości odżywczej żywności, norm żywienia oraz zasad układania jadłospisów ... Pełen opis produktu 'Podstawy żywienia człowieka 1. Podstawy żywienia i higieny. Podręcznik' »
53,30 zł
niektóre ważne problemy żywieniowe. Zagadnienia wykraczające poza podstawy nauki o żywieniu przeniesiono i omówiono bardziej szczegółowo w tomie 3 - Żywienie człowieka... Pełen opis produktu 'Żywienie człowieka Podstawy nauki o żywieniu tom 1' »
54,54 zł
.
kilkunastu latach, weryfikując i zmieniając poglądy na niektóre ważne problemy żywieniowe. Zagadnienia wykraczające poza podstawy nauki o żywieniu przeniesiono i omówiono bardziej szczegółowo... Pełen opis produktu 'Żywienie człowieka Podstawy nauki o żywieniu tom 1' »
44,40 zł
Żywienie człowieka jest podręcznikiem stanowiącym pełne kompendium wiedzy z zakresu współczesnej nauki o żywieniu i dietetyce. Część pierwsza Podstawy nauki o żywieniu... Pełen opis produktu 'Żywienie człowieka 1 Podstawy nauki o żywieniu' »
57,99 zł
zmieniając poglądy na niektóre ważne problemy żywieniowe. Zagadnienia wykraczające poza podstawy nauki o żywieniu przeniesiono i omówiono bardziej szczegółowo w książce Żywienie... Pełen opis produktu 'Żywienie człowieka 1 Podstawy nauki o żywieniu' »
56,42 zł
dla studentów uczelni przyrodniczych, medycznych, uniwersytetów i innych, a także żywieniowców, dietetyków, lekarzy i organizatorów turystyki. Nazwa - Żywienie człowieka Podstawy... Pełen opis produktu 'Żywienie człowieka Podstawy nauki o żywieniu Tom 1 - Jan Gawęcki' »
53,99 zł
Niektóre Ważne Problemy żywieniowe. Zagadnienia Wykraczające Poza Podstawy Nauki O żywieniu Przeniesiono I Omówiono Bardziej Szczegółowo W Tomie 3 - Żywienie Człowieka... Pełen opis produktu 'Żywienie Człowieka Podstawy Nauki O Żywieniu Tom 1' »
54,00 zł
Rok wydania 2018 Oprawa miękka Ilość stron 302 Format B5 ISBN 978-83-7846-110-4 Podstawy żywienia człowieka z zadaniami stanowi kompendium wiedzy na temat żywienia... Pełen opis produktu 'Podstawy żywienia człowieka z zadaniami.' »
40,00 zł
Podstawy żywienia człowieka Cz. 1-2 - Dorota Czerwińska oprawa miękka książka używana stan okładki na skanie kolory prezentowane na skanie, mogą odbiegać od kolorów rzeczywistych... Pełen opis produktu 'Podstawy żywienia człowieka Cz. 1-2 - Dorota Czerwińska' »
50,00 zł
Normy żywienia człowieka : fizjologiczne podstawy / pod red. Światosława Ziemlańskiego ; aut. Barbara Bułhak-Jachymczyk [et al. ] książka w oprawie twardej Warszawa : Wydaw.... Pełen opis produktu 'Normy żywienia człowieka : fizjologiczne podstawy - Światosław Ziemlański' »
30,24 zł
Podręcznik z nowej serii wydawniczej Kucharz małej gastronomii jest przeznaczony do nauki przedmiotu - podstawy żywienia człowieka, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na... Pełen opis produktu 'Kucharz małej gastronomii. Podstawy żywienia człowieka' »
28,00 zł
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach do nauczania zawodu kucharz małej gastronomii na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej. Numer dopuszczenia: 15/2005
25,00 zł
103,50 zł
Autorzy przedstawiają zagadnienia zapotrzebowania człowieka na energię i poszczególne składniki pokarmowe. Omawiają rolę racjonalnego żywienia i aktywności fizycznej w zapobieganiu nadwadze... Pełen opis produktu 'Normy żywienia człowieka Podstawy prewencji otyłości i chorób niezakaźnych' »
105,67 zł