Powiększ zdjęcie
29,80 zł
przez kelnera w obecności konsumenta, omówiono techniki podawania gorących i zimnych napojów bezalkoholowych oraz napojów alkoholowych. Przedstawiono także organizację i obsługę różnego... Pełen opis produktu 'Obsługa konsumenta Część 2' »
29,43 zł32,70 zł
21,21 zł
AUTOR: RYSZARD JARGOŃ.ILUSTRACJE: TAK.JĘZYK: POLSKI.WYDANIE: SZÓSTE.ROK WYDANIA: 2007.ILOŚĆ STRON: 200.OKŁADKA: MIĘKKA.STAN OGÓLNY W SKALI OD 1 DO 10: = 7 =INFORMACJE DODATKOWE: KSIĄŻKA JEST W STANIE DOBRYM.... Pełen opis produktu 'OBSŁUGA KONSUMENTA CZĘŚĆ 2 - Ryszard Jargoń (2007)' »
33,00 zł
opracowany zgodnie z podstawą programową oraz standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik hotelarstwa. numer dopuszczenia 13/2008 Obsługa konsumenta w hotelarstwie część... Pełen opis produktu 'Obsługa konsumenta w hotelarstwie część 2 Duda' »
24,90 zł
Książka przeznaczona dla szkół kształcących w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego.
25,76 zł
W części drugiej znajdują się opisy techniki pracy, metod serwowania potraw i napojów oraz organizacji różnych przyjęć. Zaprezentowano też szczegółowe usługi związane z gastronomią w obiektac... Pełen opis produktu 'OBSŁUGA KONSUMENTA W HOTELARSTWIE CZĘŚĆ 2' »
34,90 zł
4 Zasady utrzymania czystości zastawy stołowej 5 Technika noszenia tac i naczyń 6 Zasady nakrywania stołów 7 Zasady obsługi konsumenta 8 Sposoby i technika podawania potraw i napojów... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta. Część 2' »
20,00 zł
18,96 zł
23,00 zł
ze szczególnym uwzględnieniem gastronomii hotelowej. Materiał został podzielony na dwie części, zgodnie z dwuletnim cyklem kształcenia w zakresie obsługi konsumenta. Pełen opis produktu 'Obsługa konsumenta w hotelarstwie. Część 2 - Joanna Duda , Sebastian Krzywda' »
30,48 zł
36,18 zł38,97 zł
przez kelnera w obecności konsumenta, omówiono techniki podawania gorących i zimnych napojów bezalkoholowych oraz napojów alkoholowych. Przedstawiono także organizację i obsługę różnego... Pełen opis produktu 'Obsługa konsumenta część 2' »
32,20 zł
bankietów. Omówiono rolę koktajlbaru w zakładzie, obsługę gości hotelowych oraz systemy rozliczeń kelnerskich.Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne polecają ją jako podręcznik do nauki obsługi... Pełen opis produktu 'Obsługa konsumenta. Część 2' »