[BEZGLUTEN]
Kategoria: PKU i BEZ LAKTOZY > PKU > Zupy instant
, cukier, warzywa, aromaty), makaron
niskobiałkowy/29%/(skrobia kukurydziana, skrobia pszenna
bezglutenowa, woda, sól, substancja zagęszczająca: E464, emulgator:
mono i diglicerydy kwasów tłu...
Pełen opis produktu 'Pieczarkowa z makaronem zupa niskobiałkowa PKU 17g Bezgluten' »
Składniki:
Zupa/71%/(pieczarki suszone 7%, koncentrat z pieczarek 3%, skrobia
ziemniaczana, maltodekstryna, skrobia kukurydziana, sól, zabielacz,
ekstrakty drożdżowe, tłuszcz roślinny utwardzony, cukier, warzywa,
aromaty), makaron niskobiałkowy/29%/(skrobia kukurydziana, skrobia
pszenna bezglutenowa, woda, sól, substancja zagęszczająca: E464,
emulgator: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, regulator
kwasowości: E 575, barwnik: beta karoten).
Wartość odżywcza produktu: w 100 g / 1 porcja
/przed przyrządzeniem/Wartość enegetyczna: 1613
kJ/ 383 kcal / 274,2 kJ / 65,1
kcal-
białko:
3,25 g / 0,55 g- weglowodany: 69,4
g / 11,8 g-
tłuszcz: 10,2
g / 1,73 g fenyloalanina: 130,1 mg / 100 g
produtkufenyloalanina: 22,12 mg / 17 g produktu
Masa netto: 17 g Okres przydatności do
spożycia: 12 m-cyPrzechowywać w suchym i chłodnym
miejscu. Sposób przyrządzania:zawartość
torebki wsypać do kubka i zalać 200 ml wrzącej wody, dokładnie
wymieszać.
Waga: 17 g
- BEZ KONSERWANTÓW- BEZ
GOTOWANIA