[Wydawnictwo RM]
Kategoria: KSIĄŻKI > poradniki i hobby > kuchniaWysyłka: od ręki
Chcemy, by nasze potrawy były wyśmienite i długo
zachowywały swój smak. Marynowanie jako sposób przedłużania
trwałości produktów spożywczych znowu staje się popularne. Wypróbuj
nasze niecodzi...
Pełen opis produktu 'MARYNATY. SŁODKIE, KWAŚNE I PIKANTNE. Stefan Grossauer, Colette Prommer' »
Chcemy, by nasze potrawy były wyśmienite i długo zachowywały swój
smak. Marynowanie jako sposób przedłużania trwałości produktów
spożywczych znowu staje się popularne. Wypróbuj nasze niecodzienne
przepisy na marynowane owoce, warzywa, grzyby, ryby, orzechy, zioła
i jajka. Produkty te konserwujemy w oleju, occie, cukrze, soli i
alkoholu. Podpowiemy Ci, jak zrobić pesto nie tylko pomidorowe,
lecz także makowe, borowikowe i z pestek dyni. Nauczymy Cię, jak
zamarynować kapary i ślimaki. Doradzimy, co zrobić, by marynowane
ogórki miały niepowtarzalny smak. Dzięki nam dowiesz się, jak
zamarynować w alkoholu owoce egzotyczne i grzyby. W książce
znajdziesz: najważniejsze zasady konserwowania potraw, szczegółowy
kalendarz marynowania produktów, liczne przepisy: łatwe,
tradycyjne, nietypowe i ekstrawaganckie.
Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe,
przybrudzenia, zarysowania, zagięcia).