Przejdź do wyników wyszukiwania
Sortuj:
Zainstaluj wyszukiwarkę
Włączyłeś filtrowanie wyników wyszukiwania. Aby znaleźć więcej produktów wyłącz część lub wszystkie filtry.
  • Zestaw instalacyjny do podłączenia 2 pieców konwekcyjno - parowych, 2 pieców i okapu w sklepie internetowym Dodatkimasarskiezwm.pl

    Powiększ zdjęcie

    1974,77 zł
    2078,70 zł

    [Stalgast]

    Kategoria: Maszyny i urządzenia>Kuchnie piece gastronomiczne>Piece konwekcyjno - parowe>Akcesoria do pieców konwekcyjnychWysyłka: od ręki

    zestaw zawiera elementy montażowe, niezbedne do podłączenia ze sobą 2 pieców, 2 pieców z okapempasuje do wszystkich pieców konwekcyjno parowych Stalgast i FMdedykowany... Pełen opis produktu 'Zestaw instalacyjny do podłączenia 2 pieców konwekcyjno - parowych, 2 pieców i okapu' »

    zestaw zawiera elementy montażowe, niezbedne do podłączenia ze sobą 2 pieców, 2 pieców z okapempasuje do wszystkich pieców konwekcyjno parowych Stalgast i FMdedykowany dopodłączenia z 2 piecamiWaga - M: 4 kg...
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Zestaw instalacyjny do podłączenia 2 pieców konwekcyjno - parowych, 2 pieców i okapu

  • Zestaw instalacyjny do podłączenia pieca konwekcyjno - parowego, pieca i okapu w sklepie internetowym Dodatkimasarskiezwm.pl

    Powiększ zdjęcie

    1162,66 zł
    1223,85 zł

    [Stalgast]

    Kategoria: Maszyny i urządzenia>Kuchnie piece gastronomiczne>Piece konwekcyjno - parowe>Akcesoria do pieców konwekcyjnychWysyłka: od ręki

    zestaw zawiera elementy montażowe, niezbedne do podłączenia hydraulicznego jednego pieca, pieca z okapempasuje do wszystkich pieców konwekcyjno parowych Stalgast... Pełen opis produktu 'Zestaw instalacyjny do podłączenia pieca konwekcyjno - parowego, pieca i okapu' »

    zestaw zawiera elementy montażowe, niezbedne do podłączenia hydraulicznego jednego pieca, pieca z okapempasuje do wszystkich pieców konwekcyjno parowych Stalgast i FMdedykowany tylko do podłączenia z jednym piecemWaga - M: 2 kg...
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Zestaw instalacyjny do podłączenia pieca konwekcyjno - parowego, pieca i okapu

  • [STALGAST]

    Kategoria: URZĄDZENIA GRZEWCZE > Piece konwekcyjno-paroweWysyłka: do 3 dni

    Płyn myjący do pieców konwekcyjno-parowych z systemem myjącym Przeznaczony do stosowania w piecach Stalgast SMARTCOOK i FM Wymagane zastosowanie z płynem nabłyszczającym 647056... Pełen opis produktu 'Płyn Myjący do Pieców Konwekcyjno-Parowych SMARTCOOK i FM | 20 L' »

    Płyn myjący do pieców konwekcyjno-parowych z systemem myjącym Przeznaczony do stosowania w piecach Stalgast SMARTCOOK i FM Wymagane zastosowanie z płynem nabłyszczającym 647056 lub 647106 Pojemność: 10 l.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Płyn Myjący do Pieców Konwekcyjno-Parowych SMARTCOOK i FM | 20 L

  • [STALGAST]

    Kategoria: URZĄDZENIA GRZEWCZE > Piece konwekcyjno-paroweWysyłka: do 3 dni

    Płyn nabłyszczający do pieców konwekcyjno-parowych z systemem myjącym Przeznaczony do stosowania w piecach Stalgast SMARTCOOK i FM Wymagane zastosowanie z płynem myjącym... Pełen opis produktu 'Płyn Nabłyszczający do Pieców Konwekcyjno-Parowych SMARTCOOK i FM | 5 L' »

    Płyn nabłyszczający do pieców konwekcyjno-parowych z systemem myjącym Przeznaczony do stosowania w piecach Stalgast SMARTCOOK i FM Wymagane zastosowanie z płynem myjącym 647105 lub 647205 Pojemność: 5 l.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Płyn Nabłyszczający do Pieców Konwekcyjno-Parowych SMARTCOOK i FM | 5 L

  • [STALGAST]

    Kategoria: URZĄDZENIA GRZEWCZE > Piece konwekcyjno-paroweWysyłka: do 3 dni

    Płyn myjący do pieców konwekcyjno-parowych z systemem myjącym Przeznaczony do stosowania w piecach Stalgast SMARTCOOK i FM Wymagane zastosowanie z płynem nabłyszczającym 647056... Pełen opis produktu 'Płyn Myjący do Pieców Konwekcyjno-Parowych SMARTCOOK i FM | 10 L' »

    Płyn myjący do pieców konwekcyjno-parowych z systemem myjącym Przeznaczony do stosowania w piecach Stalgast SMARTCOOK i FM Wymagane zastosowanie z płynem nabłyszczającym 647056 lub 647106 Pojemność: 10 l.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Płyn Myjący do Pieców Konwekcyjno-Parowych SMARTCOOK i FM | 10 L

  • [STALGAST]

    Kategoria: URZĄDZENIA GRZEWCZE > Piece konwekcyjno-paroweWysyłka: do 3 dni

    Płyn nabłyszczający do pieców konwekcyjno-parowych z systemem myjącym Przeznaczony do stosowania w piecach Stalgast SMARTCOOK i FM Wymagane zastosowanie z płynem myjącym... Pełen opis produktu 'Płyn Nabłyszczający do Pieców Konwekcyjno-Parowych SMARTCOOK i FM | 10 L' »

    Płyn nabłyszczający do pieców konwekcyjno-parowych z systemem myjącym Przeznaczony do stosowania w piecach Stalgast SMARTCOOK i FM Wymagane zastosowanie z płynem myjącym 647105 lub 647205 Pojemność: 10 l.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Płyn Nabłyszczający do Pieców Konwekcyjno-Parowych SMARTCOOK i FM | 10 L

  • Piec Konwekcyjno-Parowy Stalgast SmartCook 11xGN 1/1 | 18,5 kW w sklepie internetowym A-Bis.pl

    Powiększ zdjęcie

    33259,00 zł

    [STALGAST]

    Kategoria: URZĄDZENIA GRZEWCZE > Piece konwekcyjno-paroweWysyłka: do 3 dni

    Zasilanie: elektryczne Moc: 18,5 kW Napięcie: 400 V ~ 50/60 Hz   Seria pieców konwekcyjno-parowych Stalgast SmartCook jest wyposażona w elektroniczne sterowanie dotykowe. Każdy... Pełen opis produktu 'Piec Konwekcyjno-Parowy Stalgast SmartCook 11xGN 1/1 | 18,5 kW' »

    11 x GN 1/1 Nr katalogowy: 9100051 Liczba półek: 11 Odległość między prowadnicami: ~ 67 mm Wymiary (WxDxH): 790 x 860 x 1100 mm Minimalna temperatura: 50°C Maksymalna temperatura: 270°C Waga: 106 kg Zasilanie: elektryczne Moc: 18,5 kW Napięcie: 400 V ~ 50/60 Hz   Seria pieców konwekcyjno-parowych Stalgast SmartCook jest wyposażona w elektroniczne sterowanie dotykowe. Każdy piec z tej serii posiada wbudowaną, spersonalizowaną książkę kucharską z 72 gotowymi programami w języku polskim wraz ze zdjęciami potraw. Książka ma możliwość edycji przez użytkownika. Razem można zapisać do 120 programów w 6 etapach gotowania każdy.   PARAMETRY TECHNICZNE Sterowanie: 7 calowy elektroniczny, intuicyjny panel dotykowy, umieszczony na drzwiach Drzwi: otwierane na lewo, klamka z prawej strony Szyba w drzwiach: podwójna, bezpieczna Alarm na koniec cyklu pracy: ✔ Wyłącznik drzwiowy: ✔ Oświetlenie wewnętrzne: LED Przyłącze wody: 3/4" Regulacja wilgotności: 0 - 100% Funkcje pieca: Steam Control, Clima Control, Multicook, All on Time, Delta T, HACCP Sonda w komplecie: ✔ System myjący: ✔ (3 automatyczne programy mycia) Wymiary komory: 620x405x810 mm Kontrola prędkości wentylatora: 10 stopniowa, rewers obrotów Gwarancja: 2 lata - w celu uzyskania uprawnień z gwarancji urządzenie musi zostać zarejestrowane w okresie 30 dni od pierwszego uruchomienia na stronie https://stalgast.com/rejestracja Kontrola pary: programowalny komin Zasilanie: elektryczne FUNKCJE PIECA 120 PROGRAMÓW PO 6 ETAPÓW Piec daje możliwość pracy na 120 programach w aż 6 etapach. KSIĄŻKA KUCHARSKA Wszystkie piece ze sterowaniem dotykowym po- siadają zainstalowaną książkę kucharską. Linia Stalgast SmartCook posiada przejrzystą, de- dykowaną pod polski rynek książkę kucharską. Książka posiada przepisy aż na 72, typowo pol- skie dania, podzielone na 8 grup. Dodatkowo każ- de danie opatrzone jest zdjęciem danej potrawy, co zwiększa intuicyjność pracy kucharza. MANUAL COOKING Pozwala na łatwe ustawienie trybów pracy dla do- wolnego dania, bez potrzeby tworzenia przepisu. Upraszcza to proces przygotowywania potraw. REJESTR DANYCH HACCP Piec rejestruje historię trybów pracy i parame- trów urządzenia w systemie HACCP (System Analizy zagrożeń I Krytycznych Punktów Kontro- lnych). Istnieje możliwość łatwego zapisu raportu na pamięci USB. REGENERACJA/ PODTRZYMANIE TEMPERATURY Regeneracja pozwala podgrzać wcześniej przy- gotowane danie, zachowując jego walory sma- kowe i estetyczne. Podtrzymywanie temperatury daje możliwość wydania potraw z opóźnieniem. GAROWANIE Funkcja szczególnie często wykorzystywana w piekarnictwie i cukiernictwie, służąca do kon- troli rozrostu ciasta. Stała temperatura podczas wyrastania ciasta zapewnia uzyskanie za każ- dym razem wspaniałych wypieków. PLANNING Opóźnienie startu pracy pieca pozwala zaoszczę- dzić czas. Zaplanowanie godzin pracy urządzenia pozwala na przyrządzenie potrawy z długim cza- sem przygotowania na wybraną godzinę. STEAM CONTROL Technologia umożliwia dokładną regulację pozio- mu wilgotności wewnątrz komory pieca w zakre- sie od 0 do 100%, z dokładną regulacją co 5%. FAN CONTROL 10 poziomów regulacji wentylatora pracującego z rewersem pozwala przygotować nawet najbar- dziej delikatne dania. Zmieniający się kierunek pracy wentylatora zapewnia jednakowe rozpro- wadzenie temperatury w całej komorze pieca, nawet przy pełnym załadunku. CLIMA CONTROL Sterowanie kominem umożliwia szybkie obniże- nie wilgotności wewnątrz komory. Dodatkowo istnieje możliwość automatycznego otwarcia komina przed końcem pracy urządzenia, aby uzyskać zamierzony poziom wypieczenia potraw. DELTA T Zaawansowany tryb wykorzystujący sondę do- łączoną do pieca. Polega on na utrzymywaniu stałej różnicy temperatury między wnętrzem produktu, a komorą pieca. Wolne pieczenie obni- ża utratę masy produktu i zapewnia idealny efekt kulinarny. MULTIPOINT PROBE Pozwala na wykorzystanie dodatkowej sondy słu- żącej do pomiaru temperatury w trzech różnych punktach (dostępna opcjonalnie). VACUUM PROBE Zapewnia najwyższą precyzję pomiaru tempera- tury wnętrza potrawy w technice gotowania próż- niowego SOUS-VIDE. Cienka sonda, o średnicy 1,5 mm dostosowana jest do użytku z workami próżniowymi (dostępna opcjonalnie). FAST COOLING Automatyczne schładzanie komory do żądanej temperatury, dzięki czemu szybciej można za- cząć przygotowanie następnego dania. MULTIWASH W zależności od poziomu zabrudzenia komory dostępne są 3 automatyczne programy myjące. Długość poszczególnych cykli mycia wynosi: 51’, 81’, 111’. ALLONTIME Tryb ułatwiający wydanie wielu dań w tym sa- mym momencie. Przy programie AllOnTime wy- raźny sygnał poinformuje, kiedy należy włożyć kolejne produkty tak, aby wszystkie były gotowe na tą samą godzinę. MULTICOOK Piec konwekcyjno-parowy umożliwia przygoto- wanie wielu produktów jednocześnie, bez wza- jemnego przenikania się smaków i aromatów. Urządzenie może być załadowywane i rozłado- wywane w trybie ciągłym. Urządzenie poinformu- je użytkownika, kiedy konkretny produkt będzie gotowy. MULTIPREHEAT 3 tryby wstępnego nagrzewania pieca: soft (+10 °C), medium (+20 °C), hard (+30 °C). W za- leżności od poziomu załadowania komory moż- liwe jest wstępne rozgrzanie komory do wyższej temperatury. SOUS-VIDE Proces wolnego gotowania produktu w atmosfe- rze próżniowej. Przy zastosowaniu tej technolo- gii potrawy zachowują swoje wartości odżywcze, smak i aromat. Dzięki dodatkowo dostępnej, son- dzie sous-vide piec utrzyma optymalną tempera- turę przygotowanego produktu. PROSTY W OBSŁUDZE, INTUICYJNY 7" PANEL DOTYKOWY
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Piec Konwekcyjno-Parowy Stalgast SmartCook 11xGN 1/1 | 18,5 kW

  • Piec Konwekcyjno-Parowy Stalgast SmartCook 7xGN 2/1 | 14,2 kW w sklepie internetowym A-Bis.pl

    Powiększ zdjęcie

    39220,00 zł

    [STALGAST]

    Kategoria: URZĄDZENIA GRZEWCZE > Piece konwekcyjno-paroweWysyłka: do 3 dni

    Zasilanie: elektryczne Moc: 14,2 kW Napięcie: 400 V ~ 50/60 Hz   Seria pieców konwekcyjno-parowych Stalgast SmartCook jest wyposażona w elektroniczne sterowanie dotykowe. Każdy... Pełen opis produktu 'Piec Konwekcyjno-Parowy Stalgast SmartCook 7xGN 2/1 | 14,2 kW' »

    7 x GN 2/1 Nr katalogowy: 9100053 Liczba półek: 11 Odległość między prowadnicami: ~ 67 mm Wymiary (WxDxH): 790 x 1280 x 830 mm Minimalna temperatura: 50°C Maksymalna temperatura: 270°C Waga: 120 kg Zasilanie: elektryczne Moc: 14,2 kW Napięcie: 400 V ~ 50/60 Hz   Seria pieców konwekcyjno-parowych Stalgast SmartCook jest wyposażona w elektroniczne sterowanie dotykowe. Każdy piec z tej serii posiada wbudowaną, spersonalizowaną książkę kucharską z 72 gotowymi programami w języku polskim wraz ze zdjęciami potraw. Książka ma możliwość edycji przez użytkownika. Razem można zapisać do 120 programów w 6 etapach gotowania każdy.   PARAMETRY TECHNICZNE Sterowanie: 7 calowy elektroniczny, intuicyjny panel dotykowy, umieszczony na drzwiach Drzwi: otwierane na lewo, klamka z prawej strony Szyba w drzwiach: podwójna, bezpieczna Alarm na koniec cyklu pracy: ✔ Wyłącznik drzwiowy: ✔ Oświetlenie wewnętrzne: LED Przyłącze wody: 3/4" Regulacja wilgotności: 0 - 100% Funkcje pieca: Steam Control, Clima Control, Multicook, All on Time, Delta T, HACCP Sonda w komplecie: ✔ System myjący: ✔ (3 automatyczne programy mycia) Wymiary komory: 620x7305x545 mm Kontrola prędkości wentylatora: 10 stopniowa, rewers obrotów Gwarancja: 2 lata - w celu uzyskania uprawnień z gwarancji urządzenie musi zostać zarejestrowane w okresie 30 dni od pierwszego uruchomienia na stronie https://stalgast.com/rejestracja Kontrola pary: programowalny komin Zasilanie: elektryczne FUNKCJE PIECA 120 PROGRAMÓW PO 6 ETAPÓW Piec daje możliwość pracy na 120 programach w aż 6 etapach. KSIĄŻKA KUCHARSKA Wszystkie piece ze sterowaniem dotykowym po- siadają zainstalowaną książkę kucharską. Linia Stalgast SmartCook posiada przejrzystą, de- dykowaną pod polski rynek książkę kucharską. Książka posiada przepisy aż na 72, typowo pol- skie dania, podzielone na 8 grup. Dodatkowo każ- de danie opatrzone jest zdjęciem danej potrawy, co zwiększa intuicyjność pracy kucharza. MANUAL COOKING Pozwala na łatwe ustawienie trybów pracy dla do- wolnego dania, bez potrzeby tworzenia przepisu. Upraszcza to proces przygotowywania potraw. REJESTR DANYCH HACCP Piec rejestruje historię trybów pracy i parame- trów urządzenia w systemie HACCP (System Analizy zagrożeń I Krytycznych Punktów Kontro- lnych). Istnieje możliwość łatwego zapisu raportu na pamięci USB. REGENERACJA/ PODTRZYMANIE TEMPERATURY Regeneracja pozwala podgrzać wcześniej przy- gotowane danie, zachowując jego walory sma- kowe i estetyczne. Podtrzymywanie temperatury daje możliwość wydania potraw z opóźnieniem. GAROWANIE Funkcja szczególnie często wykorzystywana w piekarnictwie i cukiernictwie, służąca do kon- troli rozrostu ciasta. Stała temperatura podczas wyrastania ciasta zapewnia uzyskanie za każ- dym razem wspaniałych wypieków. PLANNING Opóźnienie startu pracy pieca pozwala zaoszczę- dzić czas. Zaplanowanie godzin pracy urządzenia pozwala na przyrządzenie potrawy z długim cza- sem przygotowania na wybraną godzinę. STEAM CONTROL Technologia umożliwia dokładną regulację pozio- mu wilgotności wewnątrz komory pieca w zakre- sie od 0 do 100%, z dokładną regulacją co 5%. FAN CONTROL 10 poziomów regulacji wentylatora pracującego z rewersem pozwala przygotować nawet najbar- dziej delikatne dania. Zmieniający się kierunek pracy wentylatora zapewnia jednakowe rozpro- wadzenie temperatury w całej komorze pieca, nawet przy pełnym załadunku. CLIMA CONTROL Sterowanie kominem umożliwia szybkie obniże- nie wilgotności wewnątrz komory. Dodatkowo istnieje możliwość automatycznego otwarcia komina przed końcem pracy urządzenia, aby uzyskać zamierzony poziom wypieczenia potraw. DELTA T Zaawansowany tryb wykorzystujący sondę do- łączoną do pieca. Polega on na utrzymywaniu stałej różnicy temperatury między wnętrzem produktu, a komorą pieca. Wolne pieczenie obni- ża utratę masy produktu i zapewnia idealny efekt kulinarny. MULTIPOINT PROBE Pozwala na wykorzystanie dodatkowej sondy słu- żącej do pomiaru temperatury w trzech różnych punktach (dostępna opcjonalnie). VACUUM PROBE Zapewnia najwyższą precyzję pomiaru tempera- tury wnętrza potrawy w technice gotowania próż- niowego SOUS-VIDE. Cienka sonda, o średnicy 1,5 mm dostosowana jest do użytku z workami próżniowymi (dostępna opcjonalnie). FAST COOLING Automatyczne schładzanie komory do żądanej temperatury, dzięki czemu szybciej można za- cząć przygotowanie następnego dania. MULTIWASH W zależności od poziomu zabrudzenia komory dostępne są 3 automatyczne programy myjące. Długość poszczególnych cykli mycia wynosi: 51’, 81’, 111’. ALLONTIME Tryb ułatwiający wydanie wielu dań w tym sa- mym momencie. Przy programie AllOnTime wy- raźny sygnał poinformuje, kiedy należy włożyć kolejne produkty tak, aby wszystkie były gotowe na tą samą godzinę. MULTICOOK Piec konwekcyjno-parowy umożliwia przygoto- wanie wielu produktów jednocześnie, bez wza- jemnego przenikania się smaków i aromatów. Urządzenie może być załadowywane i rozłado- wywane w trybie ciągłym. Urządzenie poinformu- je użytkownika, kiedy konkretny produkt będzie gotowy. MULTIPREHEAT 3 tryby wstępnego nagrzewania pieca: soft (+10 °C), medium (+20 °C), hard (+30 °C). W za- leżności od poziomu załadowania komory moż- liwe jest wstępne rozgrzanie komory do wyższej temperatury. SOUS-VIDE Proces wolnego gotowania produktu w atmosfe- rze próżniowej. Przy zastosowaniu tej technolo- gii potrawy zachowują swoje wartości odżywcze, smak i aromat. Dzięki dodatkowo dostępnej, son- dzie sous-vide piec utrzyma optymalną tempera- turę przygotowanego produktu. PROSTY W OBSŁUDZE, INTUICYJNY 7" PANEL DOTYKOWY
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Piec Konwekcyjno-Parowy Stalgast SmartCook 7xGN 2/1 | 14,2 kW

  • [STALGAST]

    Kategoria: MEBLE NIERDZEWNE > Podstawy pod urządzeniaWysyłka: do 3 dni

    Podstawa przeznaczona do pieców Stalgast SMARTCOOK oraz CLASSICCOOK elektrycznych i gazowych GN 1/1 Wykonana ze stali nierdzewnej 8 par prowadnic na GN 1/1 Wymiary: 704x645x850 mm. Pełen opis produktu 'Podstawa pod Piece Konwekcyjno-Parowe SMART/CLASSIC COOK | GN 1/1 | H=850 mm' »

    Podstawa przeznaczona do pieców Stalgast SMARTCOOK oraz CLASSICCOOK elektrycznych i gazowych GN 1/1 Wykonana ze stali nierdzewnej 8 par prowadnic na GN 1/1 Wymiary: 704x645x850 mm.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Podstawa pod Piece Konwekcyjno-Parowe SMART/CLASSIC COOK | GN 1/1 | H=850 mm

  • [STALGAST]

    Kategoria: MEBLE NIERDZEWNE > Podstawy pod urządzeniaWysyłka: do 3 dni

    Podstawa przeznaczona do pieców Stalgast SMARTCOOK oraz CLASSICCOOK elektrycznych i gazowych GN 1/1 Wykonana ze stali nierdzewnej 5 par prowadnic na GN 1/1 Wymiary: 704x645x650 mm. Pełen opis produktu 'Podstawa pod Piece Konwekcyjno-Parowe SMART/CLASSIC COOK | GN 1/1 | H=650 mm' »

    Podstawa przeznaczona do pieców Stalgast SMARTCOOK oraz CLASSICCOOK elektrycznych i gazowych GN 1/1 Wykonana ze stali nierdzewnej 5 par prowadnic na GN 1/1 Wymiary: 704x645x650 mm.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Podstawa pod Piece Konwekcyjno-Parowe SMART/CLASSIC COOK | GN 1/1 | H=650 mm

  • [STALGAST]

    Kategoria: MEBLE NIERDZEWNE > Podstawy pod urządzeniaWysyłka: do 3 dni

    Podstawa przeznaczona do pieców Stalgast SMARTCOOK oraz CLASSICCOOK elektrycznych i gazowych GN 1/1 Wykonana ze stali nierdzewnej Wymiary: 704x645x300 mm. Pełen opis produktu 'Podstawa pod Piece Konwekcyjno-Parowe SMART/CLASSIC COOK | GN 1/1 | H=300 mm' »

    Podstawa przeznaczona do pieców Stalgast SMARTCOOK oraz CLASSICCOOK elektrycznych i gazowych GN 1/1 Wykonana ze stali nierdzewnej Wymiary: 704x645x300 mm.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Podstawa pod Piece Konwekcyjno-Parowe SMART/CLASSIC COOK | GN 1/1 | H=300 mm

  • Piec Konwekcyjno-Parowy Stalgast ClassicCook | 7xGN 1/1 | 14 kW GAZ w sklepie internetowym A-Bis.pl

    Powiększ zdjęcie

    28490,49 zł

    [STALGAST]

    Kategoria: URZĄDZENIA GRZEWCZE > Piece konwekcyjno-paroweWysyłka: do 3 dni

    Zasilanie: gazowe/elektryczne Moc: gaz 14 kW/elekt. 0,65 kW Rodzaj gazu: G20 Napięcie: 230 V ~ 50/60 Hz   Seria pieców konwekcyjno-parowych Stalgast ClassicCook  posiada tradycyjne,... Pełen opis produktu 'Piec Konwekcyjno-Parowy Stalgast ClassicCook | 7xGN 1/1 | 14 kW GAZ' »

    7 x GN 1/1 Nr katalogowy: 9100046 Liczba półek: 7 Odległość między prowadnicami: ~ 67 mm Wymiary (WxDxH): 790 x 960 x 850 mm Minimalna temperatura: 50°C Maksymalna temperatura: 250°C Waga: 125 kg Zasilanie: gazowe/elektryczne Moc: gaz 14 kW/elekt. 0,65 kW Rodzaj gazu: G20 Napięcie: 230 V ~ 50/60 Hz   Seria pieców konwekcyjno-parowych Stalgast ClassicCook posiada tradycyjne, proste w obsłudze sterowanie 3 pokrętłami, za pomocą których możemy regulować parametry temperatury, czasu i zaparowania komory. W tej serii do wyboru są piece elektryczne lub gazowe; 5-, 7- lub 11 poziomowe na blachy o wymiarze GN 1/1 (530x325 mm).   PARAMETRY TECHNICZNE Sterowanie: manualne, za pomocą pokręteł, umieszczonych na lewej stronie drzwi Otwieranie drzwi: na lewo, klamka z prawej strony Szyba w drzwiach: podwójna, bezpieczna Alarm na koniec cyklu pracy: ✔ Wyłącznik drzwiowy: ✔ Oświetlenie wewnętrzne: LED Przyłącze wody: 3/4" Regulacja zaparowania: 0 - 100% Regulacja czasu: 0-120 minut i tryb non stop Regulacja temperatury: od 50°C do 250°C Komin: sterowany manualnie Wymiary komory: 620x405x810 mm Wentylator: z rewersem obrotów Gwarancja: w celu uzyskania uprawnień z 12-miesięcznej gwarancji podstawowej, piec musi zostać zarejestrowany w okresie 30 dni od pierwszego uruchomienia na stronie https://stalgast.com/rejestracja. W celu przedłużenia gwarancji do 24 miesięcy, przed końcem I roku użytkowania urządzenie musi zostać poddane przeglądowi. Montaż i przegląd muszą być wykonane przez serwis posiadający autoryzację firmy Stalgast. Komin: sterowany manualnie Zasilanie: gazowe
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Piec Konwekcyjno-Parowy Stalgast ClassicCook | 7xGN 1/1 | 14 kW GAZ

  • [STALGAST]

    Kategoria: MEBLE NIERDZEWNE > Podstawy pod urządzeniaWysyłka: do 3 dni

    Podstawa przeznaczona do pieców Stalgast SMARTCOOK elektrycznych i gazowych GN 2/1 Wykonana ze stali nierdzewnej 8 par prowadnic na GN 2/1 Wymiary: 704x1008x850 mm. Pełen opis produktu 'Podstawa pod Piece Konwekcyjno-Parowe SMARTCOOK | GN 2/1 | H=850 mm' »

    Podstawa przeznaczona do pieców Stalgast SMARTCOOK elektrycznych i gazowych GN 2/1 Wykonana ze stali nierdzewnej 8 par prowadnic na GN 2/1 Wymiary: 704x1008x850 mm.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Podstawa pod Piece Konwekcyjno-Parowe SMARTCOOK | GN 2/1 | H=850 mm

  • [STALGAST]

    Kategoria: MEBLE NIERDZEWNE > Podstawy pod urządzeniaWysyłka: do 3 dni

    Podstawa przeznaczona do pieców Stalgast SMARTCOOK elektrycznych i gazowych GN 2/1 Wykonana ze stali nierdzewnej 5 par prowadnic na GN 2/1 Wymiary: 704x1008x650 mm. Pełen opis produktu 'Podstawa pod Piece Konwekcyjno-Parowe SMARTCOOK | GN 2/1 | H=650 mm' »

    Podstawa przeznaczona do pieców Stalgast SMARTCOOK elektrycznych i gazowych GN 2/1 Wykonana ze stali nierdzewnej 5 par prowadnic na GN 2/1 Wymiary: 704x1008x650 mm.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Podstawa pod Piece Konwekcyjno-Parowe SMARTCOOK | GN 2/1 | H=650 mm

  • [STALGAST]

    Kategoria: MEBLE NIERDZEWNE > Podstawy pod urządzeniaWysyłka: do 3 dni

    Podstawa przeznaczona do pieców Stalgast SMARTCOOK elektrycznych i gazowych GN 1/1 Wykonana ze stali nierdzewnej Wymiary: 704x1008x300 mm. Pełen opis produktu 'Podstawa pod Piece Konwekcyjno-Parowe SMARTCOOK | GN 2/1 | H=300 mm' »

    Podstawa przeznaczona do pieców Stalgast SMARTCOOK elektrycznych i gazowych GN 1/1 Wykonana ze stali nierdzewnej Wymiary: 704x1008x300 mm.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Podstawa pod Piece Konwekcyjno-Parowe SMARTCOOK | GN 2/1 | H=300 mm

  • Piec Konwekcyjno-Parowy Stalgast ClassicCook 11xGN 1/1 | 20 kW GAZ w sklepie internetowym A-Bis.pl

    Powiększ zdjęcie

    35026,71 zł

    [STALGAST]

    Kategoria: URZĄDZENIA GRZEWCZE > Piece konwekcyjno-paroweWysyłka: do 3 dni

    Zasilanie: gazowe/elektryczne Moc: gaz 20 kW/elekt. 0,65 kW Napięcie: 230 V ~ 50/60 Hz   Seria pieców konwekcyjno-parowych Stalgast ClassicCook  posiada tradycyjne, proste w... Pełen opis produktu 'Piec Konwekcyjno-Parowy Stalgast ClassicCook 11xGN 1/1 | 20 kW GAZ' »

    11 x GN 1/1 Nr katalogowy: 9100050 Liczba półek: 11 Odległość między prowadnicami: ~ 67 mm Wymiary (WxDxH): 790 x 960 x 1120 mm Minimalna temperatura: 50°C Maksymalna temperatura: 250°C Waga: 106 kg Zasilanie: gazowe/elektryczne Moc: gaz 20 kW/elekt. 0,65 kW Napięcie: 230 V ~ 50/60 Hz   Seria pieców konwekcyjno-parowych Stalgast ClassicCook posiada tradycyjne, proste w obsłudze sterowanie 3 pokrętłami, za pomocą których możemy regulować parametry temperatury, czasu i zaparowania komory. W tej serii do wyboru są piece elektryczne lub gazowe; 5-, 7- lub 11 poziomowe na blachy o wymiarze GN 1/1 (530x325 mm).   PARAMETRY TECHNICZNE Sterowanie: manualne, za pomocą pokręteł, umieszczonych na lewej stronie drzwi Otwieranie drzwi: na lewo, klamka z prawej strony Szyba w drzwiach: podwójna, bezpieczna Alarm na koniec cyklu pracy: ✔ Wyłącznik drzwiowy: ✔ Oświetlenie wewnętrzne: LED Przyłącze wody: 3/4" Regulacja zaparowania: 0 - 100% Regulacja czasu: 0-120 minut i tryb non stop Regulacja temperatury: od 50°C do 250°C Komin: sterowany manualnie Wymiary komory: 620x405x810 mm Wentylator: z rewersem obrotów Gwarancja: 12/24 miesiące - w celu uzyskania uprawnień z 12-miesięcznej gwarancji podstawowej, piec musi zostać zarejestrowany w okresie 30 dni od pierwszego uruchomienia na stronie https://stalgast.com/rejestracja. W celu przedłużenia gwarancji do 24 miesięcy, przed końcem I roku użytkowania urządzenie musi zostać poddane przeglądowi. Montaż i przegląd muszą być wykonane przez serwis posiadający autoryzację firmy Stalgast. Komin: sterowany manualnie Zasilanie: gazowe
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Piec Konwekcyjno-Parowy Stalgast ClassicCook 11xGN 1/1 | 20 kW GAZ

  • Piec Konwekcyjno-Parowy FM GASTRO-BIG 20xGN 1/1 | 26,25 kW w sklepie internetowym A-Bis.pl

    Powiększ zdjęcie

    54645,00 zł

    [STALGAST]

    Kategoria: URZĄDZENIA GRZEWCZE > Piece konwekcyjno-paroweWysyłka: do 14 dni

    temperatura: 250°C Waga: 252 kg Zasilanie: elektryczne Moc: 26,25 kW Napięcie: 400 V ~ 50/60 Hz   Piece konwekcyjne-parowe  FM Gastro-Big  o pojemności 20 pojemników GN 1/1 lub 2/1 są... Pełen opis produktu 'Piec Konwekcyjno-Parowy FM GASTRO-BIG 20xGN 1/1 | 26,25 kW' »

    20 x GN 1/1 Nr katalogowy: 9100565 Liczba półek: 20 Odległość między prowadnicami: ~ 67 mm Wózek załadowczy: w komplecie Wymiary (WxDxH): 880 x 975 x 1880 mm Minimalna temperatura: 50°C Maksymalna temperatura: 250°C Waga: 252 kg Zasilanie: elektryczne Moc: 26,25 kW Napięcie: 400 V ~ 50/60 Hz   Piece konwekcyjne-parowe FM Gastro-Big o pojemności 20 pojemników GN 1/1 lub 2/1 są wyposażone w elektroniczne sterowanie dotykowe lub alfanumeryczne (w zależności od modelu). Posiadają wózek załadowczy na pojemniki GN w komplecie. Piece z wyświetlaczem dotykowym mają wbudowaną, spersonalizowaną książkę kucharską z 72 gotowymi programami w języku polskim wraz ze zdjęciami potraw. Książka posiada możliwość edycji przez użytkownika. Razem można zapisać do 120 programów w 6 etapach gotowania każdy.   PARAMETRY TECHNICZNE Sterowanie: wyświetlacz alfanumeryczny, umieszczony na drzwiach Drzwi: otwierane na prawo, klamka z lewej strony Szyba w drzwiach: podwójna, bezpieczna Alarm na koniec cyklu pracy: ✔ Wyłącznik drzwiowy: ✔ Oświetlenie wewnętrzne: LED Przyłącze wody: 3/4" Regulacja wilgotności: 0 - 100% Regulacja czasu (timer): od 0-999 minut oraz tryb ciągły Komin: sterowany manualnie Przycisk bezpośredniego zaparowania komory: ✔ - "strzał pary" Wózek załadowczy na pojemniki GN: ✔ Dodatkowy wózek: w opcji (9100347) Wymiary komory: 700x500x1480 mm Wentylator: 2 prędkości (minimalna i maksymalna), rewers obrotów Gwarancja: 12/24 miesiące - w celu uzyskania uprawnień z 12-miesięcznej gwarancji podstawowej, piec musi zostać zarejestrowany w okresie 30 dni od pierwszego uruchomienia na stronie https://stalgast.com/rejestracja. W celu przedłużenia gwarancji do 24 miesięcy, przed końcem I roku użytkowania urządzenie musi zostać poddane przeglądowi. Montaż i przegląd muszą być wykonane przez serwis posiadający autoryzację firmy Stalgast. Zasilanie: elektryczne
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Piec Konwekcyjno-Parowy FM GASTRO-BIG 20xGN 1/1 | 26,25 kW

  • Piec Konwekcyjno-Parowy FM GASTRO-BIG 20xGN 2/1 | 46,25 kW w sklepie internetowym A-Bis.pl

    Powiększ zdjęcie

    75224,00 zł

    [STALGAST]

    Kategoria: URZĄDZENIA GRZEWCZE > Piece konwekcyjno-paroweWysyłka: do 14 dni

    sygnał poinformuje, kiedy należy włożyć kolejne produkty tak, aby wszystkie były gotowe na tą samą godzinę. MULTICOOK Piec konwekcyjno-parowy umożliwia przygoto- wanie wielu... Pełen opis produktu 'Piec Konwekcyjno-Parowy FM GASTRO-BIG 20xGN 2/1 | 46,25 kW' »

    20 x GN 2/1 Nr katalogowy: 9100572 Liczba półek: 20 Odległość między prowadnicami: ~ 67 mm Wózek załadowczy: w komplecie Wymiary (WxDxH): 880 x 1255 x 1880 mm Minimalna temperatura: 50°C Maksymalna temperatura: 270°C Waga: 290 kg Zasilanie: elektryczne Moc: 46,25 kW Napięcie: 400 V ~ 50/60 Hz   Piece konwekcyjne-parowe FM Gastro-Big o pojemności 20 pojemników GN 1/1 lub 2/1 (w zależności od modelu) są wyposażone w elektroniczne sterowanie dotykowe. Posiadają wózek załadowczy na pojemniki GN w komplecie. Każdy piec z tej serii ma wbudowaną, spersonalizowaną książkę kucharską z 72 gotowymi programami w języku polskim wraz ze zdjęciami potraw. Książka posiada możliwość edycji przez użytkownika. Razem można zapisać do 120 programów w 6 etapach gotowania każdy.   PARAMETRY TECHNICZNE Sterowanie: 7 calowy elektroniczny, intuicyjny panel dotykowy, umieszczony na drzwiach Drzwi: otwierane na prawo, klamka z lewej strony Szyba w drzwiach: podwójna, bezpieczna Alarm na koniec cyklu pracy: ✔ Wyłącznik drzwiowy: ✔ Oświetlenie wewnętrzne: LED Przyłącze wody: 3/4" Regulacja wilgotności: 0 - 100% Funkcje pieca: Steam Control, Clima Control, Multicook, All on Time, Delta T, HACCP Sonda w komplecie: ✔ Wózek załadowczy na pojemniki GN: ✔ Dodatkowy wózek: w opcji (9100348) System myjący: ✔ (3 automatyczne programy mycia) Wymiary komory: 700x815x1480 mm Kontrola prędkości wentylatora: 10 stopniowa, rewers obrotów Gwarancja: 12/24 miesiące - w celu uzyskania uprawnień z 12-miesięcznej gwarancji podstawowej, piec musi zostać zarejestrowany w okresie 30 dni od pierwszego uruchomienia na stronie https://stalgast.com/rejestracja. W celu przedłużenia gwarancji do 24 miesięcy, przed końcem I roku użytkowania urządzenie musi zostać poddane przeglądowi. Montaż i przegląd muszą być wykonane przez serwis posiadający autoryzację firmy Stalgast. Kontrola pary: programowalny komin Zasilanie: elektryczne FUNKCJE PIECA 120 PROGRAMÓW PO 6 ETAPÓW Piec daje możliwość pracy na 120 programach w aż 6 etapach. KSIĄŻKA KUCHARSKA Wszystkie piece ze sterowaniem dotykowym po- siadają zainstalowaną książkę kucharską. Linia Stalgast SmartCook posiada przejrzystą, de- dykowaną pod polski rynek książkę kucharską. Książka posiada przepisy aż na 72, typowo pol- skie dania, podzielone na 8 grup. Dodatkowo każ- de danie opatrzone jest zdjęciem danej potrawy, co zwiększa intuicyjność pracy kucharza. MANUAL COOKING Pozwala na łatwe ustawienie trybów pracy dla do- wolnego dania, bez potrzeby tworzenia przepisu. Upraszcza to proces przygotowywania potraw. REJESTR DANYCH HACCP Piec rejestruje historię trybów pracy i parame- trów urządzenia w systemie HACCP (System Analizy zagrożeń I Krytycznych Punktów Kontro- lnych). Istnieje możliwość łatwego zapisu raportu na pamięci USB. REGENERACJA/ PODTRZYMANIE TEMPERATURY Regeneracja pozwala podgrzać wcześniej przy- gotowane danie, zachowując jego walory sma- kowe i estetyczne. Podtrzymywanie temperatury daje możliwość wydania potraw z opóźnieniem. GAROWANIE Funkcja szczególnie często wykorzystywana w piekarnictwie i cukiernictwie, służąca do kon- troli rozrostu ciasta. Stała temperatura podczas wyrastania ciasta zapewnia uzyskanie za każ- dym razem wspaniałych wypieków. PLANNING Opóźnienie startu pracy pieca pozwala zaoszczę- dzić czas. Zaplanowanie godzin pracy urządzenia pozwala na przyrządzenie potrawy z długim cza- sem przygotowania na wybraną godzinę. STEAM CONTROL Technologia umożliwia dokładną regulację pozio- mu wilgotności wewnątrz komory pieca w zakre- sie od 0 do 100%, z dokładną regulacją co 5%. FAN CONTROL 10 poziomów regulacji wentylatora pracującego z rewersem pozwala przygotować nawet najbar- dziej delikatne dania. Zmieniający się kierunek pracy wentylatora zapewnia jednakowe rozpro- wadzenie temperatury w całej komorze pieca, nawet przy pełnym załadunku. CLIMA CONTROL Sterowanie kominem umożliwia szybkie obniże- nie wilgotności wewnątrz komory. Dodatkowo istnieje możliwość automatycznego otwarcia komina przed końcem pracy urządzenia, aby uzyskać zamierzony poziom wypieczenia potraw. DELTA T Zaawansowany tryb wykorzystujący sondę do- łączoną do pieca. Polega on na utrzymywaniu stałej różnicy temperatury między wnętrzem produktu, a komorą pieca. Wolne pieczenie obni- ża utratę masy produktu i zapewnia idealny efekt kulinarny. MULTIPOINT PROBE Pozwala na wykorzystanie dodatkowej sondy słu- żącej do pomiaru temperatury w trzech różnych punktach (dostępna opcjonalnie). VACUUM PROBE Zapewnia najwyższą precyzję pomiaru tempera- tury wnętrza potrawy w technice gotowania próż- niowego SOUS-VIDE. Cienka sonda, o średnicy 1,5 mm dostosowana jest do użytku z workami próżniowymi (dostępna opcjonalnie). FAST COOLING Automatyczne schładzanie komory do żądanej temperatury, dzięki czemu szybciej można za- cząć przygotowanie następnego dania. MULTIWASH W zależności od poziomu zabrudzenia komory dostępne są 3 automatyczne programy myjące. Długość poszczególnych cykli mycia wynosi: 51’, 81’, 111’. ALLONTIME Tryb ułatwiający wydanie wielu dań w tym sa- mym momencie. Przy programie AllOnTime wy- raźny sygnał poinformuje, kiedy należy włożyć kolejne produkty tak, aby wszystkie były gotowe na tą samą godzinę. MULTICOOK Piec konwekcyjno-parowy umożliwia przygoto- wanie wielu produktów jednocześnie, bez wza- jemnego przenikania się smaków i aromatów. Urządzenie może być załadowywane i rozłado- wywane w trybie ciągłym. Urządzenie poinformu- je użytkownika, kiedy konkretny produkt będzie gotowy. MULTIPREHEAT 3 tryby wstępnego nagrzewania pieca: soft (+10 °C), medium (+20 °C), hard (+30 °C). W za- leżności od poziomu załadowania komory moż- liwe jest wstępne rozgrzanie komory do wyższej temperatury. SOUS-VIDE Proces wolnego gotowania produktu w atmosfe- rze próżniowej. Przy zastosowaniu tej technolo- gii potrawy zachowują swoje wartości odżywcze, smak i aromat. Dzięki dodatkowo dostępnej, son- dzie sous-vide piec utrzyma optymalną tempera- turę przygotowanego produktu. PROSTY W OBSŁUDZE, INTUICYJNY 7" PANEL DOTYKOWY
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Piec Konwekcyjno-Parowy FM GASTRO-BIG 20xGN 2/1 | 46,25 kW

  • Piec Konwekcyjno-Parowy FM GASTRO-BIG 20xGN 1/1 | 26,25 kW w sklepie internetowym A-Bis.pl

    Powiększ zdjęcie

    68195,00 zł

    [STALGAST]

    Kategoria: URZĄDZENIA GRZEWCZE > Piece konwekcyjno-paroweWysyłka: do 14 dni

    sygnał poinformuje, kiedy należy włożyć kolejne produkty tak, aby wszystkie były gotowe na tą samą godzinę. MULTICOOK Piec konwekcyjno-parowy umożliwia przygoto- wanie wielu... Pełen opis produktu 'Piec Konwekcyjno-Parowy FM GASTRO-BIG 20xGN 1/1 | 26,25 kW' »

    20 x GN 1/1 Nr katalogowy: 9100566 Liczba półek: 20 Odległość między prowadnicami: ~ 67 mm Wózek załadowczy: w komplecie Wymiary (WxDxH): 880 x 975 x 1880 mm Minimalna temperatura: 50°C Maksymalna temperatura: 270°C Waga: 250 kg Zasilanie: elektryczne Moc: 26,25 kW Napięcie: 400 V ~ 50/60 Hz   Piece konwekcyjne-parowe FM Gastro-Big o pojemności 20 pojemników GN 1/1 lub 2/1 (w zależności od modelu) są wyposażone w elektroniczne sterowanie dotykowe. Posiadają wózek załadowczy na pojemniki GN w komplecie. Każdy piec z tej serii ma wbudowaną, spersonalizowaną książkę kucharską z 72 gotowymi programami w języku polskim wraz ze zdjęciami potraw. Książka posiada możliwość edycji przez użytkownika. Razem można zapisać do 120 programów w 6 etapach gotowania każdy.   PARAMETRY TECHNICZNE Sterowanie: 7 calowy elektroniczny, intuicyjny panel dotykowy, umieszczony na drzwiach Drzwi: otwierane na prawo, klamka z lewej strony Szyba w drzwiach: podwójna, bezpieczna Alarm na koniec cyklu pracy: ✔ Wyłącznik drzwiowy: ✔ Oświetlenie wewnętrzne: LED Przyłącze wody: 3/4" Regulacja wilgotności: 0 - 100% Funkcje pieca: Steam Control, Clima Control, Multicook, All on Time, Delta T, HACCP Sonda w komplecie: ✔ Wózek załadowczy na pojemniki GN: ✔ Dodatkowy wózek: w opcji (9100347) System myjący: ✔ (3 automatyczne programy mycia) Wymiary komory: 700x500x1480 mm Kontrola prędkości wentylatora: 10 stopniowa, rewers obrotów Gwarancja: 12/24 miesiące - w celu uzyskania uprawnień z 12-miesięcznej gwarancji podstawowej, piec musi zostać zarejestrowany w okresie 30 dni od pierwszego uruchomienia na stronie https://stalgast.com/rejestracja. W celu przedłużenia gwarancji do 24 miesięcy, przed końcem I roku użytkowania urządzenie musi zostać poddane przeglądowi. Montaż i przegląd muszą być wykonane przez serwis posiadający autoryzację firmy Stalgast. Kontrola pary: programowalny komin Zasilanie: elektryczne FUNKCJE PIECA 120 PROGRAMÓW PO 6 ETAPÓW Piec daje możliwość pracy na 120 programach w aż 6 etapach. KSIĄŻKA KUCHARSKA Wszystkie piece ze sterowaniem dotykowym po- siadają zainstalowaną książkę kucharską. Linia Stalgast SmartCook posiada przejrzystą, de- dykowaną pod polski rynek książkę kucharską. Książka posiada przepisy aż na 72, typowo pol- skie dania, podzielone na 8 grup. Dodatkowo każ- de danie opatrzone jest zdjęciem danej potrawy, co zwiększa intuicyjność pracy kucharza. MANUAL COOKING Pozwala na łatwe ustawienie trybów pracy dla do- wolnego dania, bez potrzeby tworzenia przepisu. Upraszcza to proces przygotowywania potraw. REJESTR DANYCH HACCP Piec rejestruje historię trybów pracy i parame- trów urządzenia w systemie HACCP (System Analizy zagrożeń I Krytycznych Punktów Kontro- lnych). Istnieje możliwość łatwego zapisu raportu na pamięci USB. REGENERACJA/ PODTRZYMANIE TEMPERATURY Regeneracja pozwala podgrzać wcześniej przy- gotowane danie, zachowując jego walory sma- kowe i estetyczne. Podtrzymywanie temperatury daje możliwość wydania potraw z opóźnieniem. GAROWANIE Funkcja szczególnie często wykorzystywana w piekarnictwie i cukiernictwie, służąca do kon- troli rozrostu ciasta. Stała temperatura podczas wyrastania ciasta zapewnia uzyskanie za każ- dym razem wspaniałych wypieków. PLANNING Opóźnienie startu pracy pieca pozwala zaoszczę- dzić czas. Zaplanowanie godzin pracy urządzenia pozwala na przyrządzenie potrawy z długim cza- sem przygotowania na wybraną godzinę. STEAM CONTROL Technologia umożliwia dokładną regulację pozio- mu wilgotności wewnątrz komory pieca w zakre- sie od 0 do 100%, z dokładną regulacją co 5%. FAN CONTROL 10 poziomów regulacji wentylatora pracującego z rewersem pozwala przygotować nawet najbar- dziej delikatne dania. Zmieniający się kierunek pracy wentylatora zapewnia jednakowe rozpro- wadzenie temperatury w całej komorze pieca, nawet przy pełnym załadunku. CLIMA CONTROL Sterowanie kominem umożliwia szybkie obniże- nie wilgotności wewnątrz komory. Dodatkowo istnieje możliwość automatycznego otwarcia komina przed końcem pracy urządzenia, aby uzyskać zamierzony poziom wypieczenia potraw. DELTA T Zaawansowany tryb wykorzystujący sondę do- łączoną do pieca. Polega on na utrzymywaniu stałej różnicy temperatury między wnętrzem produktu, a komorą pieca. Wolne pieczenie obni- ża utratę masy produktu i zapewnia idealny efekt kulinarny. MULTIPOINT PROBE Pozwala na wykorzystanie dodatkowej sondy słu- żącej do pomiaru temperatury w trzech różnych punktach (dostępna opcjonalnie). VACUUM PROBE Zapewnia najwyższą precyzję pomiaru tempera- tury wnętrza potrawy w technice gotowania próż- niowego SOUS-VIDE. Cienka sonda, o średnicy 1,5 mm dostosowana jest do użytku z workami próżniowymi (dostępna opcjonalnie). FAST COOLING Automatyczne schładzanie komory do żądanej temperatury, dzięki czemu szybciej można za- cząć przygotowanie następnego dania. MULTIWASH W zależności od poziomu zabrudzenia komory dostępne są 3 automatyczne programy myjące. Długość poszczególnych cykli mycia wynosi: 51’, 81’, 111’. ALLONTIME Tryb ułatwiający wydanie wielu dań w tym sa- mym momencie. Przy programie AllOnTime wy- raźny sygnał poinformuje, kiedy należy włożyć kolejne produkty tak, aby wszystkie były gotowe na tą samą godzinę. MULTICOOK Piec konwekcyjno-parowy umożliwia przygoto- wanie wielu produktów jednocześnie, bez wza- jemnego przenikania się smaków i aromatów. Urządzenie może być załadowywane i rozłado- wywane w trybie ciągłym. Urządzenie poinformu- je użytkownika, kiedy konkretny produkt będzie gotowy. MULTIPREHEAT 3 tryby wstępnego nagrzewania pieca: soft (+10 °C), medium (+20 °C), hard (+30 °C). W za- leżności od poziomu załadowania komory moż- liwe jest wstępne rozgrzanie komory do wyższej temperatury. SOUS-VIDE Proces wolnego gotowania produktu w atmosfe- rze próżniowej. Przy zastosowaniu tej technolo- gii potrawy zachowują swoje wartości odżywcze, smak i aromat. Dzięki dodatkowo dostępnej, son- dzie sous-vide piec utrzyma optymalną tempera- turę przygotowanego produktu. PROSTY W OBSŁUDZE, INTUICYJNY 7" PANEL DOTYKOWY
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Piec Konwekcyjno-Parowy FM GASTRO-BIG 20xGN 1/1 | 26,25 kW

  • Piec Konwekcyjno-Parowy Stalgast SmartCook 11xGN 2/1 lub 22xGN 1/1 | 28,5 kW w sklepie internetowym A-Bis.pl

    Powiększ zdjęcie

    42295,00 zł

    [STALGAST]

    Kategoria: URZĄDZENIA GRZEWCZE > Piece konwekcyjno-paroweWysyłka: do 3 dni

    °C Waga: 160 kg Zasilanie: elektryczne Moc: 28,5 kW Napięcie: 400 V ~ 50/60 Hz   Seria pieców konwekcyjno-parowych Stalgast SmartCook jest wyposażona w elektroniczne sterowanie... Pełen opis produktu 'Piec Konwekcyjno-Parowy Stalgast SmartCook 11xGN 2/1 lub 22xGN 1/1 | 28,5 kW' »

    Piec o dużej pojemności, dużej wydajności i wysokiej mocy.  Prosta obsługa i możliwość zaprogramowania dużej liczby - 120 potraw świetnie sprawdzą się przy szybkiej produkcji posiłków. Wyposażony m.in. w 10-stopniową kontrolę prędkości wentylatorów, alarm na końcu cyklu pracy, wewnętrzne oświetlenie LED oraz kontrolę pary (programowalny komin). Wydajny system myjący z 3 automatycznymi programami, pozwala na utrzymanie pieca w czystości po zakończeniu pracy. Przeznaczenie: duże lokale, wydające ponad 200 posiłków dziennie - stołówki, kantyny, garmaż, catering, szpitale, DPS-y, sale weselne. 11 x GN 2/1 Nr katalogowy: 9100055 Liczba półek: 11 x GN 2/1 lub 22 x GN 1/1 Odległość między prowadnicami: ~ 67 mm Wymiary (WxDxH): 790 x 1280 x 1100 mm Minimalna temperatura: 50°C Maksymalna temperatura: 270°C Waga: 160 kg Zasilanie: elektryczne Moc: 28,5 kW Napięcie: 400 V ~ 50/60 Hz   Seria pieców konwekcyjno-parowych Stalgast SmartCook jest wyposażona w elektroniczne sterowanie dotykowe. Każdy piec z tej serii posiada wbudowaną, spersonalizowaną książkę kucharską z 72 gotowymi programami w języku polskim wraz ze zdjęciami potraw. Książka ma możliwość edycji przez użytkownika. Razem można zapisać do 120 programów w 6 etapach gotowania każdy.   PARAMETRY TECHNICZNE Sterowanie: 7 calowy elektroniczny, intuicyjny panel dotykowy, umieszczony na drzwiach Drzwi: otwierane na lewo, klamka z prawej strony Szyba w drzwiach: podwójna, bezpieczna Alarm na koniec cyklu pracy: ✔ Wyłącznik drzwiowy: ✔ Oświetlenie wewnętrzne: LED Przyłącze wody: 3/4" Regulacja wilgotności: 0 - 100% Funkcje pieca: Steam Control, Clima Control, Multicook, All on Time, Delta T, HACCP Sonda w komplecie: ✔ System myjący: ✔ (3 automatyczne programy mycia) Wymiary komory: 620x730x810 mm Kontrola prędkości wentylatora: 10 stopniowa, rewers obrotów Gwarancja: 2 lata (w celu uzyskania uprawnień z gwarancji urządzenie musi być zarejestrowane w okresie 30 dni od pierwszego uruchomienia na stronie https://stalgast.com/rejestracja ) Kontrola pary: programowalny komin Zasilanie: elektryczne FUNKCJE PIECA 120 PROGRAMÓW PO 6 ETAPÓW Piec daje możliwość pracy na 120 programach w aż 6 etapach. KSIĄŻKA KUCHARSKA Wszystkie piece ze sterowaniem dotykowym po- siadają zainstalowaną książkę kucharską. Linia Stalgast SmartCook posiada przejrzystą, de- dykowaną pod polski rynek książkę kucharską. Książka posiada przepisy aż na 72, typowo pol- skie dania, podzielone na 8 grup. Dodatkowo każ- de danie opatrzone jest zdjęciem danej potrawy, co zwiększa intuicyjność pracy kucharza. MANUAL COOKING Pozwala na łatwe ustawienie trybów pracy dla do- wolnego dania, bez potrzeby tworzenia przepisu. Upraszcza to proces przygotowywania potraw. REJESTR DANYCH HACCP Piec rejestruje historię trybów pracy i parame- trów urządzenia w systemie HACCP (System Analizy zagrożeń I Krytycznych Punktów Kontro- lnych). Istnieje możliwość łatwego zapisu raportu na pamięci USB. REGENERACJA/ PODTRZYMANIE TEMPERATURY Regeneracja pozwala podgrzać wcześniej przy- gotowane danie, zachowując jego walory sma- kowe i estetyczne. Podtrzymywanie temperatury daje możliwość wydania potraw z opóźnieniem. GAROWANIE Funkcja szczególnie często wykorzystywana w piekarnictwie i cukiernictwie, służąca do kon- troli rozrostu ciasta. Stała temperatura podczas wyrastania ciasta zapewnia uzyskanie za każ- dym razem wspaniałych wypieków. PLANNING Opóźnienie startu pracy pieca pozwala zaoszczę- dzić czas. Zaplanowanie godzin pracy urządzenia pozwala na przyrządzenie potrawy z długim cza- sem przygotowania na wybraną godzinę. STEAM CONTROL Technologia umożliwia dokładną regulację pozio- mu wilgotności wewnątrz komory pieca w zakre- sie od 0 do 100%, z dokładną regulacją co 5%. FAN CONTROL 10 poziomów regulacji wentylatora pracującego z rewersem pozwala przygotować nawet najbar- dziej delikatne dania. Zmieniający się kierunek pracy wentylatora zapewnia jednakowe rozpro- wadzenie temperatury w całej komorze pieca, nawet przy pełnym załadunku. CLIMA CONTROL Sterowanie kominem umożliwia szybkie obniże- nie wilgotności wewnątrz komory. Dodatkowo istnieje możliwość automatycznego otwarcia komina przed końcem pracy urządzenia, aby uzyskać zamierzony poziom wypieczenia potraw. DELTA T Zaawansowany tryb wykorzystujący sondę do- łączoną do pieca. Polega on na utrzymywaniu stałej różnicy temperatury między wnętrzem produktu, a komorą pieca. Wolne pieczenie obni- ża utratę masy produktu i zapewnia idealny efekt kulinarny. MULTIPOINT PROBE Pozwala na wykorzystanie dodatkowej sondy słu- żącej do pomiaru temperatury w trzech różnych punktach (dostępna opcjonalnie). VACUUM PROBE Zapewnia najwyższą precyzję pomiaru tempera- tury wnętrza potrawy w technice gotowania próż- niowego SOUS-VIDE. Cienka sonda, o średnicy 1,5 mm dostosowana jest do użytku z workami próżniowymi (dostępna opcjonalnie). FAST COOLING Automatyczne schładzanie komory do żądanej temperatury, dzięki czemu szybciej można za- cząć przygotowanie następnego dania. MULTIWASH W zależności od poziomu zabrudzenia komory dostępne są 3 automatyczne programy myjące. Długość poszczególnych cykli mycia wynosi: 51’, 81’, 111’. ALLONTIME Tryb ułatwiający wydanie wielu dań w tym sa- mym momencie. Przy programie AllOnTime wy- raźny sygnał poinformuje, kiedy należy włożyć kolejne produkty tak, aby wszystkie były gotowe na tą samą godzinę. MULTICOOK Piec konwekcyjno-parowy umożliwia przygoto- wanie wielu produktów jednocześnie, bez wza- jemnego przenikania się smaków i aromatów. Urządzenie może być załadowywane i rozłado- wywane w trybie ciągłym. Urządzenie poinformu- je użytkownika, kiedy konkretny produkt będzie gotowy. MULTIPREHEAT 3 tryby wstępnego nagrzewania pieca: soft (+10 °C), medium (+20 °C), hard (+30 °C). W za- leżności od poziomu załadowania komory moż- liwe jest wstępne rozgrzanie komory do wyższej temperatury. SOUS-VIDE Proces wolnego gotowania produktu w atmosfe- rze próżniowej. Przy zastosowaniu tej technolo- gii potrawy zachowują swoje wartości odżywcze, smak i aromat. Dzięki dodatkowo dostępnej, son- dzie sous-vide piec utrzyma optymalną tempera- turę przygotowanego produktu. PROSTY W OBSŁUDZE, INTUICYJNY 7" PANEL DOTYKOWY
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Piec Konwekcyjno-Parowy Stalgast SmartCook 11xGN 2/1 lub 22xGN 1/1 | 28,5 kW


Gastrobest.pl

Artykuły do kuchni oraz gastronomi.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 18.01.2011
hendi, stalgast, hendi premium, czĘŚĆi zamienne premium, n/a, pasabahce, royal catering, robot coupe, soda pluss, unox
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Dodatkimasarskiezwm.pl

Hurtownia gastronomiczna
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 16.09.2008
resto quality, aj group - pros, lozamet, yato, stalgast, hoshizaki
Produkty w ofercie: 1934
Promocje: 1918
Wysyłka do 3 dni: 1797
Opinie pozytywne: 3
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

A-Bis.pl

Maszyny, urządzenia i akcesoria wyposażenia obiektów gastronomicznych.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 28.08.2008
hendi, stalgast, bartscher, polgast, liebherr, robot coupe, ultra power, rm gastro, moretti forni, termotorby
Produkty w ofercie: 3261
Promocje: 13
Wysyłka do 3 dni: 2525
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0