Przejdź do wyników wyszukiwania
Sortuj:
Zainstaluj wyszukiwarkę
  • [WNT]

    Kategoria: Kucharstwo. Żywność. GastronomiaWysyłka: od ręki

    żywieniu człowieka.Książka ukazuje się teraz w trzech następujących tomach:Tom 1. Składniki żywności.Tom 2. Sacharydy, lipidy i białka.Tom 3. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników... Pełen opis produktu 'Chemia żywności t. 2' »

    Piąte wydanie znanego i cenionego podręcznika akademickiego zostało gruntownie zmienione. Zaktualizowano jego treść oraz dodano nowe rozdziały uwzględniające najnowsze zdobycze wiedzy o żywności i żywieniu człowieka.Książka ukazuje się teraz w trzech następujących tomach:Tom 1. Składniki żywności.Tom 2. Sacharydy, lipidy i białka.Tom 3. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności.Książka jest adresowana do studentów i pracowników naukowych wydziałów związanych z chemią, technologią i biotechnologią żywności, żywieniem człowieka, bromatologią itp. akademii rolniczych, akademii i uniwersytetów medycznych oraz politechnik. Będzie też przydatna dla technologów, towaroznawców i producentów żywności pracujących w zakładach produkujących i przetwarzających żywność.W tomie 2 scharakteryzowano sacharydy, lipidy i białka - związki chemiczne mające największy udział w składzie produktów żywnościowych, opisano właściwości funkcjonalne tych składników oraz ich wpływ na tworzenie się pożądanych sensorycznych cech produktów, a także chemiczne i biochemiczne przemiany składników żywności zachodzące podczas jej przetwarzania i przechowywania oraz nowoczesne metody oznaczania białek żywności.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności t. 2

  • [WNT]

    Kategoria: Kucharstwo. Żywność. GastronomiaWysyłka: od ręki

    Niniejszy tom 2 obejmuje zagadnienia:- charakterystyka sacharydów, lipidów, białek- właściwości funkcjonalne tych składników oraz ich wpływ na tworzenie się pożądanych sensorycznych cech prod... Pełen opis produktu 'Chemia żywności Sacharydy, lipidy, białka t.2' »

    Niniejszy tom 2 obejmuje zagadnienia:- charakterystyka sacharydów, lipidów, białek- właściwości funkcjonalne tych składników oraz ich wpływ na tworzenie się pożądanych sensorycznych cech produktów- chemiczne i biochemiczne przemiany składników żywności zachodzące podczas jej przetwarzania i przechowywania- nowoczesne metody oznaczania białek żywności
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności Sacharydy, lipidy, białka t.2

  • Chemia żywności Tom 2 w sklepie internetowym Prolibri.pl

    Powiększ zdjęcie

    63,00 zł
    70,00 zł

    [wnt]

    Kategoria: Kulinaria.Wysyłka: do 3 dni

    W tomie 2 omówiono:- składniki wpływające na reologiczne cechy żywności;- rolę rodników, utleniaczy i przeciwutleniaczy;- nieodżywcze substancje prozdrowotne pochodzenia roślinnego;-... Pełen opis produktu 'Chemia żywności Tom 2' »

    W tomie 2 omówiono:- składniki wpływające na reologiczne cechy żywności;- rolę rodników, utleniaczy i przeciwutleniaczy;- nieodżywcze substancje prozdrowotne pochodzenia roślinnego;- alergeny, toksyny, mutagenne i rakotwórcze składniki żywności;- właściwości, funkcje i zasady stosowania dodatków do żywności;- chemiczne właściwości i działanie suplementów diety;- techniki i zasady przeprowadzania analizy żywności...
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności Tom 2

  • [PWN Wydawnictwo Naukowe]

    Kategoria: Kucharstwo. Żywność. GastronomiaWysyłka: od ręki

    Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w... Pełen opis produktu 'Chemia żywności Tom 2' »

    Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w surowcach oraz produktach żywnościowych w czasie przechowywania i przetwarzania.Zajmuje się również wpływem składników, dodatków i zanieczyszczeń na bezpieczeństwo zdrowotne i pozostałe aspekty jakości żywności.W tomie 2 opisano:- witaminy;- rodniki, utleniacze i przeciwutleniacze; - nieodżywcze substancje prozdrowotne pochodzenia roślinnego;- alergeny oraz mutagenne i rakotwórcze składniki żywności;- toksyny surowców żywnościowych;- dodatki do żywności i suplementy diety;- analizę oraz zasady zapewniania bezpieczeństwa zdrowotnego żywności.Książka została opracowana przez specjalistów, mających doświadczenie w pracy dydaktycznej i współpracy z przemysłem. Jest przeznaczona dla studentów wydziałów nauk o żywności na uniwersytetach przyrodniczych i politechnikach, a także wydziałów farmaceutycznych i ekonomicznych oraz dla pracowników gospodarki żywnościowej.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności Tom 2

  • [WNT]

    Kategoria: Kucharstwo. Żywność. GastronomiaWysyłka: od ręki

    Chemia żywności jest intensywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania... Pełen opis produktu 'Chemia żywności tom 2' »

    Chemia żywności jest intensywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania na zdrowie, a nawet życie człowieka. Stale pogłębia się wiedza na temat roli składników żywności w kształtowaniu jakości produktów żywnościowych oraz ich wpływu na zdrowie konsumenta.W szóstym wydaniu znanego i cenionego podręcznika akademickiego Chemia żywności znalazło się kilka nowych rozdziałów, uwzględniających najnowsze zdobycze wiedzy o żywności i żywieniu człowieka.Książka ukazuje się w trzech tomach: - Tom 1. Składniki żywności - Tom 2. Sacharydy, lipidy i białka - Tom 3. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywnościTom 2 obejmuje m.in. następujące zagadnienia: - charakterystykę sacharydów, lipidów i białek, mających największy udziałw składzie produktów żywnościowych, - właściwości funkcjonalne tych składników oraz ich wpływ na tworzenie siępożądanych sensorycznych cech produktów, - chemiczne i biochemiczne przemiany składników żywności zachodzącepodczas jej przetwarzania i przechowywania, - nowoczesne metody oznaczania białek żywności.Wydawnictwo WNT poleca tę książkę studentom i pracownikom naukowym uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik, na zajęcia związane z chemią, technologią i biotechnologią żywności, a takżebromatologią i żywieniem człowieka. Będzie też przydatna technologom, towaroznawcom i producentom żywności pracującym w zakładach produkujących i przetwarzających żywność, a także kontrolerom sprawdzającym jakość produktów żywnościowych.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności tom 2

  • []

    Kategoria: Książki & Multimedia > KsiążkiWysyłka: do 3 dni

    ekonomicznych oraz dla pracowników gospodarki żywnościowej. Nazwa - Chemia żywności Tom 2 Autor - Praca zbiorowa Oprawa - Miękka Wydawca... Pełen opis produktu 'Chemia żywności Tom 2 - Praca zbiorowa' »

    Opis - Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w surowcach oraz produktach żywnościowych w czasie przechowywania i przetwarzania.Zajmuje się również wpływem składników, dodatków i zanieczyszczeń na bezpieczeństwo zdrowotne i pozostałe aspekty jakości żywności.W tomie 2 opisano:- witaminy;- rodniki, utleniacze i przeciwutleniacze; - nieodżywcze substancje prozdrowotne pochodzenia roślinnego;- alergeny oraz mutagenne i rakotwórcze składniki żywności;- toksyny surowców żywnościowych;- dodatki do żywności i suplementy diety;- analizę oraz zasady zapewniania bezpieczeństwa zdrowotnego żywności.Książka została opracowana przez specjalistów, mających doświadczenie w pracy dydaktycznej i współpracy z przemysłem. Jest przeznaczona dla studentów wydziałów nauk o żywności na uniwersytetach przyrodniczych i politechnikach, a także wydziałów farmaceutycznych i ekonomicznych oraz dla pracowników gospodarki żywnościowej. Nazwa - Chemia żywności Tom 2 Autor - Praca zbiorowa Oprawa - Miękka Wydawca - Wydawnictwo Naukowe PWN Kod ISBN - 9788301196264 Kod EAN - 9788301196264 Rok wydania - 2017 Język - polski Format - 16.5x23.5cm Ilość stron - 344 Podatek VAT - 5% Premiera - 2017-09-18
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności Tom 2 - Praca zbiorowa

  • [Wydawnictwo Naukowe PWN]

    Kategoria: / Książki naukowe i popularnonaukowe / Chemia, biochemia

    Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w... Pełen opis produktu 'Chemia żywności Tom 2' »

    Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w surowcach oraz produktach żywnościowych w czasie przechowywania i przetwarzania.Zajmuje się również wpływem
    Ranking sklepy24.pl : 3

    Więcej o Chemia żywności Tom 2

  • []

    Kategoria: Książki>Kulinaria / ŻywnośćWysyłka: do 3 dni

    0x00346f6c00000000

    Ranking sklepy24.pl : 3

    Więcej o Chemia Żywności Tom 2

  • Chemia żywności tom 2 w sklepie internetowym Madbooks.pl

    Powiększ zdjęcie

    38,73 zł
    41,71 zł

    [wnt]

    Kategoria: Podręczniki szkolneWysyłka: od ręki

    Chemia żywności jest intensywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania... Pełen opis produktu 'Chemia żywności tom 2' »

    Chemia żywności jest intensywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania na zdrowie, a nawet życie człowieka. Stale pogłębia się wiedza na temat roli składników żywności w kształtowaniu jakości produktów żywnościowych oraz ich wpływu na zdrowie konsumenta.W szóstym wydaniu znanego i cenionego podręcznika akademickiego Chemia żywności znalazło się kilka nowych rozdziałów, uwzględniających najnowsze zdobycze wiedzy o żywności i żywieniu człowieka.Książka ukazuje się w trzech tomach: - Tom 1. Składniki żywności - Tom 2. Sacharydy, lipidy i białka - Tom 3. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywnościTom 2 obejmuje m.in. następujące zagadnienia: - charakterystykę sacharydów, lipidów i białek, mających największy udziałw składzie produktów żywnościowych, - właściwości funkcjonalne tych składników oraz ich wpływ na tworzenie siępożądanych sensorycznych cech produktów, - chemiczne i biochemiczne przemiany składników żywności zachodzącepodczas jej przetwarzania i przechowywania, - nowoczesne metody oznaczania białek żywności.Wydawnictwo WNT poleca tę książkę studentom i pracownikom naukowym uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik, na zajęcia związane z chemią, technologią i biotechnologią żywności, a takżebromatologią i żywieniem człowieka. Będzie też przydatna technologom, towaroznawcom i producentom żywności pracującym w zakładach produkujących i przetwarzających żywność, a także kontrolerom sprawdzającym jakość produktów żywnościowych....
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności tom 2

  • [Wydawnictwa Naukowo-Techniczne]

    Kategoria: medyczne / Chemia

    oznaczania białek żywności.Wydawnictwo poleca tę książkę studentom i pracownikom naukowym uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik, na zajęcia związane z chemią, technologią... Pełen opis produktu 'Chemia żywności t. 2' »

    Tom 2 obejmuje m.in. następujące zagadnienia: charakterystykę sacharydów, lipidów i białek, mających największy udział w składzie produktów żywnościowych, właściwości funkcjonalne tych składników oraz ich wpływ na tworzenie się pożądanych sensorycznych cech produktów, chemiczne i biochemiczne przemiany składników żywności zachodzące podczas jej przetwarzania i przechowywania, nowoczesne metody oznaczania białek żywności.Wydawnictwo poleca tę książkę studentom i pracownikom naukowym uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik, na zajęcia związane z chemią, technologią i biotechnologią żywności, a także bromatologią i żywieniem człowieka. Będzie też przydatna technologom, towaroznawcom i producentom żywności pracującym w zakładach produkujących i przetwarzających żywność, a także kontrolerom sprawdzającym jakość produktów żywnościowych
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności t. 2

  • [Wydawnictwa Naukowo-Techniczne]

    Kategoria: medyczne / Dietetyka i żywienie

    oznaczania białek żywności.Wydawnictwo poleca tę książkę studentom i pracownikom naukowym uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik, na zajęcia związane z chemią, technologią... Pełen opis produktu 'Chemia żywności t. 2' »

    Tom 2 obejmuje m.in. następujące zagadnienia: charakterystykę sacharydów, lipidów i białek, mających największy udział w składzie produktów żywnościowych, właściwości funkcjonalne tych składników oraz ich wpływ na tworzenie się pożądanych sensorycznych cech produktów, chemiczne i biochemiczne przemiany składników żywności zachodzące podczas jej przetwarzania i przechowywania, nowoczesne metody oznaczania białek żywności.Wydawnictwo poleca tę książkę studentom i pracownikom naukowym uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik, na zajęcia związane z chemią, technologią i biotechnologią żywności, a także bromatologią i żywieniem człowieka. Będzie też przydatna technologom, towaroznawcom i producentom żywności pracującym w zakładach produkujących i przetwarzających żywność, a także kontrolerom sprawdzającym jakość produktów żywnościowych
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności t. 2

  • [wnt]

    Kategoria: Nauki przyrodnicze. Matematyka. Geografia>Chemia>Chemia organicznaWysyłka: do 3 dni

    Chemia żywności jest intensywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania... Pełen opis produktu 'Chemia żywności tom 2' »

    Chemia żywności jest intensywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania na zdrowie, a nawet życie człowieka. Stale pogłębia się wiedza na temat roli składników żywności w kształtowaniu jakości produktów żywnościowych oraz ich wpływu na zdrowie konsumenta.W szóstym wydaniu znanego i cenionego podręcznika akademickiego Chemia żywności znalazło się kilka nowych rozdziałów, uwzględniających najnowsze zdobycze wiedzy o żywności i żywieniu człowieka.Książka ukazuje się w trzech tomach: - Tom 1. Składniki żywności - Tom 2. Sacharydy, lipidy i białka - Tom 3. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywnościTom 2 obejmuje m.in. następujące zagadnienia: - charakterystykę sacharydów, lipidów i białek, mających największy udziałw składzie produktów żywnościowych, - właściwości funkcjonalne tych składników oraz ich wpływ na tworzenie siępożądanych sensorycznych cech produktów, - chemiczne i biochemiczne przemiany składników żywności zachodzącepodczas jej przetwarzania i przechowywania, - nowoczesne metody oznaczania białek żywności.Wydawnictwo WNT poleca tę książkę studentom i pracownikom naukowym uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik, na zajęcia związane z chemią, technologią i biotechnologią żywności, a takżebromatologią i żywieniem człowieka. Będzie też przydatna technologom, towaroznawcom i producentom żywności pracującym w zakładach produkujących i przetwarzających żywność, a także kontrolerom sprawdzającym jakość produktów żywnościowych....
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności tom 2

  • [WNT]

    Kategoria: Książki/Nauka/EdukacjaWysyłka: do 3 dni
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności Sacharydy, lipidy, białka t.2

  • [WNT]

    Kategoria: Kucharstwo. Żywność. GastronomiaWysyłka: od ręki

    Chemia żywności jest intensywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania... Pełen opis produktu 'Chemia żywności tom 2' »

    Chemia żywności jest intensywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania na zdrowie, a nawet życie człowieka. Stale pogłębia się wiedza na temat roli składników żywności w kształtowaniu jakości produktów żywnościowych oraz ich wpływu na zdrowie konsumenta.W szóstym wydaniu znanego i cenionego podręcznika akademickiego Chemia żywności znalazło się kilka nowych rozdziałów, uwzględniających najnowsze zdobycze wiedzy o żywności i żywieniu człowieka.Książka ukazuje się w trzech tomach: - Tom 1. Składniki żywności - Tom 2. Sacharydy, lipidy i białka - Tom 3. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywnościTom 2 obejmuje m.in. następujące zagadnienia: - charakterystykę sacharydów, lipidów i białek, mających największy udziałw składzie produktów żywnościowych, - właściwości funkcjonalne tych składników oraz ich wpływ na tworzenie siępożądanych sensorycznych cech produktów, - chemiczne i biochemiczne przemiany składników żywności zachodzącepodczas jej przetwarzania i przechowywania, - nowoczesne metody oznaczania białek żywności.Wydawnictwo WNT poleca tę książkę studentom i pracownikom naukowym uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik, na zajęcia związane z chemią, technologią i biotechnologią żywności, a takżebromatologią i żywieniem człowieka. Będzie też przydatna technologom, towaroznawcom i producentom żywności pracującym w zakładach produkujących i przetwarzających żywność, a także kontrolerom sprawdzającym jakość produktów żywnościowych.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności tom 2

  • [WNT]

    Kategoria: Kucharstwo. Żywność. GastronomiaWysyłka: od ręki

    Chemia żywności jest intensywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania... Pełen opis produktu 'Chemia żywności t.2' »

    Chemia żywności jest intensywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania na zdrowie, a nawet życie człowieka. Stale pogłębia się wiedza na temat roli składników żywności w kształtowaniu jakości produktów żywnościowych oraz ich wpływu na zdrowie konsumenta.W szóstym wydaniu znanego i cenionego podręcznika akademickiego Chemia żywności znalazło się kilka nowych rozdziałów, uwzględniających najnowsze zdobycze wiedzy o żywności i żywieniu człowieka.Książka ukazuje się w trzech tomach: - Tom 1. Składniki żywności - Tom 2. Sacharydy, lipidy i białka - Tom 3. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywnościTom 2 obejmuje m.in. następujące zagadnienia: - charakterystykę sacharydów, lipidów i białek, mających największy udziałw składzie produktów żywnościowych, - właściwości funkcjonalne tych składników oraz ich wpływ na tworzenie siępożądanych sensorycznych cech produktów, - chemiczne i biochemiczne przemiany składników żywności zachodzącepodczas jej przetwarzania i przechowywania, - nowoczesne metody oznaczania białek żywności.Wydawnictwo WNT poleca tę książkę studentom i pracownikom naukowym uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik, na zajęcia związane z chemią, technologią i biotechnologią żywności, a takżebromatologią i żywieniem człowieka. Będzie też przydatna technologom, towaroznawcom i producentom żywności pracującym w zakładach produkujących i przetwarzających żywność, a także kontrolerom sprawdzającym jakość produktów żywnościowych.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności t.2

  • [WNT]

    Kategoria: Kucharstwo. Żywność. GastronomiaWysyłka: od ręki

    W tomie 2 omówiono:- składniki wpływające na reologiczne cechy żywności;- rolę rodników, utleniaczy i przeciwutleniaczy;- nieodżywcze substancje prozdrowotne pochodzenia roślinnego;-... Pełen opis produktu 'Chemia żywności Tom 2' »

    W tomie 2 omówiono:- składniki wpływające na reologiczne cechy żywności;- rolę rodników, utleniaczy i przeciwutleniaczy;- nieodżywcze substancje prozdrowotne pochodzenia roślinnego;- alergeny, toksyny, mutagenne i rakotwórcze składniki żywności;- właściwości, funkcje i zasady stosowania dodatków do żywności;- chemiczne właściwości i działanie suplementów diety;- techniki i zasady przeprowadzania analizy żywności
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności Tom 2

  • [WNT]

    Kategoria: Podręcznik i książki edukacyjneWysyłka: od ręki

    W tomie 2 omówiono:- składniki wpływające na reologiczne cechy żywności;- rolę rodników, utleniaczy i przeciwutleniaczy;- nieodżywcze substancje prozdrowotne pochodzenia roślinnego;-... Pełen opis produktu 'Chemia żywności Tom 2' »

    W tomie 2 omówiono:- składniki wpływające na reologiczne cechy żywności;- rolę rodników, utleniaczy i przeciwutleniaczy;- nieodżywcze substancje prozdrowotne pochodzenia roślinnego;- alergeny, toksyny, mutagenne i rakotwórcze składniki żywności;- właściwości, funkcje i zasady stosowania dodatków do żywności;- chemiczne właściwości i działanie suplementów diety;- techniki i zasady przeprowadzania analizy żywności
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności Tom 2

  • [Wydawnictwo Naukowe PWN]

    Kategoria: /Książki/Nauki przyrodnicze. Matematyka. Geografia/Chemia/Chemia organiczna
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności Tom 2

  • [Wydawnictwo Naukowe PWN]

    Kategoria: Podręcznik i książki edukacyjneWysyłka: od ręki

    Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w... Pełen opis produktu 'Chemia żywności Tom 2' »

    Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w surowcach oraz produktach żywnościowych w czasie przechowywania i przetwarzania.Zajmuje się również wpływem składników, dodatków i zanieczyszczeń na bezpieczeństwo zdrowotne i pozostałe aspekty jakości żywności.W tomie 2 opisano:- witaminy;- rodniki, utleniacze i przeciwutleniacze; - nieodżywcze substancje prozdrowotne pochodzenia roślinnego;- alergeny oraz mutagenne i rakotwórcze składniki żywności;- toksyny surowców żywnościowych;- dodatki do żywności i suplementy diety;- analizę oraz zasady zapewniania bezpieczeństwa zdrowotnego żywności.Książka została opracowana przez specjalistów, mających doświadczenie w pracy dydaktycznej i współpracy z przemysłem. Jest przeznaczona dla studentów wydziałów nauk o żywności na uniwersytetach przyrodniczych i politechnikach, a także wydziałów farmaceutycznych i ekonomicznych oraz dla pracowników gospodarki żywnościowej.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności Tom 2

  • [WYDAWNICTWO NAUKOWE PWN]

    Kategoria: Książki>RóżneWysyłka: do 3 dni

    0x0060b39300000000

    Ranking sklepy24.pl : 3

    Więcej o Chemia Żywności Tom 2


InBook.pl

Książki , płyty CD, DVD, multimedia, zegarki, zabawki
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 19.04.2008
Produkty w ofercie: 163450
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 163450
Opinie pozytywne: 9
Opinie neutralne: 1
Opinie negatywne: 6

Selkar.pl

Literatura popluarnonaukowa oraz książki wielogatunkowe.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 06.03.2007
pwn wydawnictwo naukowe, egmont, helion, Świat książki, wolters kluwer polska, albatros, c.h. beck, bellona, w.a.b., olesiejuk sp. z o.o.
Produkty w ofercie: 74490
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 72862
Opinie pozytywne: 5
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 1

Ambulans.com.pl

Książki oraz sprzęt medyczny.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 09.03.2011
nieokreslony, pzwl, elsevier urban & partner, pwn wydawnictwo naukowe, czelej, via medica, medipage, medpharm, uniwersytet jagielloński, alfa-medica press
Produkty w ofercie: 18512
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Bonusmedia

Książki, audiobooki, filmy oraz nagrania muzyczne.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 17.01.2013
wydawnictwo naukowe pwn, wolters kluwer, helion, c.h. beck, bellona, zysk i s-ka, egmont, lexisnexis, literackie, rebis
Produkty w ofercie: 51304
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 51299
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Madbooks.pl

Książki i komiksy oraz podręczniki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 15.04.2009
wydawnictwo naukowe pwn, helion, wolters kluwer, olesiejuk, c.h. beck, zielona sowa, prószyński media, egmont, wam, difin
Produkty w ofercie: 83659
Promocje: 48532
Wysyłka do 3 dni: 83659
Opinie pozytywne: 4
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

NaszaSzkolna.pl

Książki, podręczniki oraz książki językowe.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 10.08.2011
wydawnictwo naukowe pwn, -, egmont, cambridge university press, zielona sowa, olesiejuk, wolters kluwer, helion, bellona, c.h. beck
Produkty w ofercie: 139008
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 139008
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Gigant.pl

Książki, muzyka oraz filmy.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 18.06.2008
cd baby, universal music, naxos classical, warner music, imports, sony music entertainment, sony music, bis records, chandos, essential media afw
Produkty w ofercie: 2617147
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 164220
Opinie pozytywne: 23
Opinie neutralne: 1
Opinie negatywne: 4

Prolibri.pl

Książki i audiobooki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 27.05.2011
wydawnictwo naukowe pwn, wolters kluwer, cambridge university press, olesiejuk, helion, zielona sowa, egmont, umcs, zysk i s-ka, pzwl
Produkty w ofercie: 91751
Promocje: 90639
Wysyłka do 3 dni: 91750
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Wieszcz.pl

Książki nowe oraz używane.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 04.05.2011
warszawa, czytelnik warszawa, wydawnictwo naukowe pwn, piw warszawa, nasza księgarnia warszawa, cambridge university press, kiw warszawa, egmont, mon warszawa, iskry warszawa
Produkty w ofercie: 177399
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 13
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Booknet.net.pl

Książki oraz podręczniki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 09.03.2011
pwn wydawnictwo naukowe, wydawnictwo olesiejuk, egmont, helion, c.h. beck, cambridge university press, wsip wydawnictwo szkolne i pedagogiczne, zielona sowa, bellona, wolters kluwer
Produkty w ofercie: 329777
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 329777
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Godi.pl

Książki dla dzieci oraz naukowe i kulinarne.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 14.05.2005
cambridge university press, egmont, zielona sowa, olesiejuk, helion, harmonia, polesie poland, wolters kluwer, c.h. beck, wydawnictwo naukowe pwn
Produkty w ofercie: 105781
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 125
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 2