Przejdź do wyników wyszukiwania
Sortuj:
Zainstaluj wyszukiwarkę
Włączyłeś filtrowanie wyników wyszukiwania. Aby znaleźć więcej produktów wyłącz część lub wszystkie filtry.
  • [Manuka Health New Zealand Limited]

    Kategoria: Miody manuka z Nowej Zelandii>Miód manuka MGO 250+Wysyłka: od ręki

    Miód manuka MGO 250+ 1000g (1kg) Manuka HealthMiód zawiera methylglyoxal w ilości powyżej 250 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach <... Pełen opis produktu 'Miód Manuka MGO250+ 1kg Manuka Health' »

    Miód manuka MGO 250+ 1000g (1kg) Manuka HealthMiód zawiera methylglyoxal w ilości powyżej 250 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach Manuka).Składniki: miód z krzewu Manuka 100%Wartość odżywczaw 100 gw 15 g*Wartość energetyczna1400 kJ / 334 kcal210 kJ / 50,2 kcalTłuszcz0 g0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone0 g0 gWęglowodany82,1 g12,3 gw tym cukry82,1 g12,3 gBłonnik0 g0 gBiałko0,3 g0,05 gSól0,04 g0,01 gMethylglyoxal >25 mg>3,75 mg*15 g (3 łyżeczki)= porcja dzienna. W słoiku znajduje się około 67 porcji.Opakowanie 1000 g przy spożywaniu dziennej porcji trzech łyżeczek dziennie wystarcza na około dwa miesiące.Spożywanie Miodu Manuka MGO™ 250+Miód najlepiej spożywać rano na czczo w ilości 2-3 łyżeczek lub po 1 łyżeczce 2-3 razy dziennie pół godziny przed posiłkiem.Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze pokojowej.Masa netto: 1000 gKraj pochodzenia miodu: Nowa Zelandia Kraj produkcji: Nowa ZelandiaProducent: Manuka Health New Zealand Limited, 66 Weona Court, Te Awamutu 3800, New ZealandWeterynaryjny numer identyfikacyjny: 14656022Miód Manuka MGO 250+ - charakteryzuje się wysoką zawartość methylglyoxalu na poziomie 250 mg/kg (MGO 250+). Stężenie methylglyoxalu w zwyczajnych miodach wynosi od 1 do 10 mg/kg.Wysokie stężenie methylglyoxalu, który występuje tylko w niektórych miodach Manuka, jest źródłem najcenniejszych właściwości tego produktu:wg. profesora Thomasa Henle wysokie stężenie methylglyoxalu w miodzie Manuka wpływa wyjątkowo korzystnie na poprawę i utrzymanie dobrego stanu układu pokarmowegodobroczynne działanie dla układu immunologicznegopomocny w dbaniu o zdrowy stan skóryNaukowo potwierdzone właściwościMiód Manuka jest produkowany przez pszczoły żywiące się nektarem z kwiatów rośliny o nazwie Manuka (Leptospermum scoparium), która rośnie tylko w Nowej Zelandii. Badania naukowe wykazały, że Miód Manuka MGO™ jest jak dotąd jedynym produktem żywnościowym na świecie, w którym znaleziono tak znaczne stężenie naturalnie występującego methylglyoxalu -  na poziomie od 30 mg/kg do ponad 800 mg/kg. Dla porównania, zawartość tego składnika w innych występujących na świecie miodach waha się od 1 do 10 mg/kg, średnio 3,1 mg/kg. Naukowcy, którzy zbadali właściwości Miodu Manuka MGO, zalecają spożywanie miodu o zawartości minimum 100 mg methylglyoxalu na kg (MGO 100+)....
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód Manuka MGO250+ 1kg Manuka Health

  • [Manuka Health New Zealand Limited]

    Kategoria: Miody manuka z Nowej Zelandii>Miód manuka MGO 400+Wysyłka: od ręki

    Miód nektarowy manuka MGO™ 400+ 500gMiód zawiera methylglyoxal w ilości powyżej 400 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach Manuka).Składniki:... Pełen opis produktu 'Miód manuka MGO400+ 500g Manuka Health' »

    Miód nektarowy manuka MGO™ 400+ 500gMiód zawiera methylglyoxal w ilości powyżej 400 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach Manuka).Składniki: miód z krzewu Manuka 100%Wartość odżywczaw 100 gw 15 g*Wartość energetyczna1400 kJ / 334 kcal210 kJ / 50,2 kcalTłuszcz0 g0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone0 g0 gWęglowodany82,1 g12,3 gw tym cukry82,1 g12,3 gBłonnik0 g0 gBiałko0,3 g0,05 gSól0,04 g0,01 gMethylglyoxal >40 mg>6 mg*15 g (3 łyżeczki)= porcja dzienna. W słoiku znajduje się około 33 porcji.Opakowanie 500 g przy spożywaniu dziennej porcji trzech łyżeczek dziennie wystarcza na około miesiąc.Spożywanie Miodu Manuka MGO™ 400+Miód najlepiej spożywać rano na czczo w ilości 2-3 łyżeczek lub po 1 łyżeczce 2-3 razy dziennie pół godziny przed posiłkiem.Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze pokojowej.Masa netto: 500 gKraj pochodzenia miodu: Nowa Zelandia Kraj produkcji: Nowa ZelandiaProducent: Manuka Health New Zealand Limited, 66 Weona Court, Te Awamutu 3800, New ZealandWeterynaryjny numer identyfikacyjny: 14656022O kilku lat obserwujemy gwałtownie rosnącą popularność miodu manuka na rynku polskim. Produkt ten zyskał już uznanie Klientów w innych krajach Europy i Azji. Miody manuka są produkowane przez pszczoły żerujące na kwiatostanach krzewów Leptospermum scoparium z rodziny mirtowanych, zwanych potocznie jako drzewo herbaciane lub krzew manuka. Roślina ta występuje na terenie Nowej Zelandii oraz Australii. Miód manuka MGO 400+ Manuka Health trafił do nas z Nowej Zelandii. przed(przeNowozelandzki Miód Manuka używany jest jako środek przeciwzapalny, lekarstwo na szerokie spektrum chorób żołądka i dolegliwości jelitowych oraz skuteczny środek antybakteryjny na rany i oparzenia. Używa się go do kuracji na osad / kamień nazębny i zapalenie dziąseł. Pomaga w złagodzeniu bólów gardła, a także wyraźnie wzmacnia ogólny stan zdrowia i samopoczucia pacjenta. Nowozelandzkie Miody Manuka w znaczący sposób pomogły w leczeniu takich schorzeń jak: nowotwory, gronkowiec, przeziębienia, infekcje gardła, ciężko gojące się rany,  wrzody żołądka, zakażenia bakteryjne i wiele innych.Unikalny Miód Manuka powstaje dzięki roślinie o nazwie Leptospermum scoparium (Manuka), która rośnie tylko w Nowej Zelandii. Przez długi czas wyjątkowe właściwości miodu manuka były rozpoznawane i mierzone z wykorzystaniem testów mierzących jego ogólne oddziaływanie biologiczne. Jednak źródło antybakteryjnej aktywności miodu manuka pozostawało niezbadane przez niemal 15 lat. Przełomu dokonała grupa naukowców kierowana Profesora Thomasa Henle z Uniwersytetu w Dreźnie w Niemczech. Z przeprowadzonych badań wynika, że Miód Manuka MGO jest jak dotąd jedynym produktem żywnościowym na świecie, w którym znaleziono tak znaczne stężenie naturalnie występującego methylglyoxalu -  na poziomie od 20 mg/kg do ponad 800 mg/kg. Dla porównania, zawartość tego składnika w innych występujących na świecie miodach waha się od 1 do 10 mg/kg. W innych środkach spożywczych poziom methylglyoxalu waha się od 0 do 50 mg/kg, a największe jego stężenie określono w kakao i kawie.Naukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum to 100 mg methylglyoxalu na kg (MGO 100+). Najczęściej kupowanym Miodem Manuka MGO jest miód o stężeniu MGO 400+.Precyzyjny standard mierzenia siły oddziaływania unikalnego Miodu Manuka MGOFirma Manuka Health wprowadziła nową markę – Miód Manuka MGO i mierzy zawartość methylglyoxalu w oparciu o standardy opracowane przez badaczy Uniwersytetu w Dreźnie.Dla przykładu certyfikacja MGO 400+ oznacza, że miód zawiera przynajmniej 400 mg/kg naturalnie występującego methylglyoxalu. Naukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum to 100 mg methylglyoxalu na kg.Korelacja pomiędzy zawartością methylglyoxalu, a starym systemem mierzenia aktywności antybakteryjnej miodu manuka, zidentyfikowana przez grupę naukowców na Uniwersytecie w Dreźnie.Precyzyjny standard mierzenia siły oddziaływania unikalnego Miodu Manuka MGOFirma Manuka Health wprowadziła nową markę – Miód Manuka MGO i mierzy zawartość methylglyoxalu w oparciu o standardy opracowane przez badaczy Uniwersytetu w Dreźnie.Dla przykładu certyfikacja MGO 400+ oznacza, że miód zawiera przynajmniej 400 mg/kg naturalnie występującego methylglyoxalu. Naukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum to 100 mg methylglyoxalu na kg. Korelacja pomiędzy zawartością methylglyoxalu, a starym systemem mierzenia aktywności antybakteryjnej miodu manuka, zidentyfikowana przez grupę naukowców na Uniwersytecie w Dreźnie.Produkt Methylglyoxal, mg/kg Stary system pomiaruMGO™400 Manuka 400mg/kg 20+MGO 400+ charakteryzuje się bardzo wysoką zawartością methylglyoxalu na poziomie 400mg/kg. Oznaczony Certyfikatem MGO 400+Zalecane stosowanie: 1-2 łyżeczek 3 razy dziennie przed posiłkiPrzez długi czas wyjątkowe właściwości miodu manuka były rozpoznawane i mierzone z wykorzystaniem testów mierzących jego ogólne oddziaływanie biologiczne. Jednak źródło aktywności miodu manuka pozostawało niezbadane przez niemal 15 lat. Przełomu dokonała grupa naukowców kierowana Profesora Thomasa Henle z Uniwersytetu w Dreźnie w Niemczech. Z przeprowadzonych badań wynika, że Miód Manuka MGO jest jak dotąd jedynym produktem żywnościowym na świecie, w którym znaleziono tak znaczne stężenie naturalnie występującego methylglyoxalu -  na poziomie od 20 mg/kg do ponad 800 mg/kg. Dla porównania, zawartość tego składnika w innych występujących na świecie miodach waha się od 1 do 10 mg/kg. W innych środkach spożywczych poziom methylglyoxalu waha się od 0 do 50 mg/kg, a największe jego stężenie określono w kakao i kawie. Miód manuka jest produktem żywnościowym, którego właściwości zostały potwierdzone metodami naukowymi przez zespół Dr Henle. Wyniki badań sugerują, że aktywność miodu pozostaje w świsłej korelacji ze stężeniem methylogloaxalu.Szereg badań nad właściwościami i zastosowaniem miodu manuka prowadzi się na Uniwersytecie Waikato z siedzibą w Hamilton w Nowej Zelandii. Naukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum 100 mg methylglyoxalu na kg (MGO 100+). Najczęściej kupowanym Miodem Manuka MGO jest miód o stężeniu MGO 400+.Precyzyjny standard mierzenia siły oddziaływania unikalnego Miodu Manuka MGOFirma Manuka Health wprowadziła nową markę – Miód Manuka MGO i mierzy zawartość methylglyoxalu w oparciu o standardy opracowane przez badaczy Uniwersytetu w Dreźnie. Dla przykładu certyfikacja MGO 400+ oznacza, że miód zawiera przynajmniej 400 mg/kg naturalnie występującego methylglyoxalu.Miód manuka o oznaczeniu MGO 400+ charakteryzuje się bardzo wysoką zawartością methylglyoxalu na poziomie 400mg/kg. Oznaczony Certyfikatem MGO 400+. Jest to odpowiednik wartości UMF 20+ w systemie pomiaru UMF....
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód manuka MGO400+ 500g Manuka Health

  • [Manuka Health New Zealand Limited]

    Kategoria: Miody manuka z Nowej Zelandii>Miód manuka MGO 550+Wysyłka: od ręki

    Miód nektarowy manuka MGO™ 550+ 250gMiód zawiera methylglyoxal w ilości powyżej 550 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach Manuka).Składniki:... Pełen opis produktu 'Miód Manuka MGO550+ 250gr Manuka Health' »

    Miód nektarowy manuka MGO™ 550+ 250gMiód zawiera methylglyoxal w ilości powyżej 550 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach Manuka).Składniki: miód z krzewu Manuka 100%Wartość odżywczaw 100 gw 15 g*Wartość energetyczna1400 kJ / 334 kcal210 kJ / 50,2 kcalTłuszcz0 g0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone0 g0 gWęglowodany82,1 g12,3 gw tym cukry82,1 g12,3 gBłonnik0 g0 gBiałko0,3 g0,05 gSól0,04 g0,01 gMethylglyoxal >55 mg>8,25 mg*15 g (3 łyżeczki)= porcja dzienna. W słoiku znajduje się około 17 porcji.Opakowanie 500 g przy spożywaniu dziennej porcji trzech łyżeczek dziennie wystarcza na około trzech tygodni.Spożywanie Miodu Manuka MGO™ 550+Miód najlepiej spożywać rano na czczo w ilości 2-3 łyżeczek lub po 1 łyżeczce 2-3 razy dziennie pół godziny przed posiłkiem.Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze pokojowej.Masa netto: 250 gKraj pochodzenia miodu: Nowa ZelandiaKraj produkcji: Nowa ZelandiaProducent: Manuka Health New Zealand Limited, 66 Weona Court, Te Awamutu 3800, New ZealandWeterynaryjny numer identyfikacyjny: 14656022MOŻLIWY RABAT ILOŚCIOWY -> WIĘCEJ = TANIEJ!!!SPRAWDŹ W KOSZYKU!!!Miody manuka cieszą się już dość dużą popularnością na naszym rodzimym rynku. Produkt ten zyskał już uznanie Klientów w innych krajach Europy i Azji. Mimo wysokiej ceny miody te cieszą się uznaniem i jak dotąd nie znajdują odpowiednika pośród innych produktów spożywczych. W Miody manuka są produkowane przez pszczoły żerujące na kwiatostanach krzewów Leptospermum scoparium z rodziny mirtowanych, zwanych potocznie jako drzewo herbaciane. Roślina ta występuje na terenie Nowej Zelandii oraz Australii. Miód manuka MGO Manuka Health trafił do nas z Nowej Zelandii.Spośród oferowanych przez nas miodów, na podstawie zawartości methylglyoxalu w miodzie, możemy wyróżnić następujące kategorie: miód manuka mgo100+, miód manuka mgo250+, miód manuka mgo400+, najsilniejszy miód manuka mgo550+. Wszystkie są dostepne w naszym sklepie w słoikach o pojemnościach 250gram, 500gram i 1kg. Badania nad właściwościami miodu manukaprzed(przeNowozelandzki Miód Manuka używany jest jako środek przeciwzapalny, lekarstwo na szerokie spektrum chorób żołądka i dolegliwości jelitowych oraz skuteczny środek antybakteryjny na rany i oparzenia. Używa się go do kuracji na osad / kamień nazębny i zapalenie dziąseł. Pomaga w złagodzeniu bólów gardła, a także wyraźnie wzmacnia ogólny stan zdrowia i samopoczucia pacjenta. Nowozelandzkie Miody Manuka w znaczący sposób pomogły w leczeniu takich schorzeń jak: nowotwory, gronkowiec, przeziębienia, infekcje gardła, ciężko gojące się rany,  wrzody żołądka, zakażenia bakteryjne i wiele innych.Unikalny Miód Manuka powstaje dzięki roślinie o nazwie Leptospermum scoparium (Manuka), która rośnie tylko w Nowej Zelandii. Przez długi czas wyjątkowe właściwości miodu manuka były rozpoznawane i mierzone z wykorzystaniem testów mierzących jego ogólne oddziaływanie biologiczne. Jednak źródło antybakteryjnej aktywności miodu manuka pozostawało niezbadane przez niemal 15 lat. Przełomu dokonała grupa naukowców kierowana Profesora Thomasa Henle z Uniwersytetu w Dreźnie w Niemczech. Z przeprowadzonych badań wynika, że Miód Manuka MGO jest jak dotąd jedynym produktem żywnościowym na świecie, w którym znaleziono tak znaczne stężenie naturalnie występującego methylglyoxalu -  na poziomie od 20 mg/kg do ponad 800 mg/kg. Dla porównania, zawartość tego składnika w innych występujących na świecie miodach waha się od 1 do 10 mg/kg. W innych środkach spożywczych poziom methylglyoxalu waha się od 0 do 50 mg/kg, a największe jego stężenie określono w kakao i kawie.Naukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum to 100 mg methylglyoxalu na kg (MGO 100+). Najczęściej kupowanym Miodem Manuka MGO jest miód o stężeniu MGO 400+.Precyzyjny standard mierzenia siły oddziaływania unikalnego Miodu Manuka MGOFirma Manuka Health wprowadziła nową markę – Miód Manuka MGO i mierzy zawartość methylglyoxalu w oparciu o standardy opracowane przez badaczy Uniwersytetu w Dreźnie.Dla przykładu certyfikacja MGO 400+ oznacza, że miód zawiera przynajmniej 400 mg/kg naturalnie występującego methylglyoxalu. Naukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum to 100 mg methylglyoxalu na kg.Korelacja pomiędzy zawartością methylglyoxalu, a starym systemem mierzenia aktywności antybakteryjnej miodu manuka, zidentyfikowana przez grupę naukowców na Uniwersytecie w Dreźnie.Precyzyjny standard mierzenia siły oddziaływania unikalnego Miodu Manuka MGOFirma Manuka Health wprowadziła nową markę – Miód Manuka MGO i mierzy zawartość methylglyoxalu w oparciu o standardy opracowane przez badaczy Uniwersytetu w Dreźnie.Dla przykładu certyfikacja MGO 400+ oznacza, że miód zawiera przynajmniej 400 mg/kg naturalnie występującego methylglyoxalu. Naukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum to 100 mg methylglyoxalu na kg. Korelacja pomiędzy zawartością methylglyoxalu, a starym systemem mierzenia aktywności antybakteryjnej miodu manuka, zidentyfikowana przez grupę naukowców na Uniwersytecie w Dreźnie.Produkt Methylglyoxal, mg/kg Stary system pomiaruMGO™400 Manuka 400mg/kg 20+MGO 400+ charakteryzuje się bardzo wysoką zawartością methylglyoxalu na poziomie 400mg/kg. Oznaczony Certyfikatem MGO 400+Zalecane stosowanie: 1-2 łyżeczek 3 razy dziennie przed posiłkiPrzez długi czas wyjątkowe właściwości miodu manuka były rozpoznawane i mierzone z wykorzystaniem testów mierzących jego ogólne oddziaływanie biologiczne. Jednak źródło aktywności miodu manuka pozostawało niezbadane przez niemal 15 lat. Przełomu dokonała grupa naukowców kierowana Profesora Thomasa Henle z Uniwersytetu w Dreźnie w Niemczech. Z przeprowadzonych badań wynika, że Miód Manuka MGO jest jak dotąd jedynym produktem żywnościowym na świecie, w którym znaleziono tak znaczne stężenie naturalnie występującego methylglyoxalu -  na poziomie od 20 mg/kg do ponad 800 mg/kg. Dla porównania, zawartość tego składnika w innych występujących na świecie miodach waha się od 1 do 10 mg/kg. W innych środkach spożywczych poziom methylglyoxalu waha się od 0 do 50 mg/kg, a największe jego stężenie określono w kakao i kawie. Miód manuka jest produktem żywnościowym, którego właściwości zostały potwierdzone metodami naukowymi przez zespół Dr Henle. Wyniki badań sugerują, że aktywność miodu pozostaje w świsłej korelacji ze stężeniem methylogloaxalu.Szereg badań nad właściwościami i zastosowaniem miodu manuka prowadzi się na Uniwersytecie Waikato z siedzibą w Hamilton w Nowej Zelandii. Podajemy link do publikacji dot. badań (publikacje w języku angielskim) -> Badania nad właściwościami miodów manuka - Uniwersytet Waikato, NZNaukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum 100 mg methylglyoxalu na kg (MGO 100+).Proponowany miód MGO 400+ oznacza, że miód zawiera przynajmniej 400 mg/kg naturalnie występującego methylglyoxalu. Jest to zawartość określana jako "wysoka".Każdy miód MGOTM  Manuka Honey został przetestowany oraz uzyskał certyfikat potwierdzający zawartość minimalnej ilości naturalnego metylogloxalu,  składnika obecnego w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach z Manuka produkowanych na bazie dzikiej rośliny Manuka w Nowej Zelandii. Metyloglyoxal został zidentyfikowany na Politechnice Drezdeńskiej w Niemczech jako składnik, który nadaje Miodom Manuka niepowtarzalną wartość.Najsilniejszy miód manuka na rynku - MGO 550+ Miód Manuka Health MGO™550 Manuka: zawartość Methylglyoxalu 550mg/kg, odpowiednik UMF 25+ w systemie pomiaru UMF - jest to najsilniejszy dostępny na polskim rynku miód manuka.MGO 550+ charakteryzuje się bardzo wysoką zawartością methylglyoxalu na poziomie 550mg/kg. Oznaczony Certyfikatem MGO 550+ ...
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód Manuka MGO550+ 250gr Manuka Health

  • [Manuka Health New Zealand Limited]

    Kategoria: Dla mam i kobiet w ciążyWysyłka: od ręki

    Pasta do zębów z miodem manuka 400+ i propolisem Bio 30 działa przeciwzapalnie, antybakteryjnie oraz ściągająco. Pasta ta  łączy w sobie trzy naturalne, aktywne składniki .Nowozelandzki propo... Pełen opis produktu 'Pasta do zębów z miodem manuka - Manuka Health - 75ml' »

    Pasta do zębów z miodem manuka 400+ i propolisem Bio 30 działa przeciwzapalnie, antybakteryjnie oraz ściągająco. Pasta ta  łączy w sobie trzy naturalne, aktywne składniki .Nowozelandzki propolis BIO30™ - pomaga w skutecznej higienie jamy ustnej, dzięki wyjątkowo wysokiej zawartości BIOflawonoidów.Antybakteryjne właściwości miodu Manuka MGO™ 400 i olejku Manuka pozwalają utrzymać zdrowe zęby i dziąsła ( Miód Manuka MGO™ 400: Posiada bardzo wysokie właściwości przeciwbakteryjne i lecznicze . MGO™ 400 – skrót od słowa Methylglyoxal , który jest odpowiedzialny za procesy antybakteryjne i antyseptyczne występujące w miodach Manuka)Olejki eteryczne i zioła nadają paście przyjemny smak oraz pozostawiają uczucie świeżości i czystości.Pasta nie zawiera fluorku ani konserwantów. Właściwości pasty:Stymuluje gojenie się dziąseł oraz zapobiega powstawaniu próchnicyPosiada łagodzące właściwości ściągająceDziała przeciwzapalnie, łagodzi podrażnieniaRegularne stosowanie pasty Manuka Health zapobiega chorobom zębów i przyzębia oraz łagodzi owrzodzenia jamy ustnejSposób stosowania: Dla uzyskania najlepszych rezultatów, należy szczotkować zęby pastą Manuka Health NZ na bazie miodu Manuka MGO™ 400 i Propolisu BIO30™ po każdym posiłku.Przeciwskazania: Propolis może wywoływać reakcje alergiczne. W przypadku wystąpienia opuchlizny w jamie ustnej lub gardle należy zaprzestać używania pasty. Opakowanie zawiera 100ml pasty ....
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Pasta do zębów z miodem manuka - Manuka Health - 75ml

  • [Manuka Health New Zealand Limited]

    Kategoria: Dla mam i kobiet w ciążyWysyłka: do 3 dni

    Cukierki z Miodem Manuka MGOTM 400+ i Propolisem BIO 30™  Suplement dietySuplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej i zbilansowanej diety oraz zdrowego trybu życia Pełen opis produktu 'Cukierki z miodem manuka 400+ - Manuka Health - 30g' »

    Cukierki z Miodem Manuka MGOTM 400+ i Propolisem BIO 30™  Suplement dietySuplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej i zbilansowanej diety oraz zdrowego trybu życia.WŁAŚCIWOŚCI Cukierki z Miodem Manuka MGO™ 400+ i Propolisem BIO 30™ to połączenie dwóch unikatowych, naturalnych składników pochodzących z jednego z najczystszych na świecie regionów jakim jest Nowa Zelandia. Użyty do produkcji cukierków Miód Manuka MGO™ 400+ cechuje się wysoką zawartością methylglyoxalu – co najmniej 400 mg/kg miodu. Propolis BIO30™ pochodzący z Nowej Zelandii, będącej krajem o najwyższej czystości ekologicznej, jest szczególnie bogaty we flawonoidy. Ich zawartość utrzymuje się na poziomie 30 mg na 1 g propolisu. Propolis znany jest także z zawartości ponad 250 zidentyfikowanych związków aktywnych biologicznie. Pszczoły używają propolisu, nazywanego także kitem pszczelim, w celu zabezpieczenia ula przed bakteriami, wirusami i grzybami.DZIAŁANIE Cukierki na gardło z Miodem Manuka MGO™ 400+ i Propolisem BIO 30™, dające ulgę w przypadku poczucia dyskomfortu w gardle.OSTRZEŻENIE Nie stosować u osób uczulonych na propolis, produkty pochodzenia pszczelego oraz na którykolwiek ze składników preparatu.ZALECANE SPOŻYCIE Spożywać do 5 cukierków dziennie. Ssać powoli.SKŁADNIKI Cukier, syrop glukozowy, Miód Manuka MGO™ 400+ (4,5%), Propolis BIO 30™ (2%), olejek cytrynowy.Składniki Aktywnew 5 gw 25 gPropolis BIO 300,1 g0,5 g  OPAKOWANIE ZEWIERA 100 g (20 cukierków po 5 g)...
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Cukierki z miodem manuka 400+ - Manuka Health - 30g

  • [Manuka Health New Zealand Limited]

    Kategoria: Miody manuka z Nowej Zelandii>Miód manuka MGO 400+Wysyłka: od ręki

    Zestaw: Miód manuka MGO 400+ 0,5kg + herbata ekologiczna dla żołądkowcówMiód nektarowy manuka MGO™ 400+ 500gMiód zawiera methylglyoxal w ilości powyżej 400 mg/kg (naturalny składnik ... Pełen opis produktu 'Zestaw Miód manuka MGO400+ 500g Manuka Health + eko herbata dla żołądkowców gratis' »

    Zestaw: Miód manuka MGO 400+ 0,5kg + herbata ekologiczna dla żołądkowcówMiód nektarowy manuka MGO™ 400+ 500gMiód zawiera methylglyoxal w ilości powyżej 400 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach Manuka).Składniki: miód z krzewu Manuka 100%Wartość odżywczaw 100 gw 15 g*Wartość energetyczna1400 kJ / 334 kcal210 kJ / 50,2 kcalTłuszcz0 g0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone0 g0 gWęglowodany82,1 g12,3 gw tym cukry82,1 g12,3 gBłonnik0 g0 gBiałko0,3 g0,05 gSól0,04 g0,01 gMethylglyoxal >40 mg>6 mg*15 g (3 łyżeczki)= porcja dzienna. W słoiku znajduje się około 33 porcji.Opakowanie 500 g przy spożywaniu dziennej porcji trzech łyżeczek dziennie wystarcza na około miesiąc.Spożywanie Miodu Manuka MGO™ 400+Miód najlepiej spożywać rano na czczo w ilości 2-3 łyżeczek lub po 1 łyżeczce 2-3 razy dziennie pół godziny przed posiłkiem.Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze pokojowej.Masa netto: 500 gKraj pochodzenia miodu: Nowa Zelandia Kraj produkcji: Nowa ZelandiaProducent: Manuka Health New Zealand Limited, 66 Weona Court, Te Awamutu 3800, New ZealandWeterynaryjny numer identyfikacyjny: 14656022Herbatka Ekologiczna dla żołądkowców 50g Dary NaturyZastosowanie: Łagodne w smaku składniki nie podrażniają przewodu pokarmowego, działają osłaniająco dostarczając przy tym wiele witamin i soli mineralnych.Składniki: róża owoc, ślaz ziele, bez owoc, tarnina owoc, babka zwyczajna liść, bukwica ziele, przytulia ziele, ślaz kwiat, nagietek płatki (produkty rolnictwa ekologicznego).Surowce zebrane z łąk, pól i lasów pochodzą z obszaru Nadleśnictwa Rudka.Zawartość netto: 50gProdukt pakowany ręcznie. Produkt z certyfikatem ekologicznym. Jednostka certyfikująca: Ekogwarancja PTRE sp. z o.o.Producent: Dary Natury Mirosław Angielczyk, Koryciny 73, 17-315 GrodziskWedług literatury zielarskiej surowce zawarte w tej herbatce polecane są do picia zamiast innych napojów spożywanych na co dzień dla „wrzodowców”, osób mających słoności do stanów zapalnych żołądka i jelit, osób z nadkwasotą, itp. Ekologiczne, łagodne w smaku składniki nie podrażniają przewodu pokarmowego, działają osłonowo dostarczając przy tym wiele witamin i soli mineralnych. Oba produkty w zestawie w cenie samego miodu dostępne w naszym sklepie zielarskim!przed(przeNowozelandzki Miód Manuka używany jest jako środek przeciwzapalny, lekarstwo na szerokie spektrum chorób żołądka i dolegliwości jelitowych oraz skuteczny środek antybakteryjny na rany i oparzenia. Używa się go do kuracji na osad / kamień nazębny i zapalenie dziąseł. Pomaga w złagodzeniu bólów gardła, a także wyraźnie wzmacnia ogólny stan zdrowia i samopoczucia pacjenta. Nowozelandzkie Miody Manuka w znaczący sposób pomogły w leczeniu takich schorzeń jak: nowotwory, gronkowiec, przeziębienia, infekcje gardła, ciężko gojące się rany,  wrzody żołądka, zakażenia bakteryjne i wiele innych.Unikalny Miód Manuka powstaje dzięki roślinie o nazwie Leptospermum scoparium (Manuka), która rośnie tylko w Nowej Zelandii. Przez długi czas wyjątkowe właściwości miodu manuka były rozpoznawane i mierzone z wykorzystaniem testów mierzących jego ogólne oddziaływanie biologiczne. Jednak źródło antybakteryjnej aktywności miodu manuka pozostawało niezbadane przez niemal 15 lat. Przełomu dokonała grupa naukowców kierowana Profesora Thomasa Henle z Uniwersytetu w Dreźnie w Niemczech. Z przeprowadzonych badań wynika, że Miód Manuka MGO jest jak dotąd jedynym produktem żywnościowym na świecie, w którym znaleziono tak znaczne stężenie naturalnie występującego methylglyoxalu -  na poziomie od 20 mg/kg do ponad 800 mg/kg. Dla porównania, zawartość tego składnika w innych występujących na świecie miodach waha się od 1 do 10 mg/kg. W innych środkach spożywczych poziom methylglyoxalu waha się od 0 do 50 mg/kg, a największe jego stężenie określono w kakao i kawie.Naukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum to 100 mg methylglyoxalu na kg (MGO 100+). Najczęściej kupowanym Miodem Manuka MGO jest miód o stężeniu MGO 400+.Precyzyjny standard mierzenia siły oddziaływania unikalnego Miodu Manuka MGOFirma Manuka Health wprowadziła nową markę – Miód Manuka MGO i mierzy zawartość methylglyoxalu w oparciu o standardy opracowane przez badaczy Uniwersytetu w Dreźnie.Dla przykładu certyfikacja MGO 400+ oznacza, że miód zawiera przynajmniej 400 mg/kg naturalnie występującego methylglyoxalu. Naukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum to 100 mg methylglyoxalu na kg.Korelacja pomiędzy zawartością methylglyoxalu, a starym systemem mierzenia aktywności antybakteryjnej miodu manuka, zidentyfikowana przez grupę naukowców na Uniwersytecie w Dreźnie.Precyzyjny standard mierzenia siły oddziaływania unikalnego Miodu Manuka MGOFirma Manuka Health wprowadziła nową markę – Miód Manuka MGO i mierzy zawartość methylglyoxalu w oparciu o standardy opracowane przez badaczy Uniwersytetu w Dreźnie.Dla przykładu certyfikacja MGO 400+ oznacza, że miód zawiera przynajmniej 400 mg/kg naturalnie występującego methylglyoxalu. Naukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum to 100 mg methylglyoxalu na kg. Korelacja pomiędzy zawartością methylglyoxalu, a starym systemem mierzenia aktywności antybakteryjnej miodu manuka, zidentyfikowana przez grupę naukowców na Uniwersytecie w Dreźnie.Produkt Methylglyoxal, mg/kg Stary system pomiaruMGO™400 Manuka 400mg/kg 20+MGO 400+ charakteryzuje się bardzo wysoką zawartością methylglyoxalu na poziomie 400mg/kg. Oznaczony Certyfikatem MGO 400+Zalecane stosowanie: 1-2 łyżeczek 3 razy dziennie przed posiłkiPrzez długi czas wyjątkowe właściwości miodu manuka były rozpoznawane i mierzone z wykorzystaniem testów mierzących jego ogólne oddziaływanie biologiczne. Jednak źródło aktywności miodu manuka pozostawało niezbadane przez niemal 15 lat. Przełomu dokonała grupa naukowców kierowana Profesora Thomasa Henle z Uniwersytetu w Dreźnie w Niemczech. Z przeprowadzonych badań wynika, że Miód Manuka MGO jest jak dotąd jedynym produktem żywnościowym na świecie, w którym znaleziono tak znaczne stężenie naturalnie występującego methylglyoxalu -  na poziomie od 20 mg/kg do ponad 800 mg/kg. Dla porównania, zawartość tego składnika w innych występujących na świecie miodach waha się od 1 do 10 mg/kg. W innych środkach spożywczych poziom methylglyoxalu waha się od 0 do 50 mg/kg, a największe jego stężenie określono w kakao i kawie. Miód manuka jest produktem żywnościowym, którego właściwości zostały potwierdzone metodami naukowymi przez zespół Dr Henle. Wyniki badań sugerują, że aktywność miodu pozostaje w świsłej korelacji ze stężeniem methylogloaxalu.Szereg badań nad właściwościami i zastosowaniem miodu manuka prowadzi się na Uniwersytecie Waikato z siedzibą w Hamilton w Nowej Zelandii. Miód manuka o oznaczeniu MGO 400+ charakteryzuje się bardzo wysoką zawartością methylglyoxalu na poziomie 400mg/kg. Oznaczony Certyfikatem MGO 400+. Jest to odpowiednik wartości UMF 20+ w systemie pomiaru UMF....
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Zestaw Miód manuka MGO400+ 500g Manuka Health + eko herbata dla żołądkowców gratis

  • [Manuka Health New Zealand Limited]

    Kategoria: Miody manuka z Nowej Zelandii>Miód manuka MGO 400+Wysyłka: od ręki

    PROMOCJA!!! 3 słoiki Miodu Manuka MGO 400+ 500 gram + 1 słoik Miodu Manuka MGO 30+ 500 gram + EKSPRESOWA PRZESYŁKA KURIERSKA GRATIS  (pobranie 5zł)KUPUJĄC TEN ZESTAW OSZCZĘDZASZ 118 ZŁ.Od... Pełen opis produktu 'ZESTAW 3 x Miód Manuka MGO 400+ 500g + Manuka MGO 30+ GRATIS!' »

    PROMOCJA!!! 3 słoiki Miodu Manuka MGO 400+ 500 gram + 1 słoik Miodu Manuka MGO 30+ 500 gram + EKSPRESOWA PRZESYŁKA KURIERSKA GRATIS  (pobranie 5zł)KUPUJĄC TEN ZESTAW OSZCZĘDZASZ 118 ZŁ.Od dwóch lat obserwujemy gwałtownie rosnącą popularność miodu manuka na rynku polskim. Produkt ten zyskał już uznanie Klientów w innych krajach Europy i Azji. Miody manuka są produkowane przez pszczoły żerujące na kwiatostanach krzewów Leptospermum scoparium z rodziny mirtowanych, zwanych potocznie jako drzewo herbaciane lub krzew manuka. Roślina ta występuje na terenie Nowej Zelandii oraz Australii. Miód manuka MGO 400+ Manuka Health trafił do nas z Nowej Zelandii. przed(przeNowozelandzki Miód Manuka używany jest jako środek przeciwzapalny, lekarstwo na szerokie spektrum chorób żołądka i dolegliwości jelitowych oraz skuteczny środek antybakteryjny na rany i oparzenia. Używa się go do kuracji na osad / kamień nazębny i zapalenie dziąseł. Pomaga w złagodzeniu bólów gardła, a także wyraźnie wzmacnia ogólny stan zdrowia i samopoczucia pacjenta. Nowozelandzkie Miody Manuka w znaczący sposób pomogły w leczeniu takich schorzeń jak: nowotwory, gronkowiec, przeziębienia, infekcje gardła, ciężko gojące się rany,  wrzody żołądka, zakażenia bakteryjne i wiele innych.Unikalny Miód Manuka powstaje dzięki roślinie o nazwie Leptospermum scoparium (Manuka), która rośnie tylko w Nowej Zelandii. Przez długi czas wyjątkowe właściwości miodu manuka były rozpoznawane i mierzone z wykorzystaniem testów mierzących jego ogólne oddziaływanie biologiczne. Jednak źródło antybakteryjnej aktywności miodu manuka pozostawało niezbadane przez niemal 15 lat. Przełomu dokonała grupa naukowców kierowana Profesora Thomasa Henle z Uniwersytetu w Dreźnie w Niemczech. Z przeprowadzonych badań wynika, że Miód Manuka MGO jest jak dotąd jedynym produktem żywnościowym na świecie, w którym znaleziono tak znaczne stężenie naturalnie występującego methylglyoxalu -  na poziomie od 20 mg/kg do ponad 800 mg/kg. Dla porównania, zawartość tego składnika w innych występujących na świecie miodach waha się od 1 do 10 mg/kg. W innych środkach spożywczych poziom methylglyoxalu waha się od 0 do 50 mg/kg, a największe jego stężenie określono w kakao i kawie.Naukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum to 100 mg methylglyoxalu na kg (MGO 100+). Najczęściej kupowanym Miodem Manuka MGO jest miód o stężeniu MGO 400+.Precyzyjny standard mierzenia siły oddziaływania unikalnego Miodu Manuka MGOFirma Manuka Health wprowadziła nową markę – Miód Manuka MGO i mierzy zawartość methylglyoxalu w oparciu o standardy opracowane przez badaczy Uniwersytetu w Dreźnie.Dla przykładu certyfikacja MGO 400+ oznacza, że miód zawiera przynajmniej 400 mg/kg naturalnie występującego methylglyoxalu. Naukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum to 100 mg methylglyoxalu na kg.Korelacja pomiędzy zawartością methylglyoxalu, a starym systemem mierzenia aktywności antybakteryjnej miodu manuka, zidentyfikowana przez grupę naukowców na Uniwersytecie w Dreźnie.Precyzyjny standard mierzenia siły oddziaływania unikalnego Miodu Manuka MGOFirma Manuka Health wprowadziła nową markę – Miód Manuka MGO i mierzy zawartość methylglyoxalu w oparciu o standardy opracowane przez badaczy Uniwersytetu w Dreźnie.Dla przykładu certyfikacja MGO 400+ oznacza, że miód zawiera przynajmniej 400 mg/kg naturalnie występującego methylglyoxalu. Naukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum to 100 mg methylglyoxalu na kg. Korelacja pomiędzy zawartością methylglyoxalu, a starym systemem mierzenia aktywności antybakteryjnej miodu manuka, zidentyfikowana przez grupę naukowców na Uniwersytecie w Dreźnie.Produkt Methylglyoxal, mg/kg Stary system pomiaruMGO™400 Manuka 400mg/kg 20+MGO 400+ charakteryzuje się bardzo wysoką zawartością methylglyoxalu na poziomie 400mg/kg. Oznaczony Certyfikatem MGO 400+Zalecane stosowanie: 1-2 łyżeczek 3 razy dziennie przed posiłkiPrzez długi czas wyjątkowe właściwości miodu manuka były rozpoznawane i mierzone z wykorzystaniem testów mierzących jego ogólne oddziaływanie biologiczne. Jednak źródło antybakteryjnej aktywności miodu manuka pozostawało niezbadane przez niemal 15 lat. Przełomu dokonała grupa naukowców kierowana Profesora Thomasa Henle z Uniwersytetu w Dreźnie w Niemczech. Z przeprowadzonych badań wynika, że Miód Manuka MGO jest jak dotąd jedynym produktem żywnościowym na świecie, w którym znaleziono tak znaczne stężenie naturalnie występującego methylglyoxalu -  na poziomie od 20 mg/kg do ponad 800 mg/kg. Dla porównania, zawartość tego składnika w innych występujących na świecie miodach waha się od 1 do 10 mg/kg. W innych środkach spożywczych poziom methylglyoxalu waha się od 0 do 50 mg/kg, a największe jego stężenie określono w kakao i kawie. Miód manuka jest produktem żywnościowym, którego właściwości antybakteryjne zostały potwierdzone metodami naukowymi przez zespół Dr Henle. Wyniki badań sugerują, że aktywność miodu pozostaje w świsłej korelacji ze stężeniem methylogloaxalu.Szereg badań nad właściwościami i zastosowaniem miodu manuka prowadzi się na Uniwersytecie Waikato z siedzibą w Hamilton w Nowej Zelandii. Podajemy link do publikacji dot. badań (publikacje w języku angielskim) -> Badania nad właściwościami miodów manuka - Uniwersytet Waikato, NZPoniżej wywiad z dr. Thomasem Henle.Naukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum 100 mg methylglyoxalu na kg (MGO 100+). Najczęściej kupowanym Miodem Manuka MGO jest miód o stężeniu MGO 400+.Precyzyjny standard mierzenia siły oddziaływania unikalnego Miodu Manuka MGOFirma Manuka Health wprowadziła nową markę – Miód Manuka MGO i mierzy zawartość methylglyoxalu w oparciu o standardy opracowane przez badaczy Uniwersytetu w Dreźnie. Dla przykładu certyfikacja MGO 400+ oznacza, że miód zawiera przynajmniej 400 mg/kg naturalnie występującego methylglyoxalu.Miód manuka o oznaczeniu MGO 400+ charakteryzuje się bardzo wysoką zawartością methylglyoxalu na poziomie 400mg/kg. Oznaczony Certyfikatem MGO 400+. Jest to odpowiednik wartości UMF 20+ w systemie pomiaru UMF.Zalecane stosowanie: 1-2 łyżeczek 3 razy dziennie przed posiłkiem, można rozpuszczać w letnej wodzie.przed(przeNowozelandzki Miód Manuka używany jest jako środek przeciwzapalny, lekarstwo na szerokie spektrum chorób żołądka i dolegliwości jelitowych oraz skuteczny środek antybakteryjny na rany i oparzenia. Używa się go do kuracji na osad / kamień nazębny i zapalenie dziąseł. Pomaga w złagodzeniu bólów gardła, a także wyraźnie wzmacnia ogólny stan zdrowia i samopoczucia pacjenta. Nowozelandzkie Miody Manuka w znaczący sposób pomogły w leczeniu takich schorzeń jak: nowotwory, gronkowiec, przeziębienia, infekcje gardła, ciężko gojące się rany,  wrzody żołądka, zakażenia bakteryjne i wiele innych.Unikalny Miód Manuka powstaje dzięki roślinie o nazwie Leptospermum scoparium (Manuka), która rośnie tylko w Nowej Zelandii. Przez długi czas wyjątkowe właściwości miodu manuka były rozpoznawane i mierzone z wykorzystaniem testów mierzących jego ogólne oddziaływanie biologiczne. Jednak źródło antybakteryjnej aktywności miodu manuka pozostawało niezbadane przez niemal 15 lat. Przełomu dokonała grupa naukowców kierowana Profesora Thomasa Henle z Uniwersytetu w Dreźnie w Niemczech. Z przeprowadzonych badań wynika, że Miód Manuka MGO jest jak dotąd jedynym produktem żywnościowym na świecie, w którym znaleziono tak znaczne stężenie naturalnie występującego methylglyoxalu -  na poziomie od 20 mg/kg do ponad 800 mg/kg. Dla porównania, zawartość tego składnika w innych występujących na świecie miodach waha się od 1 do 10 mg/kg. W innych środkach spożywczych poziom methylglyoxalu waha się od 0 do 50 mg/kg, a największe jego stężenie określono w kakao i kawie.Naukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum to 100 mg methylglyoxalu na kg (MGO 100+). Najczęściej kupowanym Miodem Manuka MGO jest miód o stężeniu MGO 400+.Precyzyjny standard mierzenia siły oddziaływania unikalnego Miodu Manuka MGOFirma Manuka Health wprowadziła nową markę – Miód Manuka MGO i mierzy zawartość methylglyoxalu w oparciu o standardy opracowane przez badaczy Uniwersytetu w Dreźnie.Dla przykładu certyfikacja MGO 400+ oznacza, że miód zawiera przynajmniej 400 mg/kg naturalnie występującego methylglyoxalu. Naukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum to 100 mg methylglyoxalu na kg.Korelacja pomiędzy zawartością methylglyoxalu, a starym systemem mierzenia aktywności antybakteryjnej miodu manuka, zidentyfikowana przez grupę naukowców na Uniwersytecie w Dreźnie.Precyzyjny standard mierzenia siły oddziaływania unikalnego Miodu Manuka MGOFirma Manuka Health wprowadziła nową markę – Miód Manuka MGO i mierzy zawartość methylglyoxalu w oparciu o standardy opracowane przez badaczy Uniwersytetu w Dreźnie.Dla przykładu certyfikacja MGO 400+ oznacza, że miód zawiera przynajmniej 400 mg/kg naturalnie występującego methylglyoxalu. Naukowcy badających właściwości miodu manuka zalecają stosowanie miodu o zawartości minimum to 100 mg methylglyoxalu na kg. Korelacja pomiędzy zawartością methylglyoxalu, a starym systemem mierzenia aktywności antybakteryjnej miodu manuka, zidentyfikowana przez grupę naukowców na Uniwersytecie w Dreźnie.Produkt Methylglyoxal, mg/kg Stary system pomiaruMGO™400 Manuka 400mg/kg 20+MGO 400+ charakteryzuje się bardzo wysoką zawartością methylglyoxalu na poziomie 400mg/kg. Oznaczony Certyfikatem MGO 400+Zalecane stosowanie: 1-2 łyżeczek 3 razy dziennie przed posiłki...
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o ZESTAW 3 x Miód Manuka MGO 400+ 500g + Manuka MGO 30+ GRATIS!

  • [Manuka Health New Zealand Limited]

    Kategoria: Miody manuka z Nowej Zelandii>Miód manuka MGO 250+Wysyłka: od ręki

    Zestaw: Miód manuka MGO 250+ 1 kg + herbata ekologiczna dla żołądkowców 50g Dary NaturyMiód nektarowy manuka MGO™ 250+ 1000gMiód zawiera methylglyoxal w ilości powyżej 250 mg/kg (naturalny... Pełen opis produktu 'Zestaw: Miód Manuka MGO250+ 1kg Manuka Health + gratis dla żołądkowców' »

    Zestaw: Miód manuka MGO 250+ 1 kg + herbata ekologiczna dla żołądkowców 50g Dary NaturyMiód nektarowy manuka MGO™ 250+ 1000gMiód zawiera methylglyoxal w ilości powyżej 250 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach Manuka).Składniki: miód z krzewu Manuka 100%Wartość odżywczaw 100 gw 15 g*Wartość energetyczna1400 kJ / 334 kcal210 kJ / 50,2 kcalTłuszcz0 g0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone0 g0 gWęglowodany82,1 g12,3 gw tym cukry82,1 g12,3 gBłonnik0 g0 gBiałko0,3 g0,05 gSól0,04 g0,01 gMethylglyoxal >25 mg>3,75 mg*15 g (3 łyżeczki)= porcja dzienna. W słoiku znajduje się około 67 porcji.Opakowanie 1 kg przy spożywaniu dziennej porcji trzech łyżeczek dziennie wystarcza na ponad dwa miesiące.Spożywanie Miodu Manuka MGO™ 250+Miód najlepiej spożywać rano na czczo w ilości 2-3 łyżeczek lub po 1 łyżeczce 2-3 razy dziennie pół godziny przed posiłkiem.Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze pokojowej.Masa netto: 1 kgKraj pochodzenia miodu: Nowa ZelandiaKraj produkcji: Nowa ZelandiaProducent: Manuka Health New Zealand Limited, 66 Weona Court, Te Awamutu 3800, New ZealandWeterynaryjny numer identyfikacyjny: 14656022Herbatka Ekologiczna dla żołądkowców 50g Dary NaturyZastosowanie: Łagodne w smaku składniki nie podrażniają przewodu pokarmowego, działają osłaniająco dostarczając przy tym wiele witamin i soli mineralnych.Składniki: róża owoc, ślaz ziele, bez owoc, tarnina owoc, babka zwyczajna liść, bukwica ziele, przytulia ziele, ślaz kwiat, nagietek płatki (produkty rolnictwa ekologicznego).Surowce zebrane z łąk, pól i lasów pochodzą z obszaru Nadleśnictwa Rudka.Zawartość netto: 50gProdukt pakowany ręcznie. Produkt z certyfikatem ekologicznym. Jednostka certyfikująca: Ekogwarancja PTRE sp. z o.o.Producent: Dary Natury Mirosław Angielczyk, Koryciny 73, 17-315 GrodziskWedług literatury zielarskiej surowce zawarte w tej herbatce polecane są do picia zamiast innych napojów spożywanych na co dzień dla „wrzodowców”, osób mających słoności do stanów zapalnych żołądka i jelit, osób z nadkwasotą, itp. Ekologiczne, łagodne w smaku składniki nie podrażniają przewodu pokarmowego, działają osłonowo dostarczając przy tym wiele witamin i soli mineralnych. Oba produkty w zestawie w cenie samego miodu dostępne w naszym sklepie zielarskim!Miód Manuka MGO 250+ - charakteryzuje się wysoką zawartość methylglyoxalu na poziomie 250 mg/kg (MGO 250+). Stężenie methylglyoxalu w zwyczajnych miodach wynosi od 1 do 10 mg/kg.Wysokie stężenie methylglyoxalu, który występuje tylko w niektórych miodach Manuka, jest źródłem najcenniejszych właściwości tego produktu:wg. profesora Thomasa Henle wysokie stężenie methylglyoxalu w miodzie Manuka wpływa wyjątkowo korzystnie na poprawę i utrzymanie dobrego stanu układu pokarmowegodobroczynne działanie dla układu immunologicznegopomocny w dbaniu o zdrowy stan skóryNaukowo potwierdzone właściwościMiód Manuka jest produkowany przez pszczoły żywiące się nektarem z kwiatów rośliny o nazwie Manuka (Leptospermum scoparium), która rośnie tylko w Nowej Zelandii. Badania naukowe wykazały, że Miód Manuka MGO™ jest jak dotąd jedynym produktem żywnościowym na świecie, w którym znaleziono tak znaczne stężenie naturalnie występującego methylglyoxalu -  na poziomie od 30 mg/kg do ponad 800 mg/kg. Dla porównania, zawartość tego składnika w innych występujących na świecie miodach waha się od 1 do 10 mg/kg, średnio 3,1 mg/kg. Naukowcy, którzy zbadali właściwości Miodu Manuka MGO, zalecają spożywanie miodu o zawartości minimum 100 mg methylglyoxalu na kg (MGO 100+)....
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Zestaw: Miód Manuka MGO250+ 1kg Manuka Health + gratis dla żołądkowców

  • [Manuka Health New Zealand Limited]

    Kategoria: Miody ManukaWysyłka: do 7 dni

    Nowozelandzki, Miód Manuka MGO™ 250+ w małym, 250 gramowym słoiku. Charakteryzuje się wysoką, certyfikowaną zawartość methylglyoxalu na poziomie 250 mg/kg (MGO™ 250+). Stężenie methylglyoxalu Pełen opis produktu 'Miód Manuka MGO 250+ 250g' »

    Nowozelandzki, Miód Manuka MGO™ 250+ w małym, 250 gramowym słoiku. Charakteryzuje się wysoką, certyfikowaną zawartość methylglyoxalu na poziomie 250 mg/kg (MGO™ 250+). Stężenie methylglyoxalu w zwyczajnych miodach wynosi od 1 do 10 mg/kg. Informacje o certyfikacie MGO™ Wysokie stężenie methylglyoxalu, który występuje tylko w niektórych miodach Manuka, jest źródłem najcenniejszych właściwości tego produktu: wg. profesora Thomasa Henle wysokie stężenie methylglyoxalu w miodzie Manuka wpływa wyjątkowo korzystnie na poprawę i utrzymanie dobrego stanu układu pokarmowego dobroczynne działanie dla układu immunologicznego pomocny w dbaniu o zdrowy stan skóry Zalecane spożycie:1-2 łyżeczek 3 razy dziennie przed posiłkiem. Opakowanie 250g przy spożywaniu trzech łyżeczek dziennie wystarcza na około dwa tygodnie.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód Manuka MGO 250+ 250g

  • [Manuka Health New Zealand Limited]

    Kategoria: Kosmetyki naturalne > Olejki eteryczne i zapachoweWysyłka: do 7 dni

    Olejek eteryczny ukryty w tej buteleczce jest w 100% czysty i naturalny. Zbierany i tłoczony na oddalonym wybrzeżu półwyspu, olejek Manuka jest pełen dobra płynącego z naturalnego środowiska.... Pełen opis produktu 'Olejek Manuka Barrier Gold 10ml' »

    Olejek eteryczny ukryty w tej buteleczce jest w 100% czysty i naturalny. Zbierany i tłoczony na oddalonym wybrzeżu półwyspu, olejek Manuka jest pełen dobra płynącego z naturalnego środowiska. Jest najwyższej jakości i jest idealny do aromaterapii i wykorzystania terapeutycznego. Zbieranie liści i pozyskiwanie z nich olejku jest wykonywane ręcznie z dziko posianych roślin, aby uzyskać jak najlepszej jakości, niepowtarzalny produkt z naturalnego środowiska. Każda roślina jest indywidualnie, ręcznie przycinana i kształtowana. Olejek jest pozyskiwany przy pomocy wykorzystania destylacji wodnej i parowej, co jest znacznie łagodniejszym sposobem niż bezpośrednia destylacja parowa. Jak stosować olejek Manuka: Kąpiel Kilka kropel wlać do wanny dla relaksu. Masaż Zmieszać kilka kropel z oliwą z oliwek lub innymi olejkami eterycznymi wedle uznania. Inhalacja na grypę, przeziębienie, na problemy z zatokami Pięć lub sześć kropel olejku wlać do gorącej, gotującej się wody. Inhalować się oparami. Owrzodzenia jamy ustnej, bóle dziąseł, brzydki oddech, ranki Aplikuj olejek na obszar miejscowo zmieniony lub dodaj trzy lub cztery krople do wody i używaj jak płukanki do ust lub nalej kilka kropli na pastę do zębów i szczotkuj je. Użądlenia pszczoły Aplikuj czysty olejek na użądlenie, uśmierzy to ból.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Olejek Manuka Barrier Gold 10ml

  • [Manuka Health New Zealand Limited]

    Kategoria: Miody ManukaWysyłka: do 7 dni

    Miód Manuka MGO™ 100+ 250 g to najmniejszy i najtańszy słoik miodu Manuka MGO™ 100+. Cechuje się relatywnie wysoką, certyfikowaną zawartością methylglyoxalu na poziomie 100 mg/kg. Zwykłe... Pełen opis produktu 'Miód Manuka MGO 100+ 250g' »

    Miód Manuka MGO™ 100+ 250 g to najmniejszy i najtańszy słoik miodu Manuka MGO™ 100+. Cechuje się relatywnie wysoką, certyfikowaną zawartością methylglyoxalu na poziomie 100 mg/kg. Zwykłe miody zawierają od 1 do 10 mg/kg, przeciętnie 3,1 mg/kg. Informacje o certyfikacie MGO™ Występujące tylko w niektórych miodach Manuka wysokie stężenie methylglyoxalu jest źródłem ich unikatowych właściwości:     wpływa wyjątkowo korzystnie na poprawę i utrzymanie dobrego stanu układu pokarmowego     dobroczynne działanie dla układu odpornościowego     pomocny w dbaniu o zdrowy stan skóry Zalecane spożycie: Miód najlepiej spożywać rano na czczo w ilości 2-3 łyżeczek lub po 1 łyżeczce 2-3 razy dziennie pół godziny przed posiłkiem.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód Manuka MGO 100+ 250g

  • [Manuka Health New Zealand Limited]

    Kategoria: Miody ManukaWysyłka: do 7 dni

    Nowozelandzki, Aktywny Miód Manuka MGO™ 250+ w 500g słoiku. Charakteryzuje się wysoką, certyfikowaną zawartością methylglyoxalu na poziomie 250 mg/kg (MGO™ 250+). Stężenie methylglyoxalu Pełen opis produktu 'Miód Manuka MGO 250+ 500g' »

    Nowozelandzki, Aktywny Miód Manuka MGO™ 250+ w 500g słoiku. Charakteryzuje się wysoką, certyfikowaną zawartością methylglyoxalu na poziomie 250 mg/kg (MGO™ 250+). Stężenie methylglyoxalu w zwyczajnych miodach wynosi od 1 do 10 mg/kg, średnio 3,1 mg/kg. Informacje o certyfikacie MGO™ Wysokie stężenie methylglyoxalu, który występuje tylko w niektórych miodach Manuka, jest źródłem najcenniejszych właściwości tego produktu:     wpływa wyjątkowo korzystnie na poprawę i utrzymanie dobrego stanu układu pokarmowego     dobroczynne działanie dla układu immunologicznego     pomocny w dbaniu o zdrowy stan skóry Zalecane spożycie:1-2 łyżeczek 3 razy dziennie przed posiłkiem. Opakowanie 500 g przy spożywaniu trzech łyżeczek dziennie wystarcza na około miesiąc.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód Manuka MGO 250+ 500g

  • [Manuka Health New Zealand Limited]

    Kategoria: Miody ManukaWysyłka: do 7 dni

    Aktywny, nowozelandzki Miód Manuka MGO™ 400+ 500g to najczęściej kupowany miód Manuka w Polsce. Charakteryzuje się bardzo wysoką, certyfikowaną zawartością methylglyoxalu na poziomie... Pełen opis produktu 'Miód Manuka MGO 400+ 500g' »

    Aktywny, nowozelandzki Miód Manuka MGO™ 400+ 500g to najczęściej kupowany miód Manuka w Polsce. Charakteryzuje się bardzo wysoką, certyfikowaną zawartością methylglyoxalu na poziomie 400 mg/kg (MGO™ 400+). Informacje o certyfikacie MGO™ Niezwykle wysokie stężenie methylglyoxalu jest źródłem cennych właściwości miodu Manuka:     wyjątkowo korzystny wpływ na poprawę i utrzymanie dobrego stanu układu pokarmowego     dobroczynne działanie dla układu immunologicznego     pomocny w dbaniu o zdrowy stan skóry Zalecane spożycie: 1-2 łyżeczek 3 razy dziennie przed posiłkiem. Opakowanie 500g przy spożywaniu trzech łyżeczek dziennie wystarcza na około miesiąc.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód Manuka MGO 400+ 500g

  • [Manuka Health New Zealand Limited]

    Kategoria: Miody ManukaWysyłka: do 7 dni

    Standardowy Nowozelandzki miód z krzewu Manuka. Miód zawiera methylglyoxal w ilości powyżej 30 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych Miodach Manuk... Pełen opis produktu 'Miód Manuka MGO 30+ 500g' »

    Standardowy Nowozelandzki miód z krzewu Manuka. Miód zawiera methylglyoxal w ilości powyżej 30 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych Miodach Manuka). Oznaczony Certyfikatem MGO™ 30+ Składniki: miód z krzewu Manuka 50%, miód wielokwiatowy 50%. Wartość odżywczaw 100 gw 15 g* Wartość energetyczna 1400 kJ / 334 kcal 210 kJ / 50,2 kcal Tłuszcz 0 g 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g 0 g Węglowodany 82,1 g 12,3 g w tym cukry 82,1 g 12,3 g Błonnik 0 g 0 g Białko 0,3 g 0,05 g Sól 0,04 g 0,01 g Methylglyoxal >3 mg >0,45 mg *15 g (3 łyżeczki)= porcja dzienna. W słoiku znajduje się około 33 porcji. Spożywanie Miodu Manuka MGO™ 30+Miód najlepiej spożywać rano na czczo w ilości 2-3 łyżeczek lub po 1 łyżeczce 2-3 razy dziennie pół godziny przed posiłkiem. Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze pokojowej. Masa netto: 500 g Kraj pochodzenia miodu: Nowa Zelandia Kraj produkcji: Nowa Zelandia
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód Manuka MGO 30+ 500g

  • [Manuka Health New Zealand Limited]

    Kategoria: Miody manuka z Nowej ZelandiiWysyłka: do 3 dni

    Miód Rewarewa- powstaje z nektaru jasnoczerwonych kwiatów drzewa Rewarewa, które w kształcie przypominają igły. Ciepły w kolorze, opalizujący miód ma charakterystyczny słodko-zielny smak. Rewarewa to... Pełen opis produktu 'Miód rewarewa - Manuka Health - 500g' »

    Miód Rewarewa- powstaje z nektaru jasnoczerwonych kwiatów drzewa Rewarewa, które w kształcie przypominają igły. Ciepły w kolorze, opalizujący miód ma charakterystyczny słodko-zielny smak. Rewarewa to drzewo zwane nowozelandzkim wiciokrzewem ze względu na kształt kwiatów, z których bezpośrednio wypływa nektar. Miód należy przechowywać w temp.pokojowej. Opakowanie zawiera: 500g miodu...
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód rewarewa - Manuka Health - 500g

  • [Manuka Health New Zealand Limited]

    Kategoria: Miody manuka z Nowej Zelandii>Miód manuka MGO 100+Wysyłka: od ręki

    Miód nektarowy MGO™ 100+ 250 gram Manuka HealthMiód zawiera methylglyoxal w ilości powyżej 100 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach Manuk... Pełen opis produktu 'Miód manuka MGO100+ 250gr ManukaHealth' »

    Miód nektarowy MGO™ 100+ 250 gram Manuka HealthMiód zawiera methylglyoxal w ilości powyżej 100 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach Manuka).Składniki: miód z krzewu Manuka 100%Wartość odżywczaw 100 gw 15 g*Wartość energetyczna1400 kJ / 334 kcal210 kJ / 50,2 kcalTłuszcz0 g0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone0 g0 gWęglowodany82,1 g12,3 gw tym cukry82,1 g12,3 gBłonnik0 g0 gBiałko0,3 g0,05 gSól0,04 g0,01 gMethylglyoxal >10 mg>1,5 mg*15 g (3 łyżeczki)= porcja dzienna. W słoiku znajduje się ok. 17 porcji.Opakowanie 250g przy spożywaniu dziennej porcji trzech łyżeczek dziennie wystarcza na około dwa tygodnie.Spożywanie Miodu Manuka MGO™ 100+Miód najlepiej spożywać rano na czczo w ilości 2-3 łyżeczek lub po 1 łyżeczce 2-3 razy dziennie pół godziny przed posiłkiem.Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze pokojowej.Masa netto: 250 gProducent: Manuka Health New Zealand Limited, 66 Weona Court, Te Awamutu 3800, New ZealandKraj pochodzenia miodu: Nowa ZelandiaKraj produkcji: Nowa ZelandiaMiód Manuka MGO 100+ - charakteryzuje się wysoką zawartość methylglyoxalu na poziomie 100 mg/kg (MGO 100+). Stężenie methylglyoxalu w zwyczajnych miodach wynosi od 1 do 10 mg/kg.Wysokie stężenie methylglyoxalu, który występuje tylko w niektórych miodach Manuka, jest źródłem najcenniejszych właściwości tego produktu:wg. profesora Thomasa Henle wysokie stężenie methylglyoxalu w miodzie Manuka wpływa wyjątkowo korzystnie na poprawę i utrzymanie dobrego stanu układu pokarmowegodobroczynne działanie dla układu immunologicznegopomocny w dbaniu o zdrowy stan skóryNaukowo potwierdzone właściwościMiód Manuka jest produkowany przez pszczoły żywiące się nektarem z kwiatów rośliny o nazwie Manuka (Leptospermum scoparium), która rośnie tylko w Nowej Zelandii. Badania naukowe wykazały, że Miód Manuka MGO™ jest jak dotąd jedynym produktem żywnościowym na świecie, w którym znaleziono tak znaczne stężenie naturalnie występującego methylglyoxalu -  na poziomie od 30 mg/kg do ponad 800 mg/kg. Dla porównania, zawartość tego składnika w innych występujących na świecie miodach waha się od 1 do 10 mg/kg, średnio 3,1 mg/kg. Naukowcy, którzy zbadali właściwości Miodu Manuka MGO, zalecają spożywanie miodu o zawartości minimum 100 mg methylglyoxalu na kg (MGO 100+)....
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód manuka MGO100+ 250gr ManukaHealth

  • [Manuka Health New Zealand Limited]

    Kategoria: Miody manuka z Nowej ZelandiiWysyłka: od ręki

    Lizaki z Miodem Manuka MGO™ 400+ i Propolisem BIO30™, suplement dietySubstancje takie jak: Miód Manuka MGO™ 400+ i Propolis BIO30™  zostały dodane w momencie chłodzenia mieszaniny, aby... Pełen opis produktu 'Lizaki z miodem manuka 400+ propolisem Bio30 ManukaHealt' »

    Lizaki z Miodem Manuka MGO™ 400+ i Propolisem BIO30™, suplement dietySubstancje takie jak: Miód Manuka MGO™ 400+ i Propolis BIO30™  zostały dodane w momencie chłodzenia mieszaniny, aby zachować ich właściwości.Składniki: cukier, syrop glukozowy, woda, Miód Manuka MGO™ 400+ (4,5%), Propolis BIO30™ (2%), olejek cytrynowy, witamina C (kwas askorbinowy).Składnik aktywnyw 50 g (5 lizaków)*w 40 g (4 lizaki)*Propolis BIO30™1 g0,8 gMiód Manuka MGO™ 400+2,25 g1,8 gWitamina C18 mg (22,5% RWS**)14,4 mg (18% RWS**)*zalecana porcja dzienna produktu. Opakowanie zawiera około 2 porcje produktu.**referencyjna wartość spożycia dla osoby dorosłejZalecane spożycie: spożywać do 4-5 lizaków dziennie. Ssać powoli, aby jak najdłużej oddziaływać na błony śluzowe jamy ustnej i gardła. Nie należy przekraczać porcji zalecanej do spożycia.Suplement diety nie może być stosowany jako substytut diety. Pamiętaj o zrównoważonym sposobie żywienia oraz o prowadzeniu zdrowego trybu życia.Masa netto: 100 g (10 lizaków)Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze pokojowej, w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.  Kraj pochodzenia: Nowa ZelandiaWeterynaryjny numer identyfikacyjny: 14656022W lizakach znajduje się Propolis BIO30™ pochodzący z Nowej Zelandii, będącej krajem o najwyższej czystości ekologicznej, jest szczególnie bogaty we flawonoidy. Ich zawartość utrzymuje się na poziomie 30 mg na 1 g propolisu. Propolis znany jest także z zawartości ponad 250 zidentyfikowanych związków aktywnych biologicznie.Znajdujący się w składzie lizaków miód Manuka MGO™ 400+ ma wysoką zawartość methylglyoxalu powyżej 400 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach Manuka). Dla porównania methylglyoxal w innych  miodach nie przekracza 10 mg/kg. Methylglyoxal jest składnikiem, który odpowiada za unikalne właściwości miodów Manuka....
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Lizaki z miodem manuka 400+ propolisem Bio30 ManukaHealt

  • [Manuka Health New Zealand Limited]

    Kategoria: Miody ManukaWysyłka: do 7 dni

    Miód Manuka MGO™ 30+ 250g Standardowy Nowozelandzki miód z krzewu Manuka w małym słoiczku. Miód zawiera methylglyoxal w ilości powyżej 30 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych... Pełen opis produktu 'Miód Manuka MGO 30+ 250g' »

    Miód Manuka MGO™ 30+ 250g Standardowy Nowozelandzki miód z krzewu Manuka w małym słoiczku. Miód zawiera methylglyoxal w ilości powyżej 30 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych Miodach Manuka). Oznaczony Certyfikatem MGO™ 30+ Składniki: miód z krzewu Manuka 50%, miód wielokwiatowy 50%. Wartość odżywczaw 100 gw 15 g* Wartość energetyczna 1400 kJ / 334 kcal 210 kJ / 50,2 kcal Tłuszcz 0 g 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g 0 g Węglowodany 82,1 g 12,3 g w tym cukry 82,1 g 12,3 g Błonnik 0 g 0 g Białko 0,3 g 0,05 g Sól 0,04 g 0,01 g Methylglyoxal  >3 mg >0,45 mg *15 g (3 łyżeczki)= porcja dzienna. W słoiku znajduje się około 17 porcji. Spożywanie Miodu Manuka MGO™ 30+Miód najlepiej spożywać rano na czczo w ilości 2-3 łyżeczek lub po 1 łyżeczce 2-3 razy dziennie pół godziny przed posiłkiem. Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze pokojowej. Masa netto: 250 g Kraj pochodzenia miodu: Nowa Zelandia Kraj produkcji: Nowa Zelandia
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Miód Manuka MGO 30+ 250g

  • [Manuka Health New Zealand Limited]

    Kategoria: Kosmetyki naturalne > Pielęgnacja twarzyWysyłka: do 7 dni

    Intensywnie Nawilżający Krem do Twarzy z Miodem Manuka MGO™ 250+ Krem do codziennej pielęgnacji cery o działaniu naprawczym, mocno nawilżającym i przeciwzmarszczkowym. Regeneruje i ujędrnia z... Pełen opis produktu 'Intensywnie Nawilżający Krem do Twarzy z Miodem Manuka MGO 250+ (50ml)' »

    Intensywnie Nawilżający Krem do Twarzy z Miodem Manuka MGO™ 250+ Krem do codziennej pielęgnacji cery o działaniu naprawczym, mocno nawilżającym i przeciwzmarszczkowym. Regeneruje i ujędrnia zmęczoną skórę. Poprzez odpowiednie nawilżenie zmniejsza widoczność marszczek, uelastycznia skórę i usuwa oznaki zmęczenia. Zawarty w kremie Miód Manuka MGO™ 250+ chroni cerę przed zanieczyszczeniami środowiska zewnętrznego. Składniki INCI: Water (Aqua), Glyceryl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Prunus amygdalus dulcis (Sweet Almond) Oil, Cetearyl Alcohol, Oenothera biennis (Evening Primrose) Oil, Limnanthes alba (Meadowfoam) Seed Oil, Leptospermum scoparium mel (MGO™ 250+ Manuka Honey), Sodium Stearoyl Lactylate, Anthemis nobilis (Chamomile) Flower Oil, Gluconolactone, Sodium Benzoate.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Intensywnie Nawilżający Krem do Twarzy z Miodem Manuka MGO 250+ (50ml)

  • [Manuka Health New Zealand Limited]

    Kategoria: Miody ManukaWysyłka: do 7 dni

    Lizaki z Miodem Manuka MGO™ 400+ i Propolisem BIO 30™   Właściwości i działanie: Lizaki z Propolisem są zalecane w stanach obniżonej odporności, okresie zwiększonego ryzyka występowania przez... Pełen opis produktu 'Lizaki z Miodem Manuka MGO 400+ i Propolisem BIO 30' »

    Lizaki z Miodem Manuka MGO™ 400+ i Propolisem BIO 30™   Właściwości i działanie: Lizaki z Propolisem są zalecane w stanach obniżonej odporności, okresie zwiększonego ryzyka występowania przeziębień oraz w łagodzeniu podrażnień błon śluzowych jamy ustnej i gardła.   Skład: Czysty Nowozelandzki Propolis, Witamina C, Miód Manuka, cukier, syrop glukozowy. Propolis BIO 30™: Propolis znany jest ze swoich właściwości przeciw utleniających, antybakteryjnych i antyseptycznych, które zawdzięcza wysokiemu stężeniu flawonoidów. Flawonoidy są naturalnymi substancjami ochronnymi roślin. Posiadają wiele funkcji biologicznych, w tym właściwości przeciwbakteryjne i przeciwzapalne. Pszczeli Propolis pochodzący z Nowej Zelandii, będącej krajem o najwyższej czystości ekologicznej, jest szczególnie bogaty we flawonoidy. Zawartość flawonoidów utrzymuje się na poziomie 30mg/1gram propolisu. Propolis znany jest także z zawartości ponad 250 zidentyfikowanych związków aktywnych biologicznie. Zalecane przyjmowanie: Do 5 lizaków dziennie. Lizaka należy wolno ssać tak, aby uwalniające się z propolisu substancje aktywne jak najdłużej korzystnie oddziaływały na błony śluzowe jamy ustnej i gardła.   1 lizak zawiera 100mg propolisu.   Zalecana dawka dzienna: (5 lizaków) zawiera 1,8 mg witaminy C (3% realizacji Zalecanego Dziennego Spożycia).   Przeciwwskazania: Nie stosować u osób uczulonych na propolis, produkty pochodzenia pszczelego oraz na którykolwiek ze składników preparatu. Nie przekraczać zalecanej porcji dziennej. Przechowywać w temperaturze pokojowej w miejscu niedostępnym dla małych dzieci. Preparat nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut diety. Pamiętaj o zrównoważonym sposobie żywienia oraz o prowadzeniu zdrowego trybu życia.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Lizaki z Miodem Manuka MGO 400+ i Propolisem BIO 30


PodarujZdrowie.pl

Artykuły zielarskie, suplementy diety oraz kosmetyki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 21.03.2010
farmona, sylveco, natvita, dary natury, alter medica, ekamedica, vivio, manuka health new zealand limited, bonimed, farmvit
Produkty w ofercie: 709
Promocje: 1
Wysyłka do 3 dni: 709
Opinie pozytywne: 1
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

StraganZdrowia.pl

Produkty zdrowej żywności, organic food i naturalne suplementy diety
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 23.06.2014
bezgluten, bio planet, dary natury, smakosz, rami, olvita, herbapol kraków, schär, glutenex, ekoprodukt
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0