Powiększ zdjęcie
31,50 zł35,00 zł
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa, w którym wyodrębniono kwalifikacje T.11. "Planowanie i realizacja usług w recepcji" oraz T.12. "Obsługa gości... Pełen opis produktu 'Hotelarstwo Część 1 Organizacja pracy Tom 1 Podręcznik' »
31,40 zł
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych. Dopuszczony do użytku... Pełen opis produktu 'Obsługa turystyczna Część 1 Organizacja imprez i usług turystycznych Tom 1 Podręcznik' »
31,50 zł
44,00 zł
gospodarczej oraz prowadzenia rachunkowości w przedsiębiorstwach. Kwalifikacja A.35. Część 1. Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji. Podręcznik do nauki zawodu... Pełen opis produktu 'Kwalifikacja A.35. Część 1. Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji. Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista - Praca zbiorowa' »
34,90 zł
, organizację i technikę pracy recepcji. Ponadto przedstawiono podstawowe wymagania dotyczące kultury i etyki w hotelarstwie.Treść uzupełniają pytania testowe oraz pytania i zadania do samodzielnego... Pełen opis produktu 'Organizacja pracy podręcznik część 1' »
32,90 zł
39,69 zł44,10 zł
dla organizatora wyjazdów, jak i ich uczestników. Szczegółowo opisuje profilaktykę zagrożeń, jakie mogą się zdarzyć w czasie podróży. Omawia gospodarcze i prawne aspekty organizacji imprez... Pełen opis produktu 'Organizacja imprez i usług turystycznych Turystyka Tom 5 Podręcznik Część 1' »
40,10 zł
dla organizatora wyjazdów, jak i ich uczestników. Szczegółowo opisuje profilaktykę zagrożeń, jakie mogą się zdarzyć w czasie podróży. Omawia gospodarcze i prawne aspekty organizacji imprez... Pełen opis produktu 'Turystyka. Tom 5. Podręcznik, część 1. Organizacja imprez i usług turystycznych.' »
21,10 zł
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach: do nauczania w zawodzie sprzedawca.W podręczniku wymieniono i zaprezentowano nazwy konkretnych firm i marki produktów. Zamieszczono je w celach dydaktycznych,... Pełen opis produktu 'Organizacja sprzedaży część 1' »
40,20 zł
Podręcznik do nauczania przedmiotu ekonomika. Treść podręcznika jest zgodna z podstawą programową i dostosowana do programu nauczania dla zawodu technik ekonomista.
38,70 zł43,00 zł
Hotelarstwo. Tom II. Organizacja pracy w hotelarstwie. Część 1.Barbara Cymańska-Garbowska, Danuta Witrykus, Jadwiga Pietras, Grzegorz WolakZakres: kwalifikacja T.11 (Planowanie... Pełen opis produktu 'Organizacja pracy w hotelarstwie Tom 2 Część 1' »
25,20 zł
Podręcznik do nauczania przedmiotu ekonomika przedsiębiorstw, powstały na bazie podręcznika Stanisława Dębskiego. Zawiera wiedzę z zakresu tworzenia i działalności podmiotów gospodarczych (działalności... Pełen opis produktu 'Ekonomika i organizacja przedsiębiorstw. Część 1.' »
39,78 zł44,20 zł
Podręcznik do nauczania przedmiotu ekonomika. Treść podręcznika jest zgodna z podstawą programową i dostosowana do programu nauczania dla zawodu technik ekonomista....
43,11 zł47,90 zł
.35. Część 1. Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji. Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista to podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik ekonomista,... Pełen opis produktu 'Kwalifikacja A.35 Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista Część 1' »
20,00 zł
Organizacja sprzedaży. Zasadnicza szkoła zawodowa, część 1. Zawód: sprzedawca. Podręcznik.Spis treści:Wiadomości wstępneHandel detalicznyRodzaje przedsiębiorstwOtoczenie prz... Pełen opis produktu 'Organizacja sprzedaży. Zasadnicza szkoła zawodowa, część 1. Podręcznik' »
30,80 zł
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie ?technik hotelarstwa?. Materiał podzielono na dwie części. W części 1. zaprezentowano ogólne wiadomości... Pełen opis produktu 'Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa Część 1' »
43,10 zł
.35. Część 1. Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji. Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista to podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik ekonomista,... Pełen opis produktu 'Kwalifikacja A.35. Część 1. Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji. Podręcznik' »
21,60 zł
Zbiór autorstwa Elżbiety Żochowskiej przeznaczony dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które... Pełen opis produktu 'Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych Część 1' »
7,77 zł
AUTOR: ANDRZEJ KOMOSA.ILUSTRACJE: TAK.JĘZYK: POLSKI.WYDANIE: CZWARTE, ZMIENIONE I POPRAWIONE.ROK WYDANIA: 1997.ILOŚĆ STRON: 212.OKŁADKA: MIĘKKA.STAN OGÓLNY W SKALI OD 1 DO 10: = 6 =INFORMACJE Pełen opis produktu 'EKONOMIKA I ORGANIZACJA FIRMY HANDLOWEJ CZĘŚĆ 1' »
AUTOR: ANDRZEJ KOMOSA.ILUSTRACJE: TAK.JĘZYK: POLSKI.ROK WYDANIA: 1999.ILOŚĆ STRON: 164.OKŁADKA: MIĘKKA.STAN OGÓLNY W SKALI OD 1 DO 10: = 7 =INFORMACJE DODATKOWE: KSIĄŻKA JEST W STANIE DOBRYM.... Pełen opis produktu 'ORGANIZACJA SPRZEDAŻY CZĘŚĆ 1 - A. Komosa (1999)' »