Powiększ zdjęcie
25,57 zł
34,10 zł
Część druga zawiera wiedzę z zakresu:- organizacji obsługi gości w pokojach hotelowych- technik podawania potraw kuchni różnych narodów- serwisu specjalnego oraz przygotowania nakryć specjaln... Pełen opis produktu 'Obsługa gości konsumentów 2 podręcznik do nauki zawodu kelner oraz zawodu technik organizacji usług gastronomicznych' »
27,00 zł
Podręcznik przeznaczony jest do nauczania przedmiotu ?podstawy rolnictwa? w technikum mechanizacji rolnictwa i szkole policealnej. Treści zawarte w podręczniku dotyczą gleby, uprawy roli,... Pełen opis produktu 'Podstawy rolnictwa. Podręcznik do nauki zawodów: Technik mechanizacji rolnictwa. Technik agrobiznesu' »
30,10 zł
Podstawy technikiPodręcznik przeznaczony jest do nauczania przedmiotu ?podstawy techniki? w technikum mechanizacji rolnictwa i szkole policealnej. W podręczniku omówiono podstawy rysunku... Pełen opis produktu 'Podstawy techniki. Podręcznik do nauki zawodu. Technik mechanizacji rolnictwa.' »
33,10 zł
Podręcznik, który opiera się na współczesnej wiedzy, prezentuje najważniejsze wiadomości jakimi powinien dysponować użytkownik maszyn i pojazdów rolniczych, zawiera kilkaset kolorowych schematów... Pełen opis produktu 'Technika w rolnictwie. Część 1. Podręcznik do nauki zawodu technik rolnik' »
27,60 zł
Podręcznik, który opiera się na współczesnej wiedzy, prezentuje najważniejsze wiadomości jakimi powinien dysponować użytkownik maszyn i pojazdów rolniczych, zawiera kilkaset kolorowych schematów... Pełen opis produktu 'Technika w rolnictwie. Część 2. Podręcznik do nauki zawodu technik rolnik' »
37,44 zł
.
38,30 zł
Podręcznik adresowany do uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie ?technik obsługi turystycznej? oraz studentów zainteresowanych podstawami ekonomiczno-prawnymi w turystyce.... Pełen opis produktu 'Ekonomia i prawo w turystyce. Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej.' »
43,22 zł
35,43 zł
24,80 zł
na jakość świadczonych usług, techniką oraz zasadami serwowania i podawania różnych potraw i napojów, technikami obsługi przyjęć okolicznościowych. W podręczniku zawarto również... Pełen opis produktu 'Obsługa konsumenta w hotelarstwie. Część 1. Podręcznik do nauki zawodu. Technik hotelarstwa.' »
25,30 zł
Podstawowe informacje o turystyceCharakterystyka rodzajów turystykiKrajowy produkt turystycznyCharakterystyka usług turystycznychOrganizacja i obsługa imprez turystycznych
36,80 zł
W części pierwszej podano informacje dotyczące glebowych i klimatycznych czynników siedliska, zabiegi agrotechniczne.Druga część dotyczy technologii produkcji poszczególnych roślin.Osobny rozdział poświęcono... Pełen opis produktu 'Produkcja roślinna. Część 1. Podręcznik do nauki zawodu. Technik Rolnik.' »
33,00 zł
Książka kierowana jest do osób związanych lub zainteresowanych skutecznym marketingiem usług hotelarskich w aspekcie praktycznym ? czyli wszystkim hotelarzom, jak również uczniom/studentom szkół i uczelni... Pełen opis produktu 'Marketing usług hotelarskich - podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa' »
40,10 zł
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach do nauczania zawodu technik pojazdów samochodowych na poziomie technikum i szkoły policealnej. Pełen opis produktu 'Silniki pojazdów samochodowych. Technikum. Podręcznik do nauki zawodu Technik pojazdów samochodowych' »
uwzględnieniem działu recepcji.Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową oraz standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik hotelarstwa. Pełen opis produktu 'Organizacja pracy w hotelarstwie. Część 2. Podręcznik do nauki zawodu. Technik hotelarstwa.' »
39,90 zł
Podręcznik w niniejszej części jest poświęcony technologiom produkcji roślin uprawnych z uwzględnieniem m.in. Ich znaczenia gospodarczego, charakterystyki biologicznej i użytkowej, wymagań Pełen opis produktu 'Produkcja roślinna. Część 2. Podręcznik do nauki zawodu. Technik Rolnik.' »
42,40 zł
W niniejszej części podręcznika autorzy omawiają następujące zagadnienia:hodowla roślinnasiennictwoznaczenie oraz wykorzystanie użytków zielonychprodukcja roślinna w rolnictwie ekologicznym Pełen opis produktu 'Produkcja roślinna. Część 3. Podręcznik do nauki zawodu. Technik Rolnik.' »
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie ?technik hotelarstwa?. Zawarto w nim treści związane z obsługą konsumentów w lokalach gastronomicznych... Pełen opis produktu 'Obsługa konsumenta w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Część II' »
14,00 zł
Organizacja pracy w hotelarstwie ? podręcznik przeznaczony jest dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Materiał został podzielony na dwie części.... Pełen opis produktu 'Organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Część I' »