[RM]
Kategoria: Książki ogólne / kulinaria
, ekstrawaganckie i słodkie pasty, dipy i kremy. Ze
świeżymi serami, zbożami, warzywami, owocami, orzechami są idealne
dla tych, którzy szukają urozmaiconej alternatywy dla chleba z
masłem, kiełbasą,...
Pełen opis produktu 'Pasty, kremy i dipy' »
Pasty przygotowuje się w mgnieniu oka. Bez względu na to, czy są
słodkie, pikantne, czy łagodne, zawsze smakują wyśmienicie.
Autorka książki podaje swoje przepisy na najlepsze klasyczne,
szybkie, ekstrawaganckie i słodkie pasty, dipy i kremy. Ze
świeżymi serami, zbożami, warzywami, owocami, orzechami są idealne
dla tych, którzy szukają urozmaiconej alternatywy dla chleba z
masłem, kiełbasą, czy serem. Sycące pasty mięsne i rybne mogą
stanowić także smaczny dodatek do obiadów.
W książce zawarto: przepisy na pyszne pasty, sosy, kremy i
dipy - idealne dla zwolenników zdrowego odżywiania się; informacje
dotyczące wartości odżywczych poszczególnych składników tych
rarytasów; przepisy na warianty danego dania i propozycje różnych
zestawień smakowych oraz porady dotyczące sposobów podawania tych
smakołyków.