[BioTechUSA]
Kategoria: Sport i Turystyka > Siłownia i fitness > Suplementy i odżywki > Odżywki białkoweWysyłka: od ręki
przyczyną jej nietolerancji. Dzisiaj niemal 75% populacji światowej
cierpi z powodu nietolerancji laktozy. DLACZEGO POTRZEBNE CI SĄ
BIAŁKA? Białko jest najważniejszym budulcem twojego
ciała,...
Pełen opis produktu 'BioTech - ISO WHEY ZERO 908G BIAŁKO IZOLAT +białko' »
ISO WHEY ZERO Najwyższej jakości, pozbawiony cukru, laktozy* oraz
glutenu izolat białka serwatkowego, ze składnikiem podstawowym w
postaci Izolatu Native Whey, dodanym BCAA oraz
aminokwasami.GRATIS:
próbka odżywki
shaker do wyboru (navy,mleczny,różowy)
Składnik podstawowy: Izolat Natywnego Białka Serwatki
Bardzo wysoka zawartość białka
Z dodatkiem aminokwasów: glutaminy i BCAA
Szybki i łatwe wchłanianie
Ze stewią
Bez cukru, laktozy i glutenu *
Bez środków konserwujących
Bez aspartamu
Produkcja natywnego białka serwatki (Native Whey) Wyniki
biorą swój początek z podstawowych składników. Izolat Natywnego
Białka Serwatki od BioTechUSA jest produkowany ze świeżego (po
pasteryzacji) mleka. Proces mikro- i ultrafiltracji ma miejsce
wyłącznie w niskiej temperaturze. Po usunięciu wszystkich zbędnych
komponentów, produkt jest pozbawiany wilgoci w przeznaczonych do
tego celu suszarniach. Dzięki tej unikalnej procedurze struktura
białka pozostaje zachowana w swojej najpełniejszej formie i jest
bogata w immoglobulinę (przeciwciała) i laktoferynę (będącą częścią
układu odpornościowego). Produkt jest także wolny od antybiotyków,
substancji chemicznych i innych zanieczyszczeń. ZERO DLA
KOMPROMISÓW Iso Whey Zero jest najwyższej czystości izolatem
białka serwatki, który bardzo szybko i łatwo się wchłania oraz
pozbawiony jest wszelkich niepotrzebnych komponentów: glutenu,
laktozy czy cukru. Wysoka zawartość białka sprawia, że jest to
doskonały produkt dla sportowców, lub osób, które postanowiły w
końcu dojść do formy, ale także dla osób na diecie, ponieważ
doskonale zastąpi przekąskę lub kolację. * Odnosi się do
gotowego koktajlu przygotowanego na bazie wody. CZYM JEST
NIETOLERANCJA LAKTOZY? Laktoza, znana także jako “cukier
mleczny” jest węglowodanem złożonym, stanowiącym ok. 2-8% suchej
masy mleka. Laktoza jest nam potrzebna głównie w okresie
niemowlęcym, dlatego nie jest rzadkością, że w okresie dorosłym
twój organizm nie produkuje laktazy, enzymu odpowiedzialnego za
rozbicie laktozy, co z kolei jest przyczyną jej nietolerancji.
Dzisiaj niemal 75% populacji światowej cierpi z powodu
nietolerancji laktozy. DLACZEGO POTRZEBNE CI SĄ BIAŁKA?
Białko jest najważniejszym budulcem twojego ciała, źródłem
składników odżywczych, zbudowanym z aminokwasów produkowanych przez
nasz organizm i dostarczanych ze źródeł zewnętrznych, które należy
uzupełniać codziennie, aby zapewnić zdrowie swojemu organizmowi.
Wspomaga utrzymanie masy mięśniowej, gdy trenujesz oraz wspomaga
codzienną dietę. Gdy regularnie trenujesz, chcesz zwiększyć masę
mięśniową oraz z wiekiem, twój organizm wymaga większej ilości
białek. DLACZEGO POTRZEBNE CI SĄ BIAŁKOWE SUPLEMENTY DIETY?
Szybkim, praktycznym i efektywnym sposobem na dostarczenie
organizmowi białek jest suplementacja; wystarczy białko w proszku,
shaker, trochę wody lub mleka. Proszek białkowy jest łatwostrawny i
w przeciwieństwie do konsumpcji dużej ilości mięsa, nie powoduje
zakwaszania. Proszek białkowy można pozyskać z mleka, jak również
ze źródeł zwierzęcych, roślinnych lub ich połączenia. Jego
wchłanianie może przebiegać szybko (30-40 minut), umiarkowanie (1-2
godziny) lub wolno (ponad 2 godziny). Podobnie jak wszystkie
produkty BioTechUSA, Iso Whey Zero składa się z bezpiecznych i
starannie dobranych składników.DAWKOWANIE: Zmieszaj 1
porcję (25 g, 1 miarkę = 2 czubate łyżki) proszku z 200 ml wody.
Wypijaj 1–2 porcje dziennie.SKŁAD: Smak bananowy: Iso
Whey Zero Blend 95% [izolat białka serwatki (mleko),
L-glutamina, BCAA (L-leucyna, L-izoleucyna, L-walina)], aromaty,
całkowicie uwodorniony tłuszcz kokosowy (zawierającymleko),
częściowo uwodorniony tłuszcz kokosowy (zawierający mleko),
substancja zagęszczająca (sól sodowa karboksymetylocelulozy),
emulgator (lecytynasojowa (soja)), kwas (kwas cytrynowy), sól,
substancje słodzące (sukraloza, glikozydy stewiolowe), barwnik
(tartrazyna**). Smak czereśniowo-bananowy:Iso Whey Zero Blend
95% [izolat białka serwatki (mleko), L-glutamina, BCAA,
(L-leucyna, L-izoleucyna, L-walina)], aromaty, całkowicie
uwodorniony tłuszczkokosowy (zawierający mleko), częściowo
uwodorniony tłuszcz kokosowy (zawierający mleko), kwas (kwas
cytrynowy), emulgator (lecytyna sojowa(soja)), substancja
zagęszczająca (sól sodowa karboksymetylocelulozy), sól, substancje
słodzące (sukraloza, glikozydy stewiolowe), barwnik (Czerwień
Allura AC**,indygotyna). Smak kokosowy: Iso Whey Zero Blend
94% [izolat białka serwatki (mleko), L-glutamina, BCAA
(L-leucyna, L-izoleucyna, L-walina)], aromaty,
całkowicieuwodorniony tłuszcz kokosowy (zawierający mleko),
częściowo uwodorniony tłuszcz kokosowy (zawierający mleko), sól,
substancja zagęszczająca(sól sodowa karboksymetylocelulozy), kwas
(kwas cytrynowy), emulgator (lecytyna sojowa (soja)), substancje
słodzące (sukraloza, glikozydy stewiolowe). Smak sernikowy: Iso
Whey Zero Blend 94% [izolat białka serwatki (mleko),
L-glutamina, BCAA (L-leucyna, L-izoleucyna, L-walina)], aromaty,
całkowicie uwodornionytłuszcz kokosowy (zawierający mleko),
częściowo uwodorniony tłuszcz kokosowy (zawierający mleko), kwas
(kwas cytrynowy), substancja zagęszczająca(sól sodowa
karboksymetylocelulozy), wanilina, sól, substancje słodzące
(sukraloza, glikozydy stewiolowe), barwnik (tartazyna**). Smak
ananasowo-mango:Iso Whey Zero Blend 93% [izolat białka serwatki
(mleko), L-glutamina, BCAA (L-leucyna, L-izoleucyna, L-walina)],
aromaty, całkowicie uwodorniony tłuszczkokosowy (zawierający
mleko), częściowo uwodorniony tłuszcz kokosowy (zawierający mleko),
kwas (kwas cytrynowy), substancja zagęszczająca (sól
sodowakarboksymetylocelulozy), emulgator (lecytyna sojowa (soja)),
sól, substancje słodzące (sukraloza, glikozydy stewiolowe),
barwniki (tartrazyna**, czerwieńallura AC**). Smak truskawkowy:
Iso Whey Zero Blend 92% [izolat białka serwatki (mleko),
L-glutamina, BCAA (L-leucyna, L-izoleucyna, L-walina)],
aromaty,całkowicie uwodorniony tłuszcz kokosowy (zawierający
mleko), częściowo uwodorniony tłuszcz kokosowy (zawierający mleko),
substancja zagęszczająca(sól sodowa karboksymetylocelulozy),
regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, winiany potasu), emulgator
(lecytyna sojowa (soja)), sól, substancje słodzące(sukraloza,
glikozydy stewiolowe), barwnik (czerwień allura AC**). Smak
jogurtowo-morelowy: Iso Whey Zero Blend 94% [izolat białka
serwatki (mleko),L-glutamina, BCAA (L-leucyna, L-izoleucyna,
L-walina)], aromaty, kwas (kwas cytrynowy), całkowicie uwodorniony
tłuszcz kokosowy (zawierający mleko), częściowouwodorniony tłuszcz
kokosowy (zawierający mleko), emulgator (lecytyna sojowa (soja)),
substancje słodzące (sukraloza, glikozydy stewiolowe), sól,barwniki
(tartrazyna**, czerwień allura AC**). Możliwa obecność mleka, jaj,
soi, glutenu, skorupiaków, dwutlenku siarki i orzechów. **:
Tartrazyna, Czerwień AlluraAC: Może mieć szkodliwy wpływ na
aktywność i skupienie uwagi u dzieci. Smak czekoladowy: Iso
Whey Zero Blend 90% [izolat białka serwatki (mleko),
L-glutamina, BCAA (L-leucyna,L-izoleucyna, L-walina)], kakao w
proszku, aromaty, całkowicie uwodorniony tłuszcz kokosowy
(zawierający mleko), częściowo uwodorniony tłuszcz
kokosowy(zawierający mleko), substancja zagęszczająca (sól sodowa
karboksymetylocelulozy), emulgator (lecytyna sojowa (soja)), sól,
substancje słodzące (sukraloza,glikozydy stewiolowe), wanilina.
Smak cookies & cream: Iso Whey Zero Blend 91% [izolat
białka serwatki (mleko), L-glutamina, BCAA (L-leucyna,
L-izoleucyna,L-walina)], aromaty, czekolada w proszku (cukier, masa
kakaowa, proszek kakaowy o zmniejszonej zawartości tłuszczu,
aromat), substancja zagęszczająca (sól
sodowakarboksymetylocelulozy), całkowicie uwodorniony tłuszcz
kokosowy (zawierający mleko), częściowo uwodorniony tłuszcz
kokosowy (zawierający mleko),emulgator (lecytyna sojowa (soja)),
cynamon, sól, wanilina, substancje słodzące (sukraloza, glikozydy
stewiolowe). Smak waniliowy: Iso Whey Zero Blend 94%[izolat
białka serwatki (mleko), L-glutamina, BCAA (L-leucyna,
L-izoleucyna, L-walina)], całkowicie uwodorniony tłuszcz kokosowy
(zawierający mleko), częściowouwodorniony tłuszcz kokosowy
(zawierający mleko), aromaty, substancja zagęszczająca (sól sodowa
karboksymetylocelulozy), emulgator (lecytyna sojowa(soja)), sól,
wanilina, substancje słodzące (sukraloza, glikozydy stewiolowe),
barwnik (tartazyna**). Smak tiramisu: Iso Whey Zero Blend
92% [izolat białka serwatki (mleko), L-glutamina,BCAA
(L-leucyna, L-izoleucyna, L-walina)], aromaty, kawa rozpuszczalna,
całkowicie uwodorniony tłuszcz kokosowy (zawierający mleko),
częściowo uwodornionytłuszcz kokosowy (zawierający mleko),
emulgator (lecytyna sojowa (soja)), substancja zagęszczająca (sól
sodowa karboksymetylocelulozy), sól, cynamon,wanilina, substancje
słodzące (sukraloza, glikozydy stewiolowe). Smak orzechowy: Iso
Whey Zero Blend 92% [izolat białka serwatki (mleko),
L-glutamina,BCAA (L-leucyna, L-izoleucyna, L-walina)], kakao w
proszku, całkowicie uwodorniony tłuszcz kokosowy (zawierający
mleko), częściowo uwodorniony tłuszczkokosowy (zawierający mleko),
substancja zagęszczająca (sól sodowa karboksymetylocelulozy),
aromaty, emulgator (lecytyna sojowa (soja)), sól,
wanilina,substancje słodzące (sukraloza, glikozydy stewiolowe).
Smak czekoladowo-toffi: Iso Whey Zero Blend 93%
[izolat białka serwatki (mleko), L-glutamina, BCAA(L-leucyna,
L-izoleucyna, L-walina)], aromaty, barwnik (karmel), całkowicie
uwodorniony tłuszcz kokosowy (zawierający mleko), częściowo
uwodorniony tłuszczkokosowy (zawierający mleko), sól, emulgator
(lecytyna sojowa (soja)), substancja zagęszczająca (sól sodowa
karboksymetylocelulozy), substancje słodzące(sukraloza, glikozydy
stewiolowe). **Tartrazyna:Może mieć szkodliwy wpływ na aktywność
i skupienie uwagi u dzieci. Możliwa obecność mleka, jaj, soi,
glutenu, skorupiaków,dwutlenku siarki i orzechów.
