[Wydawnictwo RM]
Kategoria: Książki kucharskieWysyłka: od ręki
uwielbiają kulinarne eksperymenty."Gotowanie krok po kroku.
Kuchnia włoska":Najprostsze potrawy nabierają
wyjątkowego smaku, gdy są przygotowane samodzielnie. Zacznij od
zrobienia domowego...
Pełen opis produktu 'Ciasta i desery / Kuchnia włoska / Klasyczme przepisy' »
Pakiet składa się z 3 tytułów:"Gotowanie krok po kroku. Ciasta i
desery":Chciałbyś zaskoczyć rodzinę lub znajomych własnoręcznie
upieczonym tortem, ale przepisy kulinarne to dla ciebie czarna
magia? Sięgnij po tę książkę. Efektowne fotografie przedstawiające
krok po kroku wykonanie pysznych ciast, kremów, musów i ciasteczek
sprawią, że nabierzesz ochoty na samodzielne próby kulinarne.
Muffinki, babeczki, serniki, szarlotki i domowe lody ? na samą myśl
o nich nabierasz apetytu na słodkości. To książka zarówno dla tych,
którzy dopiero zaczynają przygodę z pieczeniem, jak i dla
wszystkich, którzy uwielbiają kulinarne eksperymenty."Gotowanie
krok po kroku. Kuchnia włoska":Najprostsze potrawy nabierają
wyjątkowego smaku, gdy są przygotowane samodzielnie. Zacznij od
zrobienia domowego majonezu, prostych sosów i sałatek, aby potem
bez trudu przyrządzić pomysłowe dania obiadowe i przepyszne desery.
W książce znajdziesz ponad 80 przepisów uporządkowanych pod
względem stopnia trudności. Barwne fotografie, przedstawiające
każdy etap wykonania poszczególnych dań (i dodatkowo pobudzające
apetyt), pomogą z łatwością przyrządzić zarówno rosół i jajecznicę,
jak i potrawy, które zawsze chcieliśmy ugotować, ale nigdy nie
wiedzieliśmy jak ? np. suflet, moussakę, gaspacho albo
ratatouille."Gotowanie krok po kroku. Klasyczne
przepisy":Najprostsze potrawy nabierają wyjątkowego smaku, gdy są
przygotowane samodzielnie. Zacznij od zrobienia domowego majonezu,
prostych sosów i sałatek, aby potem bez trudu przyrządzić pomysłowe
dania obiadowe i przepyszne desery. W książce znajdziesz ponad 80
przepisów uporządkowanych pod względem stopnia trudności. Barwne
fotografie, przedstawiające każdy etap wykonania poszczególnych dań
(i dodatkowo pobudzające apetyt), pomogą z łatwością przyrządzić
zarówno rosół i jajecznicę, jak i potrawy, które zawsze chcieliśmy
ugotować, ale nigdy nie wiedzieliśmy jak ? np. suflet, moussakę,
gaspacho albo ratatouille.