Przejdź do wyników wyszukiwania
Sortuj:
Zainstaluj wyszukiwarkę
  • [WNT]

    Kategoria: Książki / Inne

    .

    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności Tom 2. Biologiczne właściwości składników żywności

  • []

    Kategoria: Medycyna/Biologia i chemia

    W tomie 2 omówiono: - składniki wpływające na reologiczne cechy żywności; - rolę rodników, utleniaczy i przeciwutleniaczy; - nieodżywcze substancje prozdrowotne pochodzenia roślinnego;... Pełen opis produktu 'Chemia żywności Tom 2 Biologiczne właściwości składników żywności' »

    W tomie 2 omówiono: - składniki wpływające na reologiczne cechy żywności; - rolę rodników, utleniaczy i przeciwutleniaczy; - nieodżywcze substancje prozdrowotne pochodzenia roślinnego; - alergeny, toksyny, mutagenne i rakotwórcze składniki żywności; - właściwości, funkcje i zasady stosowania dodatków do żywności; - chemiczne właściwości i działanie suplementów diety; - techniki i zasady przeprowadzania analizy żywności
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności Tom 2 Biologiczne właściwości składników żywności

  • [WNT]

    Kategoria: Kucharstwo. Żywność. GastronomiaWysyłka: od ręki

    żywieniu człowieka.Książka ukazuje się teraz w trzech następujących tomach:Tom 1. Składniki żywności.Tom 2. Sacharydy, lipidy i białka.Tom 3. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników... Pełen opis produktu 'Chemia żywności t. 2' »

    Piąte wydanie znanego i cenionego podręcznika akademickiego zostało gruntownie zmienione. Zaktualizowano jego treść oraz dodano nowe rozdziały uwzględniające najnowsze zdobycze wiedzy o żywności i żywieniu człowieka.Książka ukazuje się teraz w trzech następujących tomach:Tom 1. Składniki żywności.Tom 2. Sacharydy, lipidy i białka.Tom 3. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności.Książka jest adresowana do studentów i pracowników naukowych wydziałów związanych z chemią, technologią i biotechnologią żywności, żywieniem człowieka, bromatologią itp. akademii rolniczych, akademii i uniwersytetów medycznych oraz politechnik. Będzie też przydatna dla technologów, towaroznawców i producentów żywności pracujących w zakładach produkujących i przetwarzających żywność.W tomie 2 scharakteryzowano sacharydy, lipidy i białka - związki chemiczne mające największy udział w składzie produktów żywnościowych, opisano właściwości funkcjonalne tych składników oraz ich wpływ na tworzenie się pożądanych sensorycznych cech produktów, a także chemiczne i biochemiczne przemiany składników żywności zachodzące podczas jej przetwarzania i przechowywania oraz nowoczesne metody oznaczania białek żywności.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności t. 2

  • [WNT]

    Kategoria: Podręcznik i książki edukacyjneWysyłka: od ręki

    W tomie 2 omówiono:- składniki wpływające na reologiczne cechy żywności;- rolę rodników, utleniaczy i przeciwutleniaczy;- nieodżywcze substancje prozdrowotne pochodzenia roślinnego;-... Pełen opis produktu 'Chemia żywności Tom 2' »

    W tomie 2 omówiono:- składniki wpływające na reologiczne cechy żywności;- rolę rodników, utleniaczy i przeciwutleniaczy;- nieodżywcze substancje prozdrowotne pochodzenia roślinnego;- alergeny, toksyny, mutagenne i rakotwórcze składniki żywności;- właściwości, funkcje i zasady stosowania dodatków do żywności;- chemiczne właściwości i działanie suplementów diety;- techniki i zasady przeprowadzania analizy żywności
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności Tom 2

  • [WNT]

    Kategoria: Kucharstwo. Żywność. GastronomiaWysyłka: od ręki

    Chemia żywności jest intensywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania... Pełen opis produktu 'Chemia żywności t.2' »

    Chemia żywności jest intensywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania na zdrowie, a nawet życie człowieka. Stale pogłębia się wiedza na temat roli składników żywności w kształtowaniu jakości produktów żywnościowych oraz ich wpływu na zdrowie konsumenta.W szóstym wydaniu znanego i cenionego podręcznika akademickiego Chemia żywności znalazło się kilka nowych rozdziałów, uwzględniających najnowsze zdobycze wiedzy o żywności i żywieniu człowieka.Książka ukazuje się w trzech tomach: - Tom 1. Składniki żywności - Tom 2. Sacharydy, lipidy i białka - Tom 3. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywnościTom 2 obejmuje m.in. następujące zagadnienia: - charakterystykę sacharydów, lipidów i białek, mających największy udziałw składzie produktów żywnościowych, - właściwości funkcjonalne tych składników oraz ich wpływ na tworzenie siępożądanych sensorycznych cech produktów, - chemiczne i biochemiczne przemiany składników żywności zachodzącepodczas jej przetwarzania i przechowywania, - nowoczesne metody oznaczania białek żywności.Wydawnictwo WNT poleca tę książkę studentom i pracownikom naukowym uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik, na zajęcia związane z chemią, technologią i biotechnologią żywności, a takżebromatologią i żywieniem człowieka. Będzie też przydatna technologom, towaroznawcom i producentom żywności pracującym w zakładach produkujących i przetwarzających żywność, a także kontrolerom sprawdzającym jakość produktów żywnościowych.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności t.2

  • [WNT]

    Kategoria: Kucharstwo. Żywność. GastronomiaWysyłka: od ręki

    Niniejszy tom 2 obejmuje zagadnienia:- charakterystyka sacharydów, lipidów, białek- właściwości funkcjonalne tych składników oraz ich wpływ na tworzenie się pożądanych sensorycznych cech prod... Pełen opis produktu 'Chemia żywności Sacharydy, lipidy, białka t.2' »

    Niniejszy tom 2 obejmuje zagadnienia:- charakterystyka sacharydów, lipidów, białek- właściwości funkcjonalne tych składników oraz ich wpływ na tworzenie się pożądanych sensorycznych cech produktów- chemiczne i biochemiczne przemiany składników żywności zachodzące podczas jej przetwarzania i przechowywania- nowoczesne metody oznaczania białek żywności
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności Sacharydy, lipidy, białka t.2

  • [WNT]

    Kategoria: / Książki naukowe i popularnonaukowe / Chemia, biochemia

    W tomie 2 omówiono: - składniki wpływające na reologiczne cechy żywności; - rolę rodników, utleniaczy i przeciwutleniaczy; - nieodżywcze substancje prozdrowotne pochodzenia roślinnego; -... Pełen opis produktu 'Chemia żywności Tom 2' »

    W tomie 2 omówiono:- składniki wpływające na reologiczne cechy żywności;- rolę rodników, utleniaczy i przeciwutleniaczy;- nieodżywcze substancje prozdrowotne pochodzenia roślinnego;- alergeny, toksyny, mutagenne i rakotwórcze składniki żywności;- właściwości, funkcje
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności Tom 2

  • [WNT]

    Kategoria: Kucharstwo. Żywność. GastronomiaWysyłka: od ręki

    Chemia żywności jest intensywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania... Pełen opis produktu 'Chemia żywności tom 2' »

    Chemia żywności jest intensywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania na zdrowie, a nawet życie człowieka. Stale pogłębia się wiedza na temat roli składników żywności w kształtowaniu jakości produktów żywnościowych oraz ich wpływu na zdrowie konsumenta.W szóstym wydaniu znanego i cenionego podręcznika akademickiego Chemia żywności znalazło się kilka nowych rozdziałów, uwzględniających najnowsze zdobycze wiedzy o żywności i żywieniu człowieka.Książka ukazuje się w trzech tomach: - Tom 1. Składniki żywności - Tom 2. Sacharydy, lipidy i białka - Tom 3. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywnościTom 2 obejmuje m.in. następujące zagadnienia: - charakterystykę sacharydów, lipidów i białek, mających największy udziałw składzie produktów żywnościowych, - właściwości funkcjonalne tych składników oraz ich wpływ na tworzenie siępożądanych sensorycznych cech produktów, - chemiczne i biochemiczne przemiany składników żywności zachodzącepodczas jej przetwarzania i przechowywania, - nowoczesne metody oznaczania białek żywności.Wydawnictwo WNT poleca tę książkę studentom i pracownikom naukowym uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik, na zajęcia związane z chemią, technologią i biotechnologią żywności, a takżebromatologią i żywieniem człowieka. Będzie też przydatna technologom, towaroznawcom i producentom żywności pracującym w zakładach produkujących i przetwarzających żywność, a także kontrolerom sprawdzającym jakość produktów żywnościowych.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności tom 2

  • [WNT]

    Kategoria: Kucharstwo. Żywność. GastronomiaWysyłka: od ręki

    Chemia żywności jest intensywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania... Pełen opis produktu 'Chemia żywności tom 2' »

    Chemia żywności jest intensywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania na zdrowie, a nawet życie człowieka. Stale pogłębia się wiedza na temat roli składników żywności w kształtowaniu jakości produktów żywnościowych oraz ich wpływu na zdrowie konsumenta.W szóstym wydaniu znanego i cenionego podręcznika akademickiego Chemia żywności znalazło się kilka nowych rozdziałów, uwzględniających najnowsze zdobycze wiedzy o żywności i żywieniu człowieka.Książka ukazuje się w trzech tomach: - Tom 1. Składniki żywności - Tom 2. Sacharydy, lipidy i białka - Tom 3. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywnościTom 2 obejmuje m.in. następujące zagadnienia: - charakterystykę sacharydów, lipidów i białek, mających największy udziałw składzie produktów żywnościowych, - właściwości funkcjonalne tych składników oraz ich wpływ na tworzenie siępożądanych sensorycznych cech produktów, - chemiczne i biochemiczne przemiany składników żywności zachodzącepodczas jej przetwarzania i przechowywania, - nowoczesne metody oznaczania białek żywności.Wydawnictwo WNT poleca tę książkę studentom i pracownikom naukowym uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik, na zajęcia związane z chemią, technologią i biotechnologią żywności, a takżebromatologią i żywieniem człowieka. Będzie też przydatna technologom, towaroznawcom i producentom żywności pracującym w zakładach produkujących i przetwarzających żywność, a także kontrolerom sprawdzającym jakość produktów żywnościowych.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności tom 2

  • []

    Kategoria: Książki & Multimedia > KsiążkiWysyłka: do 3 dni

    przeprowadzania analizy żywności Nazwa - Chemia żywności Tom 2 Autor - Praca zbiorowa Oprawa - Miękka Wydawca - WNT Kod... Pełen opis produktu 'Chemia żywności Tom 2 - Praca zbiorowa' »

    Opis - W tomie 2 omówiono: - składniki wpływające na reologiczne cechy żywności; - rolę rodników, utleniaczy i przeciwutleniaczy; - nieodżywcze substancje prozdrowotne pochodzenia roślinnego; - alergeny, toksyny, mutagenne i rakotwórcze składniki żywności; - właściwości, funkcje i zasady stosowania dodatków do żywności; - chemiczne właściwości i działanie suplementów diety; - techniki i zasady przeprowadzania analizy żywności Nazwa - Chemia żywności Tom 2 Autor - Praca zbiorowa Oprawa - Miękka Wydawca - WNT Kod ISBN - 9788379262434 Kod EAN - 9788379262434 Rok wydania - 2015 Język - polski Format - 16.5x23.5cm Ilość stron - 328 Typ podręcznika - Podręcznik Przedmiot - Chemia Podatek VAT - 5% Premiera - 2016-11-21
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności Tom 2 - Praca zbiorowa

  • Chemia żywności tom 2 w sklepie internetowym Madbooks.pl

    Powiększ zdjęcie

    38,73 zł
    41,71 zł

    [wnt]

    Kategoria: Podręczniki szkolneWysyłka: od ręki

    Chemia żywności jest intensywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania... Pełen opis produktu 'Chemia żywności tom 2' »

    Chemia żywności jest intensywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania na zdrowie, a nawet życie człowieka. Stale pogłębia się wiedza na temat roli składników żywności w kształtowaniu jakości produktów żywnościowych oraz ich wpływu na zdrowie konsumenta.W szóstym wydaniu znanego i cenionego podręcznika akademickiego Chemia żywności znalazło się kilka nowych rozdziałów, uwzględniających najnowsze zdobycze wiedzy o żywności i żywieniu człowieka.Książka ukazuje się w trzech tomach: - Tom 1. Składniki żywności - Tom 2. Sacharydy, lipidy i białka - Tom 3. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywnościTom 2 obejmuje m.in. następujące zagadnienia: - charakterystykę sacharydów, lipidów i białek, mających największy udziałw składzie produktów żywnościowych, - właściwości funkcjonalne tych składników oraz ich wpływ na tworzenie siępożądanych sensorycznych cech produktów, - chemiczne i biochemiczne przemiany składników żywności zachodzącepodczas jej przetwarzania i przechowywania, - nowoczesne metody oznaczania białek żywności.Wydawnictwo WNT poleca tę książkę studentom i pracownikom naukowym uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik, na zajęcia związane z chemią, technologią i biotechnologią żywności, a takżebromatologią i żywieniem człowieka. Będzie też przydatna technologom, towaroznawcom i producentom żywności pracującym w zakładach produkujących i przetwarzających żywność, a także kontrolerom sprawdzającym jakość produktów żywnościowych....
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności tom 2

  • [Wydawnictwa Naukowo-Techniczne]

    Kategoria: medyczne / Chemia

    oznaczania białek żywności.Wydawnictwo poleca tę książkę studentom i pracownikom naukowym uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik, na zajęcia związane z chemią, technologią... Pełen opis produktu 'Chemia żywności t. 2' »

    Tom 2 obejmuje m.in. następujące zagadnienia: charakterystykę sacharydów, lipidów i białek, mających największy udział w składzie produktów żywnościowych, właściwości funkcjonalne tych składników oraz ich wpływ na tworzenie się pożądanych sensorycznych cech produktów, chemiczne i biochemiczne przemiany składników żywności zachodzące podczas jej przetwarzania i przechowywania, nowoczesne metody oznaczania białek żywności.Wydawnictwo poleca tę książkę studentom i pracownikom naukowym uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik, na zajęcia związane z chemią, technologią i biotechnologią żywności, a także bromatologią i żywieniem człowieka. Będzie też przydatna technologom, towaroznawcom i producentom żywności pracującym w zakładach produkujących i przetwarzających żywność, a także kontrolerom sprawdzającym jakość produktów żywnościowych
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności t. 2

  • [Wydawnictwa Naukowo-Techniczne]

    Kategoria: medyczne / Dietetyka i żywienie

    oznaczania białek żywności.Wydawnictwo poleca tę książkę studentom i pracownikom naukowym uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik, na zajęcia związane z chemią, technologią... Pełen opis produktu 'Chemia żywności t. 2' »

    Tom 2 obejmuje m.in. następujące zagadnienia: charakterystykę sacharydów, lipidów i białek, mających największy udział w składzie produktów żywnościowych, właściwości funkcjonalne tych składników oraz ich wpływ na tworzenie się pożądanych sensorycznych cech produktów, chemiczne i biochemiczne przemiany składników żywności zachodzące podczas jej przetwarzania i przechowywania, nowoczesne metody oznaczania białek żywności.Wydawnictwo poleca tę książkę studentom i pracownikom naukowym uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik, na zajęcia związane z chemią, technologią i biotechnologią żywności, a także bromatologią i żywieniem człowieka. Będzie też przydatna technologom, towaroznawcom i producentom żywności pracującym w zakładach produkujących i przetwarzających żywność, a także kontrolerom sprawdzającym jakość produktów żywnościowych
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności t. 2

  • Chemia żywności Tom 2 w sklepie internetowym Prolibri.pl

    Powiększ zdjęcie

    63,00 zł
    70,00 zł

    [wnt]

    Kategoria: Kulinaria.Wysyłka: do 3 dni

    W tomie 2 omówiono:- składniki wpływające na reologiczne cechy żywności;- rolę rodników, utleniaczy i przeciwutleniaczy;- nieodżywcze substancje prozdrowotne pochodzenia roślinnego;-... Pełen opis produktu 'Chemia żywności Tom 2' »

    W tomie 2 omówiono:- składniki wpływające na reologiczne cechy żywności;- rolę rodników, utleniaczy i przeciwutleniaczy;- nieodżywcze substancje prozdrowotne pochodzenia roślinnego;- alergeny, toksyny, mutagenne i rakotwórcze składniki żywności;- właściwości, funkcje i zasady stosowania dodatków do żywności;- chemiczne właściwości i działanie suplementów diety;- techniki i zasady przeprowadzania analizy żywności...
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności Tom 2

  • []

    Kategoria: Książki>Podręczniki / Edukacja>Podręczniki akademickie. SkryptyWysyłka: do 3 dni

    W Tomie 2 Omówiono: - Składniki Wpływające Na Reologiczne Cechy żywności; - Rolę Rodników, Utleniaczy I Przeciwutleniaczy; - Nieodżywcze Substancje Prozdrowotne Pochodzenia Roślinnego; -... Pełen opis produktu 'Chemia Żywności Tom 2' »

    W Tomie 2 Omówiono:- Składniki Wpływające Na Reologiczne Cechy żywności;- Rolę Rodników, Utleniaczy I Przeciwutleniaczy;- Nieodżywcze Substancje Prozdrowotne Pochodzenia Roślinnego;- Alergeny, Toksyny, Mutagenne I Rakotwórcze Składniki żywności;- Właściwości, Funkcje I Zasady Stosowania Dodatków Do żywności;- Chemiczne Właściwości I Działanie Suplementów Diety;- Techniki I Zasady Przeprowadzania Analizy żywności
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia Żywności Tom 2

  • [wnt]

    Kategoria: Nauki przyrodnicze. Matematyka. Geografia>Chemia>Chemia organicznaWysyłka: do 3 dni

    Chemia żywności jest intensywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania... Pełen opis produktu 'Chemia żywności tom 2' »

    Chemia żywności jest intensywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania na zdrowie, a nawet życie człowieka. Stale pogłębia się wiedza na temat roli składników żywności w kształtowaniu jakości produktów żywnościowych oraz ich wpływu na zdrowie konsumenta.W szóstym wydaniu znanego i cenionego podręcznika akademickiego Chemia żywności znalazło się kilka nowych rozdziałów, uwzględniających najnowsze zdobycze wiedzy o żywności i żywieniu człowieka.Książka ukazuje się w trzech tomach: - Tom 1. Składniki żywności - Tom 2. Sacharydy, lipidy i białka - Tom 3. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywnościTom 2 obejmuje m.in. następujące zagadnienia: - charakterystykę sacharydów, lipidów i białek, mających największy udziałw składzie produktów żywnościowych, - właściwości funkcjonalne tych składników oraz ich wpływ na tworzenie siępożądanych sensorycznych cech produktów, - chemiczne i biochemiczne przemiany składników żywności zachodzącepodczas jej przetwarzania i przechowywania, - nowoczesne metody oznaczania białek żywności.Wydawnictwo WNT poleca tę książkę studentom i pracownikom naukowym uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik, na zajęcia związane z chemią, technologią i biotechnologią żywności, a takżebromatologią i żywieniem człowieka. Będzie też przydatna technologom, towaroznawcom i producentom żywności pracującym w zakładach produkujących i przetwarzających żywność, a także kontrolerom sprawdzającym jakość produktów żywnościowych....
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności tom 2

  • [WNT]

    Kategoria: Kucharstwo. Żywność. GastronomiaWysyłka: od ręki

    W tomie 2 omówiono:- składniki wpływające na reologiczne cechy żywności;- rolę rodników, utleniaczy i przeciwutleniaczy;- nieodżywcze substancje prozdrowotne pochodzenia roślinnego;-... Pełen opis produktu 'Chemia żywności Tom 2' »

    W tomie 2 omówiono:- składniki wpływające na reologiczne cechy żywności;- rolę rodników, utleniaczy i przeciwutleniaczy;- nieodżywcze substancje prozdrowotne pochodzenia roślinnego;- alergeny, toksyny, mutagenne i rakotwórcze składniki żywności;- właściwości, funkcje i zasady stosowania dodatków do żywności;- chemiczne właściwości i działanie suplementów diety;- techniki i zasady przeprowadzania analizy żywności
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności Tom 2

  • [WNT]

    Kategoria: Książki/Nauka/EdukacjaWysyłka: do 3 dni
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności Sacharydy, lipidy, białka t.2

  • [Wydawnictwa Naukowo-Techniczne]

    Kategoria: Lideria.pl &qt; Książki &qt; Podręczniki &qt; Szkoły wyższe &qt; ChemiaWysyłka: od ręki

    Chemia żywności jest intensywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania... Pełen opis produktu 'Chemia żywności część 2 (Sikorski Zdzisław E.)' »

    Chemia żywności jest intensywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmujecoraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącymzainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania na zdrowie,a nawet życie człowieka. Stale pogłębia się wiedza na temat roli składnikówżywności w kształtow
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności część 2 (Sikorski Zdzisław E.)

  • [WNT]

    Kategoria: Nauki ścisłe>ChemiaWysyłka: od ręki

    Chemia żywności jest intensywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania... Pełen opis produktu 'Chemia żywności tom 2' »

    Chemia żywności jest intensywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania na zdrowie, a nawet życie człowieka. Stale pogłębia się w...
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności tom 2


Sportowo-Medyczna.pl

Podręczniki akademickie i naukowe.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 05.01.2007
Produkty w ofercie: 6310
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 1
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Selkar.pl

Literatura popluarnonaukowa oraz książki wielogatunkowe.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 06.03.2007
pwn wydawnictwo naukowe, egmont, helion, Świat książki, wolters kluwer polska, albatros, c.h. beck, bellona, w.a.b., olesiejuk sp. z o.o.
Produkty w ofercie: 74490
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 72862
Opinie pozytywne: 5
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 1

InBook.pl

Książki , płyty CD, DVD, multimedia, zegarki, zabawki
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 19.04.2008
Produkty w ofercie: 162278
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 162278
Opinie pozytywne: 9
Opinie neutralne: 1
Opinie negatywne: 6

Gigant.pl

Książki, muzyka oraz filmy.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 18.06.2008
cd baby, universal music, warner music, naxos classical, imports, sony music, sony music entertainment, warner music poland, emi, cherry red
Produkty w ofercie: 1318806
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 146217
Opinie pozytywne: 22
Opinie neutralne: 1
Opinie negatywne: 4

Madbooks.pl

Książki i komiksy oraz podręczniki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 15.04.2009
wydawnictwo naukowe pwn, helion, wolters kluwer, olesiejuk, c.h. beck, zielona sowa, prószyński media, egmont, wam, difin
Produkty w ofercie: 83659
Promocje: 48532
Wysyłka do 3 dni: 83659
Opinie pozytywne: 4
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Kumiko.pl

Książki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 12.10.2009
wydawnictwo naukowe pwn, helion, cambridge university press, wolters kluwer, zielona sowa, olesiejuk, egmont, pzwl, wydawnictwo uniwersytetu warszawskiego, lektorklett
Produkty w ofercie: 95700
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Lideria.pl

Książki, filmy, muzyka, multimedia oraz zabawki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 27.04.2010
naukowe pwn, wolters kluwer, firma księgarska jacek olesiejuk, egmont, c.h.beck, wam, bellona, helion, rebis, zielona sowa
Produkty w ofercie: 93816
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 93816
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Ambulans.com.pl

Książki oraz sprzęt medyczny.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 09.03.2011
nieokreslony, pzwl, elsevier urban & partner, pwn wydawnictwo naukowe, czelej, via medica, medipage, medpharm, uniwersytet jagielloński, alfa-medica press
Produkty w ofercie: 18512
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Booknet.net.pl

Książki oraz podręczniki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 09.03.2011
pwn wydawnictwo naukowe, wydawnictwo olesiejuk, egmont, helion, c.h. beck, cambridge university press, wsip wydawnictwo szkolne i pedagogiczne, bellona, zielona sowa, amber
Produkty w ofercie: 296847
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 296847
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Wieszcz.pl

Książki nowe oraz używane.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 04.05.2011
warszawa, czytelnik warszawa, wydawnictwo naukowe pwn, piw warszawa, wolters kluwer, cambridge university press, nasza księgarnia warszawa, olesiejuk, kiw warszawa, helion
Produkty w ofercie: 171594
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 2
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Prolibri.pl

Książki i audiobooki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 27.05.2011
wydawnictwo naukowe pwn, wolters kluwer, cambridge university press, olesiejuk, helion, c.h. beck, egmont, zielona sowa, umcs, wydawnictwo uniwersytetu jagiellońskiego
Produkty w ofercie: 91482
Promocje: 89618
Wysyłka do 3 dni: 91482
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

NaszaSzkolna.pl

Książki, podręczniki oraz książki językowe.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 10.08.2011
wydawnictwo naukowe pwn, -, zielona sowa, wolters kluwer, bellona, olesiejuk, egmont, zysk i s-ka, helion, skrzat
Produkty w ofercie: 109261
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 109261
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Bonusmedia

Książki, audiobooki, filmy oraz nagrania muzyczne.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 17.01.2013
wydawnictwo naukowe pwn, wolters kluwer, helion, c.h. beck, bellona, zysk i s-ka, egmont, lexisnexis, literackie, rebis
Produkty w ofercie: 51304
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 51299
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

E-Fun24.pl

Artykuły wielobranżowe.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 17.11.2013
wydawnictwo naukowe pwn, wolters kluwer, helion, olesiejuk, egmont, c.h. beck, difin, umcs, bellona, rebis
Produkty w ofercie: 85364
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 81807
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0