Powiększ zdjęcie
41,10 zł
Niniejszy tom 2 obejmuje zagadnienia:- charakterystyka sacharydów, lipidów, białek- właściwości funkcjonalne tych składników oraz ich wpływ na tworzenie się pożądanych sensorycznych cech produktów- chemiczne... Pełen opis produktu 'Chemia żywności Sacharydy, lipidy, białka t.2' »
83,70 zł
Książka stanowi kompendium wiedzy z zakresu molekularnych i biologicznych właściwości białek i peptydów, które decydują o ich najbardziej istotnym żywieniowym i profilaktycznym oraz terapeutycznym zna... Pełen opis produktu 'Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności' »
84,11 zł93,45 zł
16,38 zł
Tytuł BIOLOGICZNA WARTOŚĆ BIAŁKA ŻYWNOŚCI Autor Praca zbiorowa Język polski Oprawa miękka Format 21.0x14.8 cm Liczba stron 233 Ciężar 0.32 Pełen opis produktu 'BIOLOGICZNA WARTOŚĆ BIAŁKA ŻYWNOŚCI' »
72,08 zł
"Książka stanowi kompendium wiedzy z zakresu molekularnych i biologicznych właściwości białek i peptydów, które decydują o ich najbardziej istotnym żywieniowym i profilaktycznym oraz terapeutycznym zn... Pełen opis produktu 'Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności' »
40,00 zł
81,00 zł
80,00 zł
73,86 zł79,55 zł
80,08 zł
.
81,30 zł