Powiększ zdjęcie
30,90 zł
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2013. Pełen opis produktu 'Hotelarstwo cz. II Organizacja pracy T.2 FORMAT-AB' »
32,39 zł
Technik hotelarstwa. Organizacja pracy w hotelarstwie, część 2. Podręcznik ... Pełen opis produktu 'Technik hotelarstwa. Organizacja pracy. Podręcznik, część 2 WSiP' »
26,87 zł
. W części drugiej omówiono głównie zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO, zasady utrzymania porządku i czystości, funkcjonowanie działu... Pełen opis produktu 'Organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik, część 1 REA-WSiP' »
36,52 zł
tematy dotyczÄ ce otoczenia obiektu hotelowego, pionĂłw funkcjonalnych hotelu, organizacji dziaĹu sĹuĹźby piÄter, jednostek mieszkalnych, organizacji i techniki pracy w dziale... Pełen opis produktu 'Organizacja pracy w hotelarstwie PodrÄcznik Tom 2 Kwalifikacja T.12' »
37,36 zł
Organizacja pracy w hotelarstwie. W części drugiej omówiono: - zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO, - zasady... Pełen opis produktu 'Organizacja pracy w hotelarstwie 2' »
33,68 zł
zadania, organizacjÄ i technikÄ pracy recepcji. Ponadto przedstawiono podstawowe wymagania dotyczÄ ce kultury i etyki w hotelarstwie. TreĹÄ uzupeĹniajÄ pytania testowe oraz pytania... Pełen opis produktu 'Organizacja pracy PodrÄcznik czÄĹÄ 1 Technik hotelarstwa' »
31,97 zł
PodrÄcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.12. "ObsĹuga goĹci w obiekcie ĹwiadczÄ cym usĹugi hotelarskie". Dopusz... Pełen opis produktu 'Hotelarstwo CzÄĹÄ 2 Organizacja pracy Tom 2 PodrÄcznik' »
12,80 zł
Niniejszy poradnik przeznaczony jest dla nauczycieli przedmiotu organizacja pracy w hotelarstwie w technikum hotelarskim i powstał na podstawie podręcznika: Organizacja... Pełen opis produktu 'ORGANIZACJA PRACY W HOTELARSTWIE POR.MET' »
"Organizacja pracy w hotelarstwie. W części drugiej omówiono: - zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO, - zasady... Pełen opis produktu 'Organizacja pracy w hotelarstwie 2' »