Przejdź do wyników wyszukiwania
Sortuj:
Zainstaluj wyszukiwarkę
  • []

    Kategoria: Książki & Multimedia > KsiążkiWysyłka: do 3 dni

    ilustracjami, schematami, tabelami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia. Nazwa - Organizacja pracy w hotelarstwie Hotelarstwo tom II... Pełen opis produktu 'Organizacja pracy w hotelarstwie Hotelarstwo tom II Technik hotelarstwa Kwalifikacja T.12 podręcznik cz.2 - Cymańska-Garbowska Barbara, Witrykus Danuta, Wolak Grzegorz' »

    Opis - Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Obejmuje tematy dotyczące otoczenia obiektu hotelowego, pionów funkcjonalnych hotelu, organizacji działu służby pięter, jednostek mieszkalnych, organizacji i techniki pracy w dziale służby pięter, charakterystyki usług hotelarskich dodatkowych, ofert usług hotelarskich dodatkowych oraz sprzedaży usług hotelarskich dodatkowych. Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono licznymi ilustracjami, schematami, tabelami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia. Nazwa - Organizacja pracy w hotelarstwie Hotelarstwo tom II Technik hotelarstwa Kwalifikacja T.12 podręcznik cz.2 Autor - Cymańska-Garbowska Barbara, Witrykus Danuta, Wolak Grzegorz Oprawa - Miękka Wydawca - WSiP Kod ISBN - 9788302150432 Kod EAN - 9788302150432 Rok wydania - 2015 Język - polski Format - 17.0x24.0cm Ilość stron - 480 Szkoła - Szkoła średnia Typ podręcznika - Podręcznik Przedmiot - Przedmioty zawodowe Podatek VAT - 5% Premiera - 2015-07-03
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Organizacja pracy w hotelarstwie Hotelarstwo tom II Technik hotelarstwa Kwalifikacja T.12 podręcznik cz.2 - Cymańska-Garbowska Barbara, Witrykus Danuta, Wolak Grzegorz

  • [Rea]

    Kategoria: Szkoły zawodoweWysyłka: od ręki

    Organizacja pracy w hotelarstwie to podręcznik przeznaczony jest dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa . Materiał został podzielony... Pełen opis produktu 'Organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Część I' »

    Organizacja pracy w hotelarstwie to podręcznik przeznaczony jest dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Materiał został podzielony na dwie części. W części pierwszej zaprezentowano ogólne wiadomości o historii hotelarstwa na świecie i w Polsce z akcentem położonym na nowoczesne kierunki rozwoju. Zaprezentowano sylwetkę hotelarza, uwzględniając jego predyspozycje psychiczne, umiejętności komunikowania się oraz postępowanie zgodne z zasadami etyki zawodowej. Na szczególną uwagę zasługuje rozdział dotyczący klasyfikacji i wymogów kategoryzacyjnych obiektów hotelarskich w Polsce i Europie. Zaprezentowano ważniejsze organizacje działające w hotelarstwie, podkreślono znaczenie i możliwości świadczenia usług przez zakłady hotelarskie. W formie schematów i ilustracji pokazano urządzenia i instalacje, zgodne z obowiązującymi standardami wyposażenia technicznego zakładu hotelarskiego. Zwrócono uwagę na funkcję zakładu hotelarskiego przyjaznego dla osób niepełnosprawnych. Na końcu każdego rozdziału znajduje się zbiór pytań i zadań o zróżnicowanym stopniu trudności, które uczniowie mogą rozwiązywać indywidualnie lub zespołowo. Podręcznik zawiera liczne ilustracje, tabele oraz schematy, które ułatwiają przyswajanie wiedzy oraz wzbogacają jego estetykę. Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową oraz standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik hotelarstwa.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Część I

  • [Wydawnictwo REA]

    Kategoria: INNE

    pracowników wobec gości może sprawić, że hotel zyska stałych klientów. Podręcznik Organizacja pracy w hotelarstwie składa się z dwóch części. Przeznaczony jest dla uczniów techników... Pełen opis produktu 'Organizacja pracy w hotelarstwie cz 1. Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa' »

    Hotelarstwo jest rodzajem usługi, która polega na zorganizowanym udzielaniu gościny. Hotelarz powinien mieć świadomość, że oferowane przez niego usługi muszą być na wysokim poziomie. Dlatego tak dużą wagę przywiązuj e się do doboru i szkolenia kadry pracowników zakładów hotelarskich. Hotelarz powinien mieć odpowiednie predyspozycje fizyczne i psychiczne, szeroką wiedzę oraz umiejętność komunikowania się. Praca na każdym stanowisku ma wpływ na właściwe funkcjonowanie i wyniki ekonomiczne hotelu, co w efekcie daje hotelarzowi satysfakcję osobistą i zapewnia miejsce pracy. Przyjazna postawa pracowników wobec gości może sprawić, że hotel zyska stałych klientów. Podręcznik Organizacja pracy w hotelarstwie składa się z dwóch części. Przeznaczony jest dla uczniów techników i szkół policealnych kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia i standardami wymagań egzaminacyjnych w zawodzie technik hotelarstwa. Cykl kształcenia trwa cztery lata. Spis treści: Wstęp Rozdział 1 Hotelarstwo wczoraj i dziś 1.1. Historia rozwoju hotelarstwa 1.1.1. Hotelarstwo na świecie 1.1.2. Współczesne kierunki rozwoju hotelarstwa 1.1.3. Niekonwencjonalne obiekty noclegowe 1.2 Hotelarstwo w Polsce Rozdział 2 Estetyka, Etykieta, Etyka (3E) w zawodzie hotelarza 2.1. Predyspozycje psychofizyczne i intelektualne hotelarza 2.2. Sylwetka wzorowego hotelarza 2.3. Kultura obsługi gościa hotelowego (hotelarski savoir vivre) 2.4. Formy komunikowania się z gościem 2.5. Zasady etyki zawodowej Rozdział 3 Klasyfikacja i kategoryzacja bazy noclegowej 3.1. Pojęcia dotyczące standaryzacji 3.2. Kategoryzacja bazy noclegowej w Europie 3.3. Regulacje prawne w kategoryzacji bazy noclegowej w Polsce 3.4. Kategoryzacja bazy noclegowej w Polsce Rozdział 4 Organizacja hotelarstwa 4.1. Gestorzy bazy noclegowej w Polsce 4.2. Światowe organizacje gospodarcze w hotelarstwie 4.3. Międzynarodowe łańcuchy i systemy hotelarskie w Polsce 4.4. Polskie sieci hotelowe 4.5. Międzynarodowe i krajowe organizacje hotelarskie 4.6. Współpraca branży hotelarskiej z organizacjami turystycznymi Rozdział 5 Usługi hotelarskie 5.1. Rodzaje usług świadczonych przez zakłady hotelarskie 5.2. Obiekty i urządzenia rekreacyjne 5.3. Zespoły wielofunkcyjne w hotelach 5.4. Usługi hotelarskie w środkach transportu Rozdział 6 Wyposażenie techniczne hotelu 6.1. Funkcje użytkowe budynku hotelowego 6.2. Wyposażenie obiektu w instalacje i urządzenia techniczne 6.2.1. Instalacja elektryczna 6.2.2. Instalacja wodna 6.2.3. Instalacja kanalizacyjna 6.2.4. Instalacja grzewcza 6.2.5. Wentylacja pomieszczeń 6.2.6. Instalacja odgromowa 6.3. Wyposażenie obiektu w dodatkowe instalacje i urządzenia techniczne 6.3.1. Klimatyzacja pomieszczeń 6.3.2. Instalacja centralnego odkurzania 6.3.3. Instalacja telefoniczna 6.3.4. Instalacja komputerowa 6.3.5. Instalacja telewizyjna 6.3.6. Telewizja dozorowa 6.3.7. Telewizja przemysłowa 6.3.8. System kontroli dostępu 6.3.9. System centralnego klucza 6.3.10. System sygnalizacji włamania i napadu 6.4. Zabezpieczenie przeciwpożarowe obiektów hotelarskich 6.5. Wpływ obiektów hotelarskich na środowisko Rozdział 7 Dział techniczny 7.1. Struktura organizacyjna działu technicznego 7.2. Funkcja pralni w hotelu 7.3. Komunikacja wewnętrzna w hotelu i transport zewnętrzny 7.4. Garaże i parkingi 7.5. Udostępnianie obiektów hotelarskich osobom niepełnosprawnym Literatura Przepisy prawne Adresy internetowe Zdjęcia
    Ranking sklepy24.pl : 3

    Więcej o Organizacja pracy w hotelarstwie cz 1. Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa

  • [Wydawnictwo REA]

    Kategoria: INNE

    pracowników wobec gości może sprawić, że hotel zyska stałych klientów. Podręcznik Organizacja pracy w hotelarstwie składa się z dwóch części. Przeznaczony jest dla uczniów techników... Pełen opis produktu 'Organizacja pracy w hotelarstwie cz 2. Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa' »

    Hotelarstwo jest rodzajem usługi, która polega na zorganizowanym udzielaniu gościny. Hotelarz powinien mieć świadomość, że oferowane przez niego usługi muszą być na wysokim poziomie. Dlatego tak dużą wagę przywiązuj e się do doboru i szkolenia kadry pracowników zakładów hotelarskich. Hotelarz powinien mieć odpowiednie predyspozycje fizyczne i psychiczne, szeroką wiedzę oraz umiejętność komunikowania się. Praca na każdym stanowisku ma wpływ na właściwe funkcjonowanie i wyniki ekonomiczne hotelu, co w efekcie daje hotelarzowi satysfakcję osobistą i zapewnia miejsce pracy. Przyjazna postawa pracowników wobec gości może sprawić, że hotel zyska stałych klientów. Podręcznik Organizacja pracy w hotelarstwie składa się z dwóch części. Przeznaczony jest dla uczniów techników i szkół policealnych kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia i standardami wymagań egzaminacyjnych w zawodzie technik hotelarstwa. Cykl kształcenia trwa cztery lata. W części drugiej omówiono: zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO, zasady utrzymania porządku i czystości, zasady funkcjonowania działu gastronomii hotelowej z uwzględnieniem kontroli jakości żywieniowej, zgodnie z zasadami HACCP, współpracę z biurami podróży, charakterystykę parterowej części zakładu ze szczególnym uwzględnieniem działu recepcji. Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową orazstandardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik hotelarstwa. Spis treści: Wstęp Rozdział 1 Hotelarstwo wczoraj i dziś 1.1. Historia rozwoju hotelarstwa 1.1.1. Hotelarstwo na świecie 1.1.2. Współczesne kierunki rozwoju hotelarstwa 1.1.3. Niekonwencjonalne obiekty noclegowe 1.2 Hotelarstwo w Polsce Rozdział 2 Estetyka, Etykieta, Etyka (3E) w zawodzie hotelarza 2.1. Predyspozycje psychofizyczne i intelektualne hotelarza 2.2. Sylwetka wzorowego hotelarza 2.3. Kultura obsługi gościa hotelowego (hotelarski savoir vivre) 2.4. Formy komunikowania się z gościem 2.5. Zasady etyki zawodowej Rozdział 3 Klasyfikacja i kategoryzacja bazy noclegowej 3.1. Pojęcia dotyczące standaryzacji 3.2. Kategoryzacja bazy noclegowej w Europie 3.3. Regulacje prawne w kategoryzacji bazy noclegowej w Polsce 3.4. Kategoryzacja bazy noclegowej w Polsce Rozdział 4 Organizacja hotelarstwa 4.1. Gestorzy bazy noclegowej w Polsce 4.2. Światowe organizacje gospodarcze w hotelarstwie 4.3. Międzynarodowe łańcuchy i systemy hotelarskie w Polsce 4.4. Polskie sieci hotelowe 4.5. Międzynarodowe i krajowe organizacje hotelarskie 4.6. Współpraca branży hotelarskiej z organizacjami turystycznymi Rozdział 5 Usługi hotelarskie 5.1. Rodzaje usług świadczonych przez zakłady hotelarskie 5.2. Obiekty i urządzenia rekreacyjne 5.3. Zespoły wielofunkcyjne w hotelach 5.4. Usługi hotelarskie w środkach transportu Rozdział 6 Wyposażenie techniczne hotelu 6.1. Funkcje użytkowe budynku hotelowego 6.2. Wyposażenie obiektu w instalacje i urządzenia techniczne 6.2.1. Instalacja elektryczna 6.2.2. Instalacja wodna 6.2.3. Instalacja kanalizacyjna 6.2.4. Instalacja grzewcza 6.2.5. Wentylacja pomieszczeń 6.2.6. Instalacja odgromowa 6.3. Wyposażenie obiektu w dodatkowe instalacje i urządzenia techniczne 6.3.1. Klimatyzacja pomieszczeń 6.3.2. Instalacja centralnego odkurzania 6.3.3. Instalacja telefoniczna 6.3.4. Instalacja komputerowa 6.3.5. Instalacja telewizyjna 6.3.6. Telewizja dozorowa 6.3.7. Telewizja przemysłowa 6.3.8. System kontroli dostępu 6.3.9. System centralnego klucza 6.3.10. System sygnalizacji włamania i napadu 6.4. Zabezpieczenie przeciwpożarowe obiektów hotelarskich 6.5. Wpływ obiektów hotelarskich na środowisko Rozdział 7 Dział techniczny 7.1. Struktura organizacyjna działu technicznego 7.2. Funkcja pralni w hotelu 7.3. Komunikacja wewnętrzna w hotelu i transport zewnętrzny 7.4. Garaże i parkingi 7.5. Udostępnianie obiektów hotelarskich osobom niepełnosprawnym Literatura Przepisy prawne Adresy internetowe Zdjęcia
    Ranking sklepy24.pl : 3

    Więcej o Organizacja pracy w hotelarstwie cz 2. Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa

  • Organizacja pracy w hotelarstwie część 2 Technik hotelarstwa w sklepie internetowym Prolibri.pl

    Powiększ zdjęcie

    36,72 zł
    40,80 zł

    []

    Kategoria: Nauki przyrodnicze >GeografiaWysyłka: od ręki

    , organizację i technikę pracy recepcji oraz służby parterowej. Ponadto przedstawiono podstawowe wymagania dotyczące kultury i etyki w hotelarstwie. Treść uzupełniają liczne... Pełen opis produktu 'Organizacja pracy w hotelarstwie część 2 Technik hotelarstwa' »

    W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji oraz służby parterowej. Ponadto przedstawiono podstawowe wymagania dotyczące kultury i etyki w hotelarstwie. Treść uzupełniają liczne pytania i zadania do samodzielnego wykonania.Numer dopuszczenia:11/2011...
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Organizacja pracy w hotelarstwie część 2 Technik hotelarstwa

  • [REA]

    Kategoria: Podręczniki i lekturyWysyłka: do 3 dni

    Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa.

    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Organizacja pracy w hotelarstwie 2 Podręcznik do nauki zawodu Technik Hotelarstwa

  • [Rea]

    Kategoria: Ekonomia / MarketingWysyłka: od ręki

    Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. W części drugiej omówiono: zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania... Pełen opis produktu 'Organizacja pracy w hotelarstwie. Część 2. Podręcznik do nauki zawodu. Technik hotelarstwa.' »

    Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. W części drugiej omówiono: zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO, zasady utrzymania porządku i czystości, zasady funkcjonowania działu gastronomii hotelowej z uwzględnieniem kontroli jakości żywieniowej, zgodnie z zasadami HACCP, współpracę z biurami podróży, charakterystykę parterowej części zakładu ze szczególnym uwzględnieniem działu recepcji. Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową oraz standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik hotelarstwa.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Organizacja pracy w hotelarstwie. Część 2. Podręcznik do nauki zawodu. Technik hotelarstwa.

  • [WSIP]

    Kategoria: / Podręczniki - aktualna, szeroka oferta edukacyjna / Szkoła Zasadnicza / Zasadnicza szkoła zawodowa 1 / Przedmioty zawodowe

    , organizację i technikę pracy recepcji oraz służby parterowej. Ponadto przedstawiono Pełen opis produktu 'Organizacja pracy w hotelarstwie część 2 Technik hotelarstwa' »

    W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji oraz służby parterowej. Ponadto przedstawiono
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Organizacja pracy w hotelarstwie część 2 Technik hotelarstwa

  • [REA]

    Kategoria: Książki / Podręczniki. Ćwiczenia i zadania

    .

    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Organizacja pracy w hotelarstwie 2. Podręcznik do nauki zawodu Technik Hotelarstwa

  • []

    Kategoria: Książki & Multimedia > KsiążkiWysyłka: do 3 dni

    standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu "technik hotelarstwa". Nazwa - Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa... Pełen opis produktu 'Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa cz.2 / REA - Orłowska Joanna, Tkaczyk Małgorzata' »

    Opis - Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie "technik hotelarstwa". Materiał podzielono na dwie części. W części 2. omówiono:- zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO,- zasady utrzymania porządku i czystości,- zasady funkcjonowania działu gastronomii hotelowej z uwzględnieniem kontroli jakości żywieniowej zgodnie z zasadami HACCP,- współpracę z biurami podróży,- charakterystykę parterowej części zakładu ze szczególnym uwzględnieniem działu recepcji. Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową i standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu "technik hotelarstwa". Nazwa - Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa cz.2 / REA Autor - Orłowska Joanna, Tkaczyk Małgorzata Oprawa - Miękka Wydawca - REA Numer dopuszczenia - 25/2008 Kod ISBN - 9788375440218 Kod EAN - 9788375440218 Rok wydania - 2008 Język - polski Format - 17.0x24.0cm Ilość stron - 146 Szkoła - Zasadnicza szkoła zawodowa Typ podręcznika - Podręcznik Przedmiot - Przedmioty zawodowe Podatek VAT - 5% Premiera - 2013-08-30
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa cz.2 / REA - Orłowska Joanna, Tkaczyk Małgorzata

  • []

    Kategoria: Książki & Multimedia > KsiążkiWysyłka: do 3 dni

    . Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji oraz służby parterowej. Ponadto przedstawiono podstawowe wymagania dotyczące kultury i etyki w hotelarstwie. Treść uzupełniają... Pełen opis produktu 'Organizacja pracy w hotelarstwie. Technik hotelarstwa. Podręcznik cz.1 - Tadeusz Tulibacki' »

    Opis - W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji oraz służby parterowej. Ponadto przedstawiono podstawowe wymagania dotyczące kultury i etyki w hotelarstwie. Treść uzupełniają liczne pytania i zadania do samodzielnego wykonania. Nazwa - Organizacja pracy w hotelarstwie. Technik hotelarstwa. Podręcznik cz.1 Autor - Tadeusz Tulibacki Oprawa - Miękka Wydawca - WSiP Numer dopuszczenia - 2009 Kod ISBN - 9788302107474 Kod EAN - 9788302107474 Wydanie - 1 Rok wydania - 2009 Język - polski Seria wydawnicza - N Format - 16.5x23.5cm Ilość stron - 156 Szkoła - Szkoła średnia Typ podręcznika - Podręcznik Przedmiot - Przedmioty zawodowe Podatek VAT - 5% Premiera - 2009-10-15
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Organizacja pracy w hotelarstwie. Technik hotelarstwa. Podręcznik cz.1 - Tadeusz Tulibacki

  • [WSiP Wydawnictwo Szkolne i Pedagogiczne]

    Kategoria: Turystyka. HotelarstwoWysyłka: od ręki

    . W części drugiej omówiono głównie zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO, zasady utrzymania porządku i czystości, funkcjonowanie działu... Pełen opis produktu 'Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa Część 1' »

    Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie ?technik hotelarstwa?. Materiał podzielono na dwie części. W części 1. zaprezentowano ogólne wiadomości o historii hotelarstwa na świecie i w Polsce z akcentem położonym na nowoczesne kierunki rozwoju, zaprezentowano sylwetkę hotelarza, uwzględniając jego predyspozycje psychiczne, umiejętności komunikowania się oraz postępowanie zgodne z zasadami etyki zawodowej. Na szczególną uwagę zasługuje rozdział dotyczący klasyfikacji i wymogów kategoryzacyjnych obiektów hotelarskich w Polsce i Europie. Omówiono ważniejsze organizacje działające w hotelarstwie, podkreślono znaczenie i możliwości świadczenia usług przez zakłady hotelarskie. W formie schematów i ilustracji pokazano urządzenia i instalacje zgodne z obowiązującymi standardami wyposażenia technicznego zakładu hotelarskiego. Zwrócono uwagę na funkcję zakładu hotelarskiego przyjaznego dla osób niepełnosprawnych.Na końcu każdego rozdziału znajduje się zbiór pytań i zadań o zróżnicowanym stopniu trudności, które uczniowie mogą rozwiązywać indywidualnie lub zespołowo. Podręcznik zawiera liczne ilustracje, tabele i schematy, które ułatwiają przyswajanie wiedzy oraz wzbogacają jego estetykę. W części drugiej omówiono głównie zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO, zasady utrzymania porządku i czystości, funkcjonowanie działu gastronomii hotelowej z uwzględnieniem kontroli jakości żywieniowej zgodnie z zasadami HACCP, współpracę z biurami podróży oraz przedstawiono charakterystykę parterowej części zakładu ze szczególnym uwzględnieniem działu recepcji.Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową i standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu ?technik hotelarstwa?.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa Część 1

  • [Rea]

    Kategoria: Turystyka. HotelarstwoWysyłka: od ręki

    Organizacja pracy w hotelarstwie. W części drugiej omówiono:- zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO,- zasady... Pełen opis produktu 'Organizacja pracy w hotelarstwie. Część 2. Podręcznik do nauki zawodu. Technik hotelarstwa.' »

    Organizacja pracy w hotelarstwie. W części drugiej omówiono:- zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO,- zasady utrzymania porządku i czystości,- zasady funkcjonowania działu gastronomii hotelowej z uwzględnieniem kontroli jakości żywieniowej, zgodnie z zasadami HACCP,- współpracę z biurami podróży,- charakterystykę parterowej części zakładu ze szczególnym uwzględnieniem działu recepcji.Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową oraz standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik hotelarstwa.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Organizacja pracy w hotelarstwie. Część 2. Podręcznik do nauki zawodu. Technik hotelarstwa.

  • [Rea]

    Kategoria: Turystyka. HotelarstwoWysyłka: od ręki

    Organizacja pracy w hotelarstwie ? podręcznik przeznaczony jest dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Materiał został podzielony na... Pełen opis produktu 'Organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Część I' »

    Organizacja pracy w hotelarstwie ? podręcznik przeznaczony jest dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Materiał został podzielony na dwie części. W części pierwszej zaprezentowano ogólne wiadomości o historii hotelarstwa na świecie i w Polsce z akcentem położonym na nowoczesne kierunki rozwoju. zaprezentowano sylwetkę hotelarza, uwzględniając jego predyspozycje psychiczne, umiejętności komunikowania się oraz postępowanie zgodne z zasadami etyki zawodowej. Na szczególną uwagę zasługuje rozdział dotyczący klasyfikacji i wymogów kategoryzacyjnych obiektów hotelarskich w Polsce i Europie. Zaprezentowano ważniejsze organizacje działające w hotelarstwie, podkreślono znaczenie i możliwości świadczenia usług przez zakłady hotelarskie. W formie schematów i ilustracji pokazano urządzenia i instalacje, zgodne z obowiązującymi standardami wyposażenia technicznego zakładu hotelarskiego. Zwrócono uwagę na funkcję zakładu hotelarskiego przyjaznego dla osób niepełnosprawnych. Na końcu każdego rozdziału znajduje się zbiór pytań i zadań o zróżnicowanym stopniu trudności, które uczniowie mogą rozwiązywać indywidualnie lub zespołowo. Podręcznik zawiera liczne ilustracje, tabele oraz schematy, które ułatwiają przyswajanie wiedzy oraz wzbogacają jego estetykę. W części drugiej będą omówione głównie zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO, zasady utrzymania porządku i czystości, funkcjonowanie działu gastronomii hotelowej z uwzględnieniem kontroli jakości żywieniowej, zgodnie z zasadami HACCP, współpraca z biurami podróży oraz przedstawiona zostanie charakterystyka parterowej części zakładu ze szczególnym uwzględnieniem działu recepcji. Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową oraz standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik hotelarstwa.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Część I

  • []

    Kategoria: Książki & Multimedia > KsiążkiWysyłka: do 3 dni

    . Nazwa - Organizacja pracy w hotelarstwie Hotelarstwo tom II Technik ohotelarstwa Kwalifikacja T.11 podręcznik cz.1 / REA Autor - Cymańska-Grabowska... Pełen opis produktu 'Organizacja pracy w hotelarstwie Hotelarstwo tom II Technik ohotelarstwa Kwalifikacja T.11 podręcznik cz.1 / REA - Cymańska-Grabowska Barbara, Witrykus Danuta, Wolak Grzegorz, Pietras Jadwiga' »

    Opis - Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji).Wprowadza w podstawy turystyki.Omawia szczegółowo zasady standaryzacji obiektów noclegowych.Przedstawia charakterystykę bazy noclegowej w Polsce i dokładnie opisuje największe sieci hotelowe.Prezentuje główne organizacje hotelarskie. Nazwa - Organizacja pracy w hotelarstwie Hotelarstwo tom II Technik ohotelarstwa Kwalifikacja T.11 podręcznik cz.1 / REA Autor - Cymańska-Grabowska Barbara, Witrykus Danuta, Wolak Grzegorz, Pietras Jadwiga Oprawa - Miękka Wydawca - WSiP Kod ISBN - 9788302148309 Kod EAN - 9788302148309 Rok wydania - 2011 Język - polski Format - 17.0x24.0cm Ilość stron - 344 Szkoła - Zasadnicza szkoła zawodowa Typ podręcznika - Podręcznik Przedmiot - Przedmioty zawodowe Podatek VAT - 5% Premiera - 2014-11-07
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Organizacja pracy w hotelarstwie Hotelarstwo tom II Technik ohotelarstwa Kwalifikacja T.11 podręcznik cz.1 / REA - Cymańska-Grabowska Barbara, Witrykus Danuta, Wolak Grzegorz, Pietras Jadwiga

  • []

    Kategoria: Książki & Multimedia > KsiążkiWysyłka: do 3 dni

    ze szczególnym uwzględnieniem działu recepcji. Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową i standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu "technik hotelarstwa". Nazwa - Organizacja... Pełen opis produktu 'Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa cz.1 / REA - Orłowska Joanna, Tkaczyk Małgorzata' »

    Opis - Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie "technik hotelarstwa". Materiał podzielono na dwie części. W części 1. zaprezentowano ogólne wiadomości o historii hotelarstwa na świecie i w Polsce z akcentem położonym na nowoczesne kierunki rozwoju, zaprezentowano sylwetkę hotelarza, uwzględniając jego predyspozycje psychiczne, umiejętności komunikowania się oraz postępowanie zgodne z zasadami etyki zawodowej. Na szczególną uwagę zasługuje rozdział dotyczący klasyfikacji i wymogów kategoryzacyjnych obiektów hotelarskich w Polsce i Europie. Omówiono ważniejsze organizacje działające w hotelarstwie, podkreślono znaczenie i możliwości świadczenia usług przez zakłady hotelarskie. W formie schematów i ilustracji pokazano urządzenia i instalacje zgodne z obowiązującymi standardami wyposażenia technicznego zakładu hotelarskiego. Zwrócono uwagę na funkcję zakładu hotelarskiego przyjaznego dla osób niepełnosprawnych.Na końcu każdego rozdziału znajduje się zbiór pytań i zadań o zróżnicowanym stopniu trudności, które uczniowie mogą rozwiązywać indywidualnie lub zespołowo. Podręcznik zawiera liczne ilustracje, tabele i schematy, które ułatwiają przyswajanie wiedzy oraz wzbogacają jego estetykę. W części drugiej omówiono głównie zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO, zasady utrzymania porządku i czystości, funkcjonowanie działu gastronomii hotelowej z uwzględnieniem kontroli jakości żywieniowej zgodnie z zasadami HACCP, współpracę z biurami podróży oraz przedstawiono charakterystykę parterowej części zakładu ze szczególnym uwzględnieniem działu recepcji.Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową i standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu "technik hotelarstwa". Nazwa - Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa cz.1 / REA Autor - Orłowska Joanna, Tkaczyk Małgorzata Oprawa - Miękka Wydawca - WSiP Numer dopuszczenia - 07/2008 Kod ISBN - 9788302140884 Kod EAN - 9788302140884 Rok wydania - 2013 Język - polski Format - 16.5x23.5cm Ilość stron - 154 Szkoła - Zasadnicza szkoła zawodowa Typ podręcznika - Podręcznik Przedmiot - Przedmioty zawodowe Podatek VAT - 5% Premiera - 2013-09-19
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa cz.1 / REA - Orłowska Joanna, Tkaczyk Małgorzata

  • Organizacja pracy w hotelarstwie Hotelarstwo Tom 2 Kwalifikacja T.12 Podręcznik Część 2 w sklepie internetowym Prolibri.pl

    Powiększ zdjęcie

    38,70 zł
    43,00 zł

    [wsip]

    Kategoria: Nauki przyrodnicze >GeografiaWysyłka: od ręki

    dotyczące otoczenia obiektu hotelowego, pionów funkcjonalnych hotelu, organizacji działu służby pięter, jednostek mieszkalnych, organizacji i techniki pracy w dziale służby... Pełen opis produktu 'Organizacja pracy w hotelarstwie Hotelarstwo Tom 2 Kwalifikacja T.12 Podręcznik Część 2' »

    Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).Obejmuje tematy dotyczące otoczenia obiektu hotelowego, pionów funkcjonalnych hotelu, organizacji działu służby pięter, jednostek mieszkalnych, organizacji i techniki pracy w dziale służby pięter, charakterystyki usług hotelarskich dodatkowych, ofert usług hotelarskich dodatkowych oraz sprzedaży usług hotelarskich dodatkowych.Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono licznymi ilustracjami, schematami, tabelami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia....
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Organizacja pracy w hotelarstwie Hotelarstwo Tom 2 Kwalifikacja T.12 Podręcznik Część 2

  • Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa Część 1 w sklepie internetowym Prolibri.pl

    Powiększ zdjęcie

    30,42 zł
    33,80 zł

    []

    Kategoria: Nauki przyrodnicze >GeografiaWysyłka: od ręki

    . W części drugiej omówiono głównie zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO, zasady utrzymania porządku i czystości, funkcjonowanie działu... Pełen opis produktu 'Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa Część 1' »

    Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie „technik hotelarstwa”. Materiał podzielono na dwie części. W części 1. zaprezentowano ogólne wiadomości o historii hotelarstwa na świecie i w Polsce z akcentem położonym na nowoczesne kierunki rozwoju, zaprezentowano sylwetkę hotelarza, uwzględniając jego predyspozycje psychiczne, umiejętności komunikowania się oraz postępowanie zgodne z zasadami etyki zawodowej. Na szczególną uwagę zasługuje rozdział dotyczący klasyfikacji i wymogów kategoryzacyjnych obiektów hotelarskich w Polsce i Europie. Omówiono ważniejsze organizacje działające w hotelarstwie, podkreślono znaczenie i możliwości świadczenia usług przez zakłady hotelarskie. W formie schematów i ilustracji pokazano urządzenia i instalacje zgodne z obowiązującymi standardami wyposażenia technicznego zakładu hotelarskiego. Zwrócono uwagę na funkcję zakładu hotelarskiego przyjaznego dla osób niepełnosprawnych.Na końcu każdego rozdziału znajduje się zbiór pytań i zadań o zróżnicowanym stopniu trudności, które uczniowie mogą rozwiązywać indywidualnie lub zespołowo. Podręcznik zawiera liczne ilustracje, tabele i schematy, które ułatwiają przyswajanie wiedzy oraz wzbogacają jego estetykę. W części drugiej omówiono głównie zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO, zasady utrzymania porządku i czystości, funkcjonowanie działu gastronomii hotelowej z uwzględnieniem kontroli jakości żywieniowej zgodnie z zasadami HACCP, współpracę z biurami podróży oraz przedstawiono charakterystykę parterowej części zakładu ze szczególnym uwzględnieniem działu recepcji.Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową i standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu „technik hotelarstwa”....
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa Część 1

  • [WSIP]

    Kategoria: / Podręczniki - aktualna, szeroka oferta edukacyjna / Szkoła Zasadnicza / Zasadnicza szkoła zawodowa 1 / Przedmioty zawodowe

    Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Obejmuje... Pełen opis produktu 'Organizacja pracy w hotelarstwie Hotelarstwo Tom 2 Kwalifikacja T.12 Podręcznik Część 2' »

    Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).Obejmuje tematy dotyczące otoczenia obiektu hotelowego, pionów funkcjonalnych hotelu, organizacji
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Organizacja pracy w hotelarstwie Hotelarstwo Tom 2 Kwalifikacja T.12 Podręcznik Część 2

  • []

    Kategoria: Książki & Multimedia > KsiążkiWysyłka: do 3 dni

    . W rozdziale 6. Omówiono odpowiedzialność obiektu hotelarskiego, a więc przepisy prawa obowiązujące w Polsce i międzynarodowe . Nazwa - Organizacja pracy w hotelarstwie.... Pełen opis produktu 'Organizacja pracy w hotelarstwie. Technik hotelarstwa. Podręcznik cz.2 - Drogoń Witold, Granecka-Wrzosek Bożena' »

    Opis - Podręcznik jest podzielony na 6 rozdziałów. Rozdział 1. zawiera wiadomości na temat systemów zachowania czystości w obiekcie hotelarskim z uwzględnieniem zasad bhp, przepisów sanitarnych i ochrony przeciwpożarowej oraz ochrony środowiska. W rozdziale 2. omówiono usługi gastronomiczne w obiekcie hotelarskim. Rozdział 3. zawiera informacje na temat wyposażenia technicznego obiektów hotelarskich. W rozdziale 4. omówiono współpracę obiektów hotelarskich z biurami podróży, w tym rodzaje umów, kodeks postępowania praktycznego oraz organizacje turystyczne w Polsce. Rozdział 5. poświęcono na omówienie sposobów zarządzania obiektem hotelarskim, czyli stylów kierowania, form zarządzania, schematów organizacji oraz administracji obiektów hotelarskich, a także przykładowego regulaminu hotelowego. W rozdziale 6. Omówiono odpowiedzialność obiektu hotelarskiego, a więc przepisy prawa obowiązujące w Polsce i międzynarodowe . Nazwa - Organizacja pracy w hotelarstwie. Technik hotelarstwa. Podręcznik cz.2 Autor - Drogoń Witold, Granecka-Wrzosek Bożena Oprawa - Twarda Wydawca - WSiP Numer dopuszczenia - 2011 Kod ISBN - 9788302119149 Kod EAN - 9788302119149 Wydanie - 1 Rok wydania - 2011 Język - polski Format - 16.5x23.5cm Ilość stron - 232 Szkoła - Szkoła średnia Typ podręcznika - Podręcznik Przedmiot - Przedmioty zawodowe Podatek VAT - 5% Premiera - 2011-07-20
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Organizacja pracy w hotelarstwie. Technik hotelarstwa. Podręcznik cz.2 - Drogoń Witold, Granecka-Wrzosek Bożena


Albertus.pl

Poradniki oraz encyklopedie i słowniki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 28.09.2005
wydawnictwo naukowe pwn, zysk i s-ka, adam marszałek, lonely planet publications, pwn, rebis, wnt, muza, penguin, wydawnictwo literackie
Produkty w ofercie: 30292
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 30292
Opinie pozytywne: 1
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 2

ksiegarnia.edu.pl

Książki naukowo-techniczne oraz podręczniki akademickie.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 20.11.2006
politechnika warszawska, uniwersytet adama mickiewicza w poznaniu, uniwersytet warmińsko-mazurski w olsztynie, politechnika białostocka, politechnika Śląska, wydawnictwa komunikacji i Łączności, politechnika gdańska, uniwersytet zielonogórski
Produkty w ofercie: 2666
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 11
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Sportowo-Medyczna.pl

Podręczniki akademickie i naukowe.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 05.01.2007
Produkty w ofercie: 6331
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 1
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Selkar.pl

Literatura popluarnonaukowa oraz książki wielogatunkowe.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 06.03.2007
pwn wydawnictwo naukowe, egmont, helion, Świat książki, wolters kluwer polska, albatros, c.h. beck, bellona, w.a.b., olesiejuk sp. z o.o.
Produkty w ofercie: 74490
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 72862
Opinie pozytywne: 5
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 1

InBook.pl

Książki , płyty CD, DVD, multimedia, zegarki, zabawki
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 19.04.2008
Produkty w ofercie: 161774
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 161774
Opinie pozytywne: 9
Opinie neutralne: 1
Opinie negatywne: 6

Gigant.pl

Książki, muzyka oraz filmy.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 18.06.2008
cd baby, universal music, warner music, naxos classical, imports, sony music, sony music entertainment, warner music poland, emi, cherry red
Produkty w ofercie: 1318806
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 146217
Opinie pozytywne: 22
Opinie neutralne: 1
Opinie negatywne: 4

Rema.com.pl

Książki i albumy oraz kalendarze i gry oraz zabawki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 04.03.2009
bellona, zysk i s-ka, zielona sowa, skrzat, amber, greg, egmont, ameet, wilga, znak
Produkty w ofercie: 34971
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 34971
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Literacka.pl

Książki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 25.05.2009
wydawnictwo naukowe pwn, egmont, helion, cambridge university press, wydawnictwo olesiejuk, wolters kluwer polska, olesiejuk, bellona, trefl, zielona sowa
Produkty w ofercie: 212612
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 112
Opinie neutralne: 2
Opinie negatywne: 1

Kumiko.pl

Książki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 12.10.2009
wydawnictwo naukowe pwn, helion, cambridge university press, olesiejuk, wolters kluwer, zielona sowa, egmont, pzwl, wydawnictwo uniwersytetu warszawskiego, lektorklett
Produkty w ofercie: 93973
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Lideria.pl

Książki, filmy, muzyka, multimedia oraz zabawki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 27.04.2010
naukowe pwn, wolters kluwer, firma księgarska jacek olesiejuk, egmont, c.h.beck, wam, bellona, helion, rebis, zielona sowa
Produkty w ofercie: 93816
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 93816
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Booknet.net.pl

Książki oraz podręczniki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 09.03.2011
pwn wydawnictwo naukowe, wydawnictwo olesiejuk, egmont, helion, c.h. beck, cambridge university press, wsip wydawnictwo szkolne i pedagogiczne, bellona, zielona sowa, amber
Produkty w ofercie: 296847
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 296847
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Wieszcz.pl

Książki nowe oraz używane.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 04.05.2011
warszawa, czytelnik warszawa, wydawnictwo naukowe pwn, piw warszawa, wolters kluwer, cambridge university press, nasza księgarnia warszawa, olesiejuk, helion, kiw warszawa
Produkty w ofercie: 169572
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 2
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Prolibri.pl

Książki i audiobooki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 27.05.2011
wydawnictwo naukowe pwn, wolters kluwer, cambridge university press, olesiejuk, helion, c.h. beck, egmont, zielona sowa, umcs, wydawnictwo uniwersytetu jagiellońskiego
Produkty w ofercie: 90375
Promocje: 89430
Wysyłka do 3 dni: 90375
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

NaszaSzkolna.pl

Książki, podręczniki oraz książki językowe.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 10.08.2011
wydawnictwo naukowe pwn, -, zielona sowa, bellona, wolters kluwer, egmont, olesiejuk, zysk i s-ka, helion, skrzat
Produkty w ofercie: 108498
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 108498
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0