Przejdź do wyników wyszukiwania
Sortuj:
Zainstaluj wyszukiwarkę
Włączyłeś filtrowanie wyników wyszukiwania. Aby znaleźć więcej produktów wyłącz część lub wszystkie filtry.
  • [WSiP Wydawnictwo Szkolne i Pedagogiczne]

    Kategoria: InneWysyłka: od ręki

    Bogato ilustrowany, ciekawy, napisany prostym językiem podręcznik do nauki technologii gastronomicznej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna. Część 2. Kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego' »

    Bogato ilustrowany, ciekawy, napisany prostym językiem podręcznik do nauki technologii gastronomicznej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej. Zawiera materiał nauczania w zakresie technologii i towaroznawstwa pieczywa cukierniczego, mięsa zwierząt rzeźnych, dziczyzny, drobiu, a także ptactwa dzikiego, ryb i owoców morza. Opisano w nim także charakterystykę i technologie produkcji zakąsek zimnych i gorących oraz potraw półmięsnych i wegetariańskich.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technologia gastronomiczna. Część 2. Kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego

  • [WSiP Wydawnictwo Szkolne i Pedagogiczne]

    Kategoria: Szkoły zawodoweWysyłka: od ręki

    Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII do nauki przedmiotu - podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.... Pełen opis produktu 'Kucharz małej gastronomii Podstawy rachunkowości' »

    Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII do nauki przedmiotu - podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej. Autorka zapoznaje uczniów z podstawowymi pojęciami ekonomicznymi dotyczącymi przedsiębiorstwa gastronomicznego, uczy wypełniania dokumentacji rachunkowej w małych zakładach gastronomicznych. Omawia pojęcia odpowiedzialności majątkowej pracowników oraz efektywności planowanych inwestycji, a także sposoby posługiwania się kodeksem pracy. Przedstawia zasady organizacji pracy, rolę marketingu, rodzaje cen i marż, kalkulację cen sprzedaży.Numer dopuszczenia: 09/2005.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Kucharz małej gastronomii Podstawy rachunkowości

  • [WSiP Wydawnictwo Szkolne i Pedagogiczne]

    Kategoria: Szkoły zawodoweWysyłka: od ręki

    Publikacja sprawdza poziom opanowania materiału z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Pozwala uczniowi powtórzyć najważniejsze wiadomości, pomaga uporządkować wiedzę przed egzaminem.... Pełen opis produktu 'Repetytorium + testy Egzamin zawodowy Kwalifikacja T.6 Kucharz technik żywienia i usług gastronomicznych' »

    Publikacja sprawdza poziom opanowania materiału z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Pozwala uczniowi powtórzyć najważniejsze wiadomości, pomaga uporządkować wiedzę przed egzaminem. Wskazuje mu tematy, które stanowią jeszcze problem, i umożliwia rzetelną samoocenę. Ćwiczy w rozwiązywaniu praktycznej i teoretycznej części egzaminu zawodowego.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Repetytorium + testy Egzamin zawodowy Kwalifikacja T.6 Kucharz technik żywienia i usług gastronomicznych

  • [WSiP Wydawnictwo Szkolne i Pedagogiczne]

    Kategoria: Szkoły zawodoweWysyłka: od ręki

    Podręcznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli treści i umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodach: kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja kr... Pełen opis produktu 'Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz Część 1' »

    Podręcznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli treści i umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodach: kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja krótko podsumowuje również informacje, które zostały opisane w opracowaniach dotyczących kwalifikacji T.6 i T.15, koncentruje się natomiast na kompetencjach ujętych przede wszystkim w efektach PKZ, takich jak racjonalna gospodarka surowcami i odpadami, rozpoznawanie instalacji i urządzeń w zakładach gastronomicznych, postępowanie zgodnie z instrukcjami obsługi. Podręcznik prezentuje przykładową dokumentację systemu HACCP stosowaną w zakładach gastronomicznych.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz Część 1

  • [WSiP Wydawnictwo Szkolne i Pedagogiczne]

    Kategoria: Szkoły zawodoweWysyłka: od ręki

    Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie kucharz małej gastronomii. Zawiera testy pytań zbudowane tak, jak rzeczywiste arkusze egzaminacyjne. Pełen opis produktu 'Egzamin zawodowy Kucharz małej gastronomii' »

    Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie kucharz małej gastronomii. Zawiera testy pytań zbudowane tak, jak rzeczywiste arkusze egzaminacyjne.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Egzamin zawodowy Kucharz małej gastronomii

  • [WSiP Wydawnictwo Szkolne i Pedagogiczne]

    Kategoria: Szkoły zawodoweWysyłka: od ręki

    Podręcznik zawiera materiał nauczania przedmiotu technologia gastronomiczna w zakresie produkcji zup i sosów gorących, deserów oraz napojów zimnych i gorących, a także napojów alkoholowych. Omawia znaczenie... Pełen opis produktu 'Technologia gastronomiczna. Część 3. Kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego' »

    Podręcznik zawiera materiał nauczania przedmiotu technologia gastronomiczna w zakresie produkcji zup i sosów gorących, deserów oraz napojów zimnych i gorących, a także napojów alkoholowych. Omawia znaczenie i wykorzystanie żywności wygodnej, funkcjonalnej i dietetycznej. Przedstawia potrawy regionalne Polski i charakterystyczne potrawy kuchni innych narodów, a także znaczenie i składniki posiłków codziennych oraz potrawy i organizację przyjęć okolicznościowych.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Technologia gastronomiczna. Część 3. Kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego

  • [WSiP Wydawnictwo Szkolne i Pedagogiczne]

    Kategoria: Szkoły zawodoweWysyłka: od ręki

    Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie kucharz. Zawiera testy pytań zbudowane tak, jak rzeczywiste arkusze egzaminacyjne. Pełen opis produktu 'Egzamin zawodowy Kucharz' »

    Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie kucharz. Zawiera testy pytań zbudowane tak, jak rzeczywiste arkusze egzaminacyjne.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Egzamin zawodowy Kucharz

  • [WSiP Wydawnictwo Szkolne i Pedagogiczne]

    Kategoria: Szkoły zawodoweWysyłka: od ręki

    Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie kucharz małej gastronomii. Zawiera testy pytań zbudowane tak, jak rzeczywiste arkusze egzaminacyjne. Pełen opis produktu 'Egzamin zawodowy Kucharz małej gastronomii testy i zadania z rozwiązaniami' »

    Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie kucharz małej gastronomii. Zawiera testy pytań zbudowane tak, jak rzeczywiste arkusze egzaminacyjne.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Egzamin zawodowy Kucharz małej gastronomii testy i zadania z rozwiązaniami

  • [WSiP Wydawnictwo Szkolne i Pedagogiczne]

    Kategoria: Szkoły zawodoweWysyłka: od ręki

    Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie kucharz. Zawiera testy pytań zbudowane tak, jak rzeczywiste arkusze egzaminacyjne. Pełen opis produktu 'Egzamin zawodowy Kucharz Testy i zadania egzaminacyjne' »

    Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie kucharz. Zawiera testy pytań zbudowane tak, jak rzeczywiste arkusze egzaminacyjne.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Egzamin zawodowy Kucharz Testy i zadania egzaminacyjne


Booknet.net.pl

Książki oraz podręczniki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 09.03.2011
pwn wydawnictwo naukowe, wydawnictwo olesiejuk, egmont, helion, c.h. beck, cambridge university press, wsip wydawnictwo szkolne i pedagogiczne, zielona sowa, bellona, wolters kluwer
Produkty w ofercie: 329777
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 329777
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0