Przejdź do wyników wyszukiwania
Sortuj:
Zainstaluj wyszukiwarkę
  • [WNT]

    Kategoria: Szkoły policealne. Szkoły wyższeWysyłka: od ręki

    Charakterystyka odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywnościChemiczne i biologiczne właściwości witaminOdżywcze i funkcjonalne cechy masłaOmówienie alergenów występujących w surowcach i produktach... Pełen opis produktu 'Chemia żywności Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności t.3' »

    Charakterystyka odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywnościChemiczne i biologiczne właściwości witaminOdżywcze i funkcjonalne cechy masłaOmówienie alergenów występujących w surowcach i produktach żywnościowych
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności t.3

  • [WNT]

    Kategoria: Szkoły policealne. Szkoły wyższeWysyłka: od ręki

    Charakterystyka odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności Chemiczne i biologiczne właściwości witamin Odżywcze i funkcjonalne cechy masła Omówienie alergenów występujących w su... Pełen opis produktu 'Chemia żywności tom 3' »

    Charakterystyka odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności Chemiczne i biologiczne właściwości witamin Odżywcze i funkcjonalne cechy masła Omówienie alergenów występujących w surowcach i produktach żywnościowych
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności tom 3

  • [WNT]

    Kategoria: Szkoły policealne. Szkoły wyższeWysyłka: od ręki

    żywieniu człowieka.Książka ukazuje się teraz w trzech następujących tomach:Tom 1. Składniki żywności.Tom 2. Sacharydy, lipidy i białka.Tom 3. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników... Pełen opis produktu 'Chemia żywności t.3' »

    Piąte wydanie znanego i cenionego podręcznika akademickiego zostało gruntownie zmienione. Zaktualizowano jego treść oraz dodano nowe rozdziały uwzględniające najnowsze zdobycze wiedzy o żywności i żywieniu człowieka.Książka ukazuje się teraz w trzech następujących tomach:Tom 1. Składniki żywności.Tom 2. Sacharydy, lipidy i białka.Tom 3. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności.Książka jest adresowana do studentów i pracowników naukowych wydziałów związanych z chemią, technologią i biotechnologią żywności, żywieniem człowieka, bromatologią itp. akademii rolniczych, akademii i uniwersytetów medycznych oraz politechnik. Będzie też przydatna dla technologów, towaroznawców i producentów żywności pracujących w zakładach produkujących i przetwarzających żywność.W tomie 3 przedstawiono charakterystykę odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności, chemiczne i biologiczne właściwości witamin, także odżywcze i funkcjonalne cechy masła. Opisano alergeny występujące w surowcach i produktach żywnościowych, a także zaprezentowano najnowsza wiedzę na temat mutagennego, rakotwórczego i przeciwrakotwórczego działania wielu związków zawartych w żywności. Ponadto omówiono interakcje składników żywności oraz wpływ tych oddziaływań na jakość produktów spożywczych.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności t.3

  • [WNT]

    Kategoria: Szkoły policealne. Szkoły wyższeWysyłka: od ręki

    Charakterystyka odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności Chemiczne i biologiczne właściwości witamin Odżywcze i funkcjonalne cechy masła Omówienie alergenów występujących w su... Pełen opis produktu 'Chemia żywności t.3' »

    Charakterystyka odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności Chemiczne i biologiczne właściwości witamin Odżywcze i funkcjonalne cechy masła Omówienie alergenów występujących w surowcach i produktach żywnościowych
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności t.3

  • []

    Kategoria: / Poradniki i albumy / Pozostałe - nieskategoryzowane

    Tytuł ROCZNIK TECHNOLOGII I CHEMII ŻYWNOŚCI ZESZYT 3 Autor Polska Akademia Nauk Język polski Oprawa miękka Format 21.0x14.8 cm Liczba stron 100 Ciężar 0.1 Pełen opis produktu 'ROCZNIK TECHNOLOGII I CHEMII ŻYWNOŚCI ZESZYT 3' »

    Tytuł ROCZNIK TECHNOLOGII I CHEMII ŻYWNOŚCI ZESZYT 3 Autor Polska Akademia Nauk Język polski Oprawa miękka Format 21.0x14.8 cm Liczba stron 100 Ciężar 0.1
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o ROCZNIK TECHNOLOGII I CHEMII ŻYWNOŚCI ZESZYT 3

  • [WNT]

    Kategoria: Książki/Nauka/EdukacjaWysyłka: do 3 dni
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności t.3

  • [Wydawnictwa Naukowo-Techniczne]

    Kategoria: medyczne / Chemia

    W tomie 3 przedstawiono charakterystykę odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności, chemiczne i biologiczne właściwości witamin, także odżywcze i funkcjonalne cechy mas... Pełen opis produktu 'Chemia żywności t. 3' »

    W tomie 3 przedstawiono charakterystykę odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności, chemiczne i biologiczne właściwości witamin, także odżywcze i funkcjonalne cechy masła.Opisano alergeny występujące w surowcach i produktach żywnościowych, a także zaprezentowano najnowsza wiedzę na temat mutagennego, rakotwórczego i przeciwrakotwórczego działania wielu związków zawartych w żywności. Ponadto omówiono interakcje składników żywności oraz wpływ tych oddziaływań na jakość produktów spożywczych.Książka jest adresowana do studentów i pracowników naukowych wydziałów związanych z chemią, technologią i biotechnologią żywności, żywieniem człowieka, bromatologią itp. akademii rolniczych, akademii i uniwersytetów medycznych oraz politechnik. Będzie też przydatna dla technologów, towaroznawców i producentów żywności pracujących w zakładach produkujących i przetwarzających żywność.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności t. 3

  • [Wydawnictwa Naukowo-Techniczne]

    Kategoria: medyczne / Dietetyka i żywienie

    W tomie 3 przedstawiono charakterystykę odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności, chemiczne i biologiczne właściwości witamin, także odżywcze i funkcjonalne cechy mas... Pełen opis produktu 'Chemia żywności t. 3' »

    W tomie 3 przedstawiono charakterystykę odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności, chemiczne i biologiczne właściwości witamin, także odżywcze i funkcjonalne cechy masła.Opisano alergeny występujące w surowcach i produktach żywnościowych, a także zaprezentowano najnowsza wiedzę na temat mutagennego, rakotwórczego i przeciwrakotwórczego działania wielu związków zawartych w żywności. Ponadto omówiono interakcje składników żywności oraz wpływ tych oddziaływań na jakość produktów spożywczych.Książka jest adresowana do studentów i pracowników naukowych wydziałów związanych z chemią, technologią i biotechnologią żywności, żywieniem człowieka, bromatologią itp. akademii rolniczych, akademii i uniwersytetów medycznych oraz politechnik. Będzie też przydatna dla technologów, towaroznawców i producentów żywności pracujących w zakładach produkujących i przetwarzających żywność.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności t. 3

  • Chemia żywności tom 3 w sklepie internetowym Madbooks.pl

    Powiększ zdjęcie

    33,80 zł
    36,41 zł

    [wnt]

    Kategoria: Podręczniki szkolneWysyłka: od ręki

    Charakterystyka odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności Chemiczne i biologiczne właściwości witamin Odżywcze i funkcjonalne cechy masła Omówienie alergenów występujących w su... Pełen opis produktu 'Chemia żywności tom 3' »

    Charakterystyka odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności Chemiczne i biologiczne właściwości witamin Odżywcze i funkcjonalne cechy masła Omówienie alergenów występujących w surowcach i produktach żywnościowych...
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Chemia żywności tom 3


Ambulans.com.pl

Książki oraz sprzęt medyczny.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 09.03.2011
nieokreslony, pzwl, elsevier urban & partner, pwn wydawnictwo naukowe, czelej, via medica, medipage, medpharm, uniwersytet jagielloński, alfa-medica press
Produkty w ofercie: 18512
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Selkar.pl

Literatura popluarnonaukowa oraz książki wielogatunkowe.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 06.03.2007
pwn wydawnictwo naukowe, egmont, helion, Świat książki, wolters kluwer polska, albatros, c.h. beck, bellona, w.a.b., olesiejuk sp. z o.o.
Produkty w ofercie: 74490
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 72862
Opinie pozytywne: 5
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 1

Booknet.net.pl

Książki oraz podręczniki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 09.03.2011
pwn wydawnictwo naukowe, wydawnictwo olesiejuk, egmont, helion, c.h. beck, cambridge university press, wsip wydawnictwo szkolne i pedagogiczne, zielona sowa, bellona, wolters kluwer
Produkty w ofercie: 329777
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 329777
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Madbooks.pl

Książki i komiksy oraz podręczniki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 15.04.2009
wydawnictwo naukowe pwn, helion, wolters kluwer, olesiejuk, c.h. beck, zielona sowa, prószyński media, egmont, wam, difin
Produkty w ofercie: 83659
Promocje: 48532
Wysyłka do 3 dni: 83659
Opinie pozytywne: 4
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Wieszcz.pl

Książki nowe oraz używane.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 04.05.2011
warszawa, czytelnik warszawa, wolters kluwer polska sa, storybox, harlequin, piw warszawa, wydawnictwo naukowe pwn, wydawnictwo e-bookowo, armoryka, novae res
Produkty w ofercie: 137488
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 8
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Być może odnajdziesz szukany produkt wśród: