Przejdź do wyników wyszukiwania
Sortuj:
Zainstaluj wyszukiwarkę
  • [Manuka Health]

    Kategoria: Zdrowa Żywność/Superfood - Super żywność

    i tego, z jakich kwiatów pochodzi. Miód Manuka MGO 100+ 50g MANUKA HEALTH jest wyjątkowy ze względu na dużą zawartość methylglyoxalu, substancji o silnym działaniu przeciwbakteryjnym,... Pełen opis produktu 'Miód Manuka 100+ Manuka Health 50g' »

    O leczniczych właściwościach miodu wiedziano już od wieków, a od pewnego czasu miód wykorzystywany jest również i w kosmetykach. W rzeczywistości jednak prawdziwa moc miodu zależy od jego właściwości i tego, z jakich kwiatów pochodzi. Miód Manuka MGO 100+ 50g MANUKA HEALTH jest wyjątkowy ze względu na dużą zawartość methylglyoxalu, substancji o silnym działaniu przeciwbakteryjnym, która znajduje się w nowozelandzkiej roślinie Manuka.Miody Manuka słyną z licznych wartości odżywczych, są też nieocenionym źródłem witamin, protein i aminokwasów, które skutecznie wzmacniają układ odpornościowy, łagodzą zaburzenia hormonalne, poprawiają wygląd włosów i skóry. Żeby czerpać korzyści dla zdrowia wystarczy codziennie na czczo spożywać 2-3 łyżeczki miodu. Miodem Manuka z powodzeniem można też słodzić napoje, a przy okazji nie wypada nie docenić go za wspaniałe walory smakowe. Jeśli wszystko dobre, co dobre jest niezdrowe lub tuczące, to akurat ten produkt jest wspaniałym wyjątkiem od tej reguły.Składniki: 100% miód z krzewu Manuka.Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna - 1400 kJ / 334 kcal tłuszcz - 0 g węglowodany - 82,1 g w tym cukry - 82,1 g białko - 0,3 g sól - 35gKraj pochodzenia: Nowa Zelandia
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód Manuka 100+ Manuka Health 50g

  • [Manuka Health]

    Kategoria: Zdrowa Żywność/Superfood - Super żywność

    Miód od wieków znany jest ze swoich leczniczych właściwości, jednak niektóre jego odmiany są szczególnie wartościowe. Miód Manuka 400+ Manuka Health jest wyjątkowy ze... Pełen opis produktu 'Miód Manuka 400+ Manuka Health 250g' »

    Miód od wieków znany jest ze swoich leczniczych właściwości, jednak niektóre jego odmiany są szczególnie wartościowe. Miód Manuka 400+ Manuka Health jest wyjątkowy ze względu na bardzo dużą zawartość methylglyoxalu, substancji znajdującej w krzewie Manuka rosnącym tylko w Nowej Zelandii. Methylglyoxal, czyli MGO ma właściwości przeciwbakteryjne, wzmacnia układ immunologiczny, chroni układ pokarmowy, a przy okazji doskonale wpływa na wygląd skóry, wszystko dzięki proteinom, witaminom i cennym aminokwasom.W miodzie Manuka 400+ jest aż 400 mg MGO na kilogram produktu, podczas gdy w naturalnych miodach ilość ta kształtuje się na poziomie 1-10 mg. Żeby zauważyć rezultaty działania produktu, wystarczy spożywać 2-3 łyżeczki dziennie, profilaktycznie, dla smaku, najlepiej rano na czczo lub przed posiłkami. Certyfikowany, w pełni naturalny miód Manuka jest świetnie przyswajany przez organizm, co czyni go wyjątkowo skutecznym suplementem diety.Składniki: 100% miód z krzewu Manuka.Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna - 1400kJ / 334kcal tłuszcz - 0g węglowodany - 82,1g w tym cukry - 82,1g białko - 0,3g sól - 35gKraj pochodzenia: Nowa Zelandia
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód Manuka 400+ Manuka Health 250g

  • [Manuka Health]

    Kategoria: Zdrowa Żywność/Superfood - Super żywność

    , które rosną w Nowej Zelandii i znane są z dużych ilości methylglyoxalu. Miód Manuka 550+ Manuka Health 250g to produkt o największym stężeniu MGO dostępny w Polsce. Jego regularne... Pełen opis produktu 'Miód Manuka 550+ Manuka Health 250g' »

    Miód od wieków uważany jest za naturalny, który nie tylko pomaga zwalczyć chorobę, ale i jednocześnie skutecznie chroni i wzmacnia organizm. Swoje wyjątkowe właściwości miód zawdzięcza jednak specjalnej substancji, methylglyoxalowi. Szacuje się, że w zwykłych miodach jest średnio 1-10 mg MGO na kilogram, a wyjątkiem są miody Manuka. Produkowane są one przez pszczoły żerujące na krzewach Manuka, które rosną w Nowej Zelandii i znane są z dużych ilości methylglyoxalu.Miód Manuka 550+ Manuka Health 250g to produkt o największym stężeniu MGO dostępny w Polsce. Jego regularne spożywanie może skutecznie nie tylko wzmocnić cały organizm, ale i chronić układ pokarmowy, immunologiczny, świetnie wpływa na wygląd skóry. Miody Manuka są przy tym produktami w pełni naturalnymi, certyfikowanymi, w odróżnieniu od innych suplementów diety, dzięki temu zawarte w nim substancje lecznicze są łatwo i szybko wchłaniane przez organizm.Składniki: 100% miód z krzewu Manuka.Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna - 1400kJ / 334kcal tłuszcz - 0g węglowodany - 82,1g w tym cukry - 82,1g białko - 0,3g sól - 35gKraj pochodzenia: Nowa Zelandia
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód Manuka 550+ Manuka Health 250g

  • [Manuka Health]

    Kategoria: Zdrowa Żywność/Superfood - Super żywność

    troszczą się o swoje zdrowie, do menu powinny włączyć Miód Manuka 250+ Manuka Health. Ten wyjątkowy produkt jest tak zdrowy ze względu na dużą zawartość substancji methylglyoxal... Pełen opis produktu 'Miód Manuka 250+ Manuka Health 500g' »

    Chociaż medycyna stale się rozwija, to jednak warto pamiętać, że znacznie zdrowsza dla organizmu zawsze jest profilaktyka i leczenie. Dbanie o siebie, prowadzenie zdrowego stylu życia i przede wszystkim trzymanie się zdrowej, zbilansowanej diety to pewny i skuteczny sposób na to, żeby przez długie lata cieszyć się wspaniałym zdrowiem i doskonałą formą.Osoby, które są tego świadome i codziennie troszczą się o swoje zdrowie, do menu powinny włączyć Miód Manuka 250+ Manuka Health. Ten wyjątkowy produkt jest tak zdrowy ze względu na dużą zawartość substancji methylglyoxal (MBO), otrzymywanej z krzewu Manuka, która ma silne właściwości przeciwbakteryjne. Już 2 - 3 łyżeczki miodu spożywane rano na czczo lub przed posiłkiem potrafią skutecznie wzmocnić organizm, wspomóc pracę układu odpornościowego, wyrównać poziom cholesterolu i opanować huśtawkę hormonalną, z którą zmagają się kobiety w okresie menopauzy.Składniki: 100% miód z krzewu Manuka.Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna - 1400kJ/ 344kcal tłuszcz - 0g węglowodany - 82,1g w tym cukry - 82,1g białko - 0,3g sól - 35gKraj pochodzenia: Nowa Zelandia
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód Manuka 250+ Manuka Health 500g

  • [Manuka Health]

    Kategoria: Zdrowa Żywność/Superfood - Super żywność

    troszczą się o swoje zdrowie, do menu powinny włączyć Miód Manuka 250+ Manuka Health. Ten wyjątkowy produkt jest tak zdrowy ze względu na dużą zawartość substancji methylglyoxal... Pełen opis produktu 'Miód Manuka 250+ Manuka Health 250g' »

    Chociaż medycyna stale się rozwija, to jednak warto pamiętać, że znacznie zdrowsza dla organizmu zawsze jest profilaktyka i leczenie. Dbanie o siebie, prowadzenie zdrowego stylu życia i przede wszystkim trzymanie się zdrowej, zbilansowanej diety to pewny i skuteczny sposób na to, żeby przez długie lata cieszyć się wspaniałym zdrowiem i doskonałą formą.Osoby, które są tego świadome i codziennie troszczą się o swoje zdrowie, do menu powinny włączyć Miód Manuka 250+ Manuka Health. Ten wyjątkowy produkt jest tak zdrowy ze względu na dużą zawartość substancji methylglyoxal (MBO), otrzymywanej z krzewu Manuka, która ma silne właściwości przeciwbakteryjne. Już 2 - 3 łyżeczki miodu spożywane rano na czczo lub przed posiłkiem potrafią skutecznie wzmocnić organizm, wspomóc pracę układu odpornościowego, wyrównać poziom cholesterolu i opanować huśtawkę hormonalną, z którą zmagają się kobiety w okresie menopauzy.Składniki: 100% miód z krzewu Manuka.Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna - 1400kJ/ 344kcal tłuszcz - 0g węglowodany - 82,1g w tym cukry - 82,1g białko - 0,3g sól - 35gKraj pochodzenia: Nowa Zelandia
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód Manuka 250+ Manuka Health 250g

  • [Manuka Health]

    Kategoria: Zdrowa Żywność/Superfood - Super żywność

    Miód od wieków znany jest ze swoich leczniczych właściwości, jednak niektóre jego odmiany są szczególnie wartościowe. Miód Manuka 400+ Manuka Health jest wyjątkowy ze... Pełen opis produktu 'Miód Manuka 400+ Manuka Health 500g' »

    Miód od wieków znany jest ze swoich leczniczych właściwości, jednak niektóre jego odmiany są szczególnie wartościowe. Miód Manuka 400+ Manuka Health jest wyjątkowy ze względu na bardzo dużą zawartość methylglyoxalu, substancji znajdującej w krzewie Manuka rosnącym tylko w Nowej Zelandii. Methylglyoxal, czyli MGO ma właściwości przeciwbakteryjne, wzmacnia układ immunologiczny, chroni układ pokarmowy, a przy okazji doskonale wpływa na wygląd skóry, wszystko dzięki proteinom, witaminom i cennym aminokwasom.W miodzie Manuka 400+ jest aż 400 mg MGO na kilogram produktu, podczas gdy w naturalnych miodach ilość ta kształtuje się na poziomie 1-10 mg. Żeby zauważyć rezultaty działania produktu, wystarczy spożywać 2-3 łyżeczki dziennie, profilaktycznie, dla smaku, najlepiej rano na czczo lub przed posiłkami. Certyfikowany, w pełni naturalny miód Manuka jest świetnie przyswajany przez organizm, co czyni go wyjątkowo skutecznym suplementem diety.Składniki: 100% miód z krzewu Manuka.Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna - 1400kJ / 334kcal tłuszcz - 0g węglowodany - 82,1g w tym cukry - 82,1g białko - 0,3g sól - 35gKraj pochodzenia: Nowa Zelandia
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód Manuka 400+ Manuka Health 500g

  • [Manuka Health New Zealand Limited]

    Kategoria: Miody manuka z Nowej Zelandii>Miód manuka MGO 400+Wysyłka: od ręki

    Miód nektarowy manuka MGO™ 400+ 500gMiód zawiera methylglyoxal w ilości powyżej 400 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach Manuka).Składniki:... Pełen opis produktu 'Miód manuka MGO400+ 500g Manuka Health' »

    Miód nektarowy manuka MGO™ 400+ 500gMiód zawiera methylglyoxal w ilości powyżej 400 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach Manuka).Składniki: miód z krzewu Manuka 100%Wartość odżywczaw 100 gw 15 g*Wartość energetyczna1400 kJ / 334 kcal210 kJ / 50,2 kcalTłuszcz0 g0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone0 g0 gWęglowodany82,1 g12,3 gw tym cukry82,1 g12,3 gBłonnik0 g0 gBiałko0,3 g0,05 gSól0,04 g0,01 gMethylglyoxal >40 mg>6 mg*15 g (3 łyżeczki)= porcja dzienna. W słoiku znajduje się około 33 porcji.Opakowanie 500 g przy spożywaniu dziennej porcji trzech łyżeczek dziennie wystarcza na około miesiąc.Spożywanie Miodu Manuka MGO™ 400+Miód najlepiej spożywać rano na czczo w ilości 2-3 łyżeczek lub po 1 łyżeczce 2-3 razy dziennie pół godziny przed posiłkiem.Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze pokojowej.Masa netto: 500 gKraj pochodzenia miodu: Nowa Zelandia Kraj produkcji: Nowa ZelandiaProducent: Manuka Health New Zealand Limited, 66 Weona Court, Te Awamutu 3800, New ZealandWeterynaryjny numer identyfikacyjny: 14656022O kilku lat obserwujemy gwałtownie rosnącą popularność miodu manuka na rynku polskim. Produkt ten zyskał już uznanie Klientów w innych krajach Europy i Azji. Miody manuka są produkowane przez pszczoły żerujące na kwiatostanach krzewów Leptospermum scoparium z rodziny mirtowanych, zwanych potocznie jako drzewo herbaciane lub krzew manuka. Roślina ta występuje na terenie Nowej Zelandii oraz Australii. Miód manuka MGO 400+ Manuka Health trafił do nas z Nowej Zelandii. przed(przeNowozelandzki Miód Manuka używany jest jako środek przeciwzapalny, lekarstwo na szerokie spektrum chorób żołądka i dolegliwości jelitowych oraz skuteczny środek antybakteryjny na rany i oparzenia. Używa się go do kuracji na osad / kamień nazębny i zapalenie dziąseł. Pomaga w złagodzeniu bólów gardła, a także wyraźnie wzmacnia ogólny stan zdrowia i samopoczucia pacjenta. Nowozelandzkie Miody Manuka w znaczący sposób pomogły w leczeniu takich schorzeń jak: nowotwory, gronkowiec, przeziębienia, infekcje gardła, ciężko gojące się rany,  wrzody żołądka, zakażenia bakteryjne i wiele innych.Unikalny Miód Manuka powstaje dzięki roślinie o nazwie Leptospermum scoparium (Manuka), która rośnie tylko w Nowej Zelandii. Przez długi czas wyjątkowe właściwości miodu manuka były rozpoznawane i mierzone z wykorzystaniem testów mierzących jego ogólne oddziaływanie biologiczne. Jednak źródło antybakteryjnej aktywności miodu manuka pozostawało niezbadane przez niemal 15 lat. Przełomu dokonała grupa naukowców kierowana Profesora Thomasa Henle z Uniwersytetu w Dreźnie w Niemczech. Z przeprowadzonych badań wynika, że Miód Manuka MGO jest jak dotąd jedynym produktem żywnościowym na świecie, w którym znaleziono tak znaczne stężenie naturalnie występującego methylglyoxalu -  na poziomie od 20 mg/kg do ponad 800 mg/kg. Dla porównania, zawartość tego składnika w innych występujących na świecie miodach waha się od 1 do 10 mg/kg. W innych środkach spożywczych poziom methylglyoxalu waha się od 0 do 50 mg/kg, a największe jego stężenie określono w kakao i kawie.Naukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum to 100 mg methylglyoxalu na kg (MGO 100+). Najczęściej kupowanym Miodem Manuka MGO jest miód o stężeniu MGO 400+.Precyzyjny standard mierzenia siły oddziaływania unikalnego Miodu Manuka MGOFirma Manuka Health wprowadziła nową markę – Miód Manuka MGO i mierzy zawartość methylglyoxalu w oparciu o standardy opracowane przez badaczy Uniwersytetu w Dreźnie.Dla przykładu certyfikacja MGO 400+ oznacza, że miód zawiera przynajmniej 400 mg/kg naturalnie występującego methylglyoxalu. Naukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum to 100 mg methylglyoxalu na kg.Korelacja pomiędzy zawartością methylglyoxalu, a starym systemem mierzenia aktywności antybakteryjnej miodu manuka, zidentyfikowana przez grupę naukowców na Uniwersytecie w Dreźnie.Precyzyjny standard mierzenia siły oddziaływania unikalnego Miodu Manuka MGOFirma Manuka Health wprowadziła nową markę – Miód Manuka MGO i mierzy zawartość methylglyoxalu w oparciu o standardy opracowane przez badaczy Uniwersytetu w Dreźnie.Dla przykładu certyfikacja MGO 400+ oznacza, że miód zawiera przynajmniej 400 mg/kg naturalnie występującego methylglyoxalu. Naukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum to 100 mg methylglyoxalu na kg. Korelacja pomiędzy zawartością methylglyoxalu, a starym systemem mierzenia aktywności antybakteryjnej miodu manuka, zidentyfikowana przez grupę naukowców na Uniwersytecie w Dreźnie.Produkt Methylglyoxal, mg/kg Stary system pomiaruMGO™400 Manuka 400mg/kg 20+MGO 400+ charakteryzuje się bardzo wysoką zawartością methylglyoxalu na poziomie 400mg/kg. Oznaczony Certyfikatem MGO 400+Zalecane stosowanie: 1-2 łyżeczek 3 razy dziennie przed posiłkiPrzez długi czas wyjątkowe właściwości miodu manuka były rozpoznawane i mierzone z wykorzystaniem testów mierzących jego ogólne oddziaływanie biologiczne. Jednak źródło aktywności miodu manuka pozostawało niezbadane przez niemal 15 lat. Przełomu dokonała grupa naukowców kierowana Profesora Thomasa Henle z Uniwersytetu w Dreźnie w Niemczech. Z przeprowadzonych badań wynika, że Miód Manuka MGO jest jak dotąd jedynym produktem żywnościowym na świecie, w którym znaleziono tak znaczne stężenie naturalnie występującego methylglyoxalu -  na poziomie od 20 mg/kg do ponad 800 mg/kg. Dla porównania, zawartość tego składnika w innych występujących na świecie miodach waha się od 1 do 10 mg/kg. W innych środkach spożywczych poziom methylglyoxalu waha się od 0 do 50 mg/kg, a największe jego stężenie określono w kakao i kawie. Miód manuka jest produktem żywnościowym, którego właściwości zostały potwierdzone metodami naukowymi przez zespół Dr Henle. Wyniki badań sugerują, że aktywność miodu pozostaje w świsłej korelacji ze stężeniem methylogloaxalu.Szereg badań nad właściwościami i zastosowaniem miodu manuka prowadzi się na Uniwersytecie Waikato z siedzibą w Hamilton w Nowej Zelandii. Naukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum 100 mg methylglyoxalu na kg (MGO 100+). Najczęściej kupowanym Miodem Manuka MGO jest miód o stężeniu MGO 400+.Precyzyjny standard mierzenia siły oddziaływania unikalnego Miodu Manuka MGOFirma Manuka Health wprowadziła nową markę – Miód Manuka MGO i mierzy zawartość methylglyoxalu w oparciu o standardy opracowane przez badaczy Uniwersytetu w Dreźnie. Dla przykładu certyfikacja MGO 400+ oznacza, że miód zawiera przynajmniej 400 mg/kg naturalnie występującego methylglyoxalu.Miód manuka o oznaczeniu MGO 400+ charakteryzuje się bardzo wysoką zawartością methylglyoxalu na poziomie 400mg/kg. Oznaczony Certyfikatem MGO 400+. Jest to odpowiednik wartości UMF 20+ w systemie pomiaru UMF....
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód manuka MGO400+ 500g Manuka Health

  • [Manuka Health New Zealand Limited]

    Kategoria: Miody manuka z Nowej Zelandii>Miód manuka MGO 550+Wysyłka: od ręki

    Miód nektarowy manuka MGO™ 550+ 250gMiód zawiera methylglyoxal w ilości powyżej 550 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach Manuka).Składniki:... Pełen opis produktu 'Miód Manuka MGO550+ 250gr Manuka Health' »

    Miód nektarowy manuka MGO™ 550+ 250gMiód zawiera methylglyoxal w ilości powyżej 550 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach Manuka).Składniki: miód z krzewu Manuka 100%Wartość odżywczaw 100 gw 15 g*Wartość energetyczna1400 kJ / 334 kcal210 kJ / 50,2 kcalTłuszcz0 g0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone0 g0 gWęglowodany82,1 g12,3 gw tym cukry82,1 g12,3 gBłonnik0 g0 gBiałko0,3 g0,05 gSól0,04 g0,01 gMethylglyoxal >55 mg>8,25 mg*15 g (3 łyżeczki)= porcja dzienna. W słoiku znajduje się około 17 porcji.Opakowanie 500 g przy spożywaniu dziennej porcji trzech łyżeczek dziennie wystarcza na około trzech tygodni.Spożywanie Miodu Manuka MGO™ 550+Miód najlepiej spożywać rano na czczo w ilości 2-3 łyżeczek lub po 1 łyżeczce 2-3 razy dziennie pół godziny przed posiłkiem.Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze pokojowej.Masa netto: 250 gKraj pochodzenia miodu: Nowa ZelandiaKraj produkcji: Nowa ZelandiaProducent: Manuka Health New Zealand Limited, 66 Weona Court, Te Awamutu 3800, New ZealandWeterynaryjny numer identyfikacyjny: 14656022MOŻLIWY RABAT ILOŚCIOWY -> WIĘCEJ = TANIEJ!!!SPRAWDŹ W KOSZYKU!!!Miody manuka cieszą się już dość dużą popularnością na naszym rodzimym rynku. Produkt ten zyskał już uznanie Klientów w innych krajach Europy i Azji. Mimo wysokiej ceny miody te cieszą się uznaniem i jak dotąd nie znajdują odpowiednika pośród innych produktów spożywczych. W Miody manuka są produkowane przez pszczoły żerujące na kwiatostanach krzewów Leptospermum scoparium z rodziny mirtowanych, zwanych potocznie jako drzewo herbaciane. Roślina ta występuje na terenie Nowej Zelandii oraz Australii. Miód manuka MGO Manuka Health trafił do nas z Nowej Zelandii.Spośród oferowanych przez nas miodów, na podstawie zawartości methylglyoxalu w miodzie, możemy wyróżnić następujące kategorie: miód manuka mgo100+, miód manuka mgo250+, miód manuka mgo400+, najsilniejszy miód manuka mgo550+. Wszystkie są dostepne w naszym sklepie w słoikach o pojemnościach 250gram, 500gram i 1kg. Badania nad właściwościami miodu manukaprzed(przeNowozelandzki Miód Manuka używany jest jako środek przeciwzapalny, lekarstwo na szerokie spektrum chorób żołądka i dolegliwości jelitowych oraz skuteczny środek antybakteryjny na rany i oparzenia. Używa się go do kuracji na osad / kamień nazębny i zapalenie dziąseł. Pomaga w złagodzeniu bólów gardła, a także wyraźnie wzmacnia ogólny stan zdrowia i samopoczucia pacjenta. Nowozelandzkie Miody Manuka w znaczący sposób pomogły w leczeniu takich schorzeń jak: nowotwory, gronkowiec, przeziębienia, infekcje gardła, ciężko gojące się rany,  wrzody żołądka, zakażenia bakteryjne i wiele innych.Unikalny Miód Manuka powstaje dzięki roślinie o nazwie Leptospermum scoparium (Manuka), która rośnie tylko w Nowej Zelandii. Przez długi czas wyjątkowe właściwości miodu manuka były rozpoznawane i mierzone z wykorzystaniem testów mierzących jego ogólne oddziaływanie biologiczne. Jednak źródło antybakteryjnej aktywności miodu manuka pozostawało niezbadane przez niemal 15 lat. Przełomu dokonała grupa naukowców kierowana Profesora Thomasa Henle z Uniwersytetu w Dreźnie w Niemczech. Z przeprowadzonych badań wynika, że Miód Manuka MGO jest jak dotąd jedynym produktem żywnościowym na świecie, w którym znaleziono tak znaczne stężenie naturalnie występującego methylglyoxalu -  na poziomie od 20 mg/kg do ponad 800 mg/kg. Dla porównania, zawartość tego składnika w innych występujących na świecie miodach waha się od 1 do 10 mg/kg. W innych środkach spożywczych poziom methylglyoxalu waha się od 0 do 50 mg/kg, a największe jego stężenie określono w kakao i kawie.Naukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum to 100 mg methylglyoxalu na kg (MGO 100+). Najczęściej kupowanym Miodem Manuka MGO jest miód o stężeniu MGO 400+.Precyzyjny standard mierzenia siły oddziaływania unikalnego Miodu Manuka MGOFirma Manuka Health wprowadziła nową markę – Miód Manuka MGO i mierzy zawartość methylglyoxalu w oparciu o standardy opracowane przez badaczy Uniwersytetu w Dreźnie.Dla przykładu certyfikacja MGO 400+ oznacza, że miód zawiera przynajmniej 400 mg/kg naturalnie występującego methylglyoxalu. Naukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum to 100 mg methylglyoxalu na kg.Korelacja pomiędzy zawartością methylglyoxalu, a starym systemem mierzenia aktywności antybakteryjnej miodu manuka, zidentyfikowana przez grupę naukowców na Uniwersytecie w Dreźnie.Precyzyjny standard mierzenia siły oddziaływania unikalnego Miodu Manuka MGOFirma Manuka Health wprowadziła nową markę – Miód Manuka MGO i mierzy zawartość methylglyoxalu w oparciu o standardy opracowane przez badaczy Uniwersytetu w Dreźnie.Dla przykładu certyfikacja MGO 400+ oznacza, że miód zawiera przynajmniej 400 mg/kg naturalnie występującego methylglyoxalu. Naukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum to 100 mg methylglyoxalu na kg. Korelacja pomiędzy zawartością methylglyoxalu, a starym systemem mierzenia aktywności antybakteryjnej miodu manuka, zidentyfikowana przez grupę naukowców na Uniwersytecie w Dreźnie.Produkt Methylglyoxal, mg/kg Stary system pomiaruMGO™400 Manuka 400mg/kg 20+MGO 400+ charakteryzuje się bardzo wysoką zawartością methylglyoxalu na poziomie 400mg/kg. Oznaczony Certyfikatem MGO 400+Zalecane stosowanie: 1-2 łyżeczek 3 razy dziennie przed posiłkiPrzez długi czas wyjątkowe właściwości miodu manuka były rozpoznawane i mierzone z wykorzystaniem testów mierzących jego ogólne oddziaływanie biologiczne. Jednak źródło aktywności miodu manuka pozostawało niezbadane przez niemal 15 lat. Przełomu dokonała grupa naukowców kierowana Profesora Thomasa Henle z Uniwersytetu w Dreźnie w Niemczech. Z przeprowadzonych badań wynika, że Miód Manuka MGO jest jak dotąd jedynym produktem żywnościowym na świecie, w którym znaleziono tak znaczne stężenie naturalnie występującego methylglyoxalu -  na poziomie od 20 mg/kg do ponad 800 mg/kg. Dla porównania, zawartość tego składnika w innych występujących na świecie miodach waha się od 1 do 10 mg/kg. W innych środkach spożywczych poziom methylglyoxalu waha się od 0 do 50 mg/kg, a największe jego stężenie określono w kakao i kawie. Miód manuka jest produktem żywnościowym, którego właściwości zostały potwierdzone metodami naukowymi przez zespół Dr Henle. Wyniki badań sugerują, że aktywność miodu pozostaje w świsłej korelacji ze stężeniem methylogloaxalu.Szereg badań nad właściwościami i zastosowaniem miodu manuka prowadzi się na Uniwersytecie Waikato z siedzibą w Hamilton w Nowej Zelandii. Podajemy link do publikacji dot. badań (publikacje w języku angielskim) -> Badania nad właściwościami miodów manuka - Uniwersytet Waikato, NZNaukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum 100 mg methylglyoxalu na kg (MGO 100+).Proponowany miód MGO 400+ oznacza, że miód zawiera przynajmniej 400 mg/kg naturalnie występującego methylglyoxalu. Jest to zawartość określana jako "wysoka".Każdy miód MGOTM  Manuka Honey został przetestowany oraz uzyskał certyfikat potwierdzający zawartość minimalnej ilości naturalnego metylogloxalu,  składnika obecnego w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach z Manuka produkowanych na bazie dzikiej rośliny Manuka w Nowej Zelandii. Metyloglyoxal został zidentyfikowany na Politechnice Drezdeńskiej w Niemczech jako składnik, który nadaje Miodom Manuka niepowtarzalną wartość.Najsilniejszy miód manuka na rynku - MGO 550+ Miód Manuka Health MGO™550 Manuka: zawartość Methylglyoxalu 550mg/kg, odpowiednik UMF 25+ w systemie pomiaru UMF - jest to najsilniejszy dostępny na polskim rynku miód manuka.MGO 550+ charakteryzuje się bardzo wysoką zawartością methylglyoxalu na poziomie 550mg/kg. Oznaczony Certyfikatem MGO 550+ ...
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód Manuka MGO550+ 250gr Manuka Health

  • [MANUKA HEALTH NEW ZELAND]

    Kategoria: Napoje, miody, soki > Miody i produkty z mioduWysyłka: od ręki

    Miód Manuka na tle innych miodów europejskich i tropikalnych charakteryzuje przede wszystkim rdzennie pochodzenie. Powstają one jedynie w nielicznych rejonach Nowej Zelandii będących... Pełen opis produktu 'Miód Manuka 100+ 250g MANUKA HEALTH NEW ZELAND' »

    Miód Manuka na tle innych miodów europejskich i tropikalnych charakteryzuje przede wszystkim rdzennie pochodzenie. Powstają one jedynie w nielicznych rejonach Nowej Zelandii będących naturalną ostoją rzadkich krzewów rodzaju Leptospermum scoparium. Są to miody jednorodne, które zostały wytworzone wyłącznie na terytorium Nowej Zelandii, w czasie który pokrywa się z okresem kwitnienia krzewów Manuka, które są wytworzone w zasadniczej większości z nektaru roślin z rodzaju Leptospermum scoparium. Miody te powinny charakteryzować się dodatkowo takimi cechami jak: odpowiedni zakres przewodności właściwej, wyjątkowy sak określany jako mineralny, lekko gorzki; silnie aromatyczny zapach z wyczuwalnymi nutami wilgotnej ziemi i wrzosu; obecnością pyłku charakterystycznego dla krzewów Manuka oraz składników aktywnych, w tym: methylglyoxalu (MGO™). MGO™ to skrót od Methylgloxal - naturalnej substancji uznanej przez naukowców za charakterystyczny składnik miodów Manuka, które ze względu na jego wysoką zawartość odróżniają się od innych miodów dostępnych na rynku. Firma Manuka Health New Zealand jest prekursorem i liderem naukowym metody MGO™ oraz wiodącym eksporterem wysokiej jakości miodów Manuka. Jako pierwsza wprowadziła oznaczenie jakości handlowej miodów Manuka metodą mierzenia methylglyoxalu - MGO™ (od 2007 roku) i wywarła wyraźny wpływ na prace naukowe i urzędnicze związana z jakością miodów Manuka w Nowej Zelandii i na świecie.   Składniki: Miód z krzewu Manuka 100%. Wartość odżywczaw 100 gw 15 g* Wartość energetyczna 1400 kJ / 334,4 kcal 210 kJ / 50,2 kcal Tłuszcz 0 g 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g 0 g Węglowodany 82,1 g 12,3 g w tym cukry 82,1 g 12,3 g Błonnik 0 g 0 g Białko 0,3 g 0,05 g Sól 0,04 g 0,01 g Methylglyoxal  >10 mg >1,5 mg *15 g (3 łyżeczki) = porcja dzienna.   Spożywanie: Miód najlepiej spożywać rano na czczo w ilości 2-3 łyżeczek lub po 1 łyżeczce 2-3 razy dziennie pół godziny przed posiłkiem.   Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze pokojowej.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód Manuka 100+ 250g MANUKA HEALTH NEW ZELAND

  • Miód Manuka 100+ 500g MANUKA HEALTH NEW ZELAND w sklepie internetowym biogo.pl

    Powiększ zdjęcie

    132,98 zł
    139,99 zł

    [MANUKA HEALTH NEW ZELAND]

    Kategoria: Napoje, miody, soki > Miody i produkty z mioduWysyłka: od ręki

    Miód Manuka na tle innych miodów europejskich i tropikalnych charakteryzuje przede wszystkim rdzennie pochodzenie. Powstają one jedynie w nielicznych rejonach Nowej Zelandii będących... Pełen opis produktu 'Miód Manuka 100+ 500g MANUKA HEALTH NEW ZELAND' »

    Miód Manuka na tle innych miodów europejskich i tropikalnych charakteryzuje przede wszystkim rdzennie pochodzenie. Powstają one jedynie w nielicznych rejonach Nowej Zelandii będących naturalną ostoją rzadkich krzewów rodzaju Leptospermum scoparium. Są to miody jednorodne, które zostały wytworzone wyłącznie na terytorium Nowej Zelandii, w czasie który pokrywa się z okresem kwitnienia krzewów Manuka, które są wytworzone w zasadniczej większości z nektaru roślin z rodzaju Leptospermum scoparium. Miody te powinny charakteryzować się dodatkowo takimi cechami jak: odpowiedni zakres przewodności właściwej, wyjątkowy sak określany jako mineralny, lekko gorzki; silnie aromatyczny zapach z wyczuwalnymi nutami wilgotnej ziemi i wrzosu; obecnością pyłku charakterystycznego dla krzewów Manuka oraz składników aktywnych, w tym: methylglyoxalu (MGO™). MGO™ to skrót od Methylgloxal - naturalnej substancji uznanej przez naukowców za charakterystyczny składnik miodów Manuka, które ze względu na jego wysoką zawartość odróżniają się od innych miodów dostępnych na rynku. Firma Manuka Health New Zealand jest prekursorem i liderem naukowym metody MGO™ oraz wiodącym eksporterem wysokiej jakości miodów Manuka. Jako pierwsza wprowadziła oznaczenie jakości handlowej miodów Manuka metodą mierzenia methylglyoxalu - MGO™ (od 2007 roku) i wywarła wyraźny wpływ na prace naukowe i urzędnicze związana z jakością miodów Manuka w Nowej Zelandii i na świecie.   Składniki: Miód z krzewu Manuka 100%.   Wartość odżywczaw 100 gw 15 g* Wartość energetyczna 1400 kJ / 334,4 kcal 210 kJ / 50,2 kcal Tłuszcz 0 g 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g 0 g Węglowodany 82,1 g 12,3 g w tym cukry 82,1 g 12,3 g Błonnik 0 g 0 g Białko 0,3 g 0,05 g Sól 0,04 g 0,01 g Methylglyoxal  >10 mg >1,5 mg *15 g (3 łyżeczki) = porcja dzienna.   Spożywanie: Miód najlepiej spożywać rano na czczo w ilości 2-3 łyżeczek lub po 1 łyżeczce 2-3 razy dziennie pół godziny przed posiłkiem.   Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze pokojowej.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód Manuka 100+ 500g MANUKA HEALTH NEW ZELAND

  • Miód Manuka 250+ 500g MANUKA HEALTH NEW ZELAND w sklepie internetowym biogo.pl

    Powiększ zdjęcie

    189,99 zł
    199,99 zł

    [MANUKA HEALTH NEW ZELAND]

    Kategoria: Napoje, miody, soki > Miody i produkty z mioduWysyłka: od ręki

    Miód Manuka na tle innych miodów europejskich i tropikalnych charakteryzuje przede wszystkim rdzennie pochodzenie. Powstają one jedynie w nielicznych rejonach Nowej Zelandii będących... Pełen opis produktu 'Miód Manuka 250+ 500g MANUKA HEALTH NEW ZELAND' »

    Miód Manuka na tle innych miodów europejskich i tropikalnych charakteryzuje przede wszystkim rdzennie pochodzenie. Powstają one jedynie w nielicznych rejonach Nowej Zelandii będących naturalną ostoją rzadkich krzewów rodzaju Leptospermum scoparium. Są to miody jednorodne, które zostały wytworzone wyłącznie na terytorium Nowej Zelandii, w czasie który pokrywa się z okresem kwitnienia krzewów Manuka, które są wytworzone w zasadniczej większości z nektaru roślin z rodzaju Leptospermum scoparium. Miody te powinny charakteryzować się dodatkowo takimi cechami jak: odpowiedni zakres przewodności właściwej, wyjątkowy sak określany jako mineralny, lekko gorzki; silnie aromatyczny zapach z wyczuwalnymi nutami wilgotnej ziemi i wrzosu; obecnością pyłku charakterystycznego dla krzewów Manuka oraz składników aktywnych, w tym: methylglyoxalu (MGO™). MGO™ to skrót od Methylgloxal - naturalnej substancji uznanej przez naukowców za charakterystyczny składnik miodów Manuka, które ze względu na jego wysoką zawartość odróżniają się od innych miodów dostępnych na rynku. Firma Manuka Health New Zealand jest prekursorem i liderem naukowym metody MGO™ oraz wiodącym eksporterem wysokiej jakości miodów Manuka. Jako pierwsza wprowadziła oznaczenie jakości handlowej miodów Manuka metodą mierzenia methylglyoxalu - MGO™ (od 2007 roku) i wywarła wyraźny wpływ na prace naukowe i urzędnicze związana z jakością miodów Manuka w Nowej Zelandii i na świecie.   Składniki: Miód z krzewu Manuka 100%.  Wartość odżywczaw 100 gw 15 g* Wartość energetyczna 1400 kJ / 334,4 kcal 210 kJ / 50,2 kcal Tłuszcz 0 g 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g 0 g Węglowodany 82,1 g 12,3 g w tym cukry 82,1 g 12,3 g Błonnik 0 g 0 g Białko 0,3 g 0,05 g Sól 0,04 g 0,01 g Methylglyoxal  >25 mg >3,75 mg *15 g (3 łyżeczki) = porcja dzienna.   Spożywanie: Miód najlepiej spożywać rano na czczo w ilości 2-3 łyżeczek lub po 1 łyżeczce 2-3 razy dziennie pół godziny przed posiłkiem.   Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze pokojowej.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód Manuka 250+ 500g MANUKA HEALTH NEW ZELAND

  • [MANUKA HEALTH NEW ZELAND]

    Kategoria: MIÓD > Miody Manuka MGOWysyłka: od ręki

    MIÓD MANUKA MGO 30+ 500G MANUKA HEALTH Miód Manuka MGO® 30+ w 500 gramowym słoiku pochodzący z Nowej Zelandii. Jego zawartość methylglyoxalu jest na poziomie... Pełen opis produktu 'Miód Manuka MGO 30+ 500G MANUKA HEALTH' »

    MIÓD MANUKA MGO 30+ 500G MANUKA HEALTH Miód Manuka MGO® 30+ w 500 gramowym słoiku pochodzący z Nowej Zelandii. Jego zawartość methylglyoxalu jest na poziomie 30 mg/kg. Miód ten jest doby na spróbowanie dla osób które jeszcze nie spożywały miodów manuka MGO. W zwyczajnych miodach stężenie wynosi od 1 do 10 mg/kg. Jak powstaje miód manuka? Oryginalny miód manuka, powstaje z nektaru kwiatów krzewu manuka, rosnącego w Nowej Zelandii. Krzew manuka można spotkać także w innych rejonach świata ale wystepuje on wtedy w towarzystwie takich krzewów jak: kanuka (Kunzea Ericoides), zielona herbata (Camellia sinensis), tantoon (Leptospermum polygalifolium) czy melaleuca, w związku z czym miody pozyskiwane poza Nową Zelandią są miodami mieszanymi a nie w 100%  miodami manuka. Miody Manuka MGO® produkowane przez firmę Manuka Health New Zealand Ltd.® (MHNZ) są 100% miodem manuka w rozumieniu przepisów jakości handlowej, oryginalności produktu oraz zawartości pyłku z kwiatu manuka w miodzie. Co oznacza symbol MGO®. Miód Manuka spośród innych miodów wyróżnia zawartość istotnych żywieniowo stężeń aktywnego składnika – methylglyoxalu (MGO®). Jego ilość w poszczególnych partiach definiuje certyfikacja MGO®. Metoda ta została opracowana przez prof. Thomasa Henle z Uniwersytetu w Dreźnie przy udziale firmy Manuka Health New Zealand®. Zyskała akceptację innych naukowców, w tym prof. Petera Molana – autora wcześniejszych metod autoryzacji jakości miodów manuka. Certyfikacja MGO® jako jedyna uzyskała również aprobatę NZFSA (Nowozelandzkiego Urzędu ds. Bezpieczeństwa Żywności) jako metoda mierzenia jakości miodu manuka. Właściwości Miodu Manuka: Produkt ten zawiera wysokie stężenie methylglyoxalu - substacji, która jest źródłem unikatowej właściwości tegoż miodu. Certyfikat MGO® 30+ gwarantuje stężenie methylglyoxalu na poziomie co najmniej 30 mg/kg. wpływa korzystnie na poprawę i utrzymanie dobrego stanu układu pokarmowego dobroczynne działanie dla układu immunologicznego pomocny w dbaniu o zdrowy stan skóry Miód Manuka nie jest lekiem ani substytutem leku. W przypadku leczenia chorób zaleca się kontakt z lekarzem oraz pozostawanie pod jego opieką.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód Manuka MGO 30+ 500G MANUKA HEALTH

  • [MANUKA HEALTH NEW ZELAND]

    Kategoria: MIÓD > Miody Manuka MGO > Miód Manuka MGO 250+Wysyłka: od ręki

    MIÓD MANUKA MGO 250+ 250G MANUKA HEALTH NOWA ZELANDIA     Miód Manuka MGO® 250+ w 250 gramowym słoiku pochodzący z Nowej Zelandii. Jego cechą charakterystyczną... Pełen opis produktu 'Miód Manuka MGO 250+ 250G MANUKA HEALTH' »

    MIÓD MANUKA MGO 250+ 250G MANUKA HEALTH NOWA ZELANDIA     Miód Manuka MGO® 250+ w 250 gramowym słoiku pochodzący z Nowej Zelandii. Jego cechą charakterystyczną jest wysoka, certyfikowana zawartość methylglyoxalu na poziomie 250 mg/kg (MGO® 250+). W zwyczajnych miodach owo stężenie wynosi od 1 do 10 mg/kg. Jak powstaje miód manuka? Oryginalny miód manuka, powstaje z nektaru kwiatów krzewu manuka, rosnącego w Nowej Zelandii. Krzew manuka można spotkać także w innych rejonach świata ale wystepuje on wtedy w towarzystwie takich krzewów jak: kanuka (Kunzea Ericoides), zielona herbata (Camellia sinensis), tantoon (Leptospermum polygalifolium) czy melaleuca, w związku z czym miody pozyskiwane poza Nową Zelandią są miodami mieszanymi a nie w 100%  miodami manuka. Miody Manuka MGO® produkowane przez firmę Manuka Health New Zealand Ltd.® (MHNZ) są 100% miodem manuka w rozumieniu przepisów jakości handlowej, oryginalności produktu oraz zawartości pyłku z kwiatu manuka w miodzie. Co oznacza symbol MGO®. Miód Manuka spośród innych miodów wyróżnia zawartość istotnych żywieniowo stężeń aktywnego składnika – methylglyoxalu (MGO®). Jego ilość w poszczególnych partiach definiuje certyfikacja MGO®. Metoda ta została opracowana przez prof. Thomasa Henle z Uniwersytetu w Dreźnie przy udziale firmy Manuka Health New Zealand®. Zyskała akceptację innych naukowców, w tym prof. Petera Molana – autora wcześniejszych metod autoryzacji jakości miodów manuka. Certyfikacja MGO® jako jedyna uzyskała również aprobatę NZFSA (Nowozelandzkiego Urzędu ds. Bezpieczeństwa Żywności) jako metoda mierzenia jakości miodu manuka. Właściwości Miodu Manuka: Produkt ten zawiera wysokie stężenie methylglyoxalu - substacji, która jest źródłem unikatowej właściwości tegoż miodu. Certyfikat MGO® 250+ gwarantuje stężenie methylglyoxalu na poziomie co najmniej 250 mg/kg. wpływa korzystnie na poprawę i utrzymanie dobrego stanu układu pokarmowego dobroczynne działanie dla układu immunologicznego pomocny w dbaniu o zdrowy stan skóry Opakowanie 250 g wystarcza na około dwa tygodnie, przy spożyciu trzech łyżeczek dziennie. Miód Manuka nie jest lekiem ani substytutem leku. W przypadku leczenia chorób zaleca się kontakt z lekarzem oraz pozostawanie pod jego opieką. W czasie leżakowania miodu methylglyoxal wytrąca się w naturalny sposób. Poniższa tabelka określa zawartość methylglyoxalu w mg/kg miodu:
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód Manuka MGO 250+ 250G MANUKA HEALTH

  • [MANUKA HEALTH NEW ZELAND]

    Kategoria: MIÓD > Miody Manuka MGO > Miód Manuka MGO 550+Wysyłka: od ręki

    MIÓD MANUKA MGO 550+ 250G MANUKA HEALTH NOWA ZELANDIA     Miód Manuka MGO® 550+ w 250 gramowym słoiku pochodzący z Nowej Zelandii. Jego cechą charakterystyczną... Pełen opis produktu 'Miód Manuka MGO 550+ 250G MANUKA HEALTH' »

    MIÓD MANUKA MGO 550+ 250G MANUKA HEALTH NOWA ZELANDIA     Miód Manuka MGO® 550+ w 250 gramowym słoiku pochodzący z Nowej Zelandii. Jego cechą charakterystyczną jest wysoka, certyfikowana zawartość methylglyoxalu na poziomie 550 mg/kg (MGO® 550+). W zwyczajnych miodach owo stężenie wynosi od 1 do 10 mg/kg. Jak powstaje miód manuka? Oryginalny miód manuka, powstaje z nektaru kwiatów krzewu manuka, rosnącego w Nowej Zelandii. Krzew manuka można spotkać także w innych rejonach świata ale wystepuje on wtedy w towarzystwie takich krzewów jak: kanuka (Kunzea Ericoides), zielona herbata (Camellia sinensis), tantoon (Leptospermum polygalifolium) czy melaleuca, w związku z czym miody pozyskiwane poza Nową Zelandią są miodami mieszanymi a nie w 100%  miodami manuka. Miody Manuka MGO® produkowane przez firmę Manuka Health New Zealand Ltd.® (MHNZ) są 100% miodem manuka w rozumieniu przepisów jakości handlowej, oryginalności produktu oraz zawartości pyłku z kwiatu manuka w miodzie. Co oznacza symbol MGO®. Miód Manuka spośród innych miodów wyróżnia zawartość istotnych żywieniowo stężeń aktywnego składnika – methylglyoxalu (MGO®). Jego ilość w poszczególnych partiach definiuje certyfikacja MGO®. Metoda ta została opracowana przez prof. Thomasa Henle z Uniwersytetu w Dreźnie przy udziale firmy Manuka Health New Zealand®. Zyskała akceptację innych naukowców, w tym prof. Petera Molana – autora wcześniejszych metod autoryzacji jakości miodów manuka. Certyfikacja MGO® jako jedyna uzyskała również aprobatę NZFSA (Nowozelandzkiego Urzędu ds. Bezpieczeństwa Żywności) jako metoda mierzenia jakości miodu manuka. Właściwości Miodu Manuka: Produkt ten zawiera wysokie stężenie methylglyoxalu - substacji, która jest źródłem unikatowej właściwości tegoż miodu. Certyfikat MGO® 550+ gwarantuje stężenie methylglyoxalu na poziomie co najmniej 550 mg/kg. wpływa korzystnie na poprawę i utrzymanie dobrego stanu układu pokarmowego dobroczynne działanie dla układu immunologicznego pomocny w dbaniu o zdrowy stan skóry Opakowanie 250 g wystarcza na około dwa tygodnie, przy spożyciu trzech łyżeczek dziennie. Miód Manuka nie jest lekiem ani substytutem leku. W przypadku leczenia chorób zaleca się kontakt z lekarzem oraz pozostawanie pod jego opieką. W czasie leżakowania miodu methylglyoxal wytrąca się w naturalny sposób. Poniższa tabelka określa zawartość methylglyoxalu w mg/kg miodu:
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód Manuka MGO 550+ 250G MANUKA HEALTH

  • [Manuka Health]

    Kategoria: Zdrowa żywność > Miód > Miody ManukaWysyłka: od ręki

    Miód Manuka MGO™ 550+ 500 g Manuka Health Opis: Miód Manuka MGO™ 550+ 500 g to produkt wybierany przez klientów, którzy chcą kupić najlepszy z dostępnych na... Pełen opis produktu 'Miód Manuka MGO™ 550+ 500 g Manuka Health' »

    Miód Manuka MGO™ 550+ 500 g Manuka Health Opis: Miód Manuka MGO™ 550+ 500 g to produkt wybierany przez klientów, którzy chcą kupić najlepszy z dostępnych na rynku miód Manuka. Charakteryzuje się bardzo wysoką, certyfikowaną zawartością methylglyoxalu na poziomie 550+ mg/kg (MGO™ 550+). Bardzo wysokie stężenie methylglyoxalu jest źródłem trwałych i cennych właściwości miodu Manuka: - pomocny w dbaniu o zdrowy stan skóry - wyjątkowo korzystny wpływ na poprawę i utrzymanie dobrego stanu układu pokarmowego - dobroczynny wpływ na układ immunologiczny Zalecane spożycie: 1-2 łyżeczek 3 razy dziennie przed posiłkiem. Opakowanie 500g przy spożywaniu trzech łyżeczek dziennie wystarcza na około miesiąc. Co sprawia, że Miód Manuka jest tak wyjątkowy? Unikatowy dla Nowej Zelandii miód Manuka jest jedynym na świecie w 100% naturalnym produktem spożywczym zawierającym istotne żywieniowo ilości methylglyoxalu (MGO™) – od 30 do 800 mg/kg. Dla porównania - zawartość methylglyoxalu w innych miodach nie przekracza 10 mg/kg. Naukowo potwierdzone właściwości Unikalny Miód Manuka MGO™ powstaje dzięki roślinie o nazwie Leptospermum scoparium, rosnącej tylko w Nowej Zelandii. Z początku wyjątkowe właściwości miodu Manuka były rozpoznawane i mierzone z wykorzystaniem testów, które dawały wyniki o dużych odchyleniach, w właściwe źródło aktywności miodu Manuka pozostawało niezbadane przez niemal 15 lat. Przełomu dokonała grupa naukowców kierowana Profesora Thomasa Henle z Politechniki w Dreźnie, w Niemczech. „Po raz pierwszy jesteśmy w stanie jednoznacznie stwierdzić, że za unikatowe właściwości miodu Manuka bezpośrednio odpowiedzialny jest naturalnie występujący w nim methylglyoxal.” - Prof. Thomas Henle, Politechnika Drezdeńska, 2008 Produkt I Methylglyoxal, mg/kg Miód Manuka: 30-800 + Inne miody: 0-10 Inne produkty żywnościowe: 0-50 Kraj pochodzenia: Nowa Zelandia Miód Manuka nie jest lekiem ani substytutem leku. W przypadku leczenia chorób zaleca się kontakt z lekarzem oraz pozostawanie pod jego opieką.       
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód Manuka MGO™ 550+ 500 g Manuka Health

  • [Manuka Health]

    Kategoria: Zdrowa żywność > Miód > Miody ManukaWysyłka: od ręki

    Miód Manuka MGO™ 100+ 250 g Manuka Health Opis: Miód Manuka MGO™ 100+ 250 g to najczęściej kupowany słoik miodu Manuka MGO™ 100+. Cechuje się relatywnie... Pełen opis produktu 'Miód Manuka MGO™ 100+ 250 g Manuka Health' »

    Miód Manuka MGO™ 100+ 250 g Manuka Health Opis: Miód Manuka MGO™ 100+ 250 g to najczęściej kupowany słoik miodu Manuka MGO™ 100+. Cechuje się relatywnie wysoką, certyfikowaną zawartością methylglyoxalu na poziomie 100 mg/kg. Zwykłe miody zawierają średnio od 1 do 10 mg/gk. Methylglyoxal, który w istotnym stężeniu występuje tylko w niektórych miodach Manuka jest źródłem unikatowych właściwości tego produktu: - wysokie stężenie methylglyoxalu w miodzie Manuka wpływa wyjątkowo korzystnie na poprawę i utrzymanie dobrego stanu układu pokarmowego - dobroczynne działanie dla układu immunologicznego - pomocny w dbaniu o zdrowy stan skóry Zalecane spożycie: 1-2 łyżeczek 3 razy dziennie przed posiłkiem. Opakowanie 250 g przy spożywaniu trzech łyżeczek dziennie wystarcza na około dwa tygodnie. Naukowo potwierdzone właściwości: Miód Manuka MGO™ jest produkowany przez pszczoły żywiące się nektarem z kwiatów rośliny o nazwie Manuka (Leptospermum scoparium), która rośnie tylko w Nowej Zelandii. Przez wiele lat wyjątkowe właściwości miodu Manuka były rozpoznawane i mierzone z wykorzystaniem testów, które dawały wyniki o dużych odchyleniach. Właściwe źródło aktywności miodu Manuka pozostawało niezbadane przez niemal 15 lat. Przełomu dokonała grupa naukowców kierowana Profesora Thomasa Henle z Politechniki w Dreźnie, w Niemczech. „Po raz pierwszy jesteśmy w stanie jednoznacznie stwierdzić, że za unikatowe właściwości miodu Manuka bezpośrednio odpowiedzialny jest naturalnie występujący w nim methylglyoxal.” - Prof. Thomas Henle, Politechnika Drezdeńska, 2008 Badanie naukowa wykazały, że Miód Manuka MGO™ jest jak dotąd jedynym produktem żywnościowym na świecie, w którym znaleziono tak znaczne stężenie naturalnie występującego methylglyoxalu -  na poziomie od 30 mg/kg do ponad 800 mg/kg. Dla porównania, zawartość tego składnika w innych występujących na świecie miodach waha się od 1 do 10 mg/kg, średnio 3,1 mg/kg. Naukowcy, którzy zbadali właściwości Miodu Manuka MGO™, zalecają spożywanie miodu o zawartości minimum 100 mg methylglyoxalu na kg (MGO™ 100+). Produkt I Methylglyoxal, mg/kg Miód Manuka: 30-800 + Inne miody: 0-10 Inne produkty żywnościowe: 0-50 Kraj pochodzenia: Nowa Zelandia Miód Manuka nie jest lekiem ani substytutem leku. W przypadku leczenia chorób zaleca się kontakt z lekarzem oraz pozostawanie pod jego opieką.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód Manuka MGO™ 100+ 250 g Manuka Health

  • [Manuka Health]

    Kategoria: Zdrowa żywność > Miód > Miody ManukaWysyłka: od ręki

    Miód Manuka MGO™ 250+ 250 g Manuka Health Opis: Nowozelandzki, Aktywny Miód Manuka MGO™ 250+ w małym, 250 gramowym słoiku. Charakteryzuje się wysoką, certyfikowaną... Pełen opis produktu 'Miód Manuka MGO™ 250+ 250 g Manuka Health' »

    Miód Manuka MGO™ 250+ 250 g Manuka Health Opis: Nowozelandzki, Aktywny Miód Manuka MGO™ 250+ w małym, 250 gramowym słoiku. Charakteryzuje się wysoką, certyfikowaną zawartość methylglyoxalu na poziomie 250 mg/kg (MGO™ 250+). Stężenie methylglyoxalu w zwyczajnych miodach wynosi od 1 do 10 mg/kg. Informacje o certyfikacie MGO™ Wysokie stężenie methylglyoxalu, który występuje tylko w niektórych miodach Manuka, jest źródłem najcenniejszych właściwości tego produktu: - wysokie stężenie methylglyoxalu w miodzie Manuka wpływa wyjątkowo korzystnie na poprawę i utrzymanie dobrego stanu układu pokarmowego - dobroczynne działanie dla układu immunologicznego - pomocny w dbaniu o zdrowy stan skóry Zalecane spożycie: 1-2 łyżeczek 3 razy dziennie przed posiłkiem. Opakowanie 250g przy spożywaniu trzech łyżeczek dziennie wystarcza na około dwa tygodnie. Naukowo potwierdzone właściwości: Miód Manuka MGO™ jest produkowany przez pszczoły żywiące się nektarem z kwiatów rośliny o nazwie Manuka (Leptospermum scoparium), która rośnie tylko w Nowej Zelandii. Przez wiele lat wyjątkowe właściwości miodu Manuka były rozpoznawane i mierzone z wykorzystaniem testów, które dawały wyniki o dużych odchyleniach. Właściwe źródło aktywności miodu Manuka pozostawało niezbadane przez niemal 15 lat. Przełomu dokonała grupa naukowców kierowana Profesora Thomasa Henle z Politechniki w Dreźnie, w Niemczech. „Po raz pierwszy jesteśmy w stanie jednoznacznie stwierdzić, że za unikatowe właściwości miodu Manuka bezpośrednio odpowiedzialny jest naturalnie występujący w nim methylglyoxal.” - Prof. Thomas Henle, Politechnika Drezdeńska, 2008 Badanie naukowa wykazały, że Miód Manuka MGO™ jest jak dotąd jedynym produktem żywnościowym na świecie, w którym znaleziono tak znaczne stężenie naturalnie występującego methylglyoxalu -  na poziomie od 30 mg/kg do ponad 800 mg/kg. Dla porównania, zawartość tego składnika w innych występujących na świecie miodach waha się od 1 do 10 mg/kg, średnio 3,1 mg/kg. Naukowcy, którzy zbadali właściwości Miodu Manuka MGO™, zalecają spożywanie miodu o zawartości minimum 100 mg methylglyoxalu na kg (MGO™ 100+). Produkt I Methylglyoxal, mg/kg Miód Manuka: 30-800 + Inne miody: 0-10 Inne produkty żywnościowe: 0-50 Kraj pochodzenia: Nowa Zelandia Miód Manuka nie jest lekiem ani substytutem leku. W przypadku leczenia chorób zaleca się kontakt z lekarzem oraz pozostawanie pod jego opieką.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód Manuka MGO™ 250+ 250 g Manuka Health

  • [Manuka Health]

    Kategoria: Zdrowa żywność > Miód > Miody ManukaWysyłka: od ręki

    Miód Manuka MGO™ 100+ 500 g Manuka Health Opis: Miód Manuka MGO™ 100+ 500 g to najczęściej kupowany słoik miodu Manuka MGO™ 100+. Cechuje się relatywnie... Pełen opis produktu 'Miód Manuka MGO™ 100+ 500 g Manuka Health' »

    Miód Manuka MGO™ 100+ 500 g Manuka Health Opis: Miód Manuka MGO™ 100+ 500 g to najczęściej kupowany słoik miodu Manuka MGO™ 100+. Cechuje się relatywnie wysoką, certyfikowaną zawartością methylglyoxalu na poziomie 100 mg/kg. Zwykłe miody zawierają średnio od 1 do 10 mg/gk. Methylglyoxal, który w istotnym stężeniu występuje tylko w niektórych miodach Manuka jest źródłem unikatowych właściwości tego produktu: - wysokie stężenie methylglyoxalu w miodzie Manuka wpływa wyjątkowo korzystnie na poprawę i utrzymanie dobrego stanu układu pokarmowego - dobroczynne działanie dla układu immunologicznego - pomocny w dbaniu o zdrowy stan skóry Zalecane spożycie: 1-2 łyżeczek 3 razy dziennie przed posiłkiem. Opakowanie 500 g przy spożywaniu trzech łyżeczek dziennie wystarcza na około miesiąc. Naukowo potwierdzone właściwości: Miód Manuka MGO™ jest produkowany przez pszczoły żywiące się nektarem z kwiatów rośliny o nazwie Manuka (Leptospermum scoparium), która rośnie tylko w Nowej Zelandii. Przez wiele lat wyjątkowe właściwości miodu Manuka były rozpoznawane i mierzone z wykorzystaniem testów, które dawały wyniki o dużych odchyleniach. Właściwe źródło aktywności miodu Manuka pozostawało niezbadane przez niemal 15 lat. Przełomu dokonała grupa naukowców kierowana Profesora Thomasa Henle z Politechniki w Dreźnie, w Niemczech. „Po raz pierwszy jesteśmy w stanie jednoznacznie stwierdzić, że za unikatowe właściwości miodu Manuka bezpośrednio odpowiedzialny jest naturalnie występujący w nim methylglyoxal.” - Prof. Thomas Henle, Politechnika Drezdeńska, 2008 Badanie naukowa wykazały, że Miód Manuka MGO™ jest jak dotąd jedynym produktem żywnościowym na świecie, w którym znaleziono tak znaczne stężenie naturalnie występującego methylglyoxalu -  na poziomie od 30 mg/kg do ponad 800 mg/kg. Dla porównania, zawartość tego składnika w innych występujących na świecie miodach waha się od 1 do 10 mg/kg, średnio 3,1 mg/kg. Naukowcy, którzy zbadali właściwości Miodu Manuka MGO™, zalecają spożywanie miodu o zawartości minimum 100 mg methylglyoxalu na kg (MGO™ 100+). Produkt I Methylglyoxal, mg/kg Miód Manuka: 30-800 + Inne miody: 0-10 Inne produkty żywnościowe: 0-50 Kraj pochodzenia: Nowa Zelandia Miód Manuka nie jest lekiem ani substytutem leku. W przypadku leczenia chorób zaleca się kontakt z lekarzem oraz pozostawanie pod jego opieką.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód Manuka MGO™ 100+ 500 g Manuka Health

  • [Manuka Health]

    Kategoria: Zdrowa żywność > Miód > Miody ManukaWysyłka: od ręki

    Miód Manuka MGO™ 250+ 500 g Manuka Health Opis: Nowozelandzki miód Manuka MGO™ 250+ w 500 gramowym słoiku. Charakteryzuje się wysoką, certyfikowaną zawartością... Pełen opis produktu 'Miód Manuka MGO™ 250+ 500 g Manuka Health' »

    Miód Manuka MGO™ 250+ 500 g Manuka Health Opis: Nowozelandzki miód Manuka MGO™ 250+ w 500 gramowym słoiku. Charakteryzuje się wysoką, certyfikowaną zawartością methylglyoxalu na poziomie 250 mg/kg (MGO™ 250+). Stężenie methylglyoxalu w zwyczajnych miodach wynosi od 1 do 10 mg/kg, średnio 3,1 mg/kg. Wysokie stężenie methylglyoxalu, który występuje tylko w niektórych miodach Manuka, jest źródłem najcenniejszych właściwości tego produktu: - wysokie stężenie methylglyoxalu w miodzie Manuka wpływa wyjątkowo korzystnie na poprawę i utrzymanie dobrego stanu układu pokarmowego - dobroczynne działanie dla układu immunologicznego - pomocny w dbaniu o zdrowy stan skóry Zalecane spożycie: Zalecane spożycie: 1-2 łyżeczek 3 razy dziennie przed posiłkiem. Opakowanie 500 g przy spożywaniu trzech łyżeczek dziennie wystarcza na około miesiąc. Naukowo potwierdzone właściwości: Miód Manuka MGO™ jest produkowany przez pszczoły żywiące się nektarem z kwiatów rośliny o nazwie Manuka (Leptospermum scoparium), która rośnie tylko w Nowej Zelandii. Przez wiele lat wyjątkowe właściwości miodu Manuka były rozpoznawane i mierzone z wykorzystaniem testów, które dawały wyniki o dużych odchyleniach. Właściwe źródło aktywności miodu Manuka pozostawało niezbadane przez niemal 15 lat. Przełomu dokonała grupa naukowców kierowana Profesora Thomasa Henle z Politechniki w Dreźnie, w Niemczech. „Po raz pierwszy jesteśmy w stanie jednoznacznie stwierdzić, że za unikatowe właściwości miodu Manuka bezpośrednio odpowiedzialny jest naturalnie występujący w nim methylglyoxal.” - Prof. Thomas Henle, Politechnika Drezdeńska, 2008 Badanie naukowa wykazały, że Miód Manuka MGO™ jest jak dotąd jedynym produktem żywnościowym na świecie, w którym znaleziono tak znaczne stężenie naturalnie występującego methylglyoxalu -  na poziomie od 30 mg/kg do ponad 800 mg/kg. Dla porównania, zawartość tego składnika w innych występujących na świecie miodach waha się od 1 do 10 mg/kg, średnio 3,1 mg/kg. Naukowcy, którzy zbadali właściwości Miodu Manuka MGO™, zalecają spożywanie miodu o zawartości minimum 100 mg methylglyoxalu na kg (MGO™ 100+). Produkt I Methylglyoxal, mg/kg Miód Manuka: 30-800 + Inne miody: 0-10 Inne produkty żywnościowe: 0-50 Kraj pochodzenia: Nowa Zelandia Miód Manuka nie jest lekiem ani substytutem leku. W przypadku leczenia chorób zaleca się kontakt z lekarzem oraz pozostawanie pod jego opieką.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód Manuka MGO™ 250+ 500 g Manuka Health

  • [Manuka Health]

    Kategoria: Zdrowa żywność > Miód > Miody ManukaWysyłka: od ręki

    Miód Manuka MGO™ 400+ 500 g Manuka Health Opis: Aktywny, nowozelandzki Miód Manuka MGO™ 400+ 500 g to najczęściej kupowany miód Manuka w Polsce.... Pełen opis produktu 'Miód Manuka MGO™ 400+ 500 g Manuka Health' »

    Miód Manuka MGO™ 400+ 500 g Manuka Health Opis: Aktywny, nowozelandzki Miód Manuka MGO™ 400+ 500 g to najczęściej kupowany miód Manuka w Polsce. Charakteryzuje się bardzo wysoką, certyfikowaną zawartością methylglyoxalu na poziomie 400 mg/kg (MGO™ 400+). Niezwykle wysokie stężenie methylglyoxalu jest źródłem cennych właściwości miodu Manuka: - wyjątkowo korzystny wpływ na poprawę i utrzymanie dobrego stanu układu pokarmowego - dobroczynne działanie dla układu immunologicznego - pomocny w dbaniu o zdrowy stan skóry Zalecane spożycie: 1-2 łyżeczek 3 razy dziennie przed posiłkiem. Opakowanie 500g przy spożywaniu trzech łyżeczek dziennie wystarcza na około miesiąc. Zalecane spożycie: 1-2 łyżeczek 3 razy dziennie przed posiłkiem. Opakowanie 250g przy spożywaniu trzech łyżeczek dziennie wystarcza na około dwa tygodnie. Co sprawia, że Miód Manuka jest tak wyjątkowy? Unikatowy dla Nowej Zelandii miód Manuka jest jedynym na świecie w 100% naturalnym produktem spożywczym zawierającym istotne żywieniowo ilości methylglyoxalu (MGO™) – od 30 do 800 mg/kg. Dla porównania - zawartość methylglyoxalu w innych miodach nie przekracza 10 mg/kg. Naukowo potwierdzone właściwości Unikalny Miód Manuka MGO™ powstaje dzięki roślinie o nazwie Leptospermum scoparium, rosnącej tylko w Nowej Zelandii. Z początku wyjątkowe właściwości miodu Manuka były rozpoznawane i mierzone z wykorzystaniem testów, które dawały wyniki o dużych odchyleniach, w właściwe źródło aktywności miodu Manuka pozostawało niezbadane przez niemal 15 lat. Przełomu dokonała grupa naukowców kierowana Profesora Thomasa Henle z Politechniki w Dreźnie, w Niemczech. „Po raz pierwszy jesteśmy w stanie jednoznacznie stwierdzić, że za unikatowe właściwości miodu Manuka bezpośrednio odpowiedzialny jest naturalnie występujący w nim methylglyoxal.” - Prof. Thomas Henle, Politechnika Drezdeńska, 2008 Produkt I Methylglyoxal, mg/kg Miód Manuka: 30-800 + Inne miody: 0-10 Inne produkty żywnościowe: 0-50 Kraj pochodzenia: Nowa Zelandia Miód Manuka nie jest lekiem ani substytutem leku. W przypadku leczenia chorób zaleca się kontakt z lekarzem oraz pozostawanie pod jego opieką.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód Manuka MGO™ 400+ 500 g Manuka Health


Oct-Opus.net

Zdrowa żywność
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 04.06.2015
dary natury, złoto polskie, fundacja Źródła Życia, laboratorium biooil?, Ölmühle solling gmbh, intenson, kräuterhaus sanct bernhard kg, manuka health new zealand ltd, producent niezdefiniowany, efas
Produkty w ofercie: 387
Promocje: 10
Wysyłka do 3 dni: 376
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

StraganZdrowia.pl

Produkty zdrowej żywności, organic food i naturalne suplementy diety
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 23.06.2014
bezgluten, bio planet, dary natury, smakosz, rami, olvita, herbapol kraków, schär, glutenex, ekoprodukt
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

jedzpij.pl

Zdrowa żywność, wody mineralne i lecznicze, soki tłoczone, produkty pszczele, mąki prosto z młyna.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 14.06.2013
perlo - jedzpij.pl, tłocznia maurer, biowin, ekamedica, dary natury, polska pasieka, ol'vita, natura wita, natvita, greece company
Produkty w ofercie: 1102
Promocje: 118
Wysyłka do 3 dni: 1091
Opinie pozytywne: 10
Opinie neutralne: 1
Opinie negatywne: 0

Naturanet.pl

Zdrowa żywność,suplementy diety oraz kosmetyki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 21.06.2011
dary natury, bio planet, myvita, swanson, vianek (sylveco), etja, now foods, flos, herbapol krakÓw, kubara
Produkty w ofercie: 3162
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 3162
Opinie pozytywne: 37
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

PodarujZdrowie.pl

Artykuły zielarskie, suplementy diety oraz kosmetyki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 21.03.2010
farmona, vivio, dary natury, sylveco, natvita, alter medica, bonimed, ekamedica, farmvit, vivanutria
Produkty w ofercie: 697
Promocje: 10
Wysyłka do 3 dni: 696
Opinie pozytywne: 1
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Evital.pl

Mieszanki ziołowe, Suplementy diety (Solgar, Aboga, Singularis, Duolife, NOW, CaliVita, Flavon) naturalne kosmetyki bez chemii, żywność ekologiczna.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 21.01.2012
dary natury, kawon, maroko produkt sp. z o.o., solgar, flos, bonimed, aboca, bio planet, now, labofarm
Produkty w ofercie: 2088
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

biogo.pl

Zdrowa żywność
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 18.12.2015
swanson, dary natury - herbatki bio, proness myvita, tar-groch-fil sp. j., alce nero, bio planet - seria niebieska, intenson europe sp. z o.o, formeds spÓŁka z ograniczonĄ odpowiedzialnoŚciĄ, dary natury - przyprawy i zioła bio, ŚwieŻe
Produkty w ofercie: 4926
Promocje: 484
Wysyłka do 3 dni: 4926
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

PureGreen.pl

Wolnoobrotowe wyciskarki do soków, produkty organiczne oraz ekologiczne.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 10.12.2011
olimp, bielenda, brubeck, faith in nature, foppapedretti, bio planet, cookut, rollerblade, koziol, kitchen craft
Produkty w ofercie: 5410
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 2
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

BeEco

Zdrowa żywność
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 10.06.2015
dary natury - herbatki bio, myvita, alce nero (włoskie produkty), ekowital, bio planet - seria niebieska (ryże, kasze, ziarna), dary natury - przyprawy i zioła bio, dary natury - inne bio, terrasana (ml. kokos, masła orz., syr. klon. inne
Produkty w ofercie: 2916
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 2914
Opinie pozytywne: 3
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

BioSklep

Zdrowa żywność z certyfikatami BIO
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 22.05.2014
dary natury - herbatki bio, sylveco, dary natury - przyprawy i zioła bio, dary natury - inne bio, purobio cosmetics, alce nero (włoskie produkty), bio planet - seria niebieska (ryże, kasze, ziarna), sonett, denver food
Produkty w ofercie: 4737
Promocje: 49
Wysyłka do 3 dni: 4582
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0