Powiększ zdjęcie
63,00 zł70,00 zł
W tomie 2 omówiono:- składniki wpływające na reologiczne cechy żywności;- rolę rodników, utleniaczy i przeciwutleniaczy;- nieodżywcze substancje prozdrowotne pochodzenia roślinnego;-... Pełen opis produktu 'Chemia żywności Tom 2' »
41,10 zł
Niniejszy tom 2 obejmuje zagadnienia:- charakterystyka sacharydów, lipidów, białek- właściwości funkcjonalne tych składników oraz ich wpływ na tworzenie się pożądanych sensorycznych cech prod... Pełen opis produktu 'Chemia żywności Sacharydy, lipidy, białka t.2' »
43,60 zł
Chemia żywności jest intensywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania... Pełen opis produktu 'Chemia żywności tom 2' »
40,20 zł
żywieniu człowieka.Książka ukazuje się teraz w trzech następujących tomach:Tom 1. Składniki żywności.Tom 2. Sacharydy, lipidy i białka.Tom 3. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników... Pełen opis produktu 'Chemia żywności t. 2' »
Chemia żywności jest intensywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania... Pełen opis produktu 'Chemia żywności t.2' »
62,30 zł
42,00 zł
40,00 zł
38,73 zł41,71 zł