Powiększ zdjęcie
44,46 zł
Tytuł KUŚNIERSTWO Cz. I - Cz. Burzyński Autorzy Czesław Burzyński, Andrzej Suliga Język polski Oprawa twarda Format 24.5x17.0 cm Liczba stron 200 Ciężar 0.38 Pełen opis produktu 'KUŚNIERSTWO Cz. I - Cz. Burzyński' »
62,40 zł
Tytuł będący następcą wielokrotnie wznawianej Produkcji zwierzęcej! Podręcznik do nauki zawodów technik rolnik, technik agrobiznesu i rolnik dokładnie taki, jakiego potrzebują uczniowie: przystępny, obrazowy... Pełen opis produktu 'Prowadzenie produkcji zwierzęcej cz.1 ROL.04 WSIP WSiP' »
62,80 zł
Podręcznik do nauki zawodów technik logistyk i magazynier, zawierający materiał z zakresu kwalifikacji AU.22. Obsługa magazynów (2. część kwalifikacji Obsługa magazynów przyprodukcyjnych i 3. część kwalifikacji... Pełen opis produktu 'Obsługa magazynów cz.2 kwal. AU.22 WSiP WSiP' »
76,24 zł
W podręczniku omówiono zagadnienia zawarte w opisie kwalifikacji HGT.02. Skoncentrowano się na przedstawieniu grup surowców i sposobów ich przetwarzania w trakcie przygotowywania produktów i półproduktów... Pełen opis produktu 'Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4 WSiP' »
69,88 zł
Podręcznik do nauki zawodów technik pojazdów samochodowych i elektromechanik pojazdów samochodowych, zawierający materiał z zakresu kwalifikacji MG.12. Obsługa, diagnozowanie oraz naprawa elektrycznych... Pełen opis produktu 'Obsługa, diagnozowanie oraz naprawa... cz.2 MG.12 WSiP' »
63,51 zł
Podręcznik pomaga nabyć kompetencje wyszczególnione w Podstawie kształcenia w zawodach,czyli w umiejętnościach stanowiących podbudowę do kształcenia w zawodach: piekarz, cukiernik, wędliniarz, technik... Pełen opis produktu 'Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP WSiP' »
Podręcznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli treści i umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodach: kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja krótko podsumowuje... Pełen opis produktu 'Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP WSiP' »
59,26 zł
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji HGT.12 Znany i lubiany podręcznik, który starannie... Pełen opis produktu 'Zasady żywienia podręcznik cz.1 KW HGT.12 WSIP WSiP' »
25,50 zł
Ciekawa fizyka to podręcznik napisany przystępnym językiem, wzbogacony nowoczesnymi zdjęciami – z pewnością zainteresuje uczniów przedmiotem, zachęci do nauki i pogłębiania wiedzy z zakresu fizyki. Zawarte... Pełen opis produktu 'G3 FIZ/WSIP/CIEKAWA FIZYKA PODR. CZ.3 WSIP 9788302161100' »
35,80 zł
W podręczniku Nowe Lustra świata znajduje się ogromny wybór tekstów kultury z licznymi, często współczesnymi kontekstami. Specjalne działy poświęcono przygotowaniu do nowej matury!
17,80 zł
Tropiciele to cykl podręczników dla klas 1–3 , który doskonale sprawdza się w klasach z uczniami o zróżnicowanym poziomie gotowości szkolnej. Pakiet zapewnia uporządkowany sposób przekazywania wiedzy,... Pełen opis produktu '02 TROPICIELE WYPRAWKA CZ.2 WSIP 9788302133947' »
12,70 zł
Tropiciele to cykl podręczników dla klas 1–3, który doskonale sprawdza się w klasach z uczniami o zróżnicowanym poziomie gotowości szkolnej. Pakiet zapewnia uporządkowany sposób przekazywania wiedzy,... Pełen opis produktu '02 TROPICIELE KARTY ĆWICZ.CZ.3 WSIP 9788302104312' »
Tropiciele to cykl podręczników dla klas 1–3, który doskonale sprawdza się w klasach z uczniami o zróżnicowanym poziomie gotowości szkolnej. Pakiet zapewnia uporządkowany sposób przekazywania wiedzy,... Pełen opis produktu '02 TROPICIELE KARTY ĆWICZ.CZ.5 WSIP 9788302104336' »
45,90 zł
To pierwszy na polskim rynku wydawniczym podręcznik zgodny z podstawą programową dla zawodu ?technik mechatronik?. Jest przeznaczony do nauczania w następujących typach szkół: czteroletnim technikum, trzyletnim... Pełen opis produktu 'URZĄDZENIA I SYST.MECHATR.CZ.1 POD.TECH I SZK.POL REA 9788302147319' »
33,60 zł
Zbiór ćwiczeń do nauki w zawodzie technik obsługi turystycznej w zakresie przedmiotu obsługa turystyczna. Zawiera zadania i ćwiczenia do samodzielnego rozwiązania. Obejmuje następujące zagadnienia: ... Pełen opis produktu 'OBSŁUGA TURYSTYCZNA ĆWICZ.CZ.1 PONADGIMN REA WSIP 9788302147111' »
2,90 zł
Bliżej słowa. Klasa 2, Gimnazjum. Zeszyt ćwiczeń, część 2 to najlepszy sposób na skuteczne przygotowanie do egzaminu gimnazjalnego w nowej formule. Zeszyt jest ściśle związany z podręcznikiem i zawiera... Pełen opis produktu 'G2 J.POL/WSIP/BLIŻEJ SŁOWA ĆW.CZ.2 2016 WSIP 9788302155130' »
47,63 zł
Zbiór zadań stanowi uzupełnienie podręcznika Organizacja transportu. Kwalifikacja SPL.04. Część 2. Zadania w zbiorze zadań zostały opracowane zgodnie z wymaganiami podstawy programowej 2019 oraz na podstawie... Pełen opis produktu 'Organizacja transportu. Kwal.SPL.04. zb. zad. cz.2 WSiP' »
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Autorzy wyczerpująco opisali kwestie... Pełen opis produktu 'Obsługa gości w obiekcie świadczącym cz.2 HGT.03 WSIP 2024' »
58,25 zł
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady... Pełen opis produktu 'Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA WSiP' »
35,00 zł
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Omawia zagadnienia dotyczące:... Pełen opis produktu 'Działalność recepcji Podr.cz.2 Hotelarstwo t.III' »