Powiększ zdjęcie
140,00 zł
Tytuł Chemia żywności Tom 2 Podtytuł Biologiczne właściwości składników żywności Język polski Wydawnictwo Wydawnictwo Naukowe PWN ISBN 978-83-01-19692-9 Rok wydania... Pełen opis produktu 'Chemia żywności Tom 2 Biologiczne właściwości składników żywności' »
94,70 zł
Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w... Pełen opis produktu 'Chemia żywności Tom 2 Biologiczne właściwości składników żywności' »
63,00 zł70,00 zł
W tomie 2 omówiono:- składniki wpływające na reologiczne cechy żywności;- rolę rodników, utleniaczy i przeciwutleniaczy;- nieodżywcze substancje prozdrowotne pochodzenia roślinnego;-... Pełen opis produktu 'Chemia żywności Tom 2' »
41,10 zł
Niniejszy tom 2 obejmuje zagadnienia:- charakterystyka sacharydów, lipidów, białek- właściwości funkcjonalne tych składników oraz ich wpływ na tworzenie się pożądanych sensorycznych cech prod... Pełen opis produktu 'Chemia żywności Sacharydy, lipidy, białka t.2' »
43,60 zł
Chemia żywności jest intensywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania... Pełen opis produktu 'Chemia żywności tom 2' »
40,20 zł
żywieniu człowieka.Książka ukazuje się teraz w trzech następujących tomach:Tom 1. Składniki żywności.Tom 2. Sacharydy, lipidy i białka.Tom 3. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników... Pełen opis produktu 'Chemia żywności t. 2' »
88,10 zł
Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w... Pełen opis produktu 'Chemia żywności Tom 2' »
86,98 zł
ekonomicznych oraz dla pracowników gospodarki żywnościowej. Nazwa - Chemia żywności Tom 2 Autor - Praca zbiorowa Oprawa - Miękka Wydawca... Pełen opis produktu 'Chemia żywności Tom 2 - Praca zbiorowa' »
Chemia żywności jest intensywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania... Pełen opis produktu 'Chemia żywności t.2' »
62,30 zł
152,09 zł
CHEMIA ŻYWNOŚCI TOM 2 E SIKORSKI STAROSZCZYK Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności,... Pełen opis produktu 'CHEMIA ŻYWNOŚCI TOM 2 E SIKORSKI STAROSZCZYK' »
94,69 zł
52,99 zł
0x0053c7f500000000
42,00 zł
40,00 zł
38,73 zł41,71 zł
49,00 zł
oznaczania białek żywności.Wydawnictwo poleca tę książkę studentom i pracownikom naukowym uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik, na zajęcia związane z chemią, technologią... Pełen opis produktu 'Chemia żywności t. 2' »
113,85 zł