Powiększ zdjęcie
34,98 zł
.
69,88 zł
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Autorzy wyczerpująco ... Pełen opis produktu 'Obsługa gości w obiekcie świadczącym cz.2 HGT.03 WSIP 2024' »
68,76 zł
Publikacja przeznaczona do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa realizująca treści z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie Pełen opis produktu 'Pracownia hotelarska. Obsługa gości... Kw.T.12 WSiP' »
61,39 zł
Zeszyt ćwiczeń skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Zbiór zadań. Obsł... Pełen opis produktu 'Obsługa gości. Kwal. HGT.03. Zb. zad. WSIP WSiP' »
31,70 zł
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.11 (Obsługa gości przyjeżdżających i wyjeżdżających). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności Pełen opis produktu 'Obsługa gości w recepcji. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa' »
27,90 zł
kwalifikacji 9.2 ( Obsługiwanie gości ). Ćwiczenia dotyczą takich zagadnień, jak: organizacja pracy kelnera, podawanie potraw i napojów, zwyczaje żywieniowe różnych narodów, serwis specjalny,... Pełen opis produktu 'OBSŁUGIWANIE GOŚCI/WSIP/REA/ĆW.PG CZ.2 WSIP 9788302147258' »
33,60 zł
kwalifikacji T.9.2 ( Obsługiwanie gości ). Ćwiczenia dotyczą takich zagadnień, jak: procedury i zasady bezpieczeństwa, wymagania wobec kelnera, wyposażenie i wystrój zakładu gastronomicznego,... Pełen opis produktu 'OBSŁUGIWANIE GOŚCI/WSIP/REA/ĆW.PG CZ.1 REA WSIP 9788302147241' »
38,10 zł
Obsługa gości (konsumentów) jest podręcznikiem przygotowanym z myślą o uczniach i słuchaczach kształcących się w zawodach kelner oraz technik organizacji usług gastronomicznych. Książka w s... Pełen opis produktu 'Obsługa gości (konsumentów). Część 1. Podręcznik do nauki zawodu' »
33,52 zł
Zakres: druga część kwalifikacji T.9 (Obsługiwanie gości) Podręcznik do nauki: wiedzy i umiejętności wchodzących w zakres obowiązków kelnera, procedur i zasad bezpieczeństwa, wyma... Pełen opis produktu 'Obsługiwanie gości Zeszyt ćwiczeń Część 2' »
Zakres: druga część kwalifikacji T.9 (Obsługiwanie gości) Podręcznik do nauki: wiedzy i umiejętności wchodzących w zakres obowiązków kelnera, procedur i zasad bezpieczeństwa, wyma... Pełen opis produktu 'Obsługiwanie gości Zeszyt ćwiczeń Część 1' »
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Autorzy zamieścili Pełen opis produktu 'Obsługa gości w obiekcie świadczącym cz.1 HGT.03 WSIP' »
48,64 zł
kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Ćwiczenia dotyczą takich zagadnień, jak: procedury i zasady bezpieczeństwa, wymagania wobec kelnera, wyposażenie i wystrój zakładu gastronomicznego, aranżacja... Pełen opis produktu 'Obsługiwanie gości. Ćwiczenia cz.1 REA WSiP' »
69,00 zł
OBSŁUGA GOŚCI W OBIEKCIE ŚWIADCZĄCYM USŁUGI HOTELARSKIE. KWALIFIKACJA HGT.03. PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU TECHNIK HOTELARSTWA. CZĘŚĆ 1
66,96 zł
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Autorzy wyczerpująco... Pełen opis produktu 'Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Kwalifikacja HGT.03. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Część 2' »
30,99 zł
0x0125daf300000000
25,99 zł
0x0125db0100000000
31,99 zł
0x00877d1800000000
30,12 zł32,44 zł
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.11 (Obsługa gości przyjeżdżających i wyjeżdżających). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności Pełen opis produktu 'Obsługa gości w recepcji Podręcznik do nauki zawodu' »
29,50 zł
kwalifikacji 9.2 ( Obsługiwanie gości ). Ćwiczenia dotyczą takich zagadnień, jak: organizacja pracy kelnera, podawanie potraw i napojów, zwyczaje żywieniowe różnych narodów, serwis specjalny,... Pełen opis produktu 'Obsługiwanie gości. Część 2. Kelner. Zeszyt ćwiczeń' »