Przejdź do wyników wyszukiwania
Sortuj:
Zainstaluj wyszukiwarkę
Włączyłeś filtrowanie wyników wyszukiwania. Aby znaleźć więcej produktów wyłącz część lub wszystkie filtry.
  • Piec konwekcyjno-parowy NABOO z bezpośrednim natryskiem 6x GN 1/1 w sklepie internetowym Gastrobest.pl

    Powiększ zdjęcie

    44956,50 zł

    [Hendi PREMIUM]

    Kategoria: OBRÓBKA TERMICZNA

    °C do 300°C, tryb parowy w zakresie od 30°C do 130°C, tryb konwekcyjno-parowy w zakresie od 30°C do 300°C - Tryby programowane – możliwość programowania i zapisywania metod... Pełen opis produktu 'Piec konwekcyjno-parowy NABOO z bezpośrednim natryskiem 6x GN 1/1' »

    Budowa: - Idealnie gładka, szczelna komora - Drzwi z podwójną hartowaną szybą, komorą powietrzną i wewnętrzną szybą odbijającą ciepło zmniejszają emisję ciepła w stronę operatora i podnoszą wydajność urządzenia - Składana szyba wewnętrzna umożliwiająca łatwe czyszczenie - Regulowany zawias zapewniający optymalne uszczelnienie - Zdejmowany deflektor, ułatwiający dostęp do komory wentylatora i jej czyszczenie - Współczynnik szczelności IPX5 Tryby gotowania: - System gotowania interaktywnego ICS (Interactive Cooking System) to automatyczny system gotowania obejmujący przepisy kuchni europejskiej i azjatyckiej, ich historię, składniki, sposób przygotowania, program gotowania automatycznego i prezentację potraw na talerzu - Gotowanie ręczne w trzech trybach: tryb konwekcyjny w zakresie od 30°C do 300°C, tryb parowy w zakresie od 30°C do 130°C, tryb konwekcyjno-parowy w zakresie od 30°C do 300°C - Tryby programowane – możliwość programowania i zapisywania metod pieczenia w sekwencji automatycznej (maksymalnie 15 cykli), nadanie nazw przepisom, przypisanie zdjęcia i dodanie informacjiWyposażenie: - 10-calowy kolorowy ekran dotykowy (LCD - TFT) o wysokiej rozdzielczości - Wyświetlacz, który można skonfigurować w zależności od potrzeb użytkownika, zapisując najczęściej używane programy jako pierwsze - Połączenie z Chmurą LAINOX za pomocą Wi-Fi/kabla sieciowego umożliwiające zapisanie własnych ustawień, aktualizację oprogramowania, archiwizowanie danych HACCP i pobieranie nowych przepisów - Automatyczne gotowanie po naciśnięciu jednego przycisku (ICS) - Organizacja przepisów w folderach z opcją podglądu i nadania każdemu folderowi własnej nazwy - Inteligentne rozpoznawanie przepisów w folderach wielopoziomowych - Pokrętło SCROLLER PLUS z funkcją wyboru i zatwierdzania opcji - Bezpośredni natrysk - 2 ruszty ze stali nierdzewnej GN 1/1Sterowanie: - Autodiagnostyka przed rozpoczęciem użytkowania urządzenia, opisowe i dźwiękowe sygnalizowanie nieprawidłowego działania - System mycia ręcznego z wyjmowanym prysznicem - Autorewers (automatyczna zmiana kierunku pracy wentylatora) pozwalająca na równomierne opiekanie - Automatyczne, równoległe sterowanie temperaturą w komorze i wnętrzu potrawy, system DELTA T - Automatycznie regulowane skraplanie pary - Możliwość zaprogramowania gotowania z opóźnieniem - Sterowanie temperaturą wewnątrz produktu za pomocą sondy czteropunktowej - Złącze USB do pobierania danych HACCP, aktualizacji oprogramowania, wgrywania/pobierania programów pieczenia - SERVICE – program służący do: kontroli działania płyty elektronicznej i wyświetlacza temperatury sondy. Zegar urządzenia połączony z podstawowymi funkcjami, umożliwiający przeprowadzenie programowanej konserwacji - ECOSPEED – dzięki rozpoznaniu ilości i rodzaju przygotowywanego produktu, urządzenie Naboo optymalizuje pobór energii, steruje nim i utrzymuje odpowiednią temperaturę pieczenia, nie dopuszczając do zmian - ECOVAPOR – system umożliwia znaczące zmniejszenie zużycia wody i energii dzięki funkcji automatycznego sterowania nasyceniem pary w komorze pieczenia - TURBOVAPOR – dzięki temu systemowi urządzenie automatycznie wytwarza idealną ilość pary pozwalającą na ugotowanie produktów takich jak: makaron jajeczny albo szparagi, liście rzepy i burak liściowy, które są bardzo włóknistymi warzywami - GREEN FINE TUNING – nowy system modulacji palnika i wydajny wymiennik ograniczające utratę mocy i zmniejszające szkodliwe emisjeWYPOSAŻENIE STANDARDOWE - Połączenie Wi-Fi - Automatyczny system myjący LCS wyposażony w 1 zbiornik z detergentem, 4,5 kg - Sonda wielopunktowa o3 mm - 2 ruszty ze stali nierdzewnej GN 1/1
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Piec konwekcyjno-parowy NABOO z bezpośrednim natryskiem 6x GN 1/1

  • Piec konwekcyjno-parowy NABOO, elektryczny z bojlerem 10x GN 2/1 lub 20x GN 1/1 w sklepie internetowym Gastrobest.pl

    Powiększ zdjęcie

    103134,44 zł

    [Hendi PREMIUM]

    Kategoria: OBRÓBKA TERMICZNA

    , tryb parowy w zakresie od 30°C do 130°C, tryb konwekcyjno-parowy w zakresie od 30°C do 300°C - Tryby programowane – możliwość programowania i zapisywania metod pieczenia... Pełen opis produktu 'Piec konwekcyjno-parowy NABOO, elektryczny z bojlerem 10x GN 2/1 lub 20x GN 1/1' »

    Budowa: - Idealnie gładka, szczelna komora - Drzwi z podwójną hartowaną szybą, komorą powietrzną i wewnętrzną szybą odbijającą ciepło zmniejszają emisję ciepła w stronę operatora i podnoszą wydajność urządzenia - Składana szyba wewnętrzna umożliwiająca łatwe czyszczenie - Regulowany zawias zapewniający optymalne uszczelnienie - Zdejmowany deflektor, ułatwiający dostęp do komory wentylatora i jej czyszczenie - Współczynnik szczelności IPX5  Tryby gotowania: - System gotowania interaktywnego ICS (Interactive Cooking System) to automatyczny system gotowania obejmujący przepisy kuchni europejskiej i azjatyckiej, ich historię, składniki, sposób przygotowania, program gotowania automatycznego i prezentację potraw na talerzu - Gotowanie ręczne w trzech trybach: tryb konwekcyjny w zakresie od 30°C do 300°C, tryb parowy w zakresie od 30°C do 130°C, tryb konwekcyjno-parowy w zakresie od 30°C do 300°C - Tryby programowane – możliwość programowania i zapisywania metod pieczenia w sekwencji automatycznej (maksymalnie 15 cykli), nadanie nazw przepisom, przypisanie zdjęcia i dodanie informacjiWyposażenie: - 10-calowy kolorowy ekran dotykowy (LCD - TFT) o wysokiej rozdzielczości - Wyświetlacz, który można skonfigurować w zależności od potrzeb użytkownika, zapisując najczęściej używane programy jako pierwsze - Połączenie z Chmurą LAINOX za pomocą Wi-Fi/kabla sieciowego umożliwiające zapisanie własnych ustawień, aktualizację oprogramowania, archiwizowanie danych HACCP i pobieranie nowych przepisów - Automatyczne gotowanie po naciśnięciu jednego przycisku (ICS) - Organizacja przepisów w folderach z opcją podglądu i nadania każdemu folderowi własnej nazwy  - Inteligentne rozpoznawanie przepisów w folderach wielopoziomowych - Pokrętło SCROLLER PLUS z funkcją wyboru i zatwierdzania opcji - 2 ruszty ze stali nierdzewnej GN 2/1Sterowanie: - Autodiagnostyka przed rozpoczęciem użytkowania urządzenia, opisowe i dźwiękowe sygnalizowanie nieprawidłowego działania - System mycia ręcznego z wyjmowanym prysznicem - Autorewers (automatyczna zmiana kierunku pracy wentylatora) pozwalająca na równomierne opiekanie - Automatyczne, równoległe sterowanie temperaturą w komorze i wnętrzu potrawy, system DELTA T - Automatycznie regulowane skraplanie pary - Możliwość zaprogramowania gotowania z opóźnieniem - Sterowanie temperaturą wewnątrz produktu za pomocą sondy czteropunktowej - Złącze USB do pobierania danych HACCP, aktualizacji oprogramowania, wgrywania/pobierania programów pieczenia - SERVICE – program służący do: kontroli działania płyty elektronicznej i wyświetlacza temperatury sondy. Zegar urządzenia połączony z podstawowymi funkcjami, umożliwiający przeprowadzenie programowanej konserwacji - ECOSPEED – dzięki rozpoznaniu ilości i rodzaju przygotowywanego produktu, urządzenie Naboo optymalizuje pobór energii, steruje nim i utrzymuje odpowiednią temperaturę pieczenia, nie dopuszczając do zmian - ECOVAPOR – system umożliwia znaczące zmniejszenie zużycia wody i energii dzięki funkcji automatycznego sterowania nasyceniem pary w komorze pieczenia - TURBOVAPOR – dzięki temu systemowi urządzenie automatycznie wytwarza idealną ilość pary pozwalającą na ugotowanie produktów takich jak: makaron jajeczny albo szparagi, liście rzepy i burak liściowy, które są bardzo włóknistymi warzywami - GREEN FINE TUNING – nowy system modulacji palnika i wydajny wymiennik ograniczające utratę mocy i zmniejszające szkodliwe emisje
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Piec konwekcyjno-parowy NABOO, elektryczny z bojlerem 10x GN 2/1 lub 20x GN 1/1

  • Piec konwekcyjno-parowy COMPACT X, elektryczny z bezpośrednim natryskiem 6x GN 1/1 w sklepie internetowym Gastrobest.pl

    Powiększ zdjęcie

    46753,70 zł

    [Hendi PREMIUM]

    Kategoria: OBRÓBKA TERMICZNA

    przygotowania, program gotowania automatycznego i prezentację potraw na talerzu  - Konwekcyjne z funkcją AUTOCLIMA® 30-300°C - Parowe 30-130°C (niska temperatura, para atmosferyczna, wymuszona)... Pełen opis produktu 'Piec konwekcyjno-parowy COMPACT X, elektryczny z bezpośrednim natryskiem 6x GN 1/1' »

    Budowa:  - Drzwi z podwójną hartowaną szybą, komorą powietrzną i wewnętrzną szybą odbijającą ciepło zmniejszają emisję ciepła w stronę operatora i podnoszą wydajność urządzenia - Składana szyba wewnętrzna umożliwiająca łatwe czyszczenie - Uchwyt montowany z prawej lub lewej strony - Regulowany zawias zapewniający optymalne uszczelnienie - Oświetlenie halogenowe - Współczynnik szczelności IPX5Tryby gotowania: - System gotowania interaktywnego ICS (Interactive Cooking System) to automatyczny system gotowania obejmujący przepisy kuchni europejskiej i azjatyckiej, ich historię, składniki, sposób przygotowania, program gotowania automatycznego i prezentację potraw na talerzu  - Konwekcyjne z funkcją AUTOCLIMA® 30-300°C - Parowe 30-130°C (niska temperatura, para atmosferyczna, wymuszona) - Konwekcyjno-parowe z systemem AUTOCLIMA® 30-300°C - Dodatkowe 80 automatycznych programów do: odgrzewania / podtrzymywania temperatury / rozmrażania / gotowania próżniowego / gotowania wielopoziomowego oraz „just in time” / garowania / przyrumienienia - Możliwość zaprogramowania i zapisania 400 programów, w ramach każdego programu 15 cykli w serii automatycznej, funkcja nazwania każdego programu - Funkcja Ulubione – naciśnij przycisk Ulubione, aby wyświetlić własne menu -  Gotowanie ręczne – z możliwością ustawienia maksymalnie 15 cykli w serii automatycznejWyposażenie: - 5-calowy, kolorowy, podświetlany ekran dotykowy LCD TFT - Przycisk dostępu do zapisanych programów pieczenia i ich zapisywania - Pokrętło SCROLLER PLUS z funkcją wyboru i zatwierdzania opcji - Nagrzewanie ręczne - Sonda wielopunktowa ( d=3 mm) - Ruszty ze stali nierdzewnej GN 1/1 (2 sztuki) - Wbudowany, wyjmowany prysznic ręczny z zaworemSterowanie: - Automatyczne nagrzewanie komory - Autodiagnostyka działania - Automatyczne sterowanie wartością wilgotności (AUTOCLIMA®) - Automatyczny system szybkiego osuszania komory (FAST DRY®)  - Automatyczna zmiana kierunku obrotów wentylatora (autorewers)  - Automatyczne, równoległe sterowanie temperaturą w komorze i wnętrzu potrawy (system Delta T)  - Programowany opóźniony start pieczenia  - Automatyczna kondensacja pary - Program mycia ręcznego  - Złącze USB (pobieranie danych HACCP, aktualizacja oprogramowania, wgrywanie/ pobieranie programów pieczenia)  - Ręczne i automatyczne chłodzenie komory pieczenia - Nawilżacz - Ręczne sterowanie wylotem
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Piec konwekcyjno-parowy COMPACT X, elektryczny z bezpośrednim natryskiem 6x GN 1/1

  • Piec konwekcyjno-parowy NABOO, elektryczny z bezpośrednim natryskiem 10x GN 2/1 lub 20x GN 1/1 w sklepie internetowym Gastrobest.pl

    Powiększ zdjęcie

    87691,62 zł

    [Hendi PREMIUM]

    Kategoria: OBRÓBKA TERMICZNA

    , tryb parowy w zakresie od 30°C do 130°C, tryb konwekcyjno-parowy w zakresie od 30°C do 300°C - Tryby programowane – możliwość programowania i zapisywania metod pieczenia... Pełen opis produktu 'Piec konwekcyjno-parowy NABOO, elektryczny z bezpośrednim natryskiem 10x GN 2/1 lub 20x GN 1/1' »

    Budowa: - Idealnie gładka, szczelna komora - Drzwi z podwójną hartowaną szybą, komorą powietrzną i wewnętrzną szybą odbijającą ciepło zmniejszają emisję ciepła w stronę operatora i podnoszą wydajność urządzenia - Składana szyba wewnętrzna umożliwiająca łatwe czyszczenie - Regulowany zawias zapewniający optymalne uszczelnienie - Zdejmowany deflektor, ułatwiający dostęp do komory wentylatora i jej czyszczenie - Współczynnik szczelności IPX5  Tryby gotowania: - System gotowania interaktywnego ICS (Interactive Cooking System) to automatyczny system gotowania obejmujący przepisy kuchni europejskiej i azjatyckiej, ich historię, składniki, sposób przygotowania, program gotowania automatycznego i prezentację potraw na talerzu - Gotowanie ręczne w trzech trybach: tryb konwekcyjny w zakresie od 30°C do 300°C, tryb parowy w zakresie od 30°C do 130°C, tryb konwekcyjno-parowy w zakresie od 30°C do 300°C - Tryby programowane – możliwość programowania i zapisywania metod pieczenia w sekwencji automatycznej (maksymalnie 15 cykli), nadanie nazw przepisom, przypisanie zdjęcia i dodanie informacjiWyposażenie: - 10-calowy kolorowy ekran dotykowy (LCD - TFT) o wysokiej rozdzielczości - Wyświetlacz, który można skonfigurować w zależności od potrzeb użytkownika, zapisując najczęściej używane programy jako pierwsze - Połączenie z Chmurą LAINOX za pomocą Wi-Fi/kabla sieciowego umożliwiające zapisanie własnych ustawień, aktualizację oprogramowania, archiwizowanie danych HACCP i pobieranie nowych przepisów - Automatyczne gotowanie po naciśnięciu jednego przycisku (ICS) - Organizacja przepisów w folderach z opcją podglądu i nadania każdemu folderowi własnej nazwy  - Inteligentne rozpoznawanie przepisów w folderach wielopoziomowych - Pokrętło SCROLLER PLUS z funkcją wyboru i zatwierdzania opcji - Bezpośredni natrysk - 2 ruszty ze stali nierdzewnej GN 2/1Sterowanie: - Autodiagnostyka przed rozpoczęciem użytkowania urządzenia, opisowe i dźwiękowe sygnalizowanie nieprawidłowego działania - System mycia ręcznego z wyjmowanym prysznicem - Autorewers (automatyczna zmiana kierunku pracy wentylatora) pozwalająca na równomierne opiekanie - Automatyczne, równoległe sterowanie temperaturą w komorze i wnętrzu potrawy, system DELTA T - Automatycznie regulowane skraplanie pary - Możliwość zaprogramowania gotowania z opóźnieniem - Sterowanie temperaturą wewnątrz produktu za pomocą sondy czteropunktowej - Złącze USB do pobierania danych HACCP, aktualizacji oprogramowania, wgrywania/pobierania programów pieczenia - SERVICE – program służący do: kontroli działania płyty elektronicznej i wyświetlacza temperatury sondy. Zegar urządzenia połączony z podstawowymi funkcjami, umożliwiający przeprowadzenie programowanej konserwacji - ECOSPEED – dzięki rozpoznaniu ilości i rodzaju przygotowywanego produktu, urządzenie Naboo optymalizuje pobór energii, steruje nim i utrzymuje odpowiednią temperaturę pieczenia, nie dopuszczając do zmian - ECOVAPOR – system umożliwia znaczące zmniejszenie zużycia wody i energii dzięki funkcji automatycznego sterowania nasyceniem pary w komorze pieczenia - TURBOVAPOR – dzięki temu systemowi urządzenie automatycznie wytwarza idealną ilość pary pozwalającą na ugotowanie produktów takich jak: makaron jajeczny albo szparagi, liście rzepy i burak liściowy, które są bardzo włóknistymi warzywami - GREEN FINE TUNING – nowy system modulacji palnika i wydajny wymiennik ograniczające utratę mocy i zmniejszające szkodliwe emisje
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Piec konwekcyjno-parowy NABOO, elektryczny z bezpośrednim natryskiem 10x GN 2/1 lub 20x GN 1/1

  • Piec konwekcyjno-parowy NABOO elektryczny z bezpośrednim natryskiem 10x GN 1/1 w sklepie internetowym Gastrobest.pl

    Powiększ zdjęcie

    62939,10 zł

    [Hendi PREMIUM]

    Kategoria: OBRÓBKA TERMICZNA

    , tryb parowy w zakresie od 30°C do 130°C, tryb konwekcyjno-parowy w zakresie od 30°C do 300°C - Tryby programowane – możliwość programowania i zapisywania metod pieczenia... Pełen opis produktu 'Piec konwekcyjno-parowy NABOO elektryczny z bezpośrednim natryskiem 10x GN 1/1' »

    Budowa: - Idealnie gładka, szczelna komora - Drzwi z podwójną hartowaną szybą, komorą powietrzną i wewnętrzną szybą odbijającą ciepło zmniejszają emisję ciepła w stronę operatora i podnoszą wydajność urządzenia - Składana szyba wewnętrzna umożliwiająca łatwe czyszczenie - Regulowany zawias zapewniający optymalne uszczelnienie - Zdejmowany deflektor, ułatwiający dostęp do komory wentylatora i jej czyszczenie - Współczynnik szczelności IPX5  Tryby gotowania: - System gotowania interaktywnego ICS (Interactive Cooking System) to automatyczny system gotowania obejmujący przepisy kuchni europejskiej i azjatyckiej, ich historię, składniki, sposób przygotowania, program gotowania automatycznego i prezentację potraw na talerzu - Gotowanie ręczne w trzech trybach: tryb konwekcyjny w zakresie od 30°C do 300°C, tryb parowy w zakresie od 30°C do 130°C, tryb konwekcyjno-parowy w zakresie od 30°C do 300°C - Tryby programowane – możliwość programowania i zapisywania metod pieczenia w sekwencji automatycznej (maksymalnie 15 cykli), nadanie nazw przepisom, przypisanie zdjęcia i dodanie informacjiWyposażenie: - 10-calowy kolorowy ekran dotykowy (LCD - TFT) o wysokiej rozdzielczości - Wyświetlacz, który można skonfigurować w zależności od potrzeb użytkownika, zapisując najczęściej używane programy jako pierwsze - Połączenie z Chmurą LAINOX za pomocą Wi-Fi/kabla sieciowego umożliwiające zapisanie własnych ustawień, aktualizację oprogramowania, archiwizowanie danych HACCP i pobieranie nowych przepisów - Automatyczne gotowanie po naciśnięciu jednego przycisku (ICS) - Organizacja przepisów w folderach z opcją podglądu i nadania każdemu folderowi własnej nazwy  - Inteligentne rozpoznawanie przepisów w folderach wielopoziomowych - Pokrętło SCROLLER PLUS z funkcją wyboru i zatwierdzania opcji - Bezpośredni natrysk - 2 ruszty ze stali nierdzewnej GN 1/1Sterowanie: - Autodiagnostyka przed rozpoczęciem użytkowania urządzenia, opisowe i dźwiękowe sygnalizowanie nieprawidłowego działania - System mycia ręcznego z wyjmowanym prysznicem - Autorewers (automatyczna zmiana kierunku pracy wentylatora) pozwalająca na równomierne opiekanie - Automatyczne, równoległe sterowanie temperaturą w komorze i wnętrzu potrawy, system DELTA T - Automatycznie regulowane skraplanie pary - Możliwość zaprogramowania gotowania z opóźnieniem - Sterowanie temperaturą wewnątrz produktu za pomocą sondy czteropunktowej - Złącze USB do pobierania danych HACCP, aktualizacji oprogramowania, wgrywania/pobierania programów pieczenia - SERVICE – program służący do: kontroli działania płyty elektronicznej i wyświetlacza temperatury sondy. Zegar urządzenia połączony z podstawowymi funkcjami, umożliwiający przeprowadzenie programowanej konserwacji - ECOSPEED – dzięki rozpoznaniu ilości i rodzaju przygotowywanego produktu, urządzenie Naboo optymalizuje pobór energii, steruje nim i utrzymuje odpowiednią temperaturę pieczenia, nie dopuszczając do zmian - ECOVAPOR – system umożliwia znaczące zmniejszenie zużycia wody i energii dzięki funkcji automatycznego sterowania nasyceniem pary w komorze pieczenia - TURBOVAPOR – dzięki temu systemowi urządzenie automatycznie wytwarza idealną ilość pary pozwalającą na ugotowanie produktów takich jak: makaron jajeczny albo szparagi, liście rzepy i burak liściowy, które są bardzo włóknistymi warzywami - GREEN FINE TUNING – nowy system modulacji palnika i wydajny wymiennik ograniczające utratę mocy i zmniejszające szkodliwe emisje
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Piec konwekcyjno-parowy NABOO elektryczny z bezpośrednim natryskiem 10x GN 1/1

  • Piec konwekcyjno-parowy NABOO elektryczny z bezpośrednim natryskiem 7x GN 1/1 w sklepie internetowym Gastrobest.pl

    Powiększ zdjęcie

    49505,04 zł

    [Hendi PREMIUM]

    Kategoria: OBRÓBKA TERMICZNA

    , tryb parowy w zakresie od 30°C do 130°C, tryb konwekcyjno-parowy w zakresie od 30°C do 300°C - Tryby programowane – możliwość programowania i zapisywania metod pieczenia... Pełen opis produktu 'Piec konwekcyjno-parowy NABOO elektryczny z bezpośrednim natryskiem 7x GN 1/1' »

    Budowa: - Idealnie gładka, szczelna komora - Drzwi z podwójną hartowaną szybą, komorą powietrzną i wewnętrzną szybą odbijającą ciepło zmniejszają emisję ciepła w stronę operatora i podnoszą wydajność urządzenia - Składana szyba wewnętrzna umożliwiająca łatwe czyszczenie - Regulowany zawias zapewniający optymalne uszczelnienie - Zdejmowany deflektor, ułatwiający dostęp do komory wentylatora i jej czyszczenie - Współczynnik szczelności IPX5  Tryby gotowania: - System gotowania interaktywnego ICS (Interactive Cooking System) to automatyczny system gotowania obejmujący przepisy kuchni europejskiej i azjatyckiej, ich historię, składniki, sposób przygotowania, program gotowania automatycznego i prezentację potraw na talerzu - Gotowanie ręczne w trzech trybach: tryb konwekcyjny w zakresie od 30°C do 300°C, tryb parowy w zakresie od 30°C do 130°C, tryb konwekcyjno-parowy w zakresie od 30°C do 300°C - Tryby programowane – możliwość programowania i zapisywania metod pieczenia w sekwencji automatycznej (maksymalnie 15 cykli), nadanie nazw przepisom, przypisanie zdjęcia i dodanie informacjiWyposażenie: - 10-calowy kolorowy ekran dotykowy (LCD - TFT) o wysokiej rozdzielczości - Wyświetlacz, który można skonfigurować w zależności od potrzeb użytkownika, zapisując najczęściej używane programy jako pierwsze - Połączenie z Chmurą LAINOX za pomocą Wi-Fi/kabla sieciowego umożliwiające zapisanie własnych ustawień, aktualizację oprogramowania, archiwizowanie danych HACCP i pobieranie nowych przepisów - Automatyczne gotowanie po naciśnięciu jednego przycisku (ICS) - Organizacja przepisów w folderach z opcją podglądu i nadania każdemu folderowi własnej nazwy  - Inteligentne rozpoznawanie przepisów w folderach wielopoziomowych - Pokrętło SCROLLER PLUS z funkcją wyboru i zatwierdzania opcji - Bezpośredni natrysk - 2 ruszty ze stali nierdzewnej GN 1/1Sterowanie: - Autodiagnostyka przed rozpoczęciem użytkowania urządzenia, opisowe i dźwiękowe sygnalizowanie nieprawidłowego działania - System mycia ręcznego z wyjmowanym prysznicem - Autorewers (automatyczna zmiana kierunku pracy wentylatora) pozwalająca na równomierne opiekanie - Automatyczne, równoległe sterowanie temperaturą w komorze i wnętrzu potrawy, system DELTA T - Automatycznie regulowane skraplanie pary - Możliwość zaprogramowania gotowania z opóźnieniem - Sterowanie temperaturą wewnątrz produktu za pomocą sondy czteropunktowej - Złącze USB do pobierania danych HACCP, aktualizacji oprogramowania, wgrywania/pobierania programów pieczenia - SERVICE – program służący do: kontroli działania płyty elektronicznej i wyświetlacza temperatury sondy. Zegar urządzenia połączony z podstawowymi funkcjami, umożliwiający przeprowadzenie programowanej konserwacji - ECOSPEED – dzięki rozpoznaniu ilości i rodzaju przygotowywanego produktu, urządzenie Naboo optymalizuje pobór energii, steruje nim i utrzymuje odpowiednią temperaturę pieczenia, nie dopuszczając do zmian - ECOVAPOR – system umożliwia znaczące zmniejszenie zużycia wody i energii dzięki funkcji automatycznego sterowania nasyceniem pary w komorze pieczenia - TURBOVAPOR – dzięki temu systemowi urządzenie automatycznie wytwarza idealną ilość pary pozwalającą na ugotowanie produktów takich jak: makaron jajeczny albo szparagi, liście rzepy i burak liściowy, które są bardzo włóknistymi warzywami - GREEN FINE TUNING – nowy system modulacji palnika i wydajny wymiennik ograniczające utratę mocy i zmniejszające szkodliwe emisje
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Piec konwekcyjno-parowy NABOO elektryczny z bezpośrednim natryskiem 7x GN 1/1

  • Piec konwekcyjno-parowy NABOO elektryczny z bojlerem 7x GN 1/1 w sklepie internetowym Gastrobest.pl

    Powiększ zdjęcie

    50879,12 zł

    [Hendi PREMIUM]

    Kategoria: OBRÓBKA TERMICZNA

    , tryb parowy w zakresie od 30°C do 130°C, tryb konwekcyjno-parowy w zakresie od 30°C do 300°C - Tryby programowane – możliwość programowania i zapisywania metod pieczenia... Pełen opis produktu 'Piec konwekcyjno-parowy NABOO elektryczny z bojlerem 7x GN 1/1' »

    Budowa: - Idealnie gładka, szczelna komora - Drzwi z podwójną hartowaną szybą, komorą powietrzną i wewnętrzną szybą odbijającą ciepło zmniejszają emisję ciepła w stronę operatora i podnoszą wydajność urządzenia - Składana szyba wewnętrzna umożliwiająca łatwe czyszczenie - Regulowany zawias zapewniający optymalne uszczelnienie - Zdejmowany deflektor, ułatwiający dostęp do komory wentylatora i jej czyszczenie - Współczynnik szczelności IPX5  Tryby gotowania: - System gotowania interaktywnego ICS (Interactive Cooking System) to automatyczny system gotowania obejmujący przepisy kuchni europejskiej i azjatyckiej, ich historię, składniki, sposób przygotowania, program gotowania automatycznego i prezentację potraw na talerzu - Gotowanie ręczne w trzech trybach: tryb konwekcyjny w zakresie od 30°C do 300°C, tryb parowy w zakresie od 30°C do 130°C, tryb konwekcyjno-parowy w zakresie od 30°C do 300°C - Tryby programowane – możliwość programowania i zapisywania metod pieczenia w sekwencji automatycznej (maksymalnie 15 cykli), nadanie nazw przepisom, przypisanie zdjęcia i dodanie informacjiWyposażenie: - 10-calowy kolorowy ekran dotykowy (LCD - TFT) o wysokiej rozdzielczości - Wyświetlacz, który można skonfigurować w zależności od potrzeb użytkownika, zapisując najczęściej używane programy jako pierwsze - Połączenie z Chmurą LAINOX za pomocą Wi-Fi/kabla sieciowego umożliwiające zapisanie własnych ustawień, aktualizację oprogramowania, archiwizowanie danych HACCP i pobieranie nowych przepisów - Automatyczne gotowanie po naciśnięciu jednego przycisku (ICS) - Organizacja przepisów w folderach z opcją podglądu i nadania każdemu folderowi własnej nazwy  - Inteligentne rozpoznawanie przepisów w folderach wielopoziomowych - Pokrętło SCROLLER PLUS z funkcją wyboru i zatwierdzania opcji - 2 ruszty ze stali nierdzewnej GN 1/1Sterowanie: - Autodiagnostyka przed rozpoczęciem użytkowania urządzenia, opisowe i dźwiękowe sygnalizowanie nieprawidłowego działania - System mycia ręcznego z wyjmowanym prysznicem - Autorewers (automatyczna zmiana kierunku pracy wentylatora) pozwalająca na równomierne opiekanie - Automatyczne, równoległe sterowanie temperaturą w komorze i wnętrzu potrawy, system DELTA T - Automatycznie regulowane skraplanie pary - Możliwość zaprogramowania gotowania z opóźnieniem - Sterowanie temperaturą wewnątrz produktu za pomocą sondy czteropunktowej - Złącze USB do pobierania danych HACCP, aktualizacji oprogramowania, wgrywania/pobierania programów pieczenia - SERVICE – program służący do: kontroli działania płyty elektronicznej i wyświetlacza temperatury sondy. Zegar urządzenia połączony z podstawowymi funkcjami, umożliwiający przeprowadzenie programowanej konserwacji - ECOSPEED – dzięki rozpoznaniu ilości i rodzaju przygotowywanego produktu, urządzenie Naboo optymalizuje pobór energii, steruje nim i utrzymuje odpowiednią temperaturę pieczenia, nie dopuszczając do zmian - ECOVAPOR – system umożliwia znaczące zmniejszenie zużycia wody i energii dzięki funkcji automatycznego sterowania nasyceniem pary w komorze pieczenia - TURBOVAPOR – dzięki temu systemowi urządzenie automatycznie wytwarza idealną ilość pary pozwalającą na ugotowanie produktów takich jak: makaron jajeczny albo szparagi, liście rzepy i burak liściowy, które są bardzo włóknistymi warzywami - GREEN FINE TUNING – nowy system modulacji palnika i wydajny wymiennik ograniczające utratę mocy i zmniejszające szkodliwe emisje
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Piec konwekcyjno-parowy NABOO elektryczny z bojlerem 7x GN 1/1

  • Piec konwekcyjno-parowy NABOO elektryczny z bojlerem 10x GN 1/1 w sklepie internetowym Gastrobest.pl

    Powiększ zdjęcie

    66005,66 zł

    [Hendi PREMIUM]

    Kategoria: OBRÓBKA TERMICZNA

    , tryb parowy w zakresie od 30°C do 130°C, tryb konwekcyjno-parowy w zakresie od 30°C do 300°C - Tryby programowane – możliwość programowania i zapisywania metod pieczenia... Pełen opis produktu 'Piec konwekcyjno-parowy NABOO elektryczny z bojlerem 10x GN 1/1' »

    Budowa: - Idealnie gładka, szczelna komora - Drzwi z podwójną hartowaną szybą, komorą powietrzną i wewnętrzną szybą odbijającą ciepło zmniejszają emisję ciepła w stronę operatora i podnoszą wydajność urządzenia - Składana szyba wewnętrzna umożliwiająca łatwe czyszczenie - Regulowany zawias zapewniający optymalne uszczelnienie - Zdejmowany deflektor, ułatwiający dostęp do komory wentylatora i jej czyszczenie - Współczynnik szczelności IPX5  Tryby gotowania: - System gotowania interaktywnego ICS (Interactive Cooking System) to automatyczny system gotowania obejmujący przepisy kuchni europejskiej i azjatyckiej, ich historię, składniki, sposób przygotowania, program gotowania automatycznego i prezentację potraw na talerzu - Gotowanie ręczne w trzech trybach: tryb konwekcyjny w zakresie od 30°C do 300°C, tryb parowy w zakresie od 30°C do 130°C, tryb konwekcyjno-parowy w zakresie od 30°C do 300°C - Tryby programowane – możliwość programowania i zapisywania metod pieczenia w sekwencji automatycznej (maksymalnie 15 cykli), nadanie nazw przepisom, przypisanie zdjęcia i dodanie informacjiWyposażenie: - 10-calowy kolorowy ekran dotykowy (LCD - TFT) o wysokiej rozdzielczości - Wyświetlacz, który można skonfigurować w zależności od potrzeb użytkownika, zapisując najczęściej używane programy jako pierwsze - Połączenie z Chmurą LAINOX za pomocą Wi-Fi/kabla sieciowego umożliwiające zapisanie własnych ustawień, aktualizację oprogramowania, archiwizowanie danych HACCP i pobieranie nowych przepisów - Automatyczne gotowanie po naciśnięciu jednego przycisku (ICS) - Organizacja przepisów w folderach z opcją podglądu i nadania każdemu folderowi własnej nazwy  - Inteligentne rozpoznawanie przepisów w folderach wielopoziomowych - Pokrętło SCROLLER PLUS z funkcją wyboru i zatwierdzania opcji - 2 ruszty ze stali nierdzewnej GN 1/1Sterowanie: - Autodiagnostyka przed rozpoczęciem użytkowania urządzenia, opisowe i dźwiękowe sygnalizowanie nieprawidłowego działania - System mycia ręcznego z wyjmowanym prysznicem - Autorewers (automatyczna zmiana kierunku pracy wentylatora) pozwalająca na równomierne opiekanie - Automatyczne, równoległe sterowanie temperaturą w komorze i wnętrzu potrawy, system DELTA T - Automatycznie regulowane skraplanie pary - Możliwość zaprogramowania gotowania z opóźnieniem - Sterowanie temperaturą wewnątrz produktu za pomocą sondy czteropunktowej - Złącze USB do pobierania danych HACCP, aktualizacji oprogramowania, wgrywania/pobierania programów pieczenia - SERVICE – program służący do: kontroli działania płyty elektronicznej i wyświetlacza temperatury sondy. Zegar urządzenia połączony z podstawowymi funkcjami, umożliwiający przeprowadzenie programowanej konserwacji - ECOSPEED – dzięki rozpoznaniu ilości i rodzaju przygotowywanego produktu, urządzenie Naboo optymalizuje pobór energii, steruje nim i utrzymuje odpowiednią temperaturę pieczenia, nie dopuszczając do zmian - ECOVAPOR – system umożliwia znaczące zmniejszenie zużycia wody i energii dzięki funkcji automatycznego sterowania nasyceniem pary w komorze pieczenia - TURBOVAPOR – dzięki temu systemowi urządzenie automatycznie wytwarza idealną ilość pary pozwalającą na ugotowanie produktów takich jak: makaron jajeczny albo szparagi, liście rzepy i burak liściowy, które są bardzo włóknistymi warzywami - GREEN FINE TUNING – nowy system modulacji palnika i wydajny wymiennik ograniczające utratę mocy i zmniejszające szkodliwe emisje
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Piec konwekcyjno-parowy NABOO elektryczny z bojlerem 10x GN 1/1

  • Piec konwekcyjno-parowy SAPIENS elektryczny z bezpośrednim natryskiem 10 x GN 1/1 w sklepie internetowym Gastrobest.pl

    Powiększ zdjęcie

    42840,90 zł

    [Hendi PREMIUM]

    Kategoria: OBRÓBKA TERMICZNA

    99 programów pieczenia (maksymalnie po 4 cykle) - Gotowanie ręczne w trzech trybach: tryb konwekcyjny w zakresie od 30°C do 300°C, tryb parowy w zakresie od 30°C do 130°C, tryb ... Pełen opis produktu 'Piec konwekcyjno-parowy SAPIENS elektryczny z bezpośrednim natryskiem 10 x GN 1/1' »

    Budowa: - Idealnie gładka, szczelna komora - Drzwi z podwójną hartowaną szybą, komorą powietrzną i wewnętrzną szybą odbijającą ciepło zmniejszają emisję ciepła w stronę operatora i podnoszą wydajność urządzenia - Składana szyba wewnętrzna umożliwiająca łatwe czyszczenie - Regulowany zawias zapewniający optymalne uszczelnienie - Zdejmowany deflektor, ułatwiający dostęp do komory wentylatora i jej czyszczenie - Współczynnik szczelności IPX5Tryby gotowania: - Tryb automatyczny, ponad 90 zapisanych programów, łącznie z programami odgrzewania na talerzu lub w pojemniku - Możliwość programowania i zapisania 99 programów pieczenia (maksymalnie po 4 cykle) - Gotowanie ręczne w trzech trybach: tryb konwekcyjny w zakresie od 30°C do 300°C, tryb parowy w zakresie od 30°C do 130°C, tryb konwekcyjno-parowy w zakresie od 30°C do 300°C - Gotowanie ręczne w 4 cyklach w sekwencji automatycznej dla różnych trybów gotowania, utrzymania temperatury oraz sterowania wylotem pary - Pieczenie z sondą (ustawienie i kontrola temperatury wewnątrz potrawy) (opcja) - AUTOCLIMA® – automatyczny system pomiaru i kontroli wilgotności w komorze pieca - FAST-DRY® – system szybkiego osuszania komory - Możliwość wyboru 9 najczęściej używanych programów „press and go” (opcja)Wyposażenie: - Wyświetlacz alfanumeryczny o wysokiej rozdzielczości  - Przycisk sterowania 4 cyklami pieczenia z wyświetlaczem LED  - Przycisk dostępu do zapisanych programów pieczenia i ich zapisywania  - Pokrętło SCROLLER PLUS z funkcją wyboru i zatwierdzania opcji - Nagrzewanie ręczne - Bezpośredni natrysk - 2 ruszty ze stali nierdzewnej GN 1/1Sterowanie: - Autodiagnostyka przed rozpoczęciem użytkowania urządzenia, opisowe i dźwiękowe sygnalizowanie nieprawidłowego działania - System mycia ręcznego z wyjmowanym prysznicem - Autorewers (automatyczna zmiana kierunku pracy wentylatora) pozwalająca na równomierne opiekanie - Automatyczne, równoległe sterowanie temperaturą w komorze i wnętrzu potrawy, system DELTA T - Automatycznie regulowane skraplanie pary - Nawilżanie ręczne  - Oświetlenie halogenowe - Sterowanie temperaturą wewnątrz produktu za pomocą sondy czteropunktowej - Złącze USB do pobierania danych HACCP, aktualizacji oprogramowania, wgrywania/pobierania programów pieczenia - SERVICE – program służący do: kontroli działania płyty elektronicznej i wyświetlacza temperatury sondy. Zegar urządzenia połączony z podstawowymi funkcjami, umożliwiający przeprowadzenie programowanej konserwacji - ECOSPEED – dzięki rozpoznaniu ilości i rodzaju przygotowywanego produktu, urządzenie Naboo optymalizuje pobór energii, steruje nim i utrzymuje odpowiednią temperaturę pieczenia, nie dopuszczając do zmian - ECOVAPOR – system umożliwia znaczące zmniejszenie zużycia wody i energii dzięki funkcji automatycznego sterowania nasyceniem pary w komorze pieczenia - GREEN FINE TUNING – nowy system modulacji palnika i wydajny wymiennik ograniczające utratę mocy i zmniejszające szkodliwe emisje
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Piec konwekcyjno-parowy SAPIENS elektryczny z bezpośrednim natryskiem 10 x GN 1/1

  • Piec konwekcyjno-parowy NABOO, elektryczny z bojlerem 20x GN 2/1 lub 40x GN 1/1 w sklepie internetowym Gastrobest.pl

    Powiększ zdjęcie

    146187,96 zł

    [Hendi PREMIUM]

    Kategoria: OBRÓBKA TERMICZNA

    , tryb parowy w zakresie od 30°C do 130°C, tryb konwekcyjno-parowy w zakresie od 30°C do 300°C - Tryby programowane – możliwość programowania i zapisywania metod pieczenia... Pełen opis produktu 'Piec konwekcyjno-parowy NABOO, elektryczny z bojlerem 20x GN 2/1 lub 40x GN 1/1' »

    Budowa: - Idealnie gładka, szczelna komora - Drzwi z podwójną hartowaną szybą, komorą powietrzną i wewnętrzną szybą odbijającą ciepło zmniejszają emisję ciepła w stronę operatora i podnoszą wydajność urządzenia - Składana szyba wewnętrzna umożliwiająca łatwe czyszczenie - Regulowany zawias zapewniający optymalne uszczelnienie - Zdejmowany deflektor, ułatwiający dostęp do komory wentylatora i jej czyszczenie - Współczynnik szczelności IPX5  Tryby gotowania: - System gotowania interaktywnego ICS (Interactive Cooking System) to automatyczny system gotowania obejmujący przepisy kuchni europejskiej i azjatyckiej, ich historię, składniki, sposób przygotowania, program gotowania automatycznego i prezentację potraw na talerzu - Gotowanie ręczne w trzech trybach: tryb konwekcyjny w zakresie od 30°C do 300°C, tryb parowy w zakresie od 30°C do 130°C, tryb konwekcyjno-parowy w zakresie od 30°C do 300°C - Tryby programowane – możliwość programowania i zapisywania metod pieczenia w sekwencji automatycznej (maksymalnie 15 cykli), nadanie nazw przepisom, przypisanie zdjęcia i dodanie informacjiWyposażenie: - 10-calowy kolorowy ekran dotykowy (LCD - TFT) o wysokiej rozdzielczości - Wyświetlacz, który można skonfigurować w zależności od potrzeb użytkownika, zapisując najczęściej używane programy jako pierwsze - Połączenie z Chmurą LAINOX za pomocą Wi-Fi/kabla sieciowego umożliwiające zapisanie własnych ustawień, aktualizację oprogramowania, archiwizowanie danych HACCP i pobieranie nowych przepisów - Automatyczne gotowanie po naciśnięciu jednego przycisku (ICS) - Organizacja przepisów w folderach z opcją podglądu i nadania każdemu folderowi własnej nazwy  - Inteligentne rozpoznawanie przepisów w folderach wielopoziomowych - Pokrętło SCROLLER PLUS z funkcją wyboru i zatwierdzania opcji - 2 ruszty ze stali nierdzewnej GN 2/1Sterowanie: - Autodiagnostyka przed rozpoczęciem użytkowania urządzenia, opisowe i dźwiękowe sygnalizowanie nieprawidłowego działania - System mycia ręcznego z wyjmowanym prysznicem - Autorewers (automatyczna zmiana kierunku pracy wentylatora) pozwalająca na równomierne opiekanie - Automatyczne, równoległe sterowanie temperaturą w komorze i wnętrzu potrawy, system DELTA T - Automatycznie regulowane skraplanie pary - Możliwość zaprogramowania gotowania z opóźnieniem - Sterowanie temperaturą wewnątrz produktu za pomocą sondy czteropunktowej - Złącze USB do pobierania danych HACCP, aktualizacji oprogramowania, wgrywania/pobierania programów pieczenia - SERVICE – program służący do: kontroli działania płyty elektronicznej i wyświetlacza temperatury sondy. Zegar urządzenia połączony z podstawowymi funkcjami, umożliwiający przeprowadzenie programowanej konserwacji - ECOSPEED – dzięki rozpoznaniu ilości i rodzaju przygotowywanego produktu, urządzenie Naboo optymalizuje pobór energii, steruje nim i utrzymuje odpowiednią temperaturę pieczenia, nie dopuszczając do zmian - ECOVAPOR – system umożliwia znaczące zmniejszenie zużycia wody i energii dzięki funkcji automatycznego sterowania nasyceniem pary w komorze pieczenia - TURBOVAPOR – dzięki temu systemowi urządzenie automatycznie wytwarza idealną ilość pary pozwalającą na ugotowanie produktów takich jak: makaron jajeczny albo szparagi, liście rzepy i burak liściowy, które są bardzo włóknistymi warzywami - GREEN FINE TUNING – nowy system modulacji palnika i wydajny wymiennik ograniczające utratę mocy i zmniejszające szkodliwe emisje
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Piec konwekcyjno-parowy NABOO, elektryczny z bojlerem 20x GN 2/1 lub 40x GN 1/1

  • Piec konwekcyjno-parowy NABOO, elektryczny z bojlerem 20x GN 1/1 w sklepie internetowym Gastrobest.pl

    Powiększ zdjęcie

    103558,62 zł

    [Hendi PREMIUM]

    Kategoria: OBRÓBKA TERMICZNA

    , tryb parowy w zakresie od 30°C do 130°C, tryb konwekcyjno-parowy w zakresie od 30°C do 300°C - Tryby programowane – możliwość programowania i zapisywania metod pieczenia... Pełen opis produktu 'Piec konwekcyjno-parowy NABOO, elektryczny z bojlerem 20x GN 1/1' »

    Budowa: - Idealnie gładka, szczelna komora - Drzwi z podwójną hartowaną szybą, komorą powietrzną i wewnętrzną szybą odbijającą ciepło zmniejszają emisję ciepła w stronę operatora i podnoszą wydajność urządzenia - Składana szyba wewnętrzna umożliwiająca łatwe czyszczenie - Regulowany zawias zapewniający optymalne uszczelnienie - Zdejmowany deflektor, ułatwiający dostęp do komory wentylatora i jej czyszczenie - Współczynnik szczelności IPX5  Tryby gotowania: - System gotowania interaktywnego ICS (Interactive Cooking System) to automatyczny system gotowania obejmujący przepisy kuchni europejskiej i azjatyckiej, ich historię, składniki, sposób przygotowania, program gotowania automatycznego i prezentację potraw na talerzu - Gotowanie ręczne w trzech trybach: tryb konwekcyjny w zakresie od 30°C do 300°C, tryb parowy w zakresie od 30°C do 130°C, tryb konwekcyjno-parowy w zakresie od 30°C do 300°C - Tryby programowane – możliwość programowania i zapisywania metod pieczenia w sekwencji automatycznej (maksymalnie 15 cykli), nadanie nazw przepisom, przypisanie zdjęcia i dodanie informacjiWyposażenie: - 10-calowy kolorowy ekran dotykowy (LCD - TFT) o wysokiej rozdzielczości - Wyświetlacz, który można skonfigurować w zależności od potrzeb użytkownika, zapisując najczęściej używane programy jako pierwsze - Połączenie z Chmurą LAINOX za pomocą Wi-Fi/kabla sieciowego umożliwiające zapisanie własnych ustawień, aktualizację oprogramowania, archiwizowanie danych HACCP i pobieranie nowych przepisów - Automatyczne gotowanie po naciśnięciu jednego przycisku (ICS) - Organizacja przepisów w folderach z opcją podglądu i nadania każdemu folderowi własnej nazwy  - Inteligentne rozpoznawanie przepisów w folderach wielopoziomowych - Pokrętło SCROLLER PLUS z funkcją wyboru i zatwierdzania opcji - 2 ruszty ze stali nierdzewnej GN 1/1Sterowanie: - Autodiagnostyka przed rozpoczęciem użytkowania urządzenia, opisowe i dźwiękowe sygnalizowanie nieprawidłowego działania - System mycia ręcznego z wyjmowanym prysznicem - Autorewers (automatyczna zmiana kierunku pracy wentylatora) pozwalająca na równomierne opiekanie - Automatyczne, równoległe sterowanie temperaturą w komorze i wnętrzu potrawy, system DELTA T - Automatycznie regulowane skraplanie pary - Możliwość zaprogramowania gotowania z opóźnieniem - Sterowanie temperaturą wewnątrz produktu za pomocą sondy czteropunktowej - Złącze USB do pobierania danych HACCP, aktualizacji oprogramowania, wgrywania/pobierania programów pieczenia - SERVICE – program służący do: kontroli działania płyty elektronicznej i wyświetlacza temperatury sondy. Zegar urządzenia połączony z podstawowymi funkcjami, umożliwiający przeprowadzenie programowanej konserwacji - ECOSPEED – dzięki rozpoznaniu ilości i rodzaju przygotowywanego produktu, urządzenie Naboo optymalizuje pobór energii, steruje nim i utrzymuje odpowiednią temperaturę pieczenia, nie dopuszczając do zmian - ECOVAPOR – system umożliwia znaczące zmniejszenie zużycia wody i energii dzięki funkcji automatycznego sterowania nasyceniem pary w komorze pieczenia - TURBOVAPOR – dzięki temu systemowi urządzenie automatycznie wytwarza idealną ilość pary pozwalającą na ugotowanie produktów takich jak: makaron jajeczny albo szparagi, liście rzepy i burak liściowy, które są bardzo włóknistymi warzywami - GREEN FINE TUNING – nowy system modulacji palnika i wydajny wymiennik ograniczające utratę mocy i zmniejszające szkodliwe emisje
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Piec konwekcyjno-parowy NABOO, elektryczny z bojlerem 20x GN 1/1

  • Piec konwekcyjno-parowy NABOO, elektryczny z bojlerem 7x GN 2/1 lub 14x GN 1/1 w sklepie internetowym Gastrobest.pl

    Powiększ zdjęcie

    84707,57 zł

    [Hendi PREMIUM]

    Kategoria: OBRÓBKA TERMICZNA

    , tryb parowy w zakresie od 30°C do 130°C, tryb konwekcyjno-parowy w zakresie od 30°C do 300°C - Tryby programowane – możliwość programowania i zapisywania metod pieczenia... Pełen opis produktu 'Piec konwekcyjno-parowy NABOO, elektryczny z bojlerem 7x GN 2/1 lub 14x GN 1/1' »

    Budowa: - Idealnie gładka, szczelna komora - Drzwi z podwójną hartowaną szybą, komorą powietrzną i wewnętrzną szybą odbijającą ciepło zmniejszają emisję ciepła w stronę operatora i podnoszą wydajność urządzenia - Składana szyba wewnętrzna umożliwiająca łatwe czyszczenie - Regulowany zawias zapewniający optymalne uszczelnienie - Zdejmowany deflektor, ułatwiający dostęp do komory wentylatora i jej czyszczenie - Współczynnik szczelności IPX5  Tryby gotowania: - System gotowania interaktywnego ICS (Interactive Cooking System) to automatyczny system gotowania obejmujący przepisy kuchni europejskiej i azjatyckiej, ich historię, składniki, sposób przygotowania, program gotowania automatycznego i prezentację potraw na talerzu - Gotowanie ręczne w trzech trybach: tryb konwekcyjny w zakresie od 30°C do 300°C, tryb parowy w zakresie od 30°C do 130°C, tryb konwekcyjno-parowy w zakresie od 30°C do 300°C - Tryby programowane – możliwość programowania i zapisywania metod pieczenia w sekwencji automatycznej (maksymalnie 15 cykli), nadanie nazw przepisom, przypisanie zdjęcia i dodanie informacjiWyposażenie: - 10-calowy kolorowy ekran dotykowy (LCD - TFT) o wysokiej rozdzielczości - Wyświetlacz, który można skonfigurować w zależności od potrzeb użytkownika, zapisując najczęściej używane programy jako pierwsze - Połączenie z Chmurą LAINOX za pomocą Wi-Fi/kabla sieciowego umożliwiające zapisanie własnych ustawień, aktualizację oprogramowania, archiwizowanie danych HACCP i pobieranie nowych przepisów - Automatyczne gotowanie po naciśnięciu jednego przycisku (ICS) - Organizacja przepisów w folderach z opcją podglądu i nadania każdemu folderowi własnej nazwy  - Inteligentne rozpoznawanie przepisów w folderach wielopoziomowych - Pokrętło SCROLLER PLUS z funkcją wyboru i zatwierdzania opcji - 2 ruszty ze stali nierdzewnej GN 2/1Sterowanie: - Autodiagnostyka przed rozpoczęciem użytkowania urządzenia, opisowe i dźwiękowe sygnalizowanie nieprawidłowego działania - System mycia ręcznego z wyjmowanym prysznicem - Autorewers (automatyczna zmiana kierunku pracy wentylatora) pozwalająca na równomierne opiekanie - Automatyczne, równoległe sterowanie temperaturą w komorze i wnętrzu potrawy, system DELTA T - Automatycznie regulowane skraplanie pary - Możliwość zaprogramowania gotowania z opóźnieniem - Sterowanie temperaturą wewnątrz produktu za pomocą sondy czteropunktowej - Złącze USB do pobierania danych HACCP, aktualizacji oprogramowania, wgrywania/pobierania programów pieczenia - SERVICE – program służący do: kontroli działania płyty elektronicznej i wyświetlacza temperatury sondy. Zegar urządzenia połączony z podstawowymi funkcjami, umożliwiający przeprowadzenie programowanej konserwacji - ECOSPEED – dzięki rozpoznaniu ilości i rodzaju przygotowywanego produktu, urządzenie Naboo optymalizuje pobór energii, steruje nim i utrzymuje odpowiednią temperaturę pieczenia, nie dopuszczając do zmian - ECOVAPOR – system umożliwia znaczące zmniejszenie zużycia wody i energii dzięki funkcji automatycznego sterowania nasyceniem pary w komorze pieczenia - TURBOVAPOR – dzięki temu systemowi urządzenie automatycznie wytwarza idealną ilość pary pozwalającą na ugotowanie produktów takich jak: makaron jajeczny albo szparagi, liście rzepy i burak liściowy, które są bardzo włóknistymi warzywami - GREEN FINE TUNING – nowy system modulacji palnika i wydajny wymiennik ograniczające utratę mocy i zmniejszające szkodliwe emisje
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Piec konwekcyjno-parowy NABOO, elektryczny z bojlerem 7x GN 2/1 lub 14x GN 1/1

  • Piec konwekcyjno-parowy NABOO, elektryczny z bezpośrednim natryskiem 7x GN 2/1 lub 14x GN 1/1 w sklepie internetowym Gastrobest.pl

    Powiększ zdjęcie

    67487,64 zł

    [Hendi PREMIUM]

    Kategoria: OBRÓBKA TERMICZNA

    , tryb parowy w zakresie od 30°C do 130°C, tryb konwekcyjno-parowy w zakresie od 30°C do 300°C - Tryby programowane – możliwość programowania i zapisywania metod pieczenia... Pełen opis produktu 'Piec konwekcyjno-parowy NABOO, elektryczny z bezpośrednim natryskiem 7x GN 2/1 lub 14x GN 1/1' »

    Budowa: - Idealnie gładka, szczelna komora - Drzwi z podwójną hartowaną szybą, komorą powietrzną i wewnętrzną szybą odbijającą ciepło zmniejszają emisję ciepła w stronę operatora i podnoszą wydajność urządzenia - Składana szyba wewnętrzna umożliwiająca łatwe czyszczenie - Regulowany zawias zapewniający optymalne uszczelnienie - Zdejmowany deflektor, ułatwiający dostęp do komory wentylatora i jej czyszczenie - Współczynnik szczelności IPX5  Tryby gotowania: - System gotowania interaktywnego ICS (Interactive Cooking System) to automatyczny system gotowania obejmujący przepisy kuchni europejskiej i azjatyckiej, ich historię, składniki, sposób przygotowania, program gotowania automatycznego i prezentację potraw na talerzu - Gotowanie ręczne w trzech trybach: tryb konwekcyjny w zakresie od 30°C do 300°C, tryb parowy w zakresie od 30°C do 130°C, tryb konwekcyjno-parowy w zakresie od 30°C do 300°C - Tryby programowane – możliwość programowania i zapisywania metod pieczenia w sekwencji automatycznej (maksymalnie 15 cykli), nadanie nazw przepisom, przypisanie zdjęcia i dodanie informacjiWyposażenie: - 10-calowy kolorowy ekran dotykowy (LCD - TFT) o wysokiej rozdzielczości - Wyświetlacz, który można skonfigurować w zależności od potrzeb użytkownika, zapisując najczęściej używane programy jako pierwsze - Połączenie z Chmurą LAINOX za pomocą Wi-Fi/kabla sieciowego umożliwiające zapisanie własnych ustawień, aktualizację oprogramowania, archiwizowanie danych HACCP i pobieranie nowych przepisów - Automatyczne gotowanie po naciśnięciu jednego przycisku (ICS) - Organizacja przepisów w folderach z opcją podglądu i nadania każdemu folderowi własnej nazwy  - Inteligentne rozpoznawanie przepisów w folderach wielopoziomowych - Pokrętło SCROLLER PLUS z funkcją wyboru i zatwierdzania opcji - Bezpośredni natrysk - 2 ruszty ze stali nierdzewnej GN 2/1Sterowanie: - Autodiagnostyka przed rozpoczęciem użytkowania urządzenia, opisowe i dźwiękowe sygnalizowanie nieprawidłowego działania - System mycia ręcznego z wyjmowanym prysznicem - Autorewers (automatyczna zmiana kierunku pracy wentylatora) pozwalająca na równomierne opiekanie - Automatyczne, równoległe sterowanie temperaturą w komorze i wnętrzu potrawy, system DELTA T - Automatycznie regulowane skraplanie pary - Możliwość zaprogramowania gotowania z opóźnieniem - Sterowanie temperaturą wewnątrz produktu za pomocą sondy czteropunktowej - Złącze USB do pobierania danych HACCP, aktualizacji oprogramowania, wgrywania/pobierania programów pieczenia - SERVICE – program służący do: kontroli działania płyty elektronicznej i wyświetlacza temperatury sondy. Zegar urządzenia połączony z podstawowymi funkcjami, umożliwiający przeprowadzenie programowanej konserwacji - ECOSPEED – dzięki rozpoznaniu ilości i rodzaju przygotowywanego produktu, urządzenie Naboo optymalizuje pobór energii, steruje nim i utrzymuje odpowiednią temperaturę pieczenia, nie dopuszczając do zmian - ECOVAPOR – system umożliwia znaczące zmniejszenie zużycia wody i energii dzięki funkcji automatycznego sterowania nasyceniem pary w komorze pieczenia - TURBOVAPOR – dzięki temu systemowi urządzenie automatycznie wytwarza idealną ilość pary pozwalającą na ugotowanie produktów takich jak: makaron jajeczny albo szparagi, liście rzepy i burak liściowy, które są bardzo włóknistymi warzywami - GREEN FINE TUNING – nowy system modulacji palnika i wydajny wymiennik ograniczające utratę mocy i zmniejszające szkodliwe emisje
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Piec konwekcyjno-parowy NABOO, elektryczny z bezpośrednim natryskiem 7x GN 2/1 lub 14x GN 1/1

  • Gastronomiczny piec konwekcyjno-parowy CHEFMATE Basic Touch 4x GN 1/1 w sklepie internetowym Gastrobest.pl

    Powiększ zdjęcie

    20087,62 zł

    [Hendi PREMIUM]

    Kategoria: OBRÓBKA TERMICZNA

    - Wytrzymała, solidna konstrukcja to cecha wyróżniająca piece CHEFMATE. - Kompaktowe wymiary ułatwiające transport, wniesienie oraz instalację w każdej kuchni. - Ulepszona izolacja dzięki Pełen opis produktu 'Gastronomiczny piec konwekcyjno-parowy CHEFMATE Basic Touch 4x GN 1/1' »

    - Wytrzymała, solidna konstrukcja to cecha wyróżniającapiece CHEFMATE. - Kompaktowe wymiary ułatwiające transport, wniesienieoraz instalację w każdej kuchni. - Ulepszona izolacja dzięki zastosowaniu nowego izolatorai podwójnej szyby wewnętrznej ogranicza straty ciepła orazenergii elektrycznej a co za tym idzie także wpływa korzystniena ochronę środowiska naturalnego. - Solidna konstrukcja komory pieczenia ze stali AISI 304z formowanym dnem i sklepieniem, uniemożliwiająca odkształcaniewpływa na długoletnie korzystanie z pieca. - Zaokrąglone narożniki ułatwiające mycie wpływają na łatwośćw utrzymaniu wysokich standardów higienicznych. - Klasa ochrony IPX5 chroniąca wszystkie wewnętrzne częściprzed strumieniem wody zabezpiecza piec przed przypadkowymzalaniem elektroniki, czyli wpływa także naobniżenie kosztów ewentualnych napraw i wymiany części - Dostęp do elektronicznych modułów od przedniej części pieca - Łatwa i szybka instalacja o pcji dodatkowych - Konfiguracja języka podczas instalacji - Zrozumiałe komunikaty o błędach - Pojemność: 4x GN 1/1 (brak prowadnic na blachy 600x400 mm) - Wytwarzanie pary - bezpośredni natrysk na grzałki - Odległość między prowadnicami: 70 mm - Wentylator z autorewersem - 6 prędkości - Tłoczona komora z zaokrąglonymi narożnikami ze stali AISI 304
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Gastronomiczny piec konwekcyjno-parowy CHEFMATE Basic Touch 4x GN 1/1

  • Piec konwekcyjno-parowy COMPACT S, elektryczny z bezpośrednim natryskiem- 6x GN 1/1 w sklepie internetowym Gastrobest.pl

    Powiększ zdjęcie

    34377,44 zł

    [Hendi PREMIUM]

    Kategoria: OBRÓBKA TERMICZNA

    , wbudowany zbiornik o pojemności 5 litrów - może być używanyr w przypadku braku doprowadzenia wody do pieczenia parowego lub konwekcyjno-parowego w zakresie do 60 minutSterowanie:... Pełen opis produktu 'Piec konwekcyjno-parowy COMPACT S, elektryczny z bezpośrednim natryskiem- 6x GN 1/1' »

    Budowa: - Idealnie gładka, szczelna komora - Drzwi z podwójną hartowaną szybą, komorą powietrzną i wewnętrzną szybą odbijającą ciepło zmniejszają emisję ciepła w stronę operatora i podnoszą wydajność urządzenia - Składana szyba wewnętrzna umożliwiająca łatwe czyszczenie - Uchwyt montowany z prawej lub lewej strony - Regulowany zawias zapewniający optymalne uszczelnienie - Oświetlenie halogenowe - Współczynnik szczelności IPX5Tryby gotowania: - Konwekcyjne z funkcją AUTOCLIMA® 30-300°C - Parowe 30-130°C (niska temperatura, para atmosferyczna, wymuszona) - Konwekcyjno-parowe z systemem AUTOCLIMA® 30-300°C - Automatyczne programy Lainox – 95 zapisanych programów do gotowania - Możliwość zaprogramowania i zapisania 99 programów gotowania, w ramach każdego programu 4 cykle w serii - Gotowanie ręczne – z możliwością ustawienia maksymalnie 4 cykli w serii automatycznejWyposażenie: - Wyświetlacz alfanumeryczny - Przycisk sterowania 4 cyklami pieczenia, z wyświetlaczem LED - Przycisk dostępu do zapisanych programów pieczenia i ich zapisywania - Pokrętło SCROLLER PLUS z funkcją wyboru i zatwierdzania opcji - Nagrzewanie ręczne - Sonda wielopunktowa (d=3 mm) - Ruszty ze stali nierdzewnej GN 1/1 (2 sztuki) - Prysznic ręczny z wężem - 2,5m - Wyjmowany, wbudowany zbiornik o pojemności 5 litrów - może być używany jako zbiornik do mycia automatycznego, co eliminuje konieczność używania zbiornika na środek myjący - Wyjmowany, wbudowany zbiornik o pojemności 5 litrów - może być używanyr w przypadku braku doprowadzenia wody do pieczenia parowego lub konwekcyjno-parowego w zakresie do 60 minutSterowanie: - Ręczne nagrzewanie komory - Autodiagnostyka działania  - Automatyczne sterowanie wartością wilgotności (AUTOCLIMA®)  - Automatyczny system szybkiego osuszania komory (FAST DRY®)  - Automatyczna zmiana kierunku obrotów wentylatora (autorewers)  - Automatyczna kondensacja pary - Program mycia ręcznego  - Złącze USB (pobieranie danych HACCP, aktualizacja oprogramowania, wgrywanie/ pobieranie programów pieczenia)  - Ręczne chłodzenie komory pieczenia - Nawilżacz - Ręczne sterowanie wylotem
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Piec konwekcyjno-parowy COMPACT S, elektryczny z bezpośrednim natryskiem- 6x GN 1/1

  • Piec konwekcyjno -parowy COMPACT S, elektryczny z bezpośrednim natryskiem 6x GN 1/1 w sklepie internetowym Gastrobest.pl

    Powiększ zdjęcie

    34377,44 zł

    [Hendi PREMIUM]

    Kategoria: OBRÓBKA TERMICZNA

    - Współczynnik szczelności IPX5Tryby gotowania: - Konwekcyjne z funkcją AUTOCLIMA® 30-300°C - Parowe 30-130°C (niska temperatura, para atmosferyczna, wymuszona) - Konwekcyjno-parowe... Pełen opis produktu 'Piec konwekcyjno -parowy COMPACT S, elektryczny z bezpośrednim natryskiem 6x GN 1/1' »

    Budowa: - Idealnie gładka, szczelna komora - Drzwi z podwójną hartowaną szybą, komorą powietrzną i wewnętrzną szybą odbijającą ciepło zmniejszają emisję ciepła w stronę operatora i podnoszą wydajność urządzenia - Składana szyba wewnętrzna umożliwiająca łatwe czyszczenie - Uchwyt montowany z prawej lub lewej strony - Regulowany zawias zapewniający optymalne uszczelnienie - Oświetlenie halogenowe - Współczynnik szczelności IPX5Tryby gotowania: - Konwekcyjne z funkcją AUTOCLIMA® 30-300°C - Parowe 30-130°C (niska temperatura, para atmosferyczna, wymuszona) - Konwekcyjno-parowe z systemem AUTOCLIMA® 30-300°C - Automatyczne programy Lainox – 95 zapisanych programów do gotowania - Możliwość zaprogramowania i zapisania 99 programów gotowania, w ramach każdego programu 4 cykle w serii - Gotowanie ręczne – z możliwością ustawienia maksymalnie 4 cykli w serii automatycznejWyposażenie: - Wyświetlacz alfanumeryczny - Przycisk sterowania 4 cyklami pieczenia, z wyświetlaczem LED - Przycisk dostępu do zapisanych programów pieczenia i ich zapisywania - Pokrętło SCROLLER PLUS z funkcją wyboru i zatwierdzania opcji - Nagrzewanie ręczne - Sonda wielopunktowa (d=3 mm) - Ruszty ze stali nierdzewnej GN 1/1 (2 sztuki) - Prysznic ręczny z wężem - 2,5mSterowanie: - Ręczne nagrzewanie komory - Autodiagnostyka działania  - Automatyczne sterowanie wartością wilgotności (AUTOCLIMA®)  - Automatyczny system szybkiego osuszania komory (FAST DRY®)  - Automatyczna zmiana kierunku obrotów wentylatora (autorewers)  - Automatyczna kondensacja pary - Program mycia ręcznego  - Złącze USB (pobieranie danych HACCP, aktualizacja oprogramowania, wgrywanie/ pobieranie programów pieczenia)  - Ręczne chłodzenie komory pieczenia - Nawilżacz - Ręczne sterowanie wylotem
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Piec konwekcyjno -parowy COMPACT S, elektryczny z bezpośrednim natryskiem 6x GN 1/1

  • Piec konwekcyjno-parowy SAPIENS elektryczny z bezpośrednim natryskiem 7 x GN 1/1 w sklepie internetowym Gastrobest.pl

    Powiększ zdjęcie

    33743,82 zł

    [Hendi PREMIUM]

    Kategoria: OBRÓBKA TERMICZNA

    99 programów pieczenia (maksymalnie po 4 cykle) - Gotowanie ręczne w trzech trybach: tryb konwekcyjny w zakresie od 30°C do 300°C, tryb parowy w zakresie od 30°C do 130°C, tryb ... Pełen opis produktu 'Piec konwekcyjno-parowy SAPIENS elektryczny z bezpośrednim natryskiem 7 x GN 1/1' »

    Budowa: - Idealnie gładka, szczelna komora - Drzwi z podwójną hartowaną szybą, komorą powietrzną i wewnętrzną szybą odbijającą ciepło zmniejszają emisję ciepła w stronę operatora i podnoszą wydajność urządzenia - Składana szyba wewnętrzna umożliwiająca łatwe czyszczenie - Regulowany zawias zapewniający optymalne uszczelnienie - Zdejmowany deflektor, ułatwiający dostęp do komory wentylatora i jej czyszczenie - Współczynnik szczelności IPX5Tryby gotowania: - Tryb automatyczny, ponad 90 zapisanych programów, łącznie z programami odgrzewania na talerzu lub w pojemniku - Możliwość programowania i zapisania 99 programów pieczenia (maksymalnie po 4 cykle) - Gotowanie ręczne w trzech trybach: tryb konwekcyjny w zakresie od 30°C do 300°C, tryb parowy w zakresie od 30°C do 130°C, tryb konwekcyjno-parowy w zakresie od 30°C do 300°C - Gotowanie ręczne w 4 cyklach w sekwencji automatycznej dla różnych trybów gotowania, utrzymania temperatury oraz sterowania wylotem pary - Pieczenie z sondą (ustawienie i kontrola temperatury wewnątrz potrawy) (opcja) - AUTOCLIMA® – automatyczny system pomiaru i kontroli wilgotności w komorze pieca - FAST-DRY® – system szybkiego osuszania komory - Możliwość wyboru 9 najczęściej używanych programów „press and go” (opcja)Wyposażenie: - Wyświetlacz alfanumeryczny o wysokiej rozdzielczości  - Przycisk sterowania 4 cyklami pieczenia z wyświetlaczem LED  - Przycisk dostępu do zapisanych programów pieczenia i ich zapisywania  - Pokrętło SCROLLER PLUS z funkcją wyboru i zatwierdzania opcji - Nagrzewanie ręczne - Bezpośredni natrysk - 2 ruszty ze stali nierdzewnej GN 1/1Sterowanie: - Autodiagnostyka przed rozpoczęciem użytkowania urządzenia, opisowe i dźwiękowe sygnalizowanie nieprawidłowego działania - System mycia ręcznego z wyjmowanym prysznicem - Autorewers (automatyczna zmiana kierunku pracy wentylatora) pozwalająca na równomierne opiekanie - Automatyczne, równoległe sterowanie temperaturą w komorze i wnętrzu potrawy, system DELTA T - Automatycznie regulowane skraplanie pary - Nawilżanie ręczne  - Oświetlenie halogenowe - Sterowanie temperaturą wewnątrz produktu za pomocą sondy czteropunktowej - Złącze USB do pobierania danych HACCP, aktualizacji oprogramowania, wgrywania/pobierania programów pieczenia - SERVICE – program służący do: kontroli działania płyty elektronicznej i wyświetlacza temperatury sondy. Zegar urządzenia połączony z podstawowymi funkcjami, umożliwiający przeprowadzenie programowanej konserwacji - ECOSPEED – dzięki rozpoznaniu ilości i rodzaju przygotowywanego produktu, urządzenie Naboo optymalizuje pobór energii, steruje nim i utrzymuje odpowiednią temperaturę pieczenia, nie dopuszczając do zmian - ECOVAPOR – system umożliwia znaczące zmniejszenie zużycia wody i energii dzięki funkcji automatycznego sterowania nasyceniem pary w komorze pieczenia - GREEN FINE TUNING – nowy system modulacji palnika i wydajny wymiennik ograniczające utratę mocy i zmniejszające szkodliwe emisje
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Piec konwekcyjno-parowy SAPIENS elektryczny z bezpośrednim natryskiem 7 x GN 1/1

  • Piec konwekcyjno-parowy COMPACT elektryczny z bezpośrednim natryskiem- 10 x GN1/1 w sklepie internetowym Gastrobest.pl

    Powiększ zdjęcie

    44003,42 zł

    [Hendi PREMIUM]

    Kategoria: !Nowości

    Wyposażenie standardowe: - 2 ruszty ze stali nierdzewnej GN 1/1 - KSC004 - Sonda wielopunktowa (d= 3mm) - LM1 - Automatyczny system mycia AWS (na wyposażeniu 1 zbiornik środka myjącego CombiClean 10l) Pełen opis produktu 'Piec konwekcyjno-parowy COMPACT elektryczny z bezpośrednim natryskiem- 10 x GN1/1' »

    Wyposażenie standardowe: - 2 ruszty ze stali nierdzewnej GN 1/1 - KSC004 - Sonda wielopunktowa (d= 3mm) - LM1 - Automatyczny system mycia AWS (na wyposażeniu 1 zbiornik środka myjącego CombiClean 10l)
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Piec konwekcyjno-parowy COMPACT elektryczny z bezpośrednim natryskiem- 10 x GN1/1

  • Piec konwekcyjno-parowy COMPACT X, elektryczny z bezpośrednim natryskiem 10x GN 1/1 w sklepie internetowym Gastrobest.pl

    Powiększ zdjęcie

    53629,40 zł

    [Hendi PREMIUM]

    Kategoria: OBRÓBKA TERMICZNA

    konieczność używania zbiornika na środek myjący - Wyjmowany, wbudowany zbiornik o pojemności 5 litrów - może być używanyr w przypadku braku doprowadzenia wody do pieczenia parowego lub... Pełen opis produktu 'Piec konwekcyjno-parowy COMPACT X, elektryczny z bezpośrednim natryskiem 10x GN 1/1' »

    Budowa:  - Drzwi z podwójną hartowaną szybą, komorą powietrzną i wewnętrzną szybą odbijającą ciepło zmniejszają emisję ciepła w stronę operatora i podnoszą wydajność urządzenia - Składana szyba wewnętrzna umożliwiająca łatwe czyszczenie - Uchwyt montowany z prawej lub lewej strony - Regulowany zawias zapewniający optymalne uszczelnienie - Oświetlenie halogenowe - Współczynnik szczelności IPX5Tryby gotowania: - System gotowania interaktywnego ICS (Interactive Cooking System) to automatyczny system gotowania obejmujący przepisy kuchni europejskiej i azjatyckiej, ich historię, składniki, sposób przygotowania, program gotowania automatycznego i prezentację potraw na talerzu  - Konwekcyjne z funkcją AUTOCLIMA® 30-300°C - Parowe 30-130°C (niska temperatura, para atmosferyczna, wymuszona) - Konwekcyjno-parowe z systemem AUTOCLIMA® 30-300°C - Dodatkowe 80 automatycznych programów do: odgrzewania / podtrzymywania temperatury / rozmrażania / gotowania próżniowego / gotowania wielopoziomowego oraz „just in time” / garowania / przyrumienienia - Możliwość zaprogramowania i zapisania 400 programów, w ramach każdego programu 15 cykli w serii automatycznej, funkcja nazwania każdego programu - Funkcja Ulubione – naciśnij przycisk Ulubione, aby wyświetlić własne menu -  Gotowanie ręczne – z możliwością ustawienia maksymalnie 15 cykli w serii automatycznejWyposażenie: - 5-calowy, kolorowy, podświetlany ekran dotykowy LCD TFT - Przycisk dostępu do zapisanych programów pieczenia i ich zapisywania - Pokrętło SCROLLER PLUS z funkcją wyboru i zatwierdzania opcji - Nagrzewanie ręczne - Sonda wielopunktowa ( d=3 mm) - Ruszty ze stali nierdzewnej GN 1/1 (2 sztuki) - Prysznic ręczny z wężem - 2,5m - Wyjmowany, wbudowany zbiornik o pojemności 5 litrów - może być używany jako zbiornik do mycia automatycznego, co eliminuje konieczność używania zbiornika na środek myjący - Wyjmowany, wbudowany zbiornik o pojemności 5 litrów - może być używanyr w przypadku braku doprowadzenia wody do pieczenia parowego lub konwekcyjno-parowego w zakresie do 60 minutSterowanie: - Automatyczne nagrzewanie komory - Autodiagnostyka działania - Automatyczne sterowanie wartością wilgotności (AUTOCLIMA®) - Automatyczny system szybkiego osuszania komory (FAST DRY®)  - Automatyczna zmiana kierunku obrotów wentylatora (autorewers)  - Automatyczne, równoległe sterowanie temperaturą w komorze i wnętrzu potrawy (system Delta T)  - Programowany opóźniony start pieczenia  - Automatyczna kondensacja pary - Program mycia ręcznego  - Złącze USB (pobieranie danych HACCP, aktualizacja oprogramowania, wgrywanie/ pobieranie programów pieczenia)  - Ręczne i automatyczne chłodzenie komory pieczenia - Nawilżacz - Ręczne sterowanie wylotem
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Piec konwekcyjno-parowy COMPACT X, elektryczny z bezpośrednim natryskiem 10x GN 1/1

  • Piec konwekcyjno-parowy elektryczny 6xGN 1/1– linia Compact – wersja S w sklepie internetowym Gastrobest.pl

    Powiększ zdjęcie

    34377,44 zł

    [Hendi PREMIUM]

    Kategoria: !Nowości

    - Z panelem poziomymWyposażenie standardowe - 2 ruszty 1/1 GN ze stali nierdzewnej, kod: 801901 (530 x 325 mm) - System automatycznego mycia AWS, ze zbiornikiem na detergent, kod: DL 010 (10 litrów) Pełen opis produktu 'Piec konwekcyjno-parowy elektryczny 6xGN 1/1– linia Compact – wersja S' »

    - Z panelem poziomymWyposażenie standardowe - 2 ruszty 1/1 GN ze stali nierdzewnej, kod: 801901 (530 x 325 mm) - System automatycznego mycia AWS, ze zbiornikiem na detergent, kod: DL 010 (10 litrów)
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Piec konwekcyjno-parowy elektryczny 6xGN 1/1– linia Compact – wersja S


Gastrobest.pl

Artykuły do kuchni oraz gastronomi.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 18.01.2011
hendi, stalgast, hendi premium, czĘŚĆi zamienne premium, n/a, pasabahce, royal catering, robot coupe, soda pluss, unox
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0