Przejdź do wyników wyszukiwania
Sortuj:
Zainstaluj wyszukiwarkę
Włączyłeś filtrowanie wyników wyszukiwania. Aby znaleźć więcej produktów wyłącz część lub wszystkie filtry.
  • [ALE'EKO CAFE (kawy arabica)]

    Kategoria: ZDROWA ŻYWNOŚĆ > Herbaty, kawy, kakao > Kawy > Klasyczne ( palone lub zielone )Wysyłka: od ręki

    SKŁADNIKI kawa mielona arabica* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Smak gorzkiej czekolady, toffi, orzechów i miodu. Delikatne nuty kwiatowe. Kawa palona według własnej receptury tak,... Pełen opis produktu 'KAWA 100% ARABICA MIELONA INDIE BIO 200 g - ALE EKO CAFE' »

    SKŁADNIKI kawa mielona arabica* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Smak gorzkiej czekolady, toffi, orzechów i miodu. Delikatne nuty kwiatowe. Kawa palona według własnej receptury tak, aby nie podrażniała żołądka i posiadała niską kwasowość. Temperatura palenia - 185 st. Celsjusza, Czas palenia 30 - 38 minut. Gwarancja świeżości kaw przez 2 miesiące od daty palenia. Kawa dostarczana jest bezpośrednio po upaleniu. Data palenia znajduje się na opakowaniu. Kawa doskonała, kompletna jest po 2-3 tygodniach od dnia jej upalenia. Osoby ceniące kawę za smak, aromat wiedzą, że kawa świeżo palona posiada większe bogactwo smaku, aromatu od kaw, które mają po kilka miesięcy od dnia palenia. Aby zapobiec szybkiej utracie smaku i aromatu kawa pakowana jest w specjalne torebki z zaworem powstrzymującym dostęp powietrza.   Technologia palenia Kawa palona jest w małych piecach do 15 kg wsadu, bardzo długo – 32 – 38 minut. Temperatura, w której palona jest kawa nie przekracza 185 stopni Celsjusza. Dzięki tej metodzie palenia kawy uzyskiwana jest kawa, która charakteryzuje się brakiem goryczy i kwaśności. Dodatkowym atutem tego procesu palenia kawy jest fakt, że nie podrażnia ona żołądka, ponieważ nie zachodzi wewnątrz ziarna kawowego ekspansywna zamiana wosku kawowego w substancję drażniącą C-5-HT. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Kawę należy stosować w ekspresach przelewowych, ciśnieniowych lub zaparzać tradycyjnie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPo otwarciu opakowanie przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o KAWA 100% ARABICA MIELONA INDIE BIO 200 g - ALE EKO CAFE

  • [ALE'EKO CAFE (kawy arabica)]

    Kategoria: ZDROWA ŻYWNOŚĆ > Herbaty, kawy, kakao > Kawy > Klasyczne ( palone lub zielone )Wysyłka: od ręki

    SKŁADNIKI kawa arabica ziarnista* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Niezwykle delikatna i aromatyczna. Smak gorzkiej czekolady, orzechów i ciemnego kakao. Doskonała o każdej porze dnia.... Pełen opis produktu 'KAWA 100% ARABICA ZIARNISTA BRAZYLIA BIO 200 g - ALE EKO CAFE' »

    SKŁADNIKI kawa arabica ziarnista* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Niezwykle delikatna i aromatyczna. Smak gorzkiej czekolady, orzechów i ciemnego kakao. Doskonała o każdej porze dnia. Kawa palona według własnej receptury tak, aby nie podrażniała żołądka i posiadała niską kwasowość. Temperatura palenia - 185 st. Celsjusza, Czas palenia 30 - 38 minut. Gwarancja świeżości kaw przez 2 miesiące od daty palenia. Kawa dostarczana jest bezpośrednio po upaleniu. Data palenia znajduje się na opakowaniu. Kawa doskonała, kompletna jest po 2-3 tygodniach od dnia jej upalenia. Osoby ceniące kawę za smak, aromat wiedzą, że kawa świeżo palona posiada większe bogactwo smaku, aromatu od kaw, które mają po kilka miesięcy od dnia palenia. Aby zapobiec szybkiej utracie smaku i aromatu kawa pakowana jest w specjalne torebki z zaworem powstrzymującym dostęp powietrza.   Technologia palenia Kawa palona jest w małych piecach do 15 kg wsadu, bardzo długo – 32 – 38 minut. Temperatura, w której palona jest kawa nie przekracza 185 stopni Celsjusza. Dzięki tej metodzie palenia kawy uzyskiwana jest kawa, która charakteryzuje się brakiem goryczy i kwaśności. Dodatkowym atutem tego procesu palenia kawy jest fakt, że nie podrażnia ona żołądka, ponieważ nie zachodzi wewnątrz ziarna kawowego ekspansywna zamiana wosku kawowego w substancję drażniącą C-5-HT. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Przed spożyciem ziarna kawy należy zmielić, a następnie przyrządzić kawę według upodobania. Kawę należy stosować w ekspresach przelewowych, ciśnieniowych lub zaparzać tradycyjnie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPo otwarciu opakowanie przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o KAWA 100% ARABICA ZIARNISTA BRAZYLIA BIO 200 g - ALE EKO CAFE

  • [ALE'EKO CAFE (kawy arabica)]

    Kategoria: ZDROWA ŻYWNOŚĆ > Herbaty, kawy, kakao > Kawy > Klasyczne ( palone lub zielone )Wysyłka: od ręki

    SKŁADNIKI kawa arabica mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Niezwykle delikatna i aromatyczna. Smak gorzkiej czekolady, orzechów i ciemnego kakao. Doskonała o każdej porze dnia.... Pełen opis produktu 'KAWA 100% ARABICA MIELONA BRAZYLIA BIO 200 g - ALE EKO CAFE' »

    SKŁADNIKI kawa arabica mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Niezwykle delikatna i aromatyczna. Smak gorzkiej czekolady, orzechów i ciemnego kakao. Doskonała o każdej porze dnia. Kawa palona według własnej receptury tak, aby nie podrażniała żołądka i posiadała niską kwasowość. Temperatura palenia - 185 st. Celsjusza, Czas palenia 30 - 38 minut. Gwarancja świeżości kaw przez 2 miesiące od daty palenia. Kawa dostarczana jest bezpośrednio po upaleniu. Data palenia znajduje się na opakowaniu. Kawa doskonała, kompletna jest po 2-3 tygodniach od dnia jej upalenia. Osoby ceniące kawę za smak, aromat wiedzą, że kawa świeżo palona posiada większe bogactwo smaku, aromatu od kaw, które mają po kilka miesięcy od dnia palenia. Aby zapobiec szybkiej utracie smaku i aromatu kawa pakowana jest w specjalne torebki z zaworem powstrzymującym dostęp powietrza.   Technologia palenia Kawa palona jest w małych piecach do 15 kg wsadu, bardzo długo – 32 – 38 minut. Temperatura, w której palona jest kawa nie przekracza 185 stopni Celsjusza. Dzięki tej metodzie palenia kawy uzyskiwana jest kawa, która charakteryzuje się brakiem goryczy i kwaśności. Dodatkowym atutem tego procesu palenia kawy jest fakt, że nie podrażnia ona żołądka, ponieważ nie zachodzi wewnątrz ziarna kawowego ekspansywna zamiana wosku kawowego w substancję drażniącą C-5-HT. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Kawę należy stosować w ekspresach przelewowych, ciśnieniowych lub zaparzać tradycyjnie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPo otwarciu opakowanie przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o KAWA 100% ARABICA MIELONA BRAZYLIA BIO 200 g - ALE EKO CAFE

  • [ALE'EKO CAFE (kawy arabica)]

    Kategoria: ZDROWA ŻYWNOŚĆ > Herbaty, kawy, kakao > Kawy > Klasyczne ( palone lub zielone )Wysyłka: od ręki

    SKŁADNIKI kawa arabica mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Delikatny smak, doskonale wyważona z nutką orzechowego aromatu, słodka, łagodna w piciu  Kawa palona według własnej Pełen opis produktu 'KAWA 100% ARABICA MIELONA PAPUA BIO 200 g - ALE EKO CAFE' »

    SKŁADNIKI kawa arabica mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Delikatny smak, doskonale wyważona z nutką orzechowego aromatu, słodka, łagodna w piciu  Kawa palona według własnej receptury tak, aby nie podrażniała żołądka i posiadała niską kwasowość. Temperatura palenia - 185 st. Celsjusza, Czas palenia 30 - 38 minut. Gwarancja świeżości kaw przez 2 miesiące od daty palenia. Kawa dostarczana jest bezpośrednio po upaleniu. Data palenia znajduje się na opakowaniu. Kawa doskonała, kompletna jest po 2-3 tygodniach od dnia jej upalenia. Osoby ceniące kawę za smak, aromat wiedzą, że kawa świeżo palona posiada większe bogactwo smaku, aromatu od kaw, które mają po kilka miesięcy od dnia palenia. Aby zapobiec szybkiej utracie smaku i aromatu kawa pakowana jest w specjalne torebki z zaworem powstrzymującym dostęp powietrza.   Technologia palenia Kawa palona jest w małych piecach do 15 kg wsadu, bardzo długo – 32 – 38 minut. Temperatura, w której palona jest kawa nie przekracza 185 stopni Celsjusza. Dzięki tej metodzie palenia kawy uzyskiwana jest kawa, która charakteryzuje się brakiem goryczy i kwaśności. Dodatkowym atutem tego procesu palenia kawy jest fakt, że nie podrażnia ona żołądka, ponieważ nie zachodzi wewnątrz ziarna kawowego ekspansywna zamiana wosku kawowego w substancję drażniącą C-5-HT. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Kawę należy stosować w ekspresach przelewowych, ciśnieniowych lub zaparzać tradycyjnie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPo otwarciu opakowanie przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o KAWA 100% ARABICA MIELONA PAPUA BIO 200 g - ALE EKO CAFE

  • [ALE'EKO CAFE (kawy arabica)]

    Kategoria: ZDROWA ŻYWNOŚĆ > Herbaty, kawy, kakao > Kawy > Klasyczne ( palone lub zielone )Wysyłka: od ręki

    SKŁADNIKI kawa arabica ziarnista* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Łagodny zrównoważony smak ciemnej czekolady, kokosów. Idealna kawa na zafundowanie sobie udanego poranka. Kawa pal... Pełen opis produktu 'KAWA 100% ARABICA ZIARNISTA HONDURAS BIO 200 g - ALE EKO CAFE' »

    SKŁADNIKI kawa arabica ziarnista* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Łagodny zrównoważony smak ciemnej czekolady, kokosów. Idealna kawa na zafundowanie sobie udanego poranka. Kawa palona według własnej receptury tak, aby nie podrażniała żołądka i posiadała niską kwasowość. Temperatura palenia - 185 st. Celsjusza, Czas palenia 30 - 38 minut. Gwarancja świeżości kaw przez 2 miesiące od daty palenia. Kawa dostarczana jest bezpośrednio po upaleniu. Data palenia znajduje się na opakowaniu. Kawa doskonała, kompletna jest po 2-3 tygodniach od dnia jej upalenia. Osoby ceniące kawę za smak, aromat wiedzą, że kawa świeżo palona posiada większe bogactwo smaku, aromatu od kaw, które mają po kilka miesięcy od dnia palenia. Aby zapobiec szybkiej utracie smaku i aromatu kawa pakowana jest w specjalne torebki z zaworem powstrzymującym dostęp powietrza.   Technologia palenia Kawa palona jest w małych piecach do 15 kg wsadu, bardzo długo – 32 – 38 minut. Temperatura, w której palona jest kawa nie przekracza 185 stopni Celsjusza. Dzięki tej metodzie palenia kawy uzyskiwana jest kawa, która charakteryzuje się brakiem goryczy i kwaśności. Dodatkowym atutem tego procesu palenia kawy jest fakt, że nie podrażnia ona żołądka, ponieważ nie zachodzi wewnątrz ziarna kawowego ekspansywna zamiana wosku kawowego w substancję drażniącą C-5-HT. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Przed spożyciem ziarna kawy należy zmielić, a następnie przyrządzić kawę według upodobania. Kawę należy stosować w ekspresach przelewowych, ciśnieniowych lub zaparzać tradycyjnie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPo otwarciu opakowanie przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o KAWA 100% ARABICA ZIARNISTA HONDURAS BIO 200 g - ALE EKO CAFE

  • [ALE'EKO CAFE (kawy arabica)]

    Kategoria: ZDROWA ŻYWNOŚĆ > Herbaty, kawy, kakao > Kawy > Klasyczne ( palone lub zielone )Wysyłka: od ręki

    SKŁADNIKI kawa arabica ziarnista* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Smak gorzkiej czekolady, toffi, orzechów i miodu. Delikatne nuty kwiatowe. Kawa palona według własnej receptury tak,... Pełen opis produktu 'KAWA 100% ARABICA ZIARNISTA INDIE BIO 200 g - ALE EKO CAFE' »

    SKŁADNIKI kawa arabica ziarnista* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Smak gorzkiej czekolady, toffi, orzechów i miodu. Delikatne nuty kwiatowe. Kawa palona według własnej receptury tak, aby nie podrażniała żołądka i posiadała niską kwasowość. Temperatura palenia - 185 st. Celsjusza, Czas palenia 30 - 38 minut. Gwarancja świeżości kaw przez 2 miesiące od daty palenia. Kawa dostarczana jest bezpośrednio po upaleniu. Data palenia znajduje się na opakowaniu. Kawa doskonała, kompletna jest po 2-3 tygodniach od dnia jej upalenia. Osoby ceniące kawę za smak, aromat wiedzą, że kawa świeżo palona posiada większe bogactwo smaku, aromatu od kaw, które mają po kilka miesięcy od dnia palenia. Aby zapobiec szybkiej utracie smaku i aromatu kawa pakowana jest w specjalne torebki z zaworem powstrzymującym dostęp powietrza.   Technologia palenia Kawa palona jest w małych piecach do 15 kg wsadu, bardzo długo – 32 – 38 minut. Temperatura, w której palona jest kawa nie przekracza 185 stopni Celsjusza. Dzięki tej metodzie palenia kawy uzyskiwana jest kawa, która charakteryzuje się brakiem goryczy i kwaśności. Dodatkowym atutem tego procesu palenia kawy jest fakt, że nie podrażnia ona żołądka, ponieważ nie zachodzi wewnątrz ziarna kawowego ekspansywna zamiana wosku kawowego w substancję drażniącą C-5-HT. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Przed spożyciem ziarna kawy należy zmielić, a następnie przyrządzić kawę według upodobania. Kawę należy stosować w ekspresach przelewowych, ciśnieniowych lub zaparzać tradycyjnie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPo otwarciu opakowanie przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o KAWA 100% ARABICA ZIARNISTA INDIE BIO 200 g - ALE EKO CAFE

  • [ALE'EKO CAFE (kawy arabica)]

    Kategoria: ZDROWA ŻYWNOŚĆ > Herbaty, kawy, kakao > Kawy > Klasyczne ( palone lub zielone )Wysyłka: od ręki

    SKŁADNIKI kawa arabica mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Łagodny zrównoważony smak ciemnej czekolady, kokosów. Idealna kawa na zafundowanie sobie udanego poranka. Kawa palona... Pełen opis produktu 'KAWA 100% ARABICA MIELONA HONDURAS BIO 200 g - ALE EKO CAFE' »

    SKŁADNIKI kawa arabica mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Łagodny zrównoważony smak ciemnej czekolady, kokosów. Idealna kawa na zafundowanie sobie udanego poranka. Kawa palona według własnej receptury tak, aby nie podrażniała żołądka i posiadała niską kwasowość. Temperatura palenia - 185 st. Celsjusza, Czas palenia 30 - 38 minut. Gwarancja świeżości kaw przez 2 miesiące od daty palenia. Kawa dostarczana jest bezpośrednio po upaleniu. Data palenia znajduje się na opakowaniu. Kawa doskonała, kompletna jest po 2-3 tygodniach od dnia jej upalenia. Osoby ceniące kawę za smak, aromat wiedzą, że kawa świeżo palona posiada większe bogactwo smaku, aromatu od kaw, które mają po kilka miesięcy od dnia palenia. Aby zapobiec szybkiej utracie smaku i aromatu kawa pakowana jest w specjalne torebki z zaworem powstrzymującym dostęp powietrza.   Technologia palenia Kawa palona jest w małych piecach do 15 kg wsadu, bardzo długo – 32 – 38 minut. Temperatura, w której palona jest kawa nie przekracza 185 stopni Celsjusza. Dzięki tej metodzie palenia kawy uzyskiwana jest kawa, która charakteryzuje się brakiem goryczy i kwaśności. Dodatkowym atutem tego procesu palenia kawy jest fakt, że nie podrażnia ona żołądka, ponieważ nie zachodzi wewnątrz ziarna kawowego ekspansywna zamiana wosku kawowego w substancję drażniącą C-5-HT. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Kawę należy stosować w ekspresach przelewowych, ciśnieniowych lub zaparzać tradycyjnie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPo otwarciu opakowanie przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o KAWA 100% ARABICA MIELONA HONDURAS BIO 200 g - ALE EKO CAFE

  • [ALE'EKO CAFE (kawy arabica)]

    Kategoria: ZDROWA ŻYWNOŚĆ > Herbaty, kawy, kakao > Kawy > Klasyczne ( palone lub zielone )Wysyłka: od ręki

    SKŁADNIKI kawa arabica ziarnista* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Delikatny smak, doskonale wyważona z nutką orzechowego aromatu, słodka, łagodna w piciu  Kawa palona według własne... Pełen opis produktu 'KAWA 100% ARABICA ZIARNISTA PAPUA BIO 200 g - ALE EKO CAFE' »

    SKŁADNIKI kawa arabica ziarnista* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Delikatny smak, doskonale wyważona z nutką orzechowego aromatu, słodka, łagodna w piciu  Kawa palona według własnej receptury tak, aby nie podrażniała żołądka i posiadała niską kwasowość. Temperatura palenia - 185 st. Celsjusza, Czas palenia 30 - 38 minut. Gwarancja świeżości kaw przez 2 miesiące od daty palenia. Kawa dostarczana jest bezpośrednio po upaleniu. Data palenia znajduje się na opakowaniu. Kawa doskonała, kompletna jest po 2-3 tygodniach od dnia jej upalenia. Osoby ceniące kawę za smak, aromat wiedzą, że kawa świeżo palona posiada większe bogactwo smaku, aromatu od kaw, które mają po kilka miesięcy od dnia palenia. Aby zapobiec szybkiej utracie smaku i aromatu kawa pakowana jest w specjalne torebki z zaworem powstrzymującym dostęp powietrza.   Technologia palenia Kawa palona jest w małych piecach do 15 kg wsadu, bardzo długo – 32 – 38 minut. Temperatura, w której palona jest kawa nie przekracza 185 stopni Celsjusza. Dzięki tej metodzie palenia kawy uzyskiwana jest kawa, która charakteryzuje się brakiem goryczy i kwaśności. Dodatkowym atutem tego procesu palenia kawy jest fakt, że nie podrażnia ona żołądka, ponieważ nie zachodzi wewnątrz ziarna kawowego ekspansywna zamiana wosku kawowego w substancję drażniącą C-5-HT. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Przed spożyciem ziarna kawy należy zmielić, a następnie przyrządzić kawę według upodobania. Kawę należy stosować w ekspresach przelewowych, ciśnieniowych lub zaparzać tradycyjnie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPo otwarciu opakowanie przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
    Ranking sklepy24.pl : 0

    Więcej o KAWA 100% ARABICA ZIARNISTA PAPUA BIO 200 g - ALE EKO CAFE


Fresh & Eco

Zdrowa żywność.
Sklepy24.pl - przewodnik kupujących online Sklep wpisany: 09.02.2014
dary natury - herbatki bio, .symbio, alce nero (włoskie produkty), bio planet - seria niebieska (ryże, kasze, ziarna), dary natury - przyprawy i zioła bio, dary natury - inne bio, lebensbaum (przyprawy, herbaty, kawy), bio raj (konfekcjonowane)
Produkty w ofercie: 3530
Promocje: 64
Wysyłka do 3 dni: 3317
Opinie pozytywne: 0
Opinie neutralne: 0
Opinie negatywne: 0

Być może odnajdziesz szukany produkt wśród: