Powiększ zdjęcie
41,10 zł
Charakterystyka odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywnościChemiczne i biologiczne właściwości witaminOdżywcze i funkcjonalne cechy masłaOmówienie alergenów występujących w surowcach i produktach... Pełen opis produktu 'Chemia żywności Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności t.3' »
41,80 zł
Charakterystyka odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności Chemiczne i biologiczne właściwości witamin Odżywcze i funkcjonalne cechy masła Omówienie alergenów występujących w su... Pełen opis produktu 'Chemia żywności tom 3' »
40,20 zł
żywieniu człowieka.Książka ukazuje się teraz w trzech następujących tomach:Tom 1. Składniki żywności.Tom 2. Sacharydy, lipidy i białka.Tom 3. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników... Pełen opis produktu 'Chemia żywności t.3' »
Charakterystyka odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności Chemiczne i biologiczne właściwości witamin Odżywcze i funkcjonalne cechy masła Omówienie alergenów występujących w su... Pełen opis produktu 'Chemia żywności t.3' »
16,38 zł
Tytuł ROCZNIK TECHNOLOGII I CHEMII ŻYWNOŚCI ZESZYT 3 Autor Polska Akademia Nauk Język polski Oprawa miękka Format 21.0x14.8 cm Liczba stron 100 Ciężar 0.1 Pełen opis produktu 'ROCZNIK TECHNOLOGII I CHEMII ŻYWNOŚCI ZESZYT 3' »
40,00 zł
47,00 zł
W tomie 3 przedstawiono charakterystykę odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności, chemiczne i biologiczne właściwości witamin, także odżywcze i funkcjonalne cechy mas... Pełen opis produktu 'Chemia żywności t. 3' »
33,80 zł36,41 zł