Przejdź do wyników wyszukiwania
Sortuj:
Zainstaluj wyszukiwarkę
  • []

    Kategoria: Zdrowa Żywność/Miody, dżemy

    i tego, z jakich kwiatów pochodzi. Miód Manuka MGO 100+ 250g MANUKA HEALTH jest wyjątkowy ze względu na dużą zawartość methylglyoxalu , substancji o silnym działaniu przeciwbakteryjnym,... Pełen opis produktu 'Miód Manuka 100+ Manuka Health 250g' »

    O leczniczych właściwościach miodu wiedziano już od wieków, a od pewnego czasu miód wykorzystywany jest również i w kosmetykach. W rzeczywistości jednak prawdziwa moc miodu zależy od jego właściwości i tego, z jakich kwiatów pochodzi. Miód Manuka MGO 100+ 250g MANUKA HEALTH jest wyjątkowy ze względu na dużą zawartość methylglyoxalu, substancji o silnym działaniu przeciwbakteryjnym, która znajduje się w nowozelandzkiej roślinie Manuka. Miody Manuka słyną z licznych wartości odżywczych, są też nieocenionym źródłem witamin, protein i aminokwasów, które skutecznie wzmacniają układ odpornościowy, łagodzą zaburzenia hormonalne, poprawiają wygląd włosów i skóry. Żeby czerpać korzyści dla zdrowia wystarczy codziennie na czczo spożywać 2-3 łyżeczki miodu. Miodem Manuka z powodzeniem można też słodzić napoje, a przy okazji nie wypada nie docenić go za wspaniałe walory smakowe. Jeśli wszystko dobre, co dobre jest niezdrowe lub tuczące, to akurat ten produkt jest wspaniałym wyjątkiem od tej reguły. Składniki: 100% miód z krzewu Manuka. Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna - 1400 kJ / 334 kcal tłuszcz - 0 g węglowodany - 82,1 g w tym cukry - 82,1 g białko - 0,3 g sól - 35g Kraj pochodzenia: Nowa Zelandia
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód Manuka 100+ Manuka Health 250g

  • []

    Kategoria: Zdrowa Żywność/Miody, dżemy

    Miód od wieków znany jest ze swoich leczniczych właściwości , jednak niektóre jego odmiany są szczególnie wartościowe. Miód Manuka 400+ Manuka Health jest wyjątkowy... Pełen opis produktu 'Miód Manuka 400+ Manuka Health 250g' »

    Miód od wieków znany jest ze swoich leczniczych właściwości, jednak niektóre jego odmiany są szczególnie wartościowe. Miód Manuka 400+ Manuka Health jest wyjątkowy ze względu na bardzo dużą zawartość methylglyoxalu, substancji znajdującej w krzewie Manuka rosnącym tylko w Nowej Zelandii. Methylglyoxal, czyli MGO ma właściwości przeciwbakteryjne, wzmacnia układ immunologiczny, chroni układ pokarmowy, a przy okazji doskonale wpływa na wygląd skóry, wszystko dzięki proteinom, witaminom i cennym aminokwasom. W miodzie Manuka 400+ jest aż 400 mg MGO na kilogram produktu, podczas gdy w naturalnych miodach ilość ta kształtuje się na poziomie 1-10 mg. Żeby zauważyć rezultaty działania produktu, wystarczy spożywać 2-3 łyżeczki dziennie, profilaktycznie, dla smaku, najlepiej rano na czczo lub przed posiłkami. Certyfikowany, w pełni naturalny miód Manuka jest świetnie przyswajany przez organizm, co czyni go wyjątkowo skutecznym suplementem diety. Składniki: 100% miód z krzewu Manuka. Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna - 1400kJ / 334kcal tłuszcz - 0g węglowodany - 82,1g w tym cukry - 82,1g białko - 0,3g sól - 35g Kraj pochodzenia: Nowa Zelandia
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód Manuka 400+ Manuka Health 250g

  • [Manuka Health]

    Kategoria: Żywność (rozwiń) > Żywność ekologiczna > Miody > Miody ManukaWysyłka: od ręki

    Miód Manuka MGO™ 550+ 500 g Manuka Health Opis: Miód Manuka MGO™ 550+ 500 g to produkt wybierany przez klientów, którzy chcą kupić najlepszy z dostępnych na... Pełen opis produktu 'Miód Manuka MGO™ 550+ 500 g Manuka Health' »

    Miód Manuka MGO™ 550+ 500 g Manuka Health Opis: Miód Manuka MGO™ 550+ 500 g to produkt wybierany przez klientów, którzy chcą kupić najlepszy z dostępnych na rynku miód Manuka. Charakteryzuje się bardzo wysoką, certyfikowaną zawartością methylglyoxalu na poziomie 550+ mg/kg (MGO™ 550+). Bardzo wysokie stężenie methylglyoxalu jest źródłem trwałych i cennych właściwości miodu Manuka: - pomocny w dbaniu o zdrowy stan skóry - wyjątkowo korzystny wpływ na poprawę i utrzymanie dobrego stanu układu pokarmowego - dobroczynny wpływ na układ immunologiczny Zalecane spożycie: 1-2 łyżeczek 3 razy dziennie przed posiłkiem. Opakowanie 500g przy spożywaniu trzech łyżeczek dziennie wystarcza na około miesiąc. Co sprawia, że Miód Manuka jest tak wyjątkowy? Unikatowy dla Nowej Zelandii miód Manuka jest jedynym na świecie w 100% naturalnym produktem spożywczym zawierającym istotne żywieniowo ilości methylglyoxalu (MGO™) – od 30 do 800 mg/kg. Dla porównania - zawartość methylglyoxalu w innych miodach nie przekracza 10 mg/kg. Naukowo potwierdzone właściwości Unikalny Miód Manuka MGO™ powstaje dzięki roślinie o nazwie Leptospermum scoparium, rosnącej tylko w Nowej Zelandii. Z początku wyjątkowe właściwości miodu Manuka były rozpoznawane i mierzone z wykorzystaniem testów, które dawały wyniki o dużych odchyleniach, w właściwe źródło aktywności miodu Manuka pozostawało niezbadane przez niemal 15 lat. Przełomu dokonała grupa naukowców kierowana Profesora Thomasa Henle z Politechniki w Dreźnie, w Niemczech. „Po raz pierwszy jesteśmy w stanie jednoznacznie stwierdzić, że za unikatowe właściwości miodu Manuka bezpośrednio odpowiedzialny jest naturalnie występujący w nim methylglyoxal.” - Prof. Thomas Henle, Politechnika Drezdeńska, 2008 Produkt I Methylglyoxal, mg/kg Miód Manuka: 30-800 + Inne miody: 0-10 Inne produkty żywnościowe: 0-50 Kraj pochodzenia: Nowa Zelandia Miód Manuka nie jest lekiem ani substytutem leku. W przypadku leczenia chorób zaleca się kontakt z lekarzem oraz pozostawanie pod jego opieką.       
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód Manuka MGO™ 550+ 500 g Manuka Health

  • [Manuka Health]

    Kategoria: Żywność (rozwiń) > Żywność ekologiczna > Miody > Miody ManukaWysyłka: od ręki

    Miód Manuka MGO™ 100+ 500 g Manuka Health Opis: Miód Manuka MGO™ 100+ 500 g to najczęściej kupowany słoik miodu Manuka MGO™ 100+. Cechuje się relatywnie... Pełen opis produktu 'Miód Manuka MGO™ 100+ 500 g Manuka Health' »

    Miód Manuka MGO™ 100+ 500 g Manuka Health Opis: Miód Manuka MGO™ 100+ 500 g to najczęściej kupowany słoik miodu Manuka MGO™ 100+. Cechuje się relatywnie wysoką, certyfikowaną zawartością methylglyoxalu na poziomie 100 mg/kg. Zwykłe miody zawierają średnio od 1 do 10 mg/gk. Methylglyoxal, który w istotnym stężeniu występuje tylko w niektórych miodach Manuka jest źródłem unikatowych właściwości tego produktu: - wysokie stężenie methylglyoxalu w miodzie Manuka wpływa wyjątkowo korzystnie na poprawę i utrzymanie dobrego stanu układu pokarmowego - dobroczynne działanie dla układu immunologicznego - pomocny w dbaniu o zdrowy stan skóry Zalecane spożycie: 1-2 łyżeczek 3 razy dziennie przed posiłkiem. Opakowanie 500 g przy spożywaniu trzech łyżeczek dziennie wystarcza na około miesiąc. Naukowo potwierdzone właściwości: Miód Manuka MGO™ jest produkowany przez pszczoły żywiące się nektarem z kwiatów rośliny o nazwie Manuka (Leptospermum scoparium), która rośnie tylko w Nowej Zelandii. Przez wiele lat wyjątkowe właściwości miodu Manuka były rozpoznawane i mierzone z wykorzystaniem testów, które dawały wyniki o dużych odchyleniach. Właściwe źródło aktywności miodu Manuka pozostawało niezbadane przez niemal 15 lat. Przełomu dokonała grupa naukowców kierowana Profesora Thomasa Henle z Politechniki w Dreźnie, w Niemczech. „Po raz pierwszy jesteśmy w stanie jednoznacznie stwierdzić, że za unikatowe właściwości miodu Manuka bezpośrednio odpowiedzialny jest naturalnie występujący w nim methylglyoxal.” - Prof. Thomas Henle, Politechnika Drezdeńska, 2008 Badanie naukowa wykazały, że Miód Manuka MGO™ jest jak dotąd jedynym produktem żywnościowym na świecie, w którym znaleziono tak znaczne stężenie naturalnie występującego methylglyoxalu -  na poziomie od 30 mg/kg do ponad 800 mg/kg. Dla porównania, zawartość tego składnika w innych występujących na świecie miodach waha się od 1 do 10 mg/kg, średnio 3,1 mg/kg. Naukowcy, którzy zbadali właściwości Miodu Manuka MGO™, zalecają spożywanie miodu o zawartości minimum 100 mg methylglyoxalu na kg (MGO™ 100+). Produkt I Methylglyoxal, mg/kg Miód Manuka: 30-800 + Inne miody: 0-10 Inne produkty żywnościowe: 0-50 Kraj pochodzenia: Nowa Zelandia Miód Manuka nie jest lekiem ani substytutem leku. W przypadku leczenia chorób zaleca się kontakt z lekarzem oraz pozostawanie pod jego opieką.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód Manuka MGO™ 100+ 500 g Manuka Health

  • [Manuka Health]

    Kategoria: Żywność (rozwiń) > Żywność ekologiczna > Miody > Miody ManukaWysyłka: od ręki

    Miód Manuka MGO™ 400+ 500 g Manuka Health Opis: Aktywny, nowozelandzki Miód Manuka MGO™ 400+ 500 g to najczęściej kupowany miód Manuka w Polsce.... Pełen opis produktu 'Miód Manuka MGO™ 400+ 500 g Manuka Health' »

    Miód Manuka MGO™ 400+ 500 g Manuka Health Opis: Aktywny, nowozelandzki Miód Manuka MGO™ 400+ 500 g to najczęściej kupowany miód Manuka w Polsce. Charakteryzuje się bardzo wysoką, certyfikowaną zawartością methylglyoxalu na poziomie 400 mg/kg (MGO™ 400+). Niezwykle wysokie stężenie methylglyoxalu jest źródłem cennych właściwości miodu Manuka: - wyjątkowo korzystny wpływ na poprawę i utrzymanie dobrego stanu układu pokarmowego - dobroczynne działanie dla układu immunologicznego - pomocny w dbaniu o zdrowy stan skóry Zalecane spożycie: 1-2 łyżeczek 3 razy dziennie przed posiłkiem. Opakowanie 500g przy spożywaniu trzech łyżeczek dziennie wystarcza na około miesiąc. Zalecane spożycie: 1-2 łyżeczek 3 razy dziennie przed posiłkiem. Opakowanie 250g przy spożywaniu trzech łyżeczek dziennie wystarcza na około dwa tygodnie. Co sprawia, że Miód Manuka jest tak wyjątkowy? Unikatowy dla Nowej Zelandii miód Manuka jest jedynym na świecie w 100% naturalnym produktem spożywczym zawierającym istotne żywieniowo ilości methylglyoxalu (MGO™) – od 30 do 800 mg/kg. Dla porównania - zawartość methylglyoxalu w innych miodach nie przekracza 10 mg/kg. Naukowo potwierdzone właściwości Unikalny Miód Manuka MGO™ powstaje dzięki roślinie o nazwie Leptospermum scoparium, rosnącej tylko w Nowej Zelandii. Z początku wyjątkowe właściwości miodu Manuka były rozpoznawane i mierzone z wykorzystaniem testów, które dawały wyniki o dużych odchyleniach, w właściwe źródło aktywności miodu Manuka pozostawało niezbadane przez niemal 15 lat. Przełomu dokonała grupa naukowców kierowana Profesora Thomasa Henle z Politechniki w Dreźnie, w Niemczech. „Po raz pierwszy jesteśmy w stanie jednoznacznie stwierdzić, że za unikatowe właściwości miodu Manuka bezpośrednio odpowiedzialny jest naturalnie występujący w nim methylglyoxal.” - Prof. Thomas Henle, Politechnika Drezdeńska, 2008 Produkt I Methylglyoxal, mg/kg Miód Manuka: 30-800 + Inne miody: 0-10 Inne produkty żywnościowe: 0-50 Kraj pochodzenia: Nowa Zelandia Miód Manuka nie jest lekiem ani substytutem leku. W przypadku leczenia chorób zaleca się kontakt z lekarzem oraz pozostawanie pod jego opieką.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód Manuka MGO™ 400+ 500 g Manuka Health

  • [Manuka Health]

    Kategoria: Żywność (rozwiń) > Żywność ekologiczna > Miody > Miody ManukaWysyłka: od ręki

    Miód Manuka MGO™ 550+ 250g Manuka Health Opis: Miód Manuka MGO™ 550+ 250 g to produkt wybierany przez klientów, którzy chcą kupić najlepszy z dostępnych na... Pełen opis produktu 'Miód Manuka MGO™ 550+ 250 g Manuka Health' »

    Miód Manuka MGO™ 550+ 250g Manuka Health Opis: Miód Manuka MGO™ 550+ 250 g to produkt wybierany przez klientów, którzy chcą kupić najlepszy z dostępnych na rynku miód Manuka. Charakteryzuje się bardzo wysoką, certyfikowaną zawartością methylglyoxalu na poziomie 550+ mg/kg (MGO™ 550+). Bardzo wysokie stężenie methylglyoxalu jest źródłem trwałych i cennych właściwości miodu Manuka: - pomocny w dbaniu o zdrowy stan skóry - wyjątkowo korzystny wpływ na poprawę i utrzymanie dobrego stanu układu pokarmowego - dobroczynny wpływ na układ immunologiczny Zalecane spożycie: 1-2 łyżeczek 3 razy dziennie przed posiłkiem. Opakowanie 250g przy spożywaniu trzech łyżeczek dziennie wystarcza na około dwa tygodnie. Co sprawia, że Miód Manuka jest tak wyjątkowy? Unikatowy dla Nowej Zelandii miód Manuka jest jedynym na świecie w 100% naturalnym produktem spożywczym zawierającym istotne żywieniowo ilości methylglyoxalu (MGO™) – od 30 do 800 mg/kg. Dla porównania - zawartość methylglyoxalu w innych miodach nie przekracza 10 mg/kg. Naukowo potwierdzone właściwości Unikalny Miód Manuka MGO™ powstaje dzięki roślinie o nazwie Leptospermum scoparium, rosnącej tylko w Nowej Zelandii. Z początku wyjątkowe właściwości miodu Manuka były rozpoznawane i mierzone z wykorzystaniem testów, które dawały wyniki o dużych odchyleniach, w właściwe źródło aktywności miodu Manuka pozostawało niezbadane przez niemal 15 lat. Przełomu dokonała grupa naukowców kierowana Profesora Thomasa Henle z Politechniki w Dreźnie, w Niemczech. „Po raz pierwszy jesteśmy w stanie jednoznacznie stwierdzić, że za unikatowe właściwości miodu Manuka bezpośrednio odpowiedzialny jest naturalnie występujący w nim methylglyoxal.” - Prof. Thomas Henle, Politechnika Drezdeńska, 2008 Produkt I Methylglyoxal, mg/kg Miód Manuka: 30-800 + Inne miody: 0-10 Inne produkty żywnościowe: 0-50 Kraj pochodzenia: Nowa Zelandia Miód Manuka nie jest lekiem ani substytutem leku. W przypadku leczenia chorób zaleca się kontakt z lekarzem oraz pozostawanie pod jego opieką.       
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód Manuka MGO™ 550+ 250 g Manuka Health

  • [Manuka Health]

    Kategoria: Miody ManukaWysyłka: od ręki

    Miód Manuka - minimum 400mg methylglyoxalu na kilogram miodu (produkt wysylany w 24 godz. od zamòwienia)   Wiosenna MEGA PROMOCJA: przy zakupie 4 sztuk miodu Manuka 400+ 250g... Pełen opis produktu 'MGO™ 400+ Miód Manuka 250g - Manuka Health' »

    Miód Manuka - minimum 400mg methylglyoxalu na kilogram miodu (produkt wysylany w 24 godz. od zamòwienia)   Wiosenna MEGA PROMOCJA: przy zakupie 4 sztuk miodu Manuka 400+ 250g otrzymujesz Miód Manuka 30+ 500g GRATIS !!! Miód Manuka pochodzi z Nowej Zelandii, gdzie pszczoły zbierają nektar z dzikich krzewów manuka (Leptospermum scoparium). Miód ten wyróżnia się z pośród innych miodów przez nieporównywalnie większą zawartość methylglyoxalu (MGO). Termin przydatności: 24.08.2020 Masa netto: 250g Składniki: Miód Manuka 100% Kraj pochodzenia: Nowa Zelandia
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o MGO™ 400+ Miód Manuka 250g - Manuka Health

  • [Manuka Health]

    Kategoria: Root/Miody i pochodne/Miody Manuka

    Czy wiesz dlaczego cena miodów manuka jest tak wysoka? Miód manuka jest produkowany w niewielkich ilościach w stosunku do ogólnoświatowego zapotrzebowania, ponieważ kwiaty krzewu... Pełen opis produktu 'Nektarowy Miód Manuka MGO 250+ (500 g) Manuka Health' »

    Czy wiesz dlaczego cena miodów manuka jest tak wysoka? Miód manuka jest produkowany w niewielkich ilościach w stosunku do ogólnoświatowego zapotrzebowania, ponieważ kwiaty krzewu z gatunku Leptospermum scoparium kwitną tylko przez 4-6 tygodni w roku. Jedynie podczas tego okresu pszczoły mogą pozyskać nektar niezbędny do produkcji miodów.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Nektarowy Miód Manuka MGO 250+ (500 g) Manuka Health

  • []

    Kategoria: Zdrowa Żywność/Miody, dżemy

    , które rosną w Nowej Zelandii i znane są z dużych ilości methylglyoxalu. Miód Manuka 550+ Manuka Health 250g to produkt o największym stężeniu MGO dostępny w Polsce. Jego regularne... Pełen opis produktu 'Miód Manuka 550+ Manuka Health 250g' »

    Miód od wieków uważany jest za naturalny, który nie tylko pomaga zwalczyć chorobę, ale i jednocześnie skutecznie chroni i wzmacnia organizm. Swoje wyjątkowe właściwości miód zawdzięcza jednak specjalnej substancji, methylglyoxalowi. Szacuje się, że w zwykłych miodach jest średnio 1-10 mg MGO na kilogram, a wyjątkiem są miody Manuka. Produkowane są one przez pszczoły żerujące na krzewach Manuka, które rosną w Nowej Zelandii i znane są z dużych ilości methylglyoxalu. Miód Manuka 550+ Manuka Health 250g to produkt o największym stężeniu MGO dostępny w Polsce. Jego regularne spożywanie może skutecznie nie tylko wzmocnić cały organizm, ale i chronić układ pokarmowy, immunologiczny, świetnie wpływa na wygląd skóry. Miody Manuka są przy tym produktami w pełni naturalnymi, certyfikowanymi, w odróżnieniu od innych suplementów diety, dzięki temu zawarte w nim substancje lecznicze są łatwo i szybko wchłaniane przez organizm. Składniki: 100% miód z krzewu Manuka. Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna - 1400kJ / 334kcal tłuszcz - 0g węglowodany - 82,1g w tym cukry - 82,1g białko - 0,3g sól - 35g Kraj pochodzenia: Nowa Zelandia
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód Manuka 550+ Manuka Health 250g

  • [Manuka Health]

    Kategoria: Root/Miody i pochodne/Miody Manuka

    Miody Manuka na tle innych miodów europejskich i tropikalnych charakteryzuje przede wszystkim rdzenne pochodzenie. Powstają one jedynie w nielicznych rejonach Nowej Zelandii będących naturalną... Pełen opis produktu 'Nektarowy Miód Manuka MGO 550+ (250 g) Manuka Health' »

    Miody Manuka na tle innych miodów europejskich i tropikalnych charakteryzuje przede wszystkim rdzenne pochodzenie. Powstają one jedynie w nielicznych rejonach Nowej Zelandii będących naturalną ostoją rzadkich krzewów z rodzaju Leptospermum scoparium.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Nektarowy Miód Manuka MGO 550+ (250 g) Manuka Health

  • [MANUKA HEALTH NEW ZELAND]

    Kategoria: Napoje, miody, soki > Miody i produkty z mioduWysyłka: od ręki

    Miód Manuka MGO™400+   Miód zawiera aktywny składnik methylglyoxal w ilości powyżej 400 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach... Pełen opis produktu 'Miód Manuka 400+ 500g MANUKA HEALTH NEW ZELAND' »

    Miód Manuka MGO™400+   Miód zawiera aktywny składnik methylglyoxal w ilości powyżej 400 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach Manuka).   Składniki: miód z krzewu Manuka 100%     Wartość odżywczaw 100 gw 15 g* Wartość energetyczna 1400 kJ / 334 kcal 210 kJ / 50,2 kcal Tłuszcz 0 g 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g 0 g Węglowodany 82,1 g 12,3 g w tym cukry 82,1 g 12,3 g Błonnik 0 g 0 g Białko 0,3 g 0,05 g Sól 0,04 g 0,01 g Methylglyoxal  >40 mg >6 mg *15 g (3 łyżeczki)= porcja dzienna. W słoiku znajduje się około 33 porcji.     Ilość netto: 500 g Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze pokojowej.   Spożywanie Miodu Manuka MGO™ 400+: Miód najlepiej spożywać rano na czczo w ilości 2-3 łyżeczek lub po 1 łyżeczce 2-3 razy dziennie pół godziny przed posiłkiem.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód Manuka 400+ 500g MANUKA HEALTH NEW ZELAND

  • Miód Manuka 550+250g MANUKA HEALTH NEW ZELAND w sklepie internetowym biogo.pl

    Powiększ zdjęcie

    204,99 zł
    216,00 zł

    [MANUKA HEALTH NEW ZELAND]

    Kategoria: Napoje, miody, soki > Miody i produkty z mioduWysyłka: od ręki

    Miód Manuka MGO™ 550+   Miód zawiera aktywny składnik methylglyoxal w ilości powyżej 550 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach... Pełen opis produktu 'Miód Manuka 550+250g MANUKA HEALTH NEW ZELAND' »

    Miód Manuka MGO™ 550+   Miód zawiera aktywny składnik methylglyoxal w ilości powyżej 550 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach Manuka).   Składniki: miód z krzewu Manuka 100%     Wartość odżywczaw 100 gw 15 g* Wartość energetyczna 1400 kJ / 334 kcal 210 kJ / 50,2 kcal Tłuszcz 0 g 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g 0 g Węglowodany 82,1 g 12,3 g w tym cukry 82,1 g 12,3 g Błonnik 0 g 0 g Białko 0,3 g 0,05 g Sól 0,04 g 0,01 g Methylglyoxal  >55 mg >8,25 mg *15 g (3 łyżeczki)= porcja dzienna. W słoiku znajduje się około 17 porcji.   Ilość netto: 250 g Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze pokojowej.     Spożywanie Miodu Manuka MGO™ 550+: Miód najlepiej spożywać rano na czczo w ilości 2-3 łyżeczek lub po 1 łyżeczce 2-3 razy dziennie pół godziny przed posiłkiem.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód Manuka 550+250g MANUKA HEALTH NEW ZELAND

  • [MANUKA HEALTH NEW ZELAND]

    Kategoria: Napoje, miody, soki > Miody i produkty z mioduWysyłka: od ręki

    Miód Manuka MGO™ 250+   Miód zawiera aktywny składnik methylglyoxal w ilości powyżej 250 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach... Pełen opis produktu 'Miód Manuka 250+ 500g MANUKA HEALTH NEW ZELAND' »

    Miód Manuka MGO™ 250+   Miód zawiera aktywny składnik methylglyoxal w ilości powyżej 250 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach Manuka).   Składniki: miód z krzewu Manuka 100%     Wartość odżywczaw 100 gw 15 g* Wartość energetyczna 1400 kJ / 334 kcal 210 kJ / 50,2 kcal Tłuszcz 0 g 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g 0 g Węglowodany 82,1 g 12,3 g w tym cukry 82,1 g 12,3 g Błonnik 0 g 0 g Białko 0,3 g 0,05 g Sól 0,04 g 0,01 g Methylglyoxal  >25 mg >3,75 mg *15 g (3 łyżeczki)= porcja dzienna. W słoiku znajduje się około 33 porcje.     Ilość netto: 500 g Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze pokojowej.     Spożywanie Miodu Manuka MGO™ 250+: Miód najlepiej spożywać rano na czczo w ilości 2-3 łyżeczek lub po 1 łyżeczce 2-3 razy dziennie pół godziny przed posiłkiem.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód Manuka 250+ 500g MANUKA HEALTH NEW ZELAND

  • [MANUKA HEALTH NEW ZELAND]

    Kategoria: Napoje, miody, soki > Miody i produkty z mioduWysyłka: od ręki

    Miód Manuka MGO™ 250+   Miód zawiera aktywny składnik methylglyoxal w ilości powyżej 250 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach... Pełen opis produktu 'Miód Manuka 250+ 250g MANUKA HEALTH NEW ZELAND' »

    Miód Manuka MGO™ 250+   Miód zawiera aktywny składnik methylglyoxal w ilości powyżej 250 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach Manuka).   Składniki: miód z krzewu Manuka 100%     Wartość odżywczaw 100 gw 15 g* Wartość energetyczna 1400 kJ / 334 kcal 210 kJ / 50,2 kcal Tłuszcz 0 g 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g 0 g Węglowodany 82,1 g 12,3 g w tym cukry 82,1 g 12,3 g Błonnik 0 g 0 g Białko 0,3 g 0,05 g Sól 0,04 g 0,01 g Methylglyoxal  >25 mg >3,75 mg *15 g (3 łyżeczki)= porcja dzienna. W słoiku znajduje się około 17 porcji.     Ilość netto: 250 g Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze pokojowej.     Spożywanie Miodu Manuka MGO™ 250+: Miód najlepiej spożywać rano na czczo w ilości 2-3 łyżeczek lub po 1 łyżeczce 2-3 razy dziennie pół godziny przed posiłkiem.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód Manuka 250+ 250g MANUKA HEALTH NEW ZELAND

  • [MANUKA HEALTH NEW ZELAND]

    Kategoria: Napoje, miody, soki > Miody i produkty z mioduWysyłka: od ręki

    Miód Manuka MGO™ 100+   Miód zawiera aktywny składnik methylglyoxal w ilości powyżej 100 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach... Pełen opis produktu 'Miód Manuka 100+ 250g MANUKA HEALTH NEW ZELAND' »

    Miód Manuka MGO™ 100+   Miód zawiera aktywny składnik methylglyoxal w ilości powyżej 100 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach Manuka).   Składniki: miód z krzewu Manuka 100% Wartość odżywczaw 100 gw 15 g* Wartość energetyczna 1400 kJ / 334 kcal 210 kJ / 50,2 kcal Tłuszcz 0 g 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g 0 g Węglowodany 82,1 g 12,3 g w tym cukry 82,1 g 12,3 g Błonnik 0 g 0 g Białko 0,3 g 0,05 g Sól 0,04 g 0,01 g Methylglyoxal  >10 mg >1,5 mg *15 g (3 łyżeczki)= porcja dzienna. W słoiku znajduje się ok. 17 porcji. Spożywanie Miodu Manuka MGO™ 100+Miód najlepiej spożywać rano na czczo w ilości 2-3 łyżeczek lub po 1 łyżeczce 2-3 razy dziennie pół godziny przed posiłkiem.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód Manuka 100+ 250g MANUKA HEALTH NEW ZELAND

  • Miód Manuka 400+ 1kg MANUKA HEALTH NEW ZELAND w sklepie internetowym biogo.pl

    Powiększ zdjęcie

    466,99 zł
    497,99 zł

    [MANUKA HEALTH NEW ZELAND]

    Kategoria: Napoje, miody, soki > Miody i produkty z mioduWysyłka: od ręki

    Miód Manuka MGO™ 400+   Miód zawiera aktywny składnik methylglyoxal w ilości powyżej 400 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach... Pełen opis produktu 'Miód Manuka 400+ 1kg MANUKA HEALTH NEW ZELAND' »

    Miód Manuka MGO™ 400+   Miód zawiera aktywny składnik methylglyoxal w ilości powyżej 400 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach Manuka).   Składniki: miód z krzewu Manuka 100%     Wartość odżywczaw 100 gw 15 g* Wartość energetyczna 1400 kJ / 334 kcal 210 kJ / 50,2 kcal Tłuszcz 0 g 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g 0 g Węglowodany 82,1 g 12,3 g w tym cukry 82,1 g 12,3 g Błonnik 0 g 0 g Białko 0,3 g 0,05 g Sól 0,04 g 0,01 g Methylglyoxal  >40 mg >6 mg *15 g (3 łyżeczki)= porcja dzienna. W słoiku znajduje się ok. 68 porcji.   Ilość netto: 1000 g Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze pokojowej.     Spożywanie Miodu Manuka MGO™ 400+: Miód najlepiej spożywać rano na czczo w ilości 2-3 łyżeczek lub po 1 łyżeczce 2-3 razy dziennie pół godziny przed posiłkiem.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód Manuka 400+ 1kg MANUKA HEALTH NEW ZELAND

  • [Manuka Health New Zealand Limited]

    Kategoria: Miody manuka z Nowej Zelandii>Miód manuka MGO 550+Wysyłka: od ręki

    Miód nektarowy manuka MGO™ 550+ 250gMiód zawiera methylglyoxal w ilości powyżej 550 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach Manuka).Składniki:... Pełen opis produktu 'Miód Manuka MGO550+ 250gr Manuka Health' »

    Miód nektarowy manuka MGO™ 550+ 250gMiód zawiera methylglyoxal w ilości powyżej 550 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach Manuka).Składniki: miód z krzewu Manuka 100%Wartość odżywczaw 100 gw 15 g*Wartość energetyczna1400 kJ / 334 kcal210 kJ / 50,2 kcalTłuszcz0 g0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone0 g0 gWęglowodany82,1 g12,3 gw tym cukry82,1 g12,3 gBłonnik0 g0 gBiałko0,3 g0,05 gSól0,04 g0,01 gMethylglyoxal >55 mg>8,25 mg*15 g (3 łyżeczki)= porcja dzienna. W słoiku znajduje się około 17 porcji.Opakowanie 500 g przy spożywaniu dziennej porcji trzech łyżeczek dziennie wystarcza na około trzech tygodni.Spożywanie Miodu Manuka MGO™ 550+Miód najlepiej spożywać rano na czczo w ilości 2-3 łyżeczek lub po 1 łyżeczce 2-3 razy dziennie pół godziny przed posiłkiem.Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze pokojowej.Masa netto: 250 gKraj pochodzenia miodu: Nowa ZelandiaKraj produkcji: Nowa ZelandiaProducent: Manuka Health New Zealand Limited, 66 Weona Court, Te Awamutu 3800, New ZealandWeterynaryjny numer identyfikacyjny: 14656022MOŻLIWY RABAT ILOŚCIOWY -> WIĘCEJ = TANIEJ!!!SPRAWDŹ W KOSZYKU!!!Miody manuka cieszą się już dość dużą popularnością na naszym rodzimym rynku. Produkt ten zyskał już uznanie Klientów w innych krajach Europy i Azji. Mimo wysokiej ceny miody te cieszą się uznaniem i jak dotąd nie znajdują odpowiednika pośród innych produktów spożywczych. W Miody manuka są produkowane przez pszczoły żerujące na kwiatostanach krzewów Leptospermum scoparium z rodziny mirtowanych, zwanych potocznie jako drzewo herbaciane. Roślina ta występuje na terenie Nowej Zelandii oraz Australii. Miód manuka MGO Manuka Health trafił do nas z Nowej Zelandii.Spośród oferowanych przez nas miodów, na podstawie zawartości methylglyoxalu w miodzie, możemy wyróżnić następujące kategorie: miód manuka mgo100+, miód manuka mgo250+, miód manuka mgo400+, najsilniejszy miód manuka mgo550+. Wszystkie są dostepne w naszym sklepie w słoikach o pojemnościach 250gram, 500gram i 1kg. Badania nad właściwościami miodu manukaprzed(przeNowozelandzki Miód Manuka używany jest jako środek przeciwzapalny, lekarstwo na szerokie spektrum chorób żołądka i dolegliwości jelitowych oraz skuteczny środek antybakteryjny na rany i oparzenia. Używa się go do kuracji na osad / kamień nazębny i zapalenie dziąseł. Pomaga w złagodzeniu bólów gardła, a także wyraźnie wzmacnia ogólny stan zdrowia i samopoczucia pacjenta. Nowozelandzkie Miody Manuka w znaczący sposób pomogły w leczeniu takich schorzeń jak: nowotwory, gronkowiec, przeziębienia, infekcje gardła, ciężko gojące się rany,  wrzody żołądka, zakażenia bakteryjne i wiele innych.Unikalny Miód Manuka powstaje dzięki roślinie o nazwie Leptospermum scoparium (Manuka), która rośnie tylko w Nowej Zelandii. Przez długi czas wyjątkowe właściwości miodu manuka były rozpoznawane i mierzone z wykorzystaniem testów mierzących jego ogólne oddziaływanie biologiczne. Jednak źródło antybakteryjnej aktywności miodu manuka pozostawało niezbadane przez niemal 15 lat. Przełomu dokonała grupa naukowców kierowana Profesora Thomasa Henle z Uniwersytetu w Dreźnie w Niemczech. Z przeprowadzonych badań wynika, że Miód Manuka MGO jest jak dotąd jedynym produktem żywnościowym na świecie, w którym znaleziono tak znaczne stężenie naturalnie występującego methylglyoxalu -  na poziomie od 20 mg/kg do ponad 800 mg/kg. Dla porównania, zawartość tego składnika w innych występujących na świecie miodach waha się od 1 do 10 mg/kg. W innych środkach spożywczych poziom methylglyoxalu waha się od 0 do 50 mg/kg, a największe jego stężenie określono w kakao i kawie.Naukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum to 100 mg methylglyoxalu na kg (MGO 100+). Najczęściej kupowanym Miodem Manuka MGO jest miód o stężeniu MGO 400+.Precyzyjny standard mierzenia siły oddziaływania unikalnego Miodu Manuka MGOFirma Manuka Health wprowadziła nową markę – Miód Manuka MGO i mierzy zawartość methylglyoxalu w oparciu o standardy opracowane przez badaczy Uniwersytetu w Dreźnie.Dla przykładu certyfikacja MGO 400+ oznacza, że miód zawiera przynajmniej 400 mg/kg naturalnie występującego methylglyoxalu. Naukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum to 100 mg methylglyoxalu na kg.Korelacja pomiędzy zawartością methylglyoxalu, a starym systemem mierzenia aktywności antybakteryjnej miodu manuka, zidentyfikowana przez grupę naukowców na Uniwersytecie w Dreźnie.Precyzyjny standard mierzenia siły oddziaływania unikalnego Miodu Manuka MGOFirma Manuka Health wprowadziła nową markę – Miód Manuka MGO i mierzy zawartość methylglyoxalu w oparciu o standardy opracowane przez badaczy Uniwersytetu w Dreźnie.Dla przykładu certyfikacja MGO 400+ oznacza, że miód zawiera przynajmniej 400 mg/kg naturalnie występującego methylglyoxalu. Naukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum to 100 mg methylglyoxalu na kg. Korelacja pomiędzy zawartością methylglyoxalu, a starym systemem mierzenia aktywności antybakteryjnej miodu manuka, zidentyfikowana przez grupę naukowców na Uniwersytecie w Dreźnie.Produkt Methylglyoxal, mg/kg Stary system pomiaruMGO™400 Manuka 400mg/kg 20+MGO 400+ charakteryzuje się bardzo wysoką zawartością methylglyoxalu na poziomie 400mg/kg. Oznaczony Certyfikatem MGO 400+Zalecane stosowanie: 1-2 łyżeczek 3 razy dziennie przed posiłkiPrzez długi czas wyjątkowe właściwości miodu manuka były rozpoznawane i mierzone z wykorzystaniem testów mierzących jego ogólne oddziaływanie biologiczne. Jednak źródło aktywności miodu manuka pozostawało niezbadane przez niemal 15 lat. Przełomu dokonała grupa naukowców kierowana Profesora Thomasa Henle z Uniwersytetu w Dreźnie w Niemczech. Z przeprowadzonych badań wynika, że Miód Manuka MGO jest jak dotąd jedynym produktem żywnościowym na świecie, w którym znaleziono tak znaczne stężenie naturalnie występującego methylglyoxalu -  na poziomie od 20 mg/kg do ponad 800 mg/kg. Dla porównania, zawartość tego składnika w innych występujących na świecie miodach waha się od 1 do 10 mg/kg. W innych środkach spożywczych poziom methylglyoxalu waha się od 0 do 50 mg/kg, a największe jego stężenie określono w kakao i kawie. Miód manuka jest produktem żywnościowym, którego właściwości zostały potwierdzone metodami naukowymi przez zespół Dr Henle. Wyniki badań sugerują, że aktywność miodu pozostaje w świsłej korelacji ze stężeniem methylogloaxalu.Szereg badań nad właściwościami i zastosowaniem miodu manuka prowadzi się na Uniwersytecie Waikato z siedzibą w Hamilton w Nowej Zelandii. Podajemy link do publikacji dot. badań (publikacje w języku angielskim) -> Badania nad właściwościami miodów manuka - Uniwersytet Waikato, NZNaukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum 100 mg methylglyoxalu na kg (MGO 100+).Proponowany miód MGO 400+ oznacza, że miód zawiera przynajmniej 400 mg/kg naturalnie występującego methylglyoxalu. Jest to zawartość określana jako "wysoka".Każdy miód MGOTM  Manuka Honey został przetestowany oraz uzyskał certyfikat potwierdzający zawartość minimalnej ilości naturalnego metylogloxalu,  składnika obecnego w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach z Manuka produkowanych na bazie dzikiej rośliny Manuka w Nowej Zelandii. Metyloglyoxal został zidentyfikowany na Politechnice Drezdeńskiej w Niemczech jako składnik, który nadaje Miodom Manuka niepowtarzalną wartość.Najsilniejszy miód manuka na rynku - MGO 550+ Miód Manuka Health MGO™550 Manuka: zawartość Methylglyoxalu 550mg/kg, odpowiednik UMF 25+ w systemie pomiaru UMF - jest to najsilniejszy dostępny na polskim rynku miód manuka.MGO 550+ charakteryzuje się bardzo wysoką zawartością methylglyoxalu na poziomie 550mg/kg. Oznaczony Certyfikatem MGO 550+ ...
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód Manuka MGO550+ 250gr Manuka Health

  • Zestaw Miód manuka MGO400+ 500g Manuka Health + eko herbata dla żołądkowców gratis w sklepie internetowym PodarujZdrowie.pl

    Powiększ zdjęcie

    230,00 zł
    258,00 zł

    [Manuka Health New Zealand Limited]

    Kategoria: Miody manuka z Nowej Zelandii>Miód manuka MGO 400+Wysyłka: od ręki

    Zestaw: Miód manuka MGO 400+ 0,5kg + herbata ekologiczna dla żołądkowcówMiód nektarowy manuka MGO™ 400+ 500gMiód zawiera methylglyoxal w ilości powyżej 400 mg/kg (naturalny składnik... Pełen opis produktu 'Zestaw Miód manuka MGO400+ 500g Manuka Health + eko herbata dla żołądkowców gratis' »

    Zestaw: Miód manuka MGO 400+ 0,5kg + herbata ekologiczna dla żołądkowcówMiód nektarowy manuka MGO™ 400+ 500gMiód zawiera methylglyoxal w ilości powyżej 400 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach Manuka).Składniki: miód z krzewu Manuka 100%Wartość odżywczaw 100 gw 15 g*Wartość energetyczna1400 kJ / 334 kcal210 kJ / 50,2 kcalTłuszcz0 g0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone0 g0 gWęglowodany82,1 g12,3 gw tym cukry82,1 g12,3 gBłonnik0 g0 gBiałko0,3 g0,05 gSól0,04 g0,01 gMethylglyoxal >40 mg>6 mg*15 g (3 łyżeczki)= porcja dzienna. W słoiku znajduje się około 33 porcji.Opakowanie 500 g przy spożywaniu dziennej porcji trzech łyżeczek dziennie wystarcza na około miesiąc.Spożywanie Miodu Manuka MGO™ 400+Miód najlepiej spożywać rano na czczo w ilości 2-3 łyżeczek lub po 1 łyżeczce 2-3 razy dziennie pół godziny przed posiłkiem.Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze pokojowej.Masa netto: 500 gKraj pochodzenia miodu: Nowa Zelandia Kraj produkcji: Nowa ZelandiaProducent: Manuka Health New Zealand Limited, 66 Weona Court, Te Awamutu 3800, New ZealandWeterynaryjny numer identyfikacyjny: 14656022Herbatka Ekologiczna dla żołądkowców 50g Dary NaturyZastosowanie: Łagodne w smaku składniki nie podrażniają przewodu pokarmowego, działają osłaniająco dostarczając przy tym wiele witamin i soli mineralnych.Składniki: róża owoc, ślaz ziele, bez owoc, tarnina owoc, babka zwyczajna liść, bukwica ziele, przytulia ziele, ślaz kwiat, nagietek płatki (produkty rolnictwa ekologicznego).Surowce zebrane z łąk, pól i lasów pochodzą z obszaru Nadleśnictwa Rudka.Zawartość netto: 50gProdukt pakowany ręcznie. Produkt z certyfikatem ekologicznym. Jednostka certyfikująca: Ekogwarancja PTRE sp. z o.o.Producent: Dary Natury Mirosław Angielczyk, Koryciny 73, 17-315 GrodziskWedług literatury zielarskiej surowce zawarte w tej herbatce polecane są do picia zamiast innych napojów spożywanych na co dzień dla „wrzodowców”, osób mających słoności do stanów zapalnych żołądka i jelit, osób z nadkwasotą, itp. Ekologiczne, łagodne w smaku składniki nie podrażniają przewodu pokarmowego, działają osłonowo dostarczając przy tym wiele witamin i soli mineralnych. Oba produkty w zestawie w cenie samego miodu dostępne w naszym sklepie zielarskim!przed(przeNowozelandzki Miód Manuka używany jest jako środek przeciwzapalny, lekarstwo na szerokie spektrum chorób żołądka i dolegliwości jelitowych oraz skuteczny środek antybakteryjny na rany i oparzenia. Używa się go do kuracji na osad / kamień nazębny i zapalenie dziąseł. Pomaga w złagodzeniu bólów gardła, a także wyraźnie wzmacnia ogólny stan zdrowia i samopoczucia pacjenta. Nowozelandzkie Miody Manuka w znaczący sposób pomogły w leczeniu takich schorzeń jak: nowotwory, gronkowiec, przeziębienia, infekcje gardła, ciężko gojące się rany,  wrzody żołądka, zakażenia bakteryjne i wiele innych.Unikalny Miód Manuka powstaje dzięki roślinie o nazwie Leptospermum scoparium (Manuka), która rośnie tylko w Nowej Zelandii. Przez długi czas wyjątkowe właściwości miodu manuka były rozpoznawane i mierzone z wykorzystaniem testów mierzących jego ogólne oddziaływanie biologiczne. Jednak źródło antybakteryjnej aktywności miodu manuka pozostawało niezbadane przez niemal 15 lat. Przełomu dokonała grupa naukowców kierowana Profesora Thomasa Henle z Uniwersytetu w Dreźnie w Niemczech. Z przeprowadzonych badań wynika, że Miód Manuka MGO jest jak dotąd jedynym produktem żywnościowym na świecie, w którym znaleziono tak znaczne stężenie naturalnie występującego methylglyoxalu -  na poziomie od 20 mg/kg do ponad 800 mg/kg. Dla porównania, zawartość tego składnika w innych występujących na świecie miodach waha się od 1 do 10 mg/kg. W innych środkach spożywczych poziom methylglyoxalu waha się od 0 do 50 mg/kg, a największe jego stężenie określono w kakao i kawie.Naukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum to 100 mg methylglyoxalu na kg (MGO 100+). Najczęściej kupowanym Miodem Manuka MGO jest miód o stężeniu MGO 400+.Precyzyjny standard mierzenia siły oddziaływania unikalnego Miodu Manuka MGOFirma Manuka Health wprowadziła nową markę – Miód Manuka MGO i mierzy zawartość methylglyoxalu w oparciu o standardy opracowane przez badaczy Uniwersytetu w Dreźnie.Dla przykładu certyfikacja MGO 400+ oznacza, że miód zawiera przynajmniej 400 mg/kg naturalnie występującego methylglyoxalu. Naukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum to 100 mg methylglyoxalu na kg.Korelacja pomiędzy zawartością methylglyoxalu, a starym systemem mierzenia aktywności antybakteryjnej miodu manuka, zidentyfikowana przez grupę naukowców na Uniwersytecie w Dreźnie.Precyzyjny standard mierzenia siły oddziaływania unikalnego Miodu Manuka MGOFirma Manuka Health wprowadziła nową markę – Miód Manuka MGO i mierzy zawartość methylglyoxalu w oparciu o standardy opracowane przez badaczy Uniwersytetu w Dreźnie.Dla przykładu certyfikacja MGO 400+ oznacza, że miód zawiera przynajmniej 400 mg/kg naturalnie występującego methylglyoxalu. Naukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum to 100 mg methylglyoxalu na kg. Korelacja pomiędzy zawartością methylglyoxalu, a starym systemem mierzenia aktywności antybakteryjnej miodu manuka, zidentyfikowana przez grupę naukowców na Uniwersytecie w Dreźnie.Produkt Methylglyoxal, mg/kg Stary system pomiaruMGO™400 Manuka 400mg/kg 20+MGO 400+ charakteryzuje się bardzo wysoką zawartością methylglyoxalu na poziomie 400mg/kg. Oznaczony Certyfikatem MGO 400+Zalecane stosowanie: 1-2 łyżeczek 3 razy dziennie przed posiłkiPrzez długi czas wyjątkowe właściwości miodu manuka były rozpoznawane i mierzone z wykorzystaniem testów mierzących jego ogólne oddziaływanie biologiczne. Jednak źródło aktywności miodu manuka pozostawało niezbadane przez niemal 15 lat. Przełomu dokonała grupa naukowców kierowana Profesora Thomasa Henle z Uniwersytetu w Dreźnie w Niemczech. Z przeprowadzonych badań wynika, że Miód Manuka MGO jest jak dotąd jedynym produktem żywnościowym na świecie, w którym znaleziono tak znaczne stężenie naturalnie występującego methylglyoxalu -  na poziomie od 20 mg/kg do ponad 800 mg/kg. Dla porównania, zawartość tego składnika w innych występujących na świecie miodach waha się od 1 do 10 mg/kg. W innych środkach spożywczych poziom methylglyoxalu waha się od 0 do 50 mg/kg, a największe jego stężenie określono w kakao i kawie. Miód manuka jest produktem żywnościowym, którego właściwości zostały potwierdzone metodami naukowymi przez zespół Dr Henle. Wyniki badań sugerują, że aktywność miodu pozostaje w świsłej korelacji ze stężeniem methylogloaxalu.Szereg badań nad właściwościami i zastosowaniem miodu manuka prowadzi się na Uniwersytecie Waikato z siedzibą w Hamilton w Nowej Zelandii. Miód manuka o oznaczeniu MGO 400+ charakteryzuje się bardzo wysoką zawartością methylglyoxalu na poziomie 400mg/kg. Oznaczony Certyfikatem MGO 400+. Jest to odpowiednik wartości UMF 20+ w systemie pomiaru UMF....
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Zestaw Miód manuka MGO400+ 500g Manuka Health + eko herbata dla żołądkowców gratis

  • [Manuka Health New Zealand Limited]

    Kategoria: Miody manuka z Nowej Zelandii>Miód manuka MGO 400+Wysyłka: od ręki

    kwiatostanach krzewów Leptospermum scoparium z rodziny mirtowanych, zwanych potocznie jako drzewo herbaciane lub krzew manuka. Roślina ta występuje na terenie Nowej Zelandii oraz Australii. Miód... Pełen opis produktu 'ZESTAW 3 x Miód Manuka MGO 400+ 500g + Manuka MGO 30+ GRATIS!' »

    PROMOCJA!!! 3 słoiki Miodu Manuka MGO 400+ 500 gram + 1 słoik Miodu Manuka MGO 30+ 500 gram + EKSPRESOWA PRZESYŁKA KURIERSKA GRATIS  (pobranie 5zł)KUPUJĄC TEN ZESTAW OSZCZĘDZASZ 118 ZŁ.Od dwóch lat obserwujemy gwałtownie rosnącą popularność miodu manuka na rynku polskim. Produkt ten zyskał już uznanie Klientów w innych krajach Europy i Azji. Miody manuka są produkowane przez pszczoły żerujące na kwiatostanach krzewów Leptospermum scoparium z rodziny mirtowanych, zwanych potocznie jako drzewo herbaciane lub krzew manuka. Roślina ta występuje na terenie Nowej Zelandii oraz Australii. Miód manuka MGO 400+ Manuka Health trafił do nas z Nowej Zelandii. przed(przeNowozelandzki Miód Manuka używany jest jako środek przeciwzapalny, lekarstwo na szerokie spektrum chorób żołądka i dolegliwości jelitowych oraz skuteczny środek antybakteryjny na rany i oparzenia. Używa się go do kuracji na osad / kamień nazębny i zapalenie dziąseł. Pomaga w złagodzeniu bólów gardła, a także wyraźnie wzmacnia ogólny stan zdrowia i samopoczucia pacjenta. Nowozelandzkie Miody Manuka w znaczący sposób pomogły w leczeniu takich schorzeń jak: nowotwory, gronkowiec, przeziębienia, infekcje gardła, ciężko gojące się rany,  wrzody żołądka, zakażenia bakteryjne i wiele innych.Unikalny Miód Manuka powstaje dzięki roślinie o nazwie Leptospermum scoparium (Manuka), która rośnie tylko w Nowej Zelandii. Przez długi czas wyjątkowe właściwości miodu manuka były rozpoznawane i mierzone z wykorzystaniem testów mierzących jego ogólne oddziaływanie biologiczne. Jednak źródło antybakteryjnej aktywności miodu manuka pozostawało niezbadane przez niemal 15 lat. Przełomu dokonała grupa naukowców kierowana Profesora Thomasa Henle z Uniwersytetu w Dreźnie w Niemczech. Z przeprowadzonych badań wynika, że Miód Manuka MGO jest jak dotąd jedynym produktem żywnościowym na świecie, w którym znaleziono tak znaczne stężenie naturalnie występującego methylglyoxalu -  na poziomie od 20 mg/kg do ponad 800 mg/kg. Dla porównania, zawartość tego składnika w innych występujących na świecie miodach waha się od 1 do 10 mg/kg. W innych środkach spożywczych poziom methylglyoxalu waha się od 0 do 50 mg/kg, a największe jego stężenie określono w kakao i kawie.Naukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum to 100 mg methylglyoxalu na kg (MGO 100+). Najczęściej kupowanym Miodem Manuka MGO jest miód o stężeniu MGO 400+.Precyzyjny standard mierzenia siły oddziaływania unikalnego Miodu Manuka MGOFirma Manuka Health wprowadziła nową markę – Miód Manuka MGO i mierzy zawartość methylglyoxalu w oparciu o standardy opracowane przez badaczy Uniwersytetu w Dreźnie.Dla przykładu certyfikacja MGO 400+ oznacza, że miód zawiera przynajmniej 400 mg/kg naturalnie występującego methylglyoxalu. Naukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum to 100 mg methylglyoxalu na kg.Korelacja pomiędzy zawartością methylglyoxalu, a starym systemem mierzenia aktywności antybakteryjnej miodu manuka, zidentyfikowana przez grupę naukowców na Uniwersytecie w Dreźnie.Precyzyjny standard mierzenia siły oddziaływania unikalnego Miodu Manuka MGOFirma Manuka Health wprowadziła nową markę – Miód Manuka MGO i mierzy zawartość methylglyoxalu w oparciu o standardy opracowane przez badaczy Uniwersytetu w Dreźnie.Dla przykładu certyfikacja MGO 400+ oznacza, że miód zawiera przynajmniej 400 mg/kg naturalnie występującego methylglyoxalu. Naukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum to 100 mg methylglyoxalu na kg. Korelacja pomiędzy zawartością methylglyoxalu, a starym systemem mierzenia aktywności antybakteryjnej miodu manuka, zidentyfikowana przez grupę naukowców na Uniwersytecie w Dreźnie.Produkt Methylglyoxal, mg/kg Stary system pomiaruMGO™400 Manuka 400mg/kg 20+MGO 400+ charakteryzuje się bardzo wysoką zawartością methylglyoxalu na poziomie 400mg/kg. Oznaczony Certyfikatem MGO 400+Zalecane stosowanie: 1-2 łyżeczek 3 razy dziennie przed posiłkiPrzez długi czas wyjątkowe właściwości miodu manuka były rozpoznawane i mierzone z wykorzystaniem testów mierzących jego ogólne oddziaływanie biologiczne. Jednak źródło antybakteryjnej aktywności miodu manuka pozostawało niezbadane przez niemal 15 lat. Przełomu dokonała grupa naukowców kierowana Profesora Thomasa Henle z Uniwersytetu w Dreźnie w Niemczech. Z przeprowadzonych badań wynika, że Miód Manuka MGO jest jak dotąd jedynym produktem żywnościowym na świecie, w którym znaleziono tak znaczne stężenie naturalnie występującego methylglyoxalu -  na poziomie od 20 mg/kg do ponad 800 mg/kg. Dla porównania, zawartość tego składnika w innych występujących na świecie miodach waha się od 1 do 10 mg/kg. W innych środkach spożywczych poziom methylglyoxalu waha się od 0 do 50 mg/kg, a największe jego stężenie określono w kakao i kawie. Miód manuka jest produktem żywnościowym, którego właściwości antybakteryjne zostały potwierdzone metodami naukowymi przez zespół Dr Henle. Wyniki badań sugerują, że aktywność miodu pozostaje w świsłej korelacji ze stężeniem methylogloaxalu.Szereg badań nad właściwościami i zastosowaniem miodu manuka prowadzi się na Uniwersytecie Waikato z siedzibą w Hamilton w Nowej Zelandii. Podajemy link do publikacji dot. badań (publikacje w języku angielskim) -> Badania nad właściwościami miodów manuka - Uniwersytet Waikato, NZPoniżej wywiad z dr. Thomasem Henle.Naukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum 100 mg methylglyoxalu na kg (MGO 100+). Najczęściej kupowanym Miodem Manuka MGO jest miód o stężeniu MGO 400+.Precyzyjny standard mierzenia siły oddziaływania unikalnego Miodu Manuka MGOFirma Manuka Health wprowadziła nową markę – Miód Manuka MGO i mierzy zawartość methylglyoxalu w oparciu o standardy opracowane przez badaczy Uniwersytetu w Dreźnie. Dla przykładu certyfikacja MGO 400+ oznacza, że miód zawiera przynajmniej 400 mg/kg naturalnie występującego methylglyoxalu.Miód manuka o oznaczeniu MGO 400+ charakteryzuje się bardzo wysoką zawartością methylglyoxalu na poziomie 400mg/kg. Oznaczony Certyfikatem MGO 400+. Jest to odpowiednik wartości UMF 20+ w systemie pomiaru UMF.Zalecane stosowanie: 1-2 łyżeczek 3 razy dziennie przed posiłkiem, można rozpuszczać w letnej wodzie.przed(przeNowozelandzki Miód Manuka używany jest jako środek przeciwzapalny, lekarstwo na szerokie spektrum chorób żołądka i dolegliwości jelitowych oraz skuteczny środek antybakteryjny na rany i oparzenia. Używa się go do kuracji na osad / kamień nazębny i zapalenie dziąseł. Pomaga w złagodzeniu bólów gardła, a także wyraźnie wzmacnia ogólny stan zdrowia i samopoczucia pacjenta. Nowozelandzkie Miody Manuka w znaczący sposób pomogły w leczeniu takich schorzeń jak: nowotwory, gronkowiec, przeziębienia, infekcje gardła, ciężko gojące się rany,  wrzody żołądka, zakażenia bakteryjne i wiele innych.Unikalny Miód Manuka powstaje dzięki roślinie o nazwie Leptospermum scoparium (Manuka), która rośnie tylko w Nowej Zelandii. Przez długi czas wyjątkowe właściwości miodu manuka były rozpoznawane i mierzone z wykorzystaniem testów mierzących jego ogólne oddziaływanie biologiczne. Jednak źródło antybakteryjnej aktywności miodu manuka pozostawało niezbadane przez niemal 15 lat. Przełomu dokonała grupa naukowców kierowana Profesora Thomasa Henle z Uniwersytetu w Dreźnie w Niemczech. Z przeprowadzonych badań wynika, że Miód Manuka MGO jest jak dotąd jedynym produktem żywnościowym na świecie, w którym znaleziono tak znaczne stężenie naturalnie występującego methylglyoxalu -  na poziomie od 20 mg/kg do ponad 800 mg/kg. Dla porównania, zawartość tego składnika w innych występujących na świecie miodach waha się od 1 do 10 mg/kg. W innych środkach spożywczych poziom methylglyoxalu waha się od 0 do 50 mg/kg, a największe jego stężenie określono w kakao i kawie.Naukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum to 100 mg methylglyoxalu na kg (MGO 100+). Najczęściej kupowanym Miodem Manuka MGO jest miód o stężeniu MGO 400+.Precyzyjny standard mierzenia siły oddziaływania unikalnego Miodu Manuka MGOFirma Manuka Health wprowadziła nową markę – Miód Manuka MGO i mierzy zawartość methylglyoxalu w oparciu o standardy opracowane przez badaczy Uniwersytetu w Dreźnie.Dla przykładu certyfikacja MGO 400+ oznacza, że miód zawiera przynajmniej 400 mg/kg naturalnie występującego methylglyoxalu. Naukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum to 100 mg methylglyoxalu na kg.Korelacja pomiędzy zawartością methylglyoxalu, a starym systemem mierzenia aktywności antybakteryjnej miodu manuka, zidentyfikowana przez grupę naukowców na Uniwersytecie w Dreźnie.Precyzyjny standard mierzenia siły oddziaływania unikalnego Miodu Manuka MGOFirma Manuka Health wprowadziła nową markę – Miód Manuka MGO i mierzy zawartość methylglyoxalu w oparciu o standardy opracowane przez badaczy Uniwersytetu w Dreźnie.Dla przykładu certyfikacja MGO 400+ oznacza, że miód zawiera przynajmniej 400 mg/kg naturalnie występującego methylglyoxalu. Naukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum to 100 mg methylglyoxalu na kg. Korelacja pomiędzy zawartością methylglyoxalu, a starym systemem mierzenia aktywności antybakteryjnej miodu manuka, zidentyfikowana przez grupę naukowców na Uniwersytecie w Dreźnie.Produkt Methylglyoxal, mg/kg Stary system pomiaruMGO™400 Manuka 400mg/kg 20+MGO 400+ charakteryzuje się bardzo wysoką zawartością methylglyoxalu na poziomie 400mg/kg. Oznaczony Certyfikatem MGO 400+Zalecane stosowanie: 1-2 łyżeczek 3 razy dziennie przed posiłki...
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o ZESTAW 3 x Miód Manuka MGO 400+ 500g + Manuka MGO 30+ GRATIS!

  • Miód manuka MGO400+ 500g Manuka Health w sklepie internetowym PodarujZdrowie.pl

    Powiększ zdjęcie

    230,00 zł
    258,00 zł

    [Manuka Health New Zealand Limited]

    Kategoria: Miody manuka z Nowej Zelandii>Miód manuka MGO 400+Wysyłka: od ręki

    Miód nektarowy manuka MGO™ 400+ 500gMiód zawiera methylglyoxal w ilości powyżej 400 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach Manuka).Składniki:... Pełen opis produktu 'Miód manuka MGO400+ 500g Manuka Health' »

    Miód nektarowy manuka MGO™ 400+ 500gMiód zawiera methylglyoxal w ilości powyżej 400 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach Manuka).Składniki: miód z krzewu Manuka 100%Wartość odżywczaw 100 gw 15 g*Wartość energetyczna1400 kJ / 334 kcal210 kJ / 50,2 kcalTłuszcz0 g0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone0 g0 gWęglowodany82,1 g12,3 gw tym cukry82,1 g12,3 gBłonnik0 g0 gBiałko0,3 g0,05 gSól0,04 g0,01 gMethylglyoxal >40 mg>6 mg*15 g (3 łyżeczki)= porcja dzienna. W słoiku znajduje się około 33 porcji.Opakowanie 500 g przy spożywaniu dziennej porcji trzech łyżeczek dziennie wystarcza na około miesiąc.Spożywanie Miodu Manuka MGO™ 400+Miód najlepiej spożywać rano na czczo w ilości 2-3 łyżeczek lub po 1 łyżeczce 2-3 razy dziennie pół godziny przed posiłkiem.Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze pokojowej.Masa netto: 500 gKraj pochodzenia miodu: Nowa Zelandia Kraj produkcji: Nowa ZelandiaProducent: Manuka Health New Zealand Limited, 66 Weona Court, Te Awamutu 3800, New ZealandWeterynaryjny numer identyfikacyjny: 14656022O kilku lat obserwujemy gwałtownie rosnącą popularność miodu manuka na rynku polskim. Produkt ten zyskał już uznanie Klientów w innych krajach Europy i Azji. Miody manuka są produkowane przez pszczoły żerujące na kwiatostanach krzewów Leptospermum scoparium z rodziny mirtowanych, zwanych potocznie jako drzewo herbaciane lub krzew manuka. Roślina ta występuje na terenie Nowej Zelandii oraz Australii. Miód manuka MGO 400+ Manuka Health trafił do nas z Nowej Zelandii. przed(przeNowozelandzki Miód Manuka używany jest jako środek przeciwzapalny, lekarstwo na szerokie spektrum chorób żołądka i dolegliwości jelitowych oraz skuteczny środek antybakteryjny na rany i oparzenia. Używa się go do kuracji na osad / kamień nazębny i zapalenie dziąseł. Pomaga w złagodzeniu bólów gardła, a także wyraźnie wzmacnia ogólny stan zdrowia i samopoczucia pacjenta. Nowozelandzkie Miody Manuka w znaczący sposób pomogły w leczeniu takich schorzeń jak: nowotwory, gronkowiec, przeziębienia, infekcje gardła, ciężko gojące się rany,  wrzody żołądka, zakażenia bakteryjne i wiele innych.Unikalny Miód Manuka powstaje dzięki roślinie o nazwie Leptospermum scoparium (Manuka), która rośnie tylko w Nowej Zelandii. Przez długi czas wyjątkowe właściwości miodu manuka były rozpoznawane i mierzone z wykorzystaniem testów mierzących jego ogólne oddziaływanie biologiczne. Jednak źródło antybakteryjnej aktywności miodu manuka pozostawało niezbadane przez niemal 15 lat. Przełomu dokonała grupa naukowców kierowana Profesora Thomasa Henle z Uniwersytetu w Dreźnie w Niemczech. Z przeprowadzonych badań wynika, że Miód Manuka MGO jest jak dotąd jedynym produktem żywnościowym na świecie, w którym znaleziono tak znaczne stężenie naturalnie występującego methylglyoxalu -  na poziomie od 20 mg/kg do ponad 800 mg/kg. Dla porównania, zawartość tego składnika w innych występujących na świecie miodach waha się od 1 do 10 mg/kg. W innych środkach spożywczych poziom methylglyoxalu waha się od 0 do 50 mg/kg, a największe jego stężenie określono w kakao i kawie.Naukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum to 100 mg methylglyoxalu na kg (MGO 100+). Najczęściej kupowanym Miodem Manuka MGO jest miód o stężeniu MGO 400+.Precyzyjny standard mierzenia siły oddziaływania unikalnego Miodu Manuka MGOFirma Manuka Health wprowadziła nową markę – Miód Manuka MGO i mierzy zawartość methylglyoxalu w oparciu o standardy opracowane przez badaczy Uniwersytetu w Dreźnie.Dla przykładu certyfikacja MGO 400+ oznacza, że miód zawiera przynajmniej 400 mg/kg naturalnie występującego methylglyoxalu. Naukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum to 100 mg methylglyoxalu na kg.Korelacja pomiędzy zawartością methylglyoxalu, a starym systemem mierzenia aktywności antybakteryjnej miodu manuka, zidentyfikowana przez grupę naukowców na Uniwersytecie w Dreźnie.Precyzyjny standard mierzenia siły oddziaływania unikalnego Miodu Manuka MGOFirma Manuka Health wprowadziła nową markę – Miód Manuka MGO i mierzy zawartość methylglyoxalu w oparciu o standardy opracowane przez badaczy Uniwersytetu w Dreźnie.Dla przykładu certyfikacja MGO 400+ oznacza, że miód zawiera przynajmniej 400 mg/kg naturalnie występującego methylglyoxalu. Naukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum to 100 mg methylglyoxalu na kg. Korelacja pomiędzy zawartością methylglyoxalu, a starym systemem mierzenia aktywności antybakteryjnej miodu manuka, zidentyfikowana przez grupę naukowców na Uniwersytecie w Dreźnie.Produkt Methylglyoxal, mg/kg Stary system pomiaruMGO™400 Manuka 400mg/kg 20+MGO 400+ charakteryzuje się bardzo wysoką zawartością methylglyoxalu na poziomie 400mg/kg. Oznaczony Certyfikatem MGO 400+Zalecane stosowanie: 1-2 łyżeczek 3 razy dziennie przed posiłkiPrzez długi czas wyjątkowe właściwości miodu manuka były rozpoznawane i mierzone z wykorzystaniem testów mierzących jego ogólne oddziaływanie biologiczne. Jednak źródło aktywności miodu manuka pozostawało niezbadane przez niemal 15 lat. Przełomu dokonała grupa naukowców kierowana Profesora Thomasa Henle z Uniwersytetu w Dreźnie w Niemczech. Z przeprowadzonych badań wynika, że Miód Manuka MGO jest jak dotąd jedynym produktem żywnościowym na świecie, w którym znaleziono tak znaczne stężenie naturalnie występującego methylglyoxalu -  na poziomie od 20 mg/kg do ponad 800 mg/kg. Dla porównania, zawartość tego składnika w innych występujących na świecie miodach waha się od 1 do 10 mg/kg. W innych środkach spożywczych poziom methylglyoxalu waha się od 0 do 50 mg/kg, a największe jego stężenie określono w kakao i kawie. Miód manuka jest produktem żywnościowym, którego właściwości zostały potwierdzone metodami naukowymi przez zespół Dr Henle. Wyniki badań sugerują, że aktywność miodu pozostaje w świsłej korelacji ze stężeniem methylogloaxalu.Szereg badań nad właściwościami i zastosowaniem miodu manuka prowadzi się na Uniwersytecie Waikato z siedzibą w Hamilton w Nowej Zelandii. Naukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum 100 mg methylglyoxalu na kg (MGO 100+). Najczęściej kupowanym Miodem Manuka MGO jest miód o stężeniu MGO 400+.Precyzyjny standard mierzenia siły oddziaływania unikalnego Miodu Manuka MGOFirma Manuka Health wprowadziła nową markę – Miód Manuka MGO i mierzy zawartość methylglyoxalu w oparciu o standardy opracowane przez badaczy Uniwersytetu w Dreźnie. Dla przykładu certyfikacja MGO 400+ oznacza, że miód zawiera przynajmniej 400 mg/kg naturalnie występującego methylglyoxalu.Miód manuka o oznaczeniu MGO 400+ charakteryzuje się bardzo wysoką zawartością methylglyoxalu na poziomie 400mg/kg. Oznaczony Certyfikatem MGO 400+. Jest to odpowiednik wartości UMF 20+ w systemie pomiaru UMF....
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód manuka MGO400+ 500g Manuka Health


plantaMED.pl

Produkty żywnościowe o własciwościach leczniczych i prozdrowotnych.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 02.09.2012
swanson, hanoju, aura herbals, ekamedica, kenay ag, viridian, holistic, bio planet, pukka herbs ltd., now foods
Produkty w ofercie: 1148
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Evital.pl

Zioła, mieszanki ziołowe oraz suplementy diety.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 21.01.2012
kawon, dary natury, flos, aboca, now, vita natura, sylveco, aka, az medica, fitcomfort
Produkty w ofercie: 1107
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

StraganZdrowia.pl

Produkty zdrowej żywności, organic food i naturalne suplementy diety
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 23.06.2014
bezgluten, bio planet, dary natury, smakosz, rami, olvita, herbapol kraków, schär, glutenex, ekoprodukt
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Ekolandia24

Zdrowa i ekologiczna żywność.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 19.07.2012
bio planet, dary natury, alce nero, ava, sobbeke, agafi, wasąg, bio planete, intenson europe, zwergenwiese
Produkty w ofercie: 2366
Promocje: 47
Wysyłka do 3 dni: 2177
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

jedzpij.pl

Zdrowa żywność, wody mineralne i lecznicze, soki tłoczone, produkty pszczele, mąki prosto z młyna.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 14.06.2013
perlo - jedzpij.pl, tłocznia maurer, biowin, polska pasieka, ekamedica, ol'vita, gospodarstwo pasieczne Łysoń, ekogram, pasieka dębowa, uzdrowisko krynica zdrój
Produkty w ofercie: 921
Promocje: 79
Wysyłka do 3 dni: 888
Opinie pozytywne: 10
Opinie neutralne: 1
Opinie negatywne: 0

PodarujZdrowie.pl

Artykuły zielarskie, suplementy diety oraz kosmetyki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 21.03.2010
farmona, sylveco, dary natury, alter medica, natvita, ekamedica, manuka health new zealand limited, intenson, bonimed, vivanutria
Produkty w ofercie: 651
Promocje: 13
Wysyłka do 3 dni: 651
Opinie pozytywne: 1
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Oct-Opus.net

Zdrowa żywność
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 04.06.2015
dary natury, złoto polskie, fundacja Źródła Życia, laboratorium biooil?, Ölmühle solling gmbh, intenson, kräuterhaus sanct bernhard kg, manuka health new zealand ltd, producent niezdefiniowany, efas
Produkty w ofercie: 387
Promocje: 10
Wysyłka do 3 dni: 376
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

biogo.pl

Zdrowa żywność
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 18.12.2015
swanson, proness myvita, dary natury - herbatki bio, alce nero (włoskie produkty), intenson europe sp. z o.o, natvita, dary natury - inne bio, etja, dary natury - przyprawy i zioła bio, bio planet - seria niebieska (ryże, kasze, ziarna)
Produkty w ofercie: 4233
Promocje: 111
Wysyłka do 3 dni: 4189
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Iwos.pl

Kosmetyki naturalne.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 22.07.2012
amilie mineral cosmetics, lavera, dr. hauschka, ecolab, vianek, lily lolo, planeta organica, alva, bania agafii, plenus
Produkty w ofercie: 2004
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Ekologiczny Sklepik

Żywność ekologiczna
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 13.06.2014
dary natury, dr goerg, bio food, manuka health, formeds, biolife, myvita, flos, dr gaja, coco king
Produkty w ofercie: 150
Promocje: 3
Wysyłka do 3 dni: 150
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

PureGreen.pl

Wolnoobrotowe wyciskarki do soków, produkty organiczne oraz ekologiczne.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 10.12.2011
Produkty w ofercie: 3436
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 2
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

BioSklep

Zdrowa żywność z certyfikatami BIO
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 22.05.2014
dary natury - herbatki bio, purobio cosmetics, dary natury - przyprawy i zioła bio, sylveco, dary natury - inne bio, alce nero (włoskie produkty), sonett, bio planet - seria niebieska (ryże, kasze, ziarna, denver food
Produkty w ofercie: 3787
Promocje: 81
Wysyłka do 3 dni: 3641
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0