Przejdź do wyników wyszukiwania
Sortuj:
Zainstaluj wyszukiwarkę
Włączyłeś filtrowanie wyników wyszukiwania. Aby znaleźć więcej produktów wyłącz część lub wszystkie filtry.
  • [RUNOLAND (grzyby, zupy, przetwory)]

    Kategoria: ZDROWA ŻYWNOŚĆ > Sosy, przetwory, dania gotowe > dżemy, konfitury, powidłaWysyłka: od ręki

    SKŁADNIKI Truskawki* (65%), cukier trzcinowy* (34%), substancja zagęszczająca: pektyna jabłkowa, regulator kwasowości: kwas askorbinowy (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Truskawki to jedne z najzdrowszych... Pełen opis produktu 'KONFITURA Z TRUSKAWKI BIO 320 g - RUNOLAND' »

    SKŁADNIKITruskawki* (65%), cukier trzcinowy* (34%), substancja zagęszczająca: pektyna jabłkowa, regulator kwasowości: kwas askorbinowy (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISTruskawki to jedne z najzdrowszych owoców świata. Są w ścisłej czołówce produktów najbogatszych w witaminę C, wyprzedzając nawet pomarańcze, cytryny i kiwi. To wykwintny dodatek śniadaniowy. Do produkcji trafiają owoce najbardziej dojrzałe, soczyste, odpowiedniej barwy i wielkości oraz o dużej zawartości cukru. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna - 742 kJ / 177 kcal Tłuszcz - 0,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g Węglowodany - 43 g w tym cukry - 39 g Białko - 0,5 g Sól - 0 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu w lodówce
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o KONFITURA Z TRUSKAWKI BIO 320 g - RUNOLAND

  • [RUNOLAND (grzyby, zupy, przetwory)]

    Kategoria: ZDROWA ŻYWNOŚĆ > Sosy, przetwory, dania gotowe > dżemy, konfitury, powidłaWysyłka: od ręki

    SKŁADNIKI Jagoda czarna* (vaccinum myrtillus) (65%), cukier trzcinowy* (34%), substancja zagęszczająca: pektyna jabłkowa, regulator kwasowości: kwas askorbinowy, (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS... Pełen opis produktu 'KONFITURA Z JAGODY LEŚNEJ BIO 320 g - RUNOLAND' »

    SKŁADNIKIJagoda czarna* (vaccinum myrtillus) (65%), cukier trzcinowy* (34%), substancja zagęszczająca: pektyna jabłkowa, regulator kwasowości: kwas askorbinowy, (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISCzarna jagoda a raczej borówka czarna znana pod wieloma zwyczajowymi nazwami takimi jak: jagoda, czernica, czarna borówka była od wieków znana, ceniona i stosowana w medycynie. Znajdujące się w nich kwasy owocowe, minerały, garbniki i antocyjany wpływają leczniczo na układ pokarmowy, krwionośny i działają bakteriobójczo w organizmie. Zawarte w tych owocach naturalne związki lecznicze poprawiają wiele funkcji organizmu i chronią przed licznymi chorobami. Czarna jagoda jest także prawdziwą dobrodziejką oczu i gwarantem dobrego wzroku. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna - 825 kJ / 198 kcal Tłuszcz - 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g Węglowodany - 49 g w tym cukry - 40 g Białko - 0,6 g Sól - 0 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu w lodówce
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o KONFITURA Z JAGODY LEŚNEJ BIO 320 g - RUNOLAND

  • [RUNOLAND (grzyby, zupy, przetwory)]

    Kategoria: ZDROWA ŻYWNOŚĆ > Sosy, przetwory, dania gotowe > dżemy, konfitury, powidłaWysyłka: od ręki

    SKŁADNIKI Wiśnie* (65%), cukier trzcinowy* (34%), substancja zagęszczająca: pektyna jabłkowa, regulator kwasowości: kwas askorbinowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczna konfitu... Pełen opis produktu 'KONFITURA Z WIŚNI BIO 320 g - RUNOLAND' »

    SKŁADNIKIWiśnie* (65%), cukier trzcinowy* (34%), substancja zagęszczająca: pektyna jabłkowa, regulator kwasowości: kwas askorbinowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczna konfitura z wiśni.  Owoce choć drobne charakteryzują się doskonałym smakiem i niespotykaną intensywnością barwy. Jeśli zaś chodzi o walory zdrowotne – wiśnie ułatwiają wydalanie z organizmu toksyn, obniżają poziom cholesterolu we krwi, poprawiają apetyt, regulują trawienie. Produkt może zawierać minimalne ilości pestek. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna - 789 kJ / 188 kcal Tłuszcz - 0,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,1 g Węglowodany - 46 g w tym cukry - 38 g Białko - 0,6 g Sól - 0 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu w lodówce
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o KONFITURA Z WIŚNI BIO 320 g - RUNOLAND

  • [KROKUS (przetwory owocowe i warz]

    Kategoria: Owoce > Dzemy BIO

    SKŁADNIKI maliny, cukier, syrop glukozowy (4 %) - zapobiega scukrzeniu. OPIS Sporządzono z 54 g owoców na 100 g produktu. Owoce malin są bardzo delikatne, dlatego w słoiku z konfiturą malinow... Pełen opis produktu 'KONFITURA MALINOWA 320 g - KROKUS' »

    SKŁADNIKI maliny, cukier, syrop glukozowy (4 %) - zapobiega scukrzeniu. OPIS Sporządzono z 54 g owoców na 100 g produktu. Owoce malin są bardzo delikatne, dlatego w słoiku z konfiturą malinową odnajdziecie Państwo fragmenty owoców, które z syropem tworzą jednorodną całość. Duża zawartość cukru pozwala wydobyć wyrazisty, malinowy kolor i naturalny aromat owoców. Cukier nadaje konfiturze piękną szklistą barwę i zapobiega psuciu się zawartości słoika. Dzięki temu otwarta konfitura może być długo przechowywana. Odrobina syropu glukozowego chroni konfitury przed scukrzaniem. Idąc za radą z książki kucharskiej Marii Ochorowicz Monatowej z początku XX w, dodajemy do konfitur odrobinę tego syropu. Konfiturę możemy podawać jako dodatek do pieczywa, twarogu, jogurtów, kasz, budyniu, naleśników, placuszków, racuszków, omletów, lodów. Dobrze sprawdza się we wszelkiego rodzaju wypiekach, ponieważ nie zawiera substancji żelujących, które rozpadają się pod wpływem wysokiej temperatury i przez to uwalniają wodę. Dlatego można wykorzystać ją jako nadzienie do ciast kruchych, francuskich, drożdżowych. Konfitura malinowa: - jednolita struktura nadaje się do smarowania - wyrazisty słodki smak - intensywny malinowy kolor Produkt pasteryzowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1166 kJ/274 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 68 g w tym cukry: 62 g Białko: 0,6 g Sól: 0 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu przechowywać w lodówce.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o KONFITURA MALINOWA 320 g - KROKUS

  • [KROKUS (przetwory owocowe i warz]

    Kategoria: Owoce > Dzemy BIO

    konfitura z tych owoców jest jedną z bardziej gęstych. Otwierając słoik mamy wrażenie, że jego zawartość można kroić nożem – wystarczy jednak zamieszać konfiturę łyżeczką, aby uzyskać... Pełen opis produktu 'KONFITURA Z CZARNEJ PORZECZKI 320 g - KROKUS' »

    SKŁADNIKI czarne porzeczki, cukier, syrop glukozowy (3,5 %) - zapobiega scukrzeniu. OPIS Sporządzono z 50 g owoców na 100 g produktu Czarne porzeczki mają bardzo dużo naturalnej pektyny, przez co konfitura z tych owoców jest jedną z bardziej gęstych. Otwierając słoik mamy wrażenie, że jego zawartość można kroić nożem – wystarczy jednak zamieszać konfiturę łyżeczką, aby uzyskać bardziej luźną konsystencję. Odrobina syropu glukozowego chroni konfitury przed scukrzaniem. Idąc za radą z książki kucharskiej Marii Ochorowicz Monatowej z pocz. XX w, dodajemy do konfitur odrobinę tego syropu. Konfiturę z czarnych porzeczek możemy podawać jako dodatek do twarogu, jogurtów, kasz, naleśników, placuszków, racuszków, omletów, nadzienie do ciast kruchych, francuskich i drożdżowych. Konfitura z czarnych porzeczek: - całe owoce w gęstym syropie - wyrazisty słodko-kwaśny, porzeczkowy smak - intensywny kolor Produkt pasteryzowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1148 kJ/274 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 68 g w tym cukry: 65 g Białko: 0 g Sól: 0 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu przechowywać w lodówce.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o KONFITURA Z CZARNEJ PORZECZKI 320 g - KROKUS

  • [KROKUS (przetwory owocowe i warz]

    Kategoria: Owoce > Dzemy BIO

    SKŁADNIKI czarne jagody, cukier, syrop glukozowy (4,5 %) - zapobiega scukrzeniu. OPIS Sporządzono z 68 g owoców na 100 g produktu. Konfitura z leśnych jagód to całe owoce czarnej jagody zawieszone... Pełen opis produktu 'KONFITURA Z LEŚNYCH JAGÓD 320 g - KROKUS' »

    SKŁADNIKI czarne jagody, cukier, syrop glukozowy (4,5 %) - zapobiega scukrzeniu. OPIS Sporządzono z 68 g owoców na 100 g produktu. Konfitura z leśnych jagód to całe owoce czarnej jagody zawieszone są w gęstym syropie. Duża zawartość cukru pozwala wydobyć intensywny kolor i smak owoców. Wystarczy, więc jedynie odrobina konfitury, żeby przenieść się do lasu pełnego jagód, a nasz spory słoik pozwala się długo cieszyć tymi wycieczkami. Cukier nadaje konfiturze piękną szklistą barwę i zapobiega psuciu się zawartości słoika. Dzięki temu otwarta konfitura może być długo przechowywana. Odrobina syropu glukozowego chroni konfitury przed scukrzaniem. Idąc za radą z książki kucharskiej Marii Ochorowicz Monatowej z początku XX w, dodajemy do konfitur odrobinę tego syropu. Delikatny smak tej konfitury świetnie komponuje się z naleśnikami, budyniem czy kremowym serkiem. Możemy ją podawać, jako dodatek do pieczywa, twarogu, jogurtów, kasz, placuszków, racuszków, omletów, lodów. Można wykorzystać ją, jako nadzienie do ciast kruchych, francuskich, drożdżowych. Intensywny ciemny kolor wygląda interesująco z jasnymi daniami. Konfitura z leśnych jagód: - bardzo dekoracyjne, całe owoce w gęstym syropie - delikatny słodki smak - intensywny granatowy kolor Produkt pasteryzowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1155 kJ/276 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 68 g w tym cukry: 63 g Białko: 0,5 g Sól: 0 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu przechowywać w lodówce.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o KONFITURA Z LEŚNYCH JAGÓD 320 g - KROKUS

  • [KROKUS (przetwory owocowe i warz]

    Kategoria: Owoce > Dzemy BIO

    konfitura była bardziej smarowna. Cukier nadaje konfiturze piękną szklistą barwę i pozwala zachować słoneczny kolor owoców, a także zapobiega psuciu się zawartości słoika. Dzięki temu... Pełen opis produktu 'KONFITURA MORELOWA 320 g - KROKUS' »

    SKŁADNIKI morele, cukier, syrop glukozowy (3,5 %) - zapobiega scukrzeniu. OPIS Sporządzono z 50 g owoców na 100 g produktu. Owoce moreli są dosyć duże, więc kroimy je na mniejsze części, aby konfitura była bardziej smarowna. Cukier nadaje konfiturze piękną szklistą barwę i pozwala zachować słoneczny kolor owoców, a także zapobiega psuciu się zawartości słoika. Dzięki temu otwarta konfitura może być długo przechowywana. Odrobina syropu glukozowego chroni konfitury przed scukrzaniem. Idąc za radą z książki kucharskiej Marii Ochorowicz Monatowej z początku XX w, dodajemy do konfitur odrobinę tego syropu. Konfitura morelowa zmiksowana z mlekiem jest wspaniałym gęstym koktajlem. Możemy ją podawać, jako dodatek do tostów, pieczywa, twarogu, jogurtów, kasz, budyniu, naleśników, placuszków, racuszków, omletów, lodów. Dobrze sprawdza się we wszelkiego rodzaju wypiekach, ponieważ nie zawiera substancji żelujących, które rozpadają się pod wpływem wysokiej temperatury i przez to uwalniają wodę. Dlatego można wykorzystać ją jako nadzienie do ciast kruchych, francuskich, drożdżowych, do przekładanie tortów (np. tort Sachera, wiedeński tort ananasowy). Konfitura morelowa: - jednolita konsystencja wygodna w użyciu - wyrazisty słodki smak - intensywny słoneczny kolor Produkt pasteryzowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1160 kJ/277 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 68 g w tym cukry: 64 g Białko: 0,8 g Sól: 0 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu przechowywać w lodówce.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o KONFITURA MORELOWA 320 g - KROKUS

  • [KROKUS (przetwory owocowe i warz]

    Kategoria: Owoce > Dzemy BIO

    SKŁADNIKI truskawki, cukier, syrop glukozowy (4 %) - zapobiega scukrzeniu. OPIS Sporządzono z 65 g owoców na 100 g produktu. Konfitura truskawkowa to całe owoce i ich fragmenty zatopione w gę... Pełen opis produktu 'KONFITURA TRUSKAWKOWA 320 g - KROKUS' »

    SKŁADNIKI truskawki, cukier, syrop glukozowy (4 %) - zapobiega scukrzeniu. OPIS Sporządzono z 65 g owoców na 100 g produktu. Konfitura truskawkowa to całe owoce i ich fragmenty zatopione w gęstym syropie. Cukier nadaje konfiturze piękną szklistą barwę i pozwala zachować kolor owoców, a także zapobiega psuciu się zawartości słoika. Dzięki temu otwarta konfitura może być długo przechowywana. Odrobina syropu glukozowego chroni konfitury przed scukrzaniem. Idąc za radą z książki kucharskiej Marii Ochorowicz Monatowej z początku XX w, dodajemy do konfitur odrobinę tego syropu. Konfiturę możemy podawać, jako dodatek do tostów, pieczywa, twarogu, jogurtów, kasz, budyniu, naleśników, placuszków, racuszków, omletów, lodów. Dobrze sprawdza się we wszelkiego rodzaju wypiekach, ponieważ nie zawiera substancji żelujących, które rozpadają się pod wpływem wysokiej temperatury i przez to uwalniają wodę. Dlatego można wykorzystać ją jako nadzienie do ciast kruchych, francuskich, drożdżowych. Konfitura truskawkowa: - bardzo dekoracyjne, całe owoce w gęstym syropie - wyrazisty słodki smak - intensywny kolor Produkt pasteryzowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1156 kJ/272 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 68 g w tym cukry: 64 g Białko: 0 g Sól: 0 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu przechowywać w lodówce.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o KONFITURA TRUSKAWKOWA 320 g - KROKUS

  • [KROKUS (przetwory owocowe i warz]

    Kategoria: Owoce > Dzemy BIO

    SKŁADNIKI poziomki, cukier, syrop glukozowy (4,5 %) - zapobiega scukrzeniu. OPIS Sporządzono z 60 g owoców na 100 g produktu. Konfitura poziomkowa to całe owoce poziomek i ich fragmenty zatop... Pełen opis produktu 'KONFITURA POZIOMKOWA 320 g - KROKUS' »

    SKŁADNIKI poziomki, cukier, syrop glukozowy (4,5 %) - zapobiega scukrzeniu. OPIS Sporządzono z 60 g owoców na 100 g produktu. Konfitura poziomkowa to całe owoce poziomek i ich fragmenty zatopione w gęstym syropie. Cukier nadaje konfiturze piękną szklistą barwę i pozwala zachować kolor owoców, a także zapobiega psuciu się zawartości słoika. Dzięki temu otwarta konfitura może być długo przechowywana. Odrobina syropu glukozowego chroni konfitury przed scukrzaniem. Idąc za radą z książki kucharskiej Marii Ochorowicz Monatowej z początku XX w, dodajemy do konfitur odrobinę tego syropu. Jest to konfitura wykwintna, dlatego doskonale się sprawdza, jako warstwa wzbogacająca smak w torcie makowym i z orzechów włoskich. Pasuje do czekolady, naleśników z czekoladą, ciast mocno czekoladowych itp. Możemy ją także używać, na co dzień jako dodatek do pieczywa, twarogu, jogurtów, kasz, budyniu, naleśników, placuszków, racuszków, omletów, lodów, nadzienie do ciast kruchych, francuskich i drożdżowych. Konfitura poziomkowa: - Produkt ekskluzywny - wykwintny słodko-gorzki smak Produkt pasteryzowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1156 kJ/272 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 68 g w tym cukry: 62 g Białko: 0 g Sól: 0 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu przechowywać w lodówce.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o KONFITURA POZIOMKOWA 320 g - KROKUS

  • [KROKUS (przetwory owocowe i warz]

    Kategoria: Owoce > Dzemy BIO

    o bardzo małej ilości pektyny, więc konfitura jest dość rzadka. Zdecydowaliśmy się dodać do niej odrobinę mączki chleba świętojańskiego (naturalny zagęstnik), aby nieco zagęścić syrop zgodnie... Pełen opis produktu 'KONFITURA WIŚNIOWA 320 g - KROKUS' »

    SKŁADNIKI wiśnie, cukier, syrop glukozowy (7 %) - zapobiega scukrzeniu, mączka chleba świętojańskiego - substancja zagęszczająca. OPIS Sporządzono z 80 g owoców na 100 g produktu. Wiśnie to owoce o bardzo małej ilości pektyny, więc konfitura jest dość rzadka. Zdecydowaliśmy się dodać do niej odrobinę mączki chleba świętojańskiego (naturalny zagęstnik), aby nieco zagęścić syrop zgodnie z życzeniem wielu naszych klientów. Odrobina syropu glukozowego chroni konfitury przed scukrzaniem. Idąc za radą z książki kucharskiej Mari Ochorowicz Monatowej z początku XX w, dodajemy do konfitur odrobinę tego syropu. Konfitura wiśniowa to nieodłączny element lodów czy budyniu czekoladowego. Możemy ją podawać jako dodatek do twarogu, jogurtów, kasz, naleśników, placuszków, racuszków, omletów. Wiśnie odsączone z syropu są doskonałym nadzieniem do pączków, rogalików i innych ciast. Z pozostałego syropu można zrobić np. kisiel lub galaretkę. Konfitura wiśniowa: - dekoracyjne, całe owoce w gęstym syropie - wyrazisty słodko-kwaśny smak - intensywny, kolor Produkt pasteryzowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1161 kJ/277 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 68 g w tym cukry: 58 g Białko: 0,8 g Sól: 0 g UWAGA Pomimo, że dołożyliśmy wszelkich starań produkt może zawierać pestki lub ich fragmenty. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu przechowywać w lodówce.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o KONFITURA WIŚNIOWA 320 g - KROKUS

  • [KROKUS (przetwory warzywne)]

    Kategoria: Przetwory OwocoweWysyłka: od ręki

    OPIS Sporządzono z 60 g owoców na 100 g produktu. Konfitura poziomkowa to całe owoce poziomek i ich fragmenty zatopione w gęstym syropie. Cukier nadaje konfiturze piękną szklistą barwę... Pełen opis produktu 'Konfitura Poziomkowa 320g' »

    OPIS Sporządzono z 60 g owoców na 100 g produktu. Konfitura poziomkowa to całe owoce poziomek i ich fragmenty zatopione w gęstym syropie. Cukier nadaje konfiturze piękną szklistą barwę i pozwala zachować kolor owoców, a także zapobiega psuciu się zawartości słoika. Dzięki temu otwarta konfitura może być długo przechowywana. Odrobina syropu glukozowego chroni konfitury przed scukrzaniem. Idąc za radą z książki kucharskiej Marii Ochorowicz Monatowej z początku XX w, dodajemy do konfitur odrobinę tego syropu. Jest to konfitura wykwintna, dlatego doskonale się sprawdza, jako warstwa wzbogacająca smak w torcie makowym i z orzechów włoskich. Pasuje do czekolady, naleśników z czekoladą, ciast mocno czekoladowych itp. Możemy ją także używać, na co dzień jako dodatek do pieczywa, twarogu, jogurtów, kasz, budyniu, naleśników, placuszków, racuszków, omletów, lodów, nadzienie do ciast kruchych, francuskich i drożdżowych. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Konfitura poziomkowa jak każda inna, jest sporządzana w tradycyjny sposób - owoc kroimy na kawałki, dodajemy cukier i gotujemy na wolnym ogniu, aż owoce się rozgotują i aż mieszanina zgęstnieje. Później przenosimy do słoików i pasteryzujemy. SKŁADNIKI poziomki, cukier, syrop glukozowy (4,5 %) - zapobiega scukrzeniu. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu przechowywać w lodówce.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Konfitura Poziomkowa 320g

  • [KROKUS (przetwory warzywne)]

    Kategoria: Przetwory OwocoweWysyłka: od ręki

    OPIS Sporządzono z 54 g owoców na 100 g produktu. W konfiturze z leśnych jeżyn udało się nam zachować całe owoce i ich fragmenty w gęstym syropie. Duża zawartość cukru pozwala wydobyć inten... Pełen opis produktu 'Konfitura Z Jeżyn 320g' »

    OPIS Sporządzono z 54 g owoców na 100 g produktu. W konfiturze z leśnych jeżyn udało się nam zachować całe owoce i ich fragmenty w gęstym syropie. Duża zawartość cukru pozwala wydobyć intensywny kolor i charakterystyczny smak leśnych jeżyn. Cukier nadaje konfiturze piękną szklistą barwę i zapobiega psuciu się zawartości słoika. Dzięki temu otwarta konfitura może być długo przechowywana. Odrobina syropu glukozowego chroni konfitury przed scukrzaniem. Idąc za radą z książki kucharskiej Marii Ochorowicz Monatowej z początku XX w, dodajemy do konfitur odrobinę tego syropu. Konfitura jeżynowa wygląda zjawiskowo na dnie filiżanki z café latte wzbogacając smak samej kawy. Możemy ją podawać jako dodatek do pieczywa, twarogu, jogurtów, kasz, budyniu, naleśników, placuszków, racuszków, omletów, lodów. Dobrze sprawdza się we wszelkiego rodzaju wypiekach, ponieważ nie zawiera substancji żelujących, które rozpadają się pod wpływem wysokiej temperatury i przez to uwalniają wodę. Dlatego można wykorzystać ją jako nadzienie do ciast kruchych, francuskich, drożdżowych. Konfitura z leśnych jeżyn: - całe owoce w gęstym syropie - delikatny słodki smak - intensywny granatowy kolor SPOSÓB PRZYGOTOWANIA SKŁADNIKI jeżyny, cukier, syrop glukozowy (4,5 %) - zapobiega scukrzeniu. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu przechowywać w lodówce.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Konfitura Z Jeżyn 320g

  • [KROKUS (przetwory warzywne)]

    Kategoria: Przetwory OwocoweWysyłka: od ręki

    OPIS Sporządzono z 54 g owoców na 100 g produktu. Owoce malin są bardzo delikatne, dlatego w słoiku z konfiturą malinową odnajdziecie Państwo fragmenty owoców, które z syropem tworzą jednorod... Pełen opis produktu 'Konfitura Malinowa 320g' »

    OPIS Sporządzono z 54 g owoców na 100 g produktu. Owoce malin są bardzo delikatne, dlatego w słoiku z konfiturą malinową odnajdziecie Państwo fragmenty owoców, które z syropem tworzą jednorodną całość. Duża zawartość cukru pozwala wydobyć wyrazisty, malinowy kolor i naturalny aromat owoców. Cukier nadaje konfiturze piękną szklistą barwę i zapobiega psuciu się zawartości słoika. Dzięki temu otwarta konfitura może być długo przechowywana. Odrobina syropu glukozowego chroni konfitury przed scukrzaniem. Idąc za radą z książki kucharskiej Marii Ochorowicz Monatowej z początku XX w, dodajemy do konfitur odrobinę tego syropu. Konfiturę możemy podawać jako dodatek do pieczywa, twarogu, jogurtów, kasz, budyniu, naleśników, placuszków, racuszków, omletów, lodów. Dobrze sprawdza się we wszelkiego rodzaju wypiekach, ponieważ nie zawiera substancji żelujących, które rozpadają się pod wpływem wysokiej temperatury i przez to uwalniają wodę. Dlatego można wykorzystać ją jako nadzienie do ciast kruchych, francuskich, drożdżowych. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Konfiturę można podawać jako dodatek do różnych potraw. Można ją także wykorzystać jako nadzienie do ciast. SKŁADNIKI maliny cukier syrop glukozowy (4 %) - zapobiega scukrzeniu. Konfitura malinowa: jednolita struktura nadaje się do smarowania wyrazisty słodki smak intensywny malinowy kolor Produkt pasteryzowany. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu przechowywać w lodówce.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Konfitura Malinowa 320g

  • [KROKUS (przetwory warzywne)]

    Kategoria: Przetwory OwocoweWysyłka: od ręki

    OPIS Sporządzono z 50 g owoców na 100 g produktu Czarne porzeczki mają bardzo dużo naturalnej pektyny, przez co konfitura z tych owoców jest jedną z bardziej gęstych. Otwierając słoik mamy w... Pełen opis produktu 'Konfitura Czarna Porzeczka 320g' »

    OPIS Sporządzono z 50 g owoców na 100 g produktu Czarne porzeczki mają bardzo dużo naturalnej pektyny, przez co konfitura z tych owoców jest jedną z bardziej gęstych. Otwierając słoik mamy wrażenie, że jego zawartość można kroić nożem - wystarczy jednak zamieszać konfiturę łyżeczką, aby uzyskać bardziej luźną konsystencję. Odrobina syropu glukozowego chroni konfitury przed scukrzaniem. Idąc za radą z książki kucharskiej Marii Ochorowicz Monatowej z pocz. XX w, dodajemy do konfitur odrobinę tego syropu. Konfiturę z czarnych porzeczek możemy podawać jako dodatek do twarogu, jogurtów, kasz, naleśników, placuszków, racuszków, omletów, nadzienie do ciast kruchych, francuskich i drożdżowych. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Konfitura z czarnych porzeczek: - całe owoce w gęstym syropie - wyrazisty słodko-kwaśny, porzeczkowy smak - intensywny kolor SKŁADNIKI czarne porzeczki, cukier, syrop glukozowy (3,5 %) - zapobiega scukrzeniu. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu przechowywać w lodówce.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Konfitura Czarna Porzeczka 320g

  • [KROKUS (przetwory warzywne)]

    Kategoria: Przetwory OwocoweWysyłka: od ręki

    OPIS Sporządzono z 68 g owoców na 100 g produktu. Konfitura z leśnych jagód to całe owoce czarnej jagody zawieszone są w gęstym syropie. Duża zawartość cukru pozwala wydobyć intensywny kolor... Pełen opis produktu 'Konfitura Z Jagód Leśnych 320g' »

    OPIS Sporządzono z 68 g owoców na 100 g produktu. Konfitura z leśnych jagód to całe owoce czarnej jagody zawieszone są w gęstym syropie. Duża zawartość cukru pozwala wydobyć intensywny kolor i smak owoców. Wystarczy, więc jedynie odrobina konfitury, żeby przenieść się do lasu pełnego jagód, a nasz spory słoik pozwala się długo cieszyć tymi wycieczkami. Cukier nadaje konfiturze piękną szklistą barwę i zapobiega psuciu się zawartości słoika. Dzięki temu otwarta konfitura może być długo przechowywana. Odrobina syropu glukozowego chroni konfitury przed scukrzaniem. Idąc za radą z książki kucharskiej Marii Ochorowicz Monatowej z początku XX w, dodajemy do konfitur odrobinę tego syropu. Delikatny smak tej konfitury świetnie komponuje się z naleśnikami, budyniem czy kremowym serkiem. Możemy ją podawać, jako dodatek do pieczywa, twarogu, jogurtów, kasz, placuszków, racuszków, omletów, lodów. Można wykorzystać ją, jako nadzienie do ciast kruchych, francuskich, drożdżowych. Intensywny ciemny kolor wygląda interesująco z jasnymi daniami. Konfitura z leśnych jagód: - bardzo dekoracyjne, całe owoce w gęstym syropie - delikatny słodki smak - intensywny granatowy kolor SKŁADNIKI czarne jagody, cukier, syrop glukozowy (4,5 %) - zapobiega scukrzeniu. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu przechowywać w lodówce.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Konfitura Z Jagód Leśnych 320g

  • [KROKUS (przetwory warzywne)]

    Kategoria: Przetwory OwocoweWysyłka: od ręki

    OPIS Sporządzono z 50 g owoców na 100 g produktu. Owoce moreli są dosyć duże, więc kroimy je na mniejsze części, aby konfitura była bardziej smarowna. Cukier nadaje konfiturze piękną... Pełen opis produktu 'Konfitura Morelowa 320g' »

    OPIS Sporządzono z 50 g owoców na 100 g produktu. Owoce moreli są dosyć duże, więc kroimy je na mniejsze części, aby konfitura była bardziej smarowna. Cukier nadaje konfiturze piękną szklistą barwę i pozwala zachować słoneczny kolor owoców, a także zapobiega psuciu się zawartości słoika. Dzięki temu otwarta konfitura może być długo przechowywana. Odrobina syropu glukozowego chroni konfitury przed scukrzaniem. Idąc za radą z książki kucharskiej Marii Ochorowicz Monatowej z początku XX w, dodajemy do konfitur odrobinę tego syropu. Konfitura morelowa zmiksowana z mlekiem jest wspaniałym gęstym koktajlem. Możemy ją podawać, jako dodatek do tostów, pieczywa, twarogu, jogurtów, kasz, budyniu, naleśników, placuszków, racuszków, omletów, lodów. Dobrze sprawdza się we wszelkiego rodzaju wypiekach, ponieważ nie zawiera substancji żelujących, które rozpadają się pod wpływem wysokiej temperatury i przez to uwalniają wodę. Dlatego można wykorzystać ją jako nadzienie do ciast kruchych, francuskich, drożdżowych, do przekładanie tortów (np. tort Sachera, wiedeński tort ananasowy). SPOSÓB PRZYGOTOWANIA BR />Konfitura morelowa: - jednolita konsystencja wygodna w użyciu - wyrazisty słodki smak - intensywny słoneczny kolor SKŁADNIKI morele, cukier, syrop glukozowy (3,5 %) - zapobiega scukrzeniu. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu przechowywać w lodówce.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Konfitura Morelowa 320g

  • [KROKUS (przetwory warzywne)]

    Kategoria: Przetwory OwocoweWysyłka: od ręki

    OPIS Sporządzono z 65 g owoców na 100 g produktu. Konfitura truskawkowa to całe owoce i ich fragmenty zatopione w gęstym syropie. Cukier nadaje konfiturze piękną szklistą barwę i pozwala... Pełen opis produktu 'Konfitura Truskawkowa 320g' »

    OPIS Sporządzono z 65 g owoców na 100 g produktu. Konfitura truskawkowa to całe owoce i ich fragmenty zatopione w gęstym syropie. Cukier nadaje konfiturze piękną szklistą barwę i pozwala zachować kolor owoców, a także zapobiega psuciu się zawartości słoika. Dzięki temu otwarta konfitura może być długo przechowywana.Odrobina syropu glukozowego chroni konfitury przed scukrzaniem. Idąc za radą z książki kucharskiej Marii Ochorowicz Monatowej z początku XX w, dodajemy do konfitur odrobinę tego syropu. Konfiturę możemy podawać, jako dodatek do tostów, pieczywa, twarogu, jogurtów, kasz, budyniu, naleśników, placuszków, racuszków, omletów, lodów. Dobrze sprawdza się we wszelkiego rodzaju wypiekach, ponieważ nie zawiera substancji żelujących, które rozpadają się pod wpływem wysokiej temperatury i przez to uwalniają wodę. Dlatego można wykorzystać ją jako nadzienie do ciast kruchych, francuskich, drożdżowych. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Usuń zakrętkę z słoika. Odkręć pasek zabezpieczający. Pod górnym brzegiem słoika zrób nieszczelne miejsce nożem lub widelcem, żeby powietrze wyparowało. Podgrzewaj w mikrofalówce na mocy 800-900 w przez 25 sekund, Po ok 5/6 minutach zrób to samo. W razie potrzeby powtarzaj przez kilkanaście minut Az konfitura będzie się odklejać od słoika, a reszta się zagęścić. SKŁADNIKI truskawki cukier syrop glukozowy (4 %) - zapobiega scukrzeniu. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu przechowywać w lodówce.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Konfitura Truskawkowa 320g

  • [KROKUS (przetwory warzywne)]

    Kategoria: Przetwory OwocoweWysyłka: od ręki

    OPIS Sporządzono z 80 g owoców na 100 g produktu. Wiśnie to owoce o bardzo małej ilości pektyny, więc konfitura jest dość rzadka. Zdecydowaliśmy się dodać do niej odrobinę mączki chleba Pełen opis produktu 'Konfitura Wiśniowa 320g' »

    OPIS Sporządzono z 80 g owoców na 100 g produktu. Wiśnie to owoce o bardzo małej ilości pektyny, więc konfitura jest dość rzadka. Zdecydowaliśmy się dodać do niej odrobinę mączki chleba świętojańskiego (naturalny zagęstnik), aby nieco zagęścić syrop zgodnie z życzeniem wielu naszych klientów. Odrobina syropu glukozowego chroni konfitury przed scukrzaniem. Idąc za radą z książki kucharskiej Mari Ochorowicz Monatowej z początku XX w, dodajemy do konfitur odrobinę tego syropu. Konfitura wiśniowa to nieodłączny element lodów czy budyniu czekoladowego. Możemy ją podawać jako dodatek do twarogu, jogurtów, kasz, naleśników, placuszków, racuszków, omletów. Wiśnie odsączone z syropu są doskonałym nadzieniem do pączków, rogalików i innych ciast. Z pozostałego syropu można zrobić np. kisiel lub galaretkę.Konfitura wiśniowa:- dekoracyjne, całe owoce w gęstym syropie- wyrazisty słodko-kwaśny smak- intensywny, kolor SPOSÓB PRZYGOTOWANIA SKŁADNIKI wiśnie cukier syrop glukozowy (7 %) - zapobiega scukrzeniu mączka chleba świętojańskiego - substancja zagęszczająca. SKŁADNIKI wiśnie cukier syrop glukozowy (7 %) - zapobiega scukrzeniu mączka chleba świętojańskiego - substancja zagęszczająca. UWAGA Pomimo, że dołożyliśmy wszelkich starań produkt może zawierać pestki lub ich fragmenty. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu przechowywać w lodówce.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Konfitura Wiśniowa 320g

  • [KROKUS (przetwory warzywne)]

    Kategoria: ZDROWA ŻYWNOŚĆ > SMAROWIDŁA > Dżemy i musy owocoweWysyłka: do 3 dni

    SKŁADNIKI truskawki, cukier, syrop glukozowy (4 %) - zapobiega scukrzeniu. OPIS Sporządzono z 65 g owoców na 100 g produktu. Konfitura truskawkowa to całe owoce i ich fragmenty zatopione w gę... Pełen opis produktu 'KONFITURA TRUSKAWKOWA 320 g - KROKUS' »

    SKŁADNIKI truskawki, cukier, syrop glukozowy (4 %) - zapobiega scukrzeniu. OPIS Sporządzono z 65 g owoców na 100 g produktu. Konfitura truskawkowa to całe owoce i ich fragmenty zatopione w gęstym syropie. Cukier nadaje konfiturze piękną szklistą barwę i pozwala zachować kolor owoców, a także zapobiega psuciu się zawartości słoika. Dzięki temu otwarta konfitura może być długo przechowywana. Odrobina syropu glukozowego chroni konfitury przed scukrzaniem. Idąc za radą z książki kucharskiej Marii Ochorowicz Monatowej z początku XX w, dodajemy do konfitur odrobinę tego syropu. Konfiturę możemy podawać, jako dodatek do tostów, pieczywa, twarogu, jogurtów, kasz, budyniu, naleśników, placuszków, racuszków, omletów, lodów. Dobrze sprawdza się we wszelkiego rodzaju wypiekach, ponieważ nie zawiera substancji żelujących, które rozpadają się pod wpływem wysokiej temperatury i przez to uwalniają wodę. Dlatego można wykorzystać ją jako nadzienie do ciast kruchych, francuskich, drożdżowych. Konfitura truskawkowa: - bardzo dekoracyjne, całe owoce w gęstym syropie - wyrazisty słodki smak - intensywny kolor Produkt pasteryzowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1156 kJ/272 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 68 g w tym cukry: 64 g Białko: 0 g Sól: 0 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu przechowywać w lodówce. WEGETARIAŃSKI:WEGETARIAŃSKIWEGAŃSKI:WEGAŃSKIBEZ GLUTENU (w składnikach):BEZ GLUTENU (w składnikach)PRODUCENT - NAZWA I ADRES:Krokus Przetwórnia Owoców i Warzyw Czesław Caryk sp.j. Pająków 25 B, 26-704 Przyłęk
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o KONFITURA TRUSKAWKOWA 320 g - KROKUS

  • [KROKUS (przetwory warzywne)]

    Kategoria: ZDROWA ŻYWNOŚĆ > SMAROWIDŁA > Dżemy i musy owocoweWysyłka: do 3 dni

    SKŁADNIKI jeżyny, cukier, syrop glukozowy (4,5 %) - zapobiega scukrzeniu. OPIS Sporządzono z 54 g owoców na 100 g produktu. W konfiturze z leśnych jeżyn udało się nam zachować całe owoce i ic... Pełen opis produktu 'KONFITURA Z LEŚNYCH JEŻYN 320 g - KROKUS' »

    SKŁADNIKI jeżyny, cukier, syrop glukozowy (4,5 %) - zapobiega scukrzeniu. OPIS Sporządzono z 54 g owoców na 100 g produktu. W konfiturze z leśnych jeżyn udało się nam zachować całe owoce i ich fragmenty w gęstym syropie. Duża zawartość cukru pozwala wydobyć intensywny kolor i charakterystyczny smak leśnych jeżyn. Cukier nadaje konfiturze piękną szklistą barwę i zapobiega psuciu się zawartości słoika. Dzięki temu otwarta konfitura może być długo przechowywana. Odrobina syropu glukozowego chroni konfitury przed scukrzaniem. Idąc za radą z książki kucharskiej Marii Ochorowicz Monatowej z początku XX w, dodajemy do konfitur odrobinę tego syropu. Konfitura jeżynowa wygląda zjawiskowo na dnie filiżanki z café latte wzbogacając smak samej kawy. Możemy ją podawać jako dodatek do pieczywa, twarogu, jogurtów, kasz, budyniu, naleśników, placuszków, racuszków, omletów, lodów. Dobrze sprawdza się we wszelkiego rodzaju wypiekach, ponieważ nie zawiera substancji żelujących, które rozpadają się pod wpływem wysokiej temperatury i przez to uwalniają wodę. Dlatego można wykorzystać ją jako nadzienie do ciast kruchych, francuskich, drożdżowych. Konfitura z leśnych jeżyn: - całe owoce w gęstym syropie - delikatny słodki smak - intensywny granatowy kolor Produkt pasteryzowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1161 kJ/277 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 68 g w tym cukry: 63 g Białko: 0,7 g Sól: 0 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu przechowywać w lodówce. WEGETARIAŃSKI:WEGETARIAŃSKIWEGAŃSKI:WEGAŃSKIBEZ GLUTENU (w składnikach):BEZ GLUTENU (w składnikach)PRODUCENT - NAZWA I ADRES:Krokus Przetwórnia Owoców i Warzyw Czesław Caryk sp.j. Pająków 25 B, 26-704 Przyłęk
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o KONFITURA Z LEŚNYCH JEŻYN 320 g - KROKUS


Ekolandia24

Zdrowa i ekologiczna żywność.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 19.07.2012
bio planet, dary natury, dary natury - herbatki bio, pharmovit (suplementy diety), naturavena bio, diet-food, your candle (świece sojowe), dary natury - inne bio, horeca - pozostałe, dary natury - przyprawy i zioła bio
Produkty w ofercie: 10447
Promocje: 90
Wysyłka do 3 dni: 9295
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Bio-Sklep24

Żywność ekologiczna
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 15.04.2017
horeca - surowce (nr w nazwach =, health labs care (suplementy, wi, hempking (suplementy diety, kosm, physalis (olejki eteryczne, supl, pharmovit (suplementy diety), terrasana (kremy, makarony, sosy, piĘĆ przemian (produkty spożywcz
Produkty w ofercie: 6217
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Fresh & Eco

Zdrowa żywność.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 09.02.2014
dary natury - herbatki bio, .symbio, alce nero (włoskie produkty), bio planet - seria niebieska (ryże, kasze, ziarna), dary natury - przyprawy i zioła bio, dary natury - inne bio, lebensbaum (przyprawy, herbaty, kawy), bio raj (konfekcjonowane)
Produkty w ofercie: 3530
Promocje: 64
Wysyłka do 3 dni: 3317
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

BioSklep

Zdrowa żywność z certyfikatami BIO
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 22.05.2014
dary natury herbatki bio, naturavena - żywność ekologiczna i naturalna, alce nero włoska żywność ekologiczna, dary natury przyprawy i zioła bio, bio planet seria niebieska ryże, kasze, ziarna, batom dżemy, soki, kompoty, czystek
Produkty w ofercie: 5298
Promocje: 339
Wysyłka do 3 dni: 5297
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Zielona Łyżeczka

Żywność ekologiczna.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 31.05.2021
dary natury - herbatki bio, dary natury - przyprawy i zioła bio, pharmovit (suplementy diety), naturavena bio, alce nero (włoskie produkty), batom (dżemy, soki, kompoty, czystek), diet-food, horeca - pozostałe, dary natury - inne bio
Produkty w ofercie: 5189
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 5189
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0