Przejdź do wyników wyszukiwania
Sortuj:
Zainstaluj wyszukiwarkę
  • Biotechnologia żywności w sklepie internetowym Prolibri.pl

    Powiększ zdjęcie

    54,00 zł
    60,00 zł

    [wnt]

    Kategoria: Kulinaria.Wysyłka: do 3 dni

    , jakość i długość życia.W drugim wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono główne kierunki badań oraz najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności<... Pełen opis produktu 'Biotechnologia żywności' »

    Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych.Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia.W drugim wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono główne kierunki badań oraz najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności....
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Biotechnologia żywności

  • [WNT]

    Kategoria: Kucharstwo. Żywność. GastronomiaWysyłka: od ręki

    Oto książka, w której w sposób syntetyczny i kompletny przedstawiono najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności, a zwłaszcza- otrzymywanie i stosowanie biokataliz... Pełen opis produktu 'Biotechnologia żywności' »

    Oto książka, w której w sposób syntetyczny i kompletny przedstawiono najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności, a zwłaszcza- otrzymywanie i stosowanie biokatalizatorów- zagadnienia związane z technoloiami fermentacyjnymi- główne kierunki stosowania biokatalizy w modyfikacji składu, wartości żywieniowej, właściwości funkcjonalnych i organoleptycznych żywności- problemy związane z biotechnologią otrzymywania ważniejszych surowców, składników żywności oraz zagospodarowania produktów ubocznych i odpadów
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Biotechnologia żywności

  • [WNT]

    Kategoria: KsiążkiWysyłka: od ręki

    biokatalizy w modyfikacji składu, wartości żywieniowej, właściwości funkcjonalnych i organoleptycznych żywności; problemy związane z biotechnologią ważniejszych surowców, składników... Pełen opis produktu 'Biotechnologia żywności' »

    Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych. Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia.W prezentowanym, drugim, wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono główne kierunki badań oraz najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności, m.in.: otrzymywanie i stosowanie biokatalizatorów w przemyśle mleczarskim, spirytusowym, owocowo-warzywnym i mięsnym; zagadnienia związane z technologiami fermentacyjnymi; stosowanie biokatalizy w modyfikacji składu, wartości żywieniowej, właściwości funkcjonalnych i organoleptycznych żywności; problemy związane z biotechnologią ważniejszych surowców, składników żywności oraz zagospodarowania produktów ubocznych i odpadów.Podręcznik jest znakomitym źródłem wiedzy dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.Wydawnictwo WNT poleca te książkę także wszystkim Czytelnikom, którzy interesują się zagadnieniami stosowania metod biologicznych w produkcji żywności. Zwolennikom z pewnością pomoże utwierdzić się w swoich poglądach, a sceptykom - być może - zmienić zdanie.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Biotechnologia żywności

  • []

    Kategoria: Książki & Multimedia > KsiążkiWysyłka: do 3 dni

    biotechnologii żywności, m.in.: otrzymywanie i stosowanie biokatalizatorów w przemyśle mleczarskim, spirytusowym, owocowo-warzywnym i mięsnym; zagadnienia związane z technologiami fermentacyjnymi;... Pełen opis produktu 'Biotechnologia żywności - Praca zbiorowa' »

    Opis - Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych. Przewiduje się, że w XXI wieku bedzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia. W prezentowanym, drugim, wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono główne kierunki badań oraz najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności, m.in.: otrzymywanie i stosowanie biokatalizatorów w przemyśle mleczarskim, spirytusowym, owocowo-warzywnym i mięsnym; zagadnienia związane z technologiami fermentacyjnymi; stosowanie biokatalizy w modyfikacji składu, wartości żywieniowej, właściwości funkcjonalnych i organoleptycznych żywności; problemy związane z biotechnologią ważniejszych surowców, składników żywności oraz zagospodarowania produktów ubocznych i odpadów. Podręcznik jest znakomitym źródłem wiedzy dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym. Nazwa - Biotechnologia żywności Autor - Praca zbiorowa Oprawa - Miękka Wydawca - WNT Kod ISBN - 9788379260744 Kod EAN - 9788379260744 Rok wydania - 2013 Język - polski Format - 16.5x23.5cm Ilość stron - 498 Typ podręcznika - Podręcznik Podatek VAT - 5%
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Biotechnologia żywności - Praca zbiorowa

  • [WNT]

    Kategoria: BiologiaWysyłka: od ręki

    biokatalizy w modyfikacji składu, wartości żywieniowej, właściwości funkcjonalnych i organoleptycznych żywności; problemy związane z biotechnologią ważniejszych surowców, składników... Pełen opis produktu 'Biotechnologia żywności' »

    Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych. Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia.W prezentowanym, drugim, wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono główne kierunki badań oraz najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności, m.in.: otrzymywanie i stosowanie biokatalizatorów w przemyśle mleczarskim, spirytusowym, owocowo-warzywnym i mięsnym; zagadnienia związane z technologiami fermentacyjnymi; stosowanie biokatalizy w modyfikacji składu, wartości żywieniowej, właściwości funkcjonalnych i organoleptycznych żywności; problemy związane z biotechnologią ważniejszych surowców, składników żywności oraz zagospodarowania produktów ubocznych i odpadów.Podręcznik jest znakomitym źródłem wiedzy dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.Wydawnictwo WNT poleca te książkę także wszystkim Czytelnikom, którzy interesują się zagadnieniami stosowania metod biologicznych w produkcji żywności. Zwolennikom z pewnością pomoże utwierdzić się w swoich poglądach, a sceptykom - być może - zmienić zdanie.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Biotechnologia żywności

  • [SGGW]

    Kategoria: Książki/Słowniki/

    Słownik zawiera syntetyczną listę terminów i akronimów używanych w biotechnologii

    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Słownik terminologiczny biotechnologii żywności i ...

  • []

    Kategoria: Medycyna/Dietetyka, żywienie/Technologia żywności

    Warszawa 2010, wydanie 1, format 150 x 210, objętość 360 str., oprawa miękka "Słownik terminologiczny biotechnologii żywności i rolnictwa" stanowi polską wersję "Glossary of Biotechnology... Pełen opis produktu 'Słownik terminologiczny biotechnologii żywności i rolnictwa' »

    Warszawa 2010, wydanie 1, format 150 x 210, objętość 360 str., oprawa miękka "Słownik terminologiczny biotechnologii żywności i rolnictwa" stanowi polską wersję "Glossary of Biotechnology for Food and Agriculture" wydanego przez FAO w 2001 roku, a następnie dwukrotnie poprawianego i uaktualnianego w 2003 i 2007 roku.Słownik ten został przetłumaczony na kilka języków.Odniósł sukces wydawniczy w wielu krajach. Jest stale udoskonalany, gdyż terminologia...
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Słownik terminologiczny biotechnologii żywności i rolnictwa

  • []

    Kategoria: Medycyna/Dietetyka, żywienie/Technologia żywności

    mikrobiologii żywności na kierunkach takich, jak:: technologia żywności i żywienie człowieka, bezpieczeństwo żywności, biotechnologia oraz kierunkach pokrewnych. Jednocześnie... Pełen opis produktu 'Zastosowanie wybranych drobnoustrojów w biotechnologii żywności' »

    Warszawa 2013, wydanie 1, format 165 x 235, objętość 352 str., oprawa miękka Niniejszy podręcznik jest przeznaczony, przede wszystkim, dla studentów specjalizujących się w zakresie biotechnologii i mikrobiologii żywności na kierunkach takich, jak:: technologia żywności i żywienie człowieka, bezpieczeństwo żywności, biotechnologia oraz kierunkach pokrewnych. Jednocześnie kierujemy go do biotechnologów i technologów żywności już pracujących w...
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Zastosowanie wybranych drobnoustrojów w biotechnologii żywności

  • [Wydawnictwo SSGW]

    Kategoria: Poradniki / Dietetyka i Żywienie

    "Słownik terminologiczny biotechnologii żywności i rolnictwa" stanowi polską wersję "Glossary of Biotechnology for Food and Agriculture" wydanego przez FAO w 2001 roku, a następnie d... Pełen opis produktu 'Słownik terminologiczny biotechnologii żywności i rolnictwa' »

    "Słownik terminologiczny biotechnologii żywności i rolnictwa" stanowi polską wersję "Glossary of Biotechnology for Food and Agriculture" wydanego przez FAO w 2001 roku, a następnie dwukrotnie poprawianego i uaktualnianego w 2003 i 2007 roku. Słownik ten został przetłumaczony na kilka języków. Odniósł sukces wydawniczy w wielu krajach. Jest stale udoskonalany, gdyż terminologia biotechnologiczna ulega dynamicznym zmianom. Słownik zawiera syntetyczną listę terminów i akronimów używanych w biotechnologii, jak również w naukach związanych z biotechnologią. Zamieszczony na końcu wykaz terminów angielskich ułatwi odnalezienie prawidłowych terminów polskich. Słownik przeznaczony jest dla studentów, inżynierów i pracowników naukowych związanych z biotechnologią i naukami o życiu. Ułatwia dotarcie do wiedzy potrzebnej w pracach projektowych, badawczych i legislacyjnych, szczególnie w kontaktach międzynarodowych. SPIS TREŚCI: Skróty i oznaczenia Wstęp Przedmowa Nota do Czytelników Uwagi o układzie Słownika Słownik Aneks 1. Przedrostki jednostek miar i symbole podstawowe układu SI Aneks 2. Alfabet grecki Aneks 3. Kodony i aminokwasy Aneks 4. Aminokwasy – kody trójliterowe i jednoliterowe Indeks terminów angielskich FRAGMENT PODZIĘKOWANIA Wstępną wersję Słownika przygotował Abdelouahhab Zaid, gdy był Głównym Doradcą Technicznym w trakcie realizacji jednego z projektów FAO. Współpracował ściśle z Harrisonem G. Hughes, profesorem ogrodnictwa na Uniwersytecie Stanowym w Colorado, USA. Ponieważ obaj naukowcy specjalizują się w technice kultur tkankowych roślin, więc o terminologię z zakresu genetyki roślin poproszono Enrico Porceddu, profesora genetyki z Uniwersytetu w Tuscia, Włochy. Wszyscy trzej autorzy dziękują Olufowi Gamborgowi oraz Jamesowi Quick za sugestie, jakie poczynili po przejrzeniu Słownika, jak również D. Strauss, Annie Hughes, Peggy Flaherty oraz Gretchen DeWeese za pracę przy przepisywaniu rękopisu. Projekt Słownika został ulepszony dzięki pracy licznych specjalistów. Wstępną wersję, ze zwróceniem szczególnej uwagi na terminologię dotyczącą zwierząt, przeczytał dokładnie Frank Nicholas z Katedry Nauki o Zwierzętach na Uniwersytecie w Sydney. Pozostałe poprawki zostały wprowadzone pod kierunkiem Marii Zimmermann z Departamentu Zrównoważonego Rozwoju FAO. Ostateczne prace redakcyjne pod względem języka i stylu oraz wydawnicze wykonał Thorgeir Lawrence. W roku 2001 podjęte zostały prace, mające na celu przygotowanie wersji poprawionej Słownika, polegające na aktualizacji definicji wchodzących w zakres tej szybko rozwijającej się dyscypliny naukowej oraz na wzbogaceniu terminologii. Koordynatorem prac był Andrea Sonnino z Departamentu Zrównoważonego Rozwoju FAO. Wezwanie do zgłaszania krytycznych uwag i sugestii opublikowano na elektronicznym Forum ds. Biotechnologii Żywności i Rolnictwa FAO oraz na szerszą skalę w innych sieciach poświęconych problematyce biotechnologii. Sugestie i uwagi napłynęły także od wielu członków Międzywydziałowej Grupy Roboczej ds. Biotechnologii FAO. Poprawiona i rozszerzona wersja Słownika została przygotowana przez dwóch konsultantów – Roberta Koebnera z Instytutu John Innes w Wielkiej Brytanii oraz Martina Shepherda, niezależnego wydawcę literatury naukowej, którzy uwzględnili także wszelkie zebrane dotąd sugestie. Projekt nowej wersji został z kolei dokładnie przeanalizowany przez czterech głównych autorów. Szczególnie dokładnie poprawił go Frank Nicholas. Skorygowaną wersję sprawdził i ostatecznie zredagował Phill Moss, były Dyrektor Wydziału Biologii Komórkowej i Molekularnej ICRISAT. Nowe wydanie Słownika zostało wzbogacone o prawie 450 terminów, natomiast usunięto z niego około 100 terminów, tak więc obecnie zawiera 3196 terminów i odpowiadających im definicji. Wiele definicji zostało zmodyfikowanych, co poprawiło logiczny układ Słownika. W wersji polskiej liczba terminów uległa zmianie.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Słownik terminologiczny biotechnologii żywności i rolnictwa

  • [SGGW]

    Kategoria: medyczne / Dietetyka i żywienie

    "Słownik terminologiczny biotechnologii żywności i rolnictwa" stanowi polską wersję "Glossary of Biotechnology for Food and Agriculture" wydanego przez FAO w 2001 roku, a następnie d... Pełen opis produktu 'Słownik terminologiczny biotechnologii żywności i rolnictwa' »

    "Słownik terminologiczny biotechnologii żywności i rolnictwa" stanowi polską wersję "Glossary of Biotechnology for Food and Agriculture" wydanego przez FAO w 2001 roku, a następnie dwukrotnie poprawianego i uaktualnianego w 2003 i 2007 roku. Słownik ten został przetłumaczony na kilka języków. Odniósł sukces wydawniczy w wielu krajach. Jest stale udoskonalany, gdyż terminologia biotechnologiczna ulega dynamicznym zmianom.Słownik zawiera syntetyczną listę terminów i akronimów używanych w biotechnologii, jak również w naukach związanych z biotechnologią. Zamieszczony na końcu wykaz terminów angielskich ułatwi odnalezienie prawidłowych terminów polskich. Słownik przeznaczony jest dla studentów, inżynierów i pracowników naukowych związanych z biotechnologią i naukami o życiu. Ułatwia dotarcie do wiedzy potrzebnej w pracach projektowych, badawczych i legislacyjnych, szczególnie w kontaktach międzynarodowych.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Słownik terminologiczny biotechnologii żywności i rolnictwa

  • [SGGW]

    Kategoria: medyczne / Encyklopedie, leksykony i słowniki

    "Słownik terminologiczny biotechnologii żywności i rolnictwa" stanowi polską wersję "Glossary of Biotechnology for Food and Agriculture" wydanego przez FAO w 2001 roku, a następnie d... Pełen opis produktu 'Słownik terminologiczny biotechnologii żywności i rolnictwa' »

    "Słownik terminologiczny biotechnologii żywności i rolnictwa" stanowi polską wersję "Glossary of Biotechnology for Food and Agriculture" wydanego przez FAO w 2001 roku, a następnie dwukrotnie poprawianego i uaktualnianego w 2003 i 2007 roku. Słownik ten został przetłumaczony na kilka języków. Odniósł sukces wydawniczy w wielu krajach. Jest stale udoskonalany, gdyż terminologia biotechnologiczna ulega dynamicznym zmianom.Słownik zawiera syntetyczną listę terminów i akronimów używanych w biotechnologii, jak również w naukach związanych z biotechnologią. Zamieszczony na końcu wykaz terminów angielskich ułatwi odnalezienie prawidłowych terminów polskich. Słownik przeznaczony jest dla studentów, inżynierów i pracowników naukowych związanych z biotechnologią i naukami o życiu. Ułatwia dotarcie do wiedzy potrzebnej w pracach projektowych, badawczych i legislacyjnych, szczególnie w kontaktach międzynarodowych.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Słownik terminologiczny biotechnologii żywności i rolnictwa

  • Biotechnologia żywności w sklepie internetowym Prolibri.pl

    Powiększ zdjęcie

    54,00 zł
    60,00 zł

    [wnt]

    Kategoria: Kulinaria.Wysyłka: do 3 dni

    biokatalizy w modyfikacji składu, wartości żywieniowej, właściwości funkcjonalnych i organoleptycznych żywności; problemy związane z biotechnologią ważniejszych surowców, składników... Pełen opis produktu 'Biotechnologia żywności' »

    Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych. Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia.W prezentowanym, drugim, wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono główne kierunki badań oraz najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności, m.in.: otrzymywanie i stosowanie biokatalizatorów w przemyśle mleczarskim, spirytusowym, owocowo-warzywnym i mięsnym; zagadnienia związane z technologiami fermentacyjnymi; stosowanie biokatalizy w modyfikacji składu, wartości żywieniowej, właściwości funkcjonalnych i organoleptycznych żywności; problemy związane z biotechnologią ważniejszych surowców, składników żywności oraz zagospodarowania produktów ubocznych i odpadów.Podręcznik jest znakomitym źródłem wiedzy dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.Wydawnictwo WNT poleca te książkę także wszystkim Czytelnikom, którzy interesują się zagadnieniami stosowania metod biologicznych w produkcji żywności. Zwolennikom z pewnością pomoże utwierdzić się w swoich poglądach, a sceptykom - być może - zmienić zdanie....
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Biotechnologia żywności

  • [WNT]

    Kategoria: Książki / Technika. Informatyka. Przemysł. Rzemiosło. Rolnictwo / Technika. Mechanika techniczna

    .

    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Biotechnologia żywności.

  • []

    Kategoria: Książki>Kulinaria / ŻywnośćWysyłka: do 3 dni

    Zdrowie, Jakość I Długość życia. W Drugim Wydaniu Książki W Syntetyczny I Kompletny Sposób Przedstawiono Główne Kierunki Badań Oraz Najważniejsze Osiągnięcia Współczesnej Biotechnologii Pełen opis produktu 'Biotechnologia Żywności' »

    Biotechnologia Jest Jedną Z Najintensywniej Rozwijających Się Dyscyplin Naukowych.Przewiduje Się, że W XXI Wieku Będzie Miała Znaczący Wpływ Na Wiele Sfer Naszego Funkcjonowania, Zwłaszcza Na Zdrowie, Jakość I Długość życia.W Drugim Wydaniu Książki W Syntetyczny I Kompletny Sposób Przedstawiono Główne Kierunki Badań Oraz Najważniejsze Osiągnięcia Współczesnej Biotechnologii żywności.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Biotechnologia Żywności

  • [WNT]

    Kategoria: / Książki naukowe i popularnonaukowe / Technika, nauki techniczne

    Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych. Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza n... Pełen opis produktu 'Biotechnologia żywności' »

    Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych. Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia.W prezentowanym, drugim, wydaniu książki w syntetyczny
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Biotechnologia żywności

  • [WNT]

    Kategoria: / Książki naukowe i popularnonaukowe / Technika, nauki techniczne

    Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych. Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza n... Pełen opis produktu 'Biotechnologia żywności' »

    Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych.Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia.W drugim wydaniu książki w syntetyczny i kompletny
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Biotechnologia żywności

  • [wnt]

    Kategoria: Nauki przyrodnicze. Matematyka. Geografia>Biologia. Przyroda>Biochemia. Biologia molekularna. Biofizyka. GenetyWysyłka: do 3 dni

    , jakość i długość życia.W drugim wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono główne kierunki badań oraz najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności<... Pełen opis produktu 'Biotechnologia żywności' »

    Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych.Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia.W drugim wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono główne kierunki badań oraz najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności....
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Biotechnologia żywności

  • [WNT]

    Kategoria: Kucharstwo. Żywność. GastronomiaWysyłka: od ręki

    , jakość i długość życia.W drugim wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono główne kierunki badań oraz najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności<... Pełen opis produktu 'Biotechnologia żywności' »

    Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych.Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia.W drugim wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono główne kierunki badań oraz najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Biotechnologia żywności

  • [WNT]

    Kategoria: BiologiaWysyłka: od ręki

    , jakość i długość życia.W drugim wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono główne kierunki badań oraz najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności<... Pełen opis produktu 'Biotechnologia żywności' »

    Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych.Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia.W drugim wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono główne kierunki badań oraz najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Biotechnologia żywności

  • [Wydawnictwa Naukowo-Techniczne]

    Kategoria: Lideria.pl &qt; Książki &qt; Podręczniki &qt; Szkoły wyższe &qt; BiologiaWysyłka: od ręki

    Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych. Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza n... Pełen opis produktu 'Biotechnologia żywności (Praca zbiorowa)' »

    Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych.Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia.W drugim wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono g
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o Biotechnologia żywności (Praca zbiorowa)


Księgarnia.Poltax.waw.pl

Książki językowe oraz podręczniki do nauki języka polskiego dla obcokrajowców.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 28.09.2005
edgard, olesiejuk, lektorklett, arti, multico, level trading, wiedza powszechna, delta, marksoft, rm
Produkty w ofercie: 16060
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 4
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Sportowo-Medyczna.pl

Podręczniki akademickie i naukowe.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 05.01.2007
Produkty w ofercie: 6310
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 1
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Przyrodnicze.pl

Ksiązki i artykuły użytkowe i dekoracyjne o tematyce przyrodniczej oraz multimedia i przewodniki turystyczne.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 25.02.2007
the mountain, multico, iop pan, pwn, afw mazury, grupa zbiorcza, ib pan, a/x, isez pan, olesiejuk
Produkty w ofercie: 9264
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 9
Opinie neutralne: 1
Opinie negatywne: 1

InBook.pl

Książki , płyty CD, DVD, multimedia, zegarki, zabawki
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 19.04.2008
Produkty w ofercie: 162278
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 162278
Opinie pozytywne: 9
Opinie neutralne: 1
Opinie negatywne: 6

Gigant.pl

Książki, muzyka oraz filmy.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 18.06.2008
cd baby, universal music, warner music, naxos classical, imports, sony music entertainment, sony music, warner music poland, emi, sbme special mkts.
Produkty w ofercie: 1280350
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 141586
Opinie pozytywne: 22
Opinie neutralne: 1
Opinie negatywne: 4

Kumiko.pl

Książki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 12.10.2009
wydawnictwo naukowe pwn, helion, cambridge university press, wolters kluwer, zielona sowa, olesiejuk, egmont, pzwl, wydawnictwo uniwersytetu warszawskiego, lektorklett
Produkty w ofercie: 95700
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Lideria.pl

Książki, filmy, muzyka, multimedia oraz zabawki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 27.04.2010
naukowe pwn, wolters kluwer, firma księgarska jacek olesiejuk, egmont, c.h.beck, wam, bellona, helion, rebis, zielona sowa
Produkty w ofercie: 93816
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 93816
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Ambulans.com.pl

Książki oraz sprzęt medyczny.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 09.03.2011
nieokreslony, pzwl, elsevier urban & partner, pwn wydawnictwo naukowe, czelej, via medica, medipage, medpharm, uniwersytet jagielloński, alfa-medica press
Produkty w ofercie: 18512
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Booknet.net.pl

Książki oraz podręczniki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 09.03.2011
pwn wydawnictwo naukowe, wydawnictwo olesiejuk, egmont, helion, c.h. beck, cambridge university press, wsip wydawnictwo szkolne i pedagogiczne, bellona, amber, zielona sowa
Produkty w ofercie: 296079
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 296079
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Wieszcz.pl

Książki nowe oraz używane.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 04.05.2011
warszawa, czytelnik warszawa, wydawnictwo naukowe pwn, piw warszawa, wolters kluwer, cambridge university press, nasza księgarnia warszawa, olesiejuk, kiw warszawa, helion
Produkty w ofercie: 171594
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: b/d
Opinie pozytywne: 2
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Prolibri.pl

Książki i audiobooki.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 27.05.2011
wydawnictwo naukowe pwn, wolters kluwer, cambridge university press, olesiejuk, helion, c.h. beck, egmont, zielona sowa, umcs, wydawnictwo uniwersytetu jagiellońskiego
Produkty w ofercie: 91482
Promocje: 89618
Wysyłka do 3 dni: 91482
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

NaszaSzkolna.pl

Książki, podręczniki oraz książki językowe.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 10.08.2011
wydawnictwo naukowe pwn, -, zielona sowa, wolters kluwer, bellona, olesiejuk, egmont, zysk i s-ka, helion, skrzat
Produkty w ofercie: 109261
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 109261
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Bonusmedia

Książki, audiobooki, filmy oraz nagrania muzyczne.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 17.01.2013
wydawnictwo naukowe pwn, wolters kluwer, helion, c.h. beck, bellona, zysk i s-ka, egmont, lexisnexis, literackie, rebis
Produkty w ofercie: 51304
Promocje: b/d
Wysyłka do 3 dni: 51299
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0